Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar sz her gün tartılıyormusunuz ben cumadan cumaya tartılıyorum
sık tartılanlara soruyorum dahamı iiy oluyor sizce devamlı tartılmak

ben hergün tartılmamaya çalışıyorum, hergün tartılmak beni çok motive etmiyor, haftada 2 bazen 3 kez tartılıyorum.

Ama asıl uygulamaya çalıştığım salı ve cuma sabahları

mattika bravo gerçekten, erkenden başlamışsın kendine dikkat etmeye. Ben ancak düşüne taşına tam anlamıyla mart ayıyla başladım. Bende nisan ayına girerken 65'in altında girmek istiyorum 64,9 bile olsa 65'in altı olsun. Mayıs'ta da 60'ın altı.
Sonra artık törpü başlar, bikini diyetine girerim

Mattika, püsküüte yazdım bana başlığı kim açtıyda o düzenleyebilir dedi.

İzin konusuna gelince bugüne kadar 4 haftadan fazla izinli olduğumu hatırlamuyorum geçen sene 6 hafta türklyeye tatile gittim ve hep paylaşım yaptım.

Ama dediğin gibi 4 hafta gerçekten tatile îzine veya her neyse ihtiyacı olan varsa önceden bildirebilir. Örn ben 7 hafta yokum diyr. Yeterki bir zaman bildirilsin...

Dediğin gibi motive olamıyorum izinli olayım gibi bir sebeple 2 ay izinli olmak uzun bncede... Önceden tatilin süresi bildirilse süper olur...

O halde şöyle yapalım:

İzinlerle ilgili kuralımız:

İzine ayrılan yarışmacı nekadar süre izinli olacağını bildirmeli. Eğer önceden bildirdiği tarihte dönmez ve iziniyle ilgili herhangi bir mesaj yazmamışsa takım halinde bu yarışmacının diskalifiyesi için oylama yapılacaktır.

Bu kural mattikanın fikri. Bence uygun yani uygulanabilir. Diğer arkadaşlarda fikirlerini yazsınlar.

Kurallara tam anlamıyla karar verildiğinde bu takımı açan sılagüle mesaj atacağım ilk mesaja eklemesini rica edeceğim.

walla sizi böyle görünce çok geç kaldım diye kendi kendime hayıflanıyorum kızlar süpersiniz.

kızlar merak ettim

aranızda hiç zayıflamaya yardımcı ürünlerden kullananlar var mı ya da kullanmış olanlar ?

Sürekli şu reklamlar gözüme çarpıyor acaba diyorum bende acaba yani :44::44::44:

Neden olmasınki 1.olmamamız çin bi sebep yok hepimizn niyeti belli kızlar son 3 gün birazdaha sıkı tutalım cumaya inşallah yüzümüz güler

kızlar merak ettim

aranızda hiç zayıflamaya yardımcı ürünlerden kullananlar var mı ya da kullanmış olanlar ?

Sürekli şu reklamlar gözüme çarpıyor acaba diyorum bende acaba yani :44::44::44:

yakın bir arkadaşım kullanmıştı. Ben bildim bileli balık etinden biraz fazlaydı. İncecik oldu çok kısa sürede, sonra kalbim sıkışıyor demeye başladı, doktor hemen bırakıyorsun demiş ilaçları, tabi kilolar fazlası ile geri geldi.

fazla yoruma gerek yok.

ayyy tüylerim ürperdi. Birde doktor dediğin adamlar çıkmış reklamlarını yapıyorlar, insanın içi iyice bir çekiliyor yani
vazgeçtim tamam, bildiğim diyete devam

kızlar merak ettim

canım ben şu doktor mehmet öz varya onun ilacının sürekli reklamlarını yapıyorlar bende inandım ona aldım ama hiç diyet falan yapmadım daha sonra nette mehmet özün bi videosunu gördüm ben böyle bi ilaçtan bahsetmedim kanmayın o reklamlara sağlığınızdan olursunuz diyo bende çöpe attım kullanmadan iyikide görmüşüm ya o reklamı

öyleyse biz sağlıklı beslenmeye devam

gırgırına gibi bende şu karbonatlı su işine bulaşmayı düşünüyorum. En azından günde 1 lt suyu karbonatlı içmeyi düşünüyorum

Selam kızlar dışardayım telefondan giriyorum o yüzden geçmişi okuyamıyorum eve gidince bakıcam bugün neler yediğimi yazayım şimdiye kadar
Sabah: 2 dilim wasa
Ara: kahve
Öğle: Sezar salata

karbonatlı su ile ilgili yazılanları okudum diyet yöntemlerindeydi galiba

çınarınannesi özellikle bize yarıyacak gibi görünüyor, wc olayı iyi oluyormuş, hazımsızlığa, şişkinliğe çare diye yazmışlar. Gırgırına da memnun bildiğim kadar,

yakar sen diyorsun ?

Selam kızlar dışardayım telefondan giriyorum o yüzden geçmişi okuyamıyorum eve gidince bakıcam bugün neler yediğimi yazayım şimdiye kadar
Sabah: 2 dilim wasa
Ara: kahve
Öğle: Sezar salata

yoktun fatoşçum aradım gözlerim seni doğrusu

şu wasa'yı bitiremedin gitti
ben bir kere denemiştim ama bana çok sert geldi, o yüzden etiform veya altınbaşak suntalara devam

gırgınına uzun uzun yazmıştı okumuştum, en azından denemekte fayda var. ben dün akşam ve bu sabah dubalak içitim. biraz iyi geldi ama biraz :26:. eczaneden alınanı daha iyimiş gırgınıra yazmıştı. alayım bende bu gün.

benim bağırsaklar oldum olası tembel iki gündür düzenli wc ye gidiyorum bende ki değişiklik bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…