Kızlar sz her gün tartılıyormusunuz ben cumadan cumaya tartılıyorum
sık tartılanlara soruyorum dahamı iiy oluyor sizce devamlı tartılmak
çok ara vererek yavaş yavaş gidiyorum ama iyi ki girmişim bu yola. doğumdan sonraki gün 80 dim. şişkinlik olmuştu ben de en az 5 kilo şişkinlik attım ilk 40 günde ama kırk çıktığında 78 dim. ben de kırk çıkana kadar çok yedim, hep de tatlı. kilo aldım o arada yani.
hedefim nisanda bu işi bitirmekti, şimdi nisanda 65 olmak hedefim.
mattika bravo gerçekten, erkenden başlamışsın kendine dikkat etmeye. Ben ancak düşüne taşına tam anlamıyla mart ayıyla başladım. Bende nisan ayına girerken 65'in altında girmek istiyorum 64,9 bile olsa 65'in altı olsun. Mayıs'ta da 60'ın altı.
Sonra artık törpü başlar, bikini diyetine girerim
walla sizi böyle görünce çok geç kaldım diye kendi kendime hayıflanıyorum kızlar süpersiniz.
kızlar merak ettim
aranızda hiç zayıflamaya yardımcı ürünlerden kullananlar var mı ya da kullanmış olanlar ?
Sürekli şu reklamlar gözüme çarpıyor acaba diyorum bende acaba yani :44::44::44:
yakın bir arkadaşım kullanmıştı. Ben bildim bileli balık etinden biraz fazlaydı. İncecik oldu çok kısa sürede, sonra kalbim sıkışıyor demeye başladı, doktor hemen bırakıyorsun demiş ilaçları, tabi kilolar fazlası ile geri geldi.
fazla yoruma gerek yok.
kızlar merak ettim
aranızda hiç zayıflamaya yardımcı ürünlerden kullananlar var mı ya da kullanmış olanlar ?
Sürekli şu reklamlar gözüme çarpıyor acaba diyorum bende acaba yani :44::44::44:
öyleyse biz sağlıklı beslenmeye devam
gırgırına gibi bende şu karbonatlı su işine bulaşmayı düşünüyorum. En azından günde 1 lt suyu karbonatlı içmeyi düşünüyorum
ben iki gündür yapıyorum
Selam kızlar dışardayım telefondan giriyorum o yüzden geçmişi okuyamıyorum eve gidince bakıcam bugün neler yediğimi yazayım şimdiye kadar
Sabah: 2 dilim wasa
Ara: kahve
Öğle: Sezar salata
karbonatlı su ile ilgili yazılanları okudum diyet yöntemlerindeydi galiba
çınarınannesi özellikle bize yarıyacak gibi görünüyor, wc olayı iyi oluyormuş, hazımsızlığa, şişkinliğe çare diye yazmışlar. Gırgırına da memnun bildiğim kadar,
yakar sen diyorsun ?
benim bağırsaklar oldum olası tembel iki gündür düzenli wc ye gidiyorum bende ki değişiklik bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?