500mekik tamamdir bacı lar acıktım ama bu saatten sonra bir şey yenmez neyse herkese iyi aksamlar
mattika kesinlikle alınmam gerekn bi durum yok çünkü doğruyu sölüyorsun ben haklı olduğunu niyetinin iiyi olduğunu biliyorum ama seninde dediğin gibi bak 3 gün katı yaptım yaptım bugün gümlettim yedim yine akşam ben de irade yok ama şimdi tartıya kadar tekrar katı yapsam işte aralarda böle boz yemelerle anca ilerliyorum şu az yemeyi yapamıyorum tam yapıyorum oldu derken hopp dayanamıyorum bugün olduğu gibi bugün yine dağıldım akşam akşam kendimi sofrada 1 ekmek yerken buldum ben havalaramı giriyom napıyom hemen yayada bugün az su içtim ondan
hangi insan 3 gün şok diyet yaptıktan sonra iradesini koruyabilir ki. bu normal olan.
bence sen sabır göstermek yerine böyle yollara başvuruyosun. sonra 3 gün yoğurtla yaşadım çok iş yaptım diye düşünüyosun diyet açısından. ama öyle değil. asıl iş sabırlı olmakta. ben istemez miyim haftada 2 kilo versem 2 aya kalmadan bu iş bitse.
ama gerçekten sonuç almak istiyosam sabırlı olmam lazım, arada kaçamaklara izin vermem lazım ki bıkmayayayım. çünkü kendimi biliyorum bi bıkarsam deli gibi yerim emek emek verdiğim kiloları geri alırım.
ben iradesizim diyosun sürekli, kendine bu mesajı yollama. katı diyetlere girmesen iradesiz falan olmıcaksın belki.
3 günde verdiğin yağın daha fazlasını depolarsn o bir ekmekle.
sana böyle yazıyorum çünkü inan ben de bıktım. bi an önce bitsin diyorum bu kilo muhabbeti. emzirmesem şok diyet yapardım diye düşünüp duruyorum. biraz da kendime bu sözler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?