Nasil moralim bozuk anlatamam kizlar!!...
Carsidan gelir gelmez mutfaktan mis gibi peynirli makarna kokusu geliyordu. hic aldirmadan gectim ozurdum salona. Nasilsa dukan yapiyorum ben bu diyeti bozmam diyerek tv izlemeye basladim. sonra annemle kayinvalidem ( e biliyosunuz zaten abla kardesler) telefonda konusmaya basladilar. kaynanam ee sa nin diyeti nasil gidiyor diye sordu. annem ne dese begenirsiniz? valla bu kizin zayiflamasindan bi cacik olmaz habire yiyor dedi.
ay telefonu kapatir kapatmaz anneme demedigimi birakmadim. sonrada ne zaman yedigimi gördün diye veryansin ettim. daha 1 haftadir burdasin 3 kilo tatli getirdin bana türkiyeden azicik lokum disinda ne yedim diye kiyametleri kopardim gecen gün ailece pizza söylediginizde normalde 5 dilim yiyen ben 1 dilim yeyipte pisman olmadimmi diye ortaligi ayaga kaldirdim.
sonrada al iste yiyorum diyerek kocamaaaaan bir tabak makarna doldurdum aglaya aglaya yedim resmen hem yiyodum hemde gözümden yaslar geliyodu
anlamiyorum ya annem biliyor bu kilo konusunda kaynanam basta olmak üzere akrabalarimin laf etmesi konusunda ne kadar hassas oldugumu neden yapti bana bunuof anneeeeee of
aman canım ya millete kızıp kendine etmişsin. bi tabak makarnadan bişey olmaz. kafaya takma sakın.
boşver konuşanları kendimiz için zayıflıcaz. en son onlarada da şaşırmak düşcek
Carsidan gelir gelmez mutfaktan mis gibi peynirli makarna kokusu geliyordu. hic aldirmadan gectim ozurdum salona. Nasilsa dukan yapiyorum ben bu diyeti bozmam diyerek tv izlemeye basladim. sonra annemle kayinvalidem ( e biliyosunuz zaten abla kardesler) telefonda konusmaya basladilar. kaynanam ee sa nin diyeti nasil gidiyor diye sordu. annem ne dese begenirsiniz? valla bu kizin zayiflamasindan bi cacik olmaz habire yiyor dedi.
ay telefonu kapatir kapatmaz anneme demedigimi birakmadim. sonrada ne zaman yedigimi gördün diye veryansin ettim. daha 1 haftadir burdasin 3 kilo tatli getirdin bana türkiyeden azicik lokum disinda ne yedim diye kiyametleri kopardim gecen gün ailece pizza söylediginizde normalde 5 dilim yiyen ben 1 dilim yeyipte pisman olmadimmi diye ortaligi ayaga kaldirdim.
sonrada al iste yiyorum diyerek kocamaaaaan bir tabak makarna doldurdum aglaya aglaya yedim resmen hem yiyodum hemde gözümden yaslar geliyodu
anlamiyorum ya annem biliyor bu kilo konusunda kaynanam basta olmak üzere akrabalarimin laf etmesi konusunda ne kadar hassas oldugumu neden yapti bana bunuof anneeeeee of
geçmiş olsun ekino
nasıl bi hastalıkmış bu hiç duymadım, kısa zamanda gecer inş. kendine dikkat et.
emzirme bitse oruç ben de tutucam, hem borçlar çok hem de sağlığa da iyi geliyo. ek gıdaya başladık da ek gıdaya ağırlık verirsem süt azalır diye korkuyorum, emsin daha küçükler.
ekino çok geçmiş olsun çok yordun demek kendini aman dikkat kardeş
benim ikinci doğumdan sonra yorgunluk ve stres ten heryerinde yaralar çıkmış
tı çok yorma herşeye yetişe mezsin
İyi akşamlar kızlar. Otobüsteyim çarşıdan annemin yanına gidiyorum.
Mutfağımdaki bzı eksikler dışında ayıptır söylemesi bide don aldım kendime.. Tabii 42 beden..
Bi kaç tane basit pamuklu iç
Çamaşırını bile 42 beden aldığım için üzüldüm. Mağazaların vitirinindeki p zayıf mankenlere bkarak iç çektim((
/--
İzin kuralıyla ilgili kimse birşey yazmamış. Ne düşünğyorsunuz.. Fikirleriniz önemli benim için
ekino çok geçmiş olsun arkadaşım ....eğer ki rahatsızlığında diyette olmanın etkisi varsa biraz daha esneterek devam etmelisn....sağlık bu şakaya gelmez....dikkat et kendine cnm.....
Ekino çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin canım. Şimdi nasılsın peki? Bu hastalık tam olarak nedir? Merak ettim ya.. Kusura bakma.
öncelikle ekino çok geçmiş olsun cnm..
bence izin kuralı çok mantıklı olmuş ben varım
sonunda misafirleri yolcu ettik,eşim otogara götürdü az önce.ama yarın da misafirim var,neyse ki yatılı değil:)
bizde misafir bol oluyor maşaallah:)
kaptan izin konusunda son aldığınız karara uyarım,onaylarım,no problem.:) eşinin işi de hayırlı olsun canım.
ekino çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?