Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hangi insan 3 gün şok diyet yaptıktan sonra iradesini koruyabilir ki. bu normal olan.
bence sen sabır göstermek yerine böyle yollara başvuruyosun. sonra 3 gün yoğurtla yaşadım çok iş yaptım diye düşünüyosun diyet açısından. ama öyle değil. asıl iş sabırlı olmakta. ben istemez miyim haftada 2 kilo versem 2 aya kalmadan bu iş bitse.
ama gerçekten sonuç almak istiyosam sabırlı olmam lazım, arada kaçamaklara izin vermem lazım ki bıkmayayayım. çünkü kendimi biliyorum bi bıkarsam deli gibi yerim emek emek verdiğim kiloları geri alırım.
ben iradesizim diyosun sürekli, kendine bu mesajı yollama. katı diyetlere girmesen iradesiz falan olmıcaksın belki.

3 günde verdiğin yağın daha fazlasını depolarsn o bir ekmekle.

sana böyle yazıyorum çünkü inan ben de bıktım. bi an önce bitsin diyorum bu kilo muhabbeti. emzirmesem şok diyet yapardım diye düşünüp duruyorum. biraz da kendime bu sözler.

Kızlar hala geçmişi okuyamadim şimdi geldim misafirlikten yatağıma geçince okucm 2dilim kek yedim orda bugünki sporumu da yaptım kek olmasaydi güzel olacaktı

mattika çok doğru yazmışsın her şey sabır ve bu da tamamen insanın beyninde bitiyo. insan kendine güvenmezse yapamıcam derse ne yaparsa yapsın olmaz zaten bu sadece diyet için değil hayatımızın her alanında geçerli. o yüzden kızlar kendimize güvenelim biz bu yaza fit giricez!

akşam kendime çavdar ekmeğinde sandviç yaptım yine yanında da light ayran. şimdi de yeşil çayımı içiyorum. bugün 2 lt su içtim onu da uyumadan 2.5 yaparım. herkese iiyi geceler

Günaydın bugün suyun dibine vurmalıyım benim için tehlikelii bi gün dünküüü diyeti gümletme modundan sonra toparlanmazsam yandım ben cumaya 3 gün kaldı asılmalıyım ki dünkü yediklerim yağa dönüşmesin
kayısı çayım ve karbonatlı suyumla başaldım güne
kızlar cuma geliyorrrrrrrrrr

günaydın
dün akşam yemediğim turta var ya onu kahvalti niyetine ondan bir cay tabağı kadar yedim
yenseydim gün boyu aklın orda kalırdı neyse bugün dışarı yada evde yürüyüş ve mekik çekmeliyim herşeyin bir bedeli var
mattika of doğru şeyler yazmışsın sabır lazım
bende hemen olsun bitsin diyorum ama en önemlisi ruhu aç birakmamak yoksa en zayıf anında yiyorum
herseyden ama kararın da yiyorum belli az gidiyor kilolar ama 72 den iyidir diyorum

Herkese Günaydın !!!

Güzel, hafif ve mutlu bir gün olmasını diliyorum.

Güneş açmaya başladı, ufak ufak ağaçlar çiçekleniyor, bizde hafifliyoruz

vazgeçmek yok durmak yok, yola devam

diyerek yediklerimi paylaşıyım

DÜN

Akşam

5 yk kıymalı kabak yemeği
1 yk yoğurt
1 yk z.yağlı pırasa
1 dilim kepek ekmeği
kıvırcık salata

1 muz
yarım ekşi elma

boool su dün 3 lt olmuştur

BUGÜN
Sabah
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
maydanoz * dereotu * nane * domates * salatalık
1 bardak çay

Günaydın kızlar :)) banane ya ben bugün atak evresinden başlayacam yemişim eşimin dediklerini!!

10 gündür eşim türk bir fast food restoranında çalışıyor :) dün izinliydi bnim diyet patladı. Ama bugün nasılsa bütün gün yok benim sadece protein yediğimi nerden anlayacak?

Yaşasın dukannnn yaşasın atak evremin 1. Günüüüü!!!!

Mattıka, canım ilginnur için ne yapabilirim? İzinli diye görünüyor. 2 hafta önce geldi ben ayrılıyorum dedi ama mani olundu peki izinli olayım dedi gitti! Takımın yüzdesibşn düşeceğini düşünen yok. Birde kaptan yardımcısı konumunda.. Şimdi diskalifiye etsem gelecek ben diskalifiye mi oldum diye beni suclayacak ben geri dönecem deniştin dicek.

Ben açıkça söyleyeyim bu yazdığımı görürsede darılmasın. İlginnur 2 aydır yok takımda.

Ne yapayım? Gerçekten çok kararsızım.

Düşüncek bişey yok zaten onunda umrunda olsa arda girerdi kesinlikle oyumu diskalife den yana kulanıyorum geçen hafta sen yoktun yardımcıda yok senin girecek durumun olmasaydı takımın meği boşa geçecek liste yayınlanmıycaktı yardımcı görevi olduğundan zaten bukadar izne hakkı yoktu bence 2 ay iznmi olur ya çüş

Bencede diskalifiye edilmeli ama işte önemli olan sizinde fikrinizi almak

kendi için önemli olsaydı uğrardı bazen hepimizde kopmalar oluyor ama hep yazdık motive edecek bir şey aradık
bende de takım da olmayı daha doğrusu kilo vermeyle ilgisi katmamış kendi de zaten ayrılmak istemisti

su ile intihara tesebbus ediyorum sabah kattım nasıl bir şiş anlatamam
parmaklarim açıyor resmen böbrek değil kum ocagi bende ki
gene şiş tim neyse ben kaçar

kendi için önemli olsaydı uğrardı bazen hepimizde kopmalar oluyor ama hep yazdık motive edecek bir şey aradık
bende de takım da olmayı daha doğrusu kilo vermeyle ilgisi katmamış kendi de zaten ayrılmak istemisti

yeni üye konumunda olduğum için, ilginnur hakkında ben bir yorum yapmak istemiyorum sadece şunu söyleyebilirim 3 haftadır burda paylaşımda bulunuyorum, ismini sadece listede gördüm

İlginnur diskalifiye olacak orası kesin.

Takım kurallarımıza sizde evet derseniz şu maddeyi eklemek istiyorum:

- izin süresi 4 haftadan fazla olamaz. İzine ayrıldığımızda bu izin 4 cumadan daha uzun olamaz.

Not: yarışma gereğince zaten izinler 2 haftadan az olamaz bu kural bütün takımlar için geçerli. 3. Takım olarak izinli süreye sınırı 4 hafta olarak belirledik. 4 hafta sonra takıma dönmeyen yarışmacılar uyarılmaksızın diskalifiye olacaktır.

Nasıl arkadaşlar? Bundan sonra 4 haftadan daha fazla izine çıkanı diskalifiye ederiz.

sa takım kuralları hala ilk sayfa da yer almiyor
rica edelim de ilk sayfa da yer alsın

Birde takım kurallarını bu başlıktaki ilk mesaja eklemesi için püsküüte rica etmiştim ama bu takımı kendisi açmadığı için mesajada ekleme yapamadığını bildirdi

Yakar ikimiz aynı anda yazmışız.

Bugün kurallarda son düzenlemeleri yaparım sılagüle mesaj atarım belki bize yardım edebilir bu başlığı o açmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…