Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar ii aksamlar bugun okdr yogundumki yazamadim yarim saat once eve geldim yemekyedim hmn size yazdim sabah domates salatalik 2dilim cavdar ekmegi. Sonra toplantim vardi dusunun ben 4gibi ogle yemegimi yiyebildim suda icmrim az
once 1kofte 2kasik papates puresi

öğle yemeğinden sonra yediklerim:

ara: light süt + şekersiz çikolata

akşam: çavdar ekmeğinde salamlı sandviç + light ayran

Nasil moralim bozuk anlatamam kizlar!!...

Carsidan gelir gelmez mutfaktan mis gibi peynirli makarna kokusu geliyordu. hic aldirmadan gectim ozurdum salona. Nasilsa dukan yapiyorum ben bu diyeti bozmam diyerek tv izlemeye basladim. sonra annemle kayinvalidem ( e biliyosunuz zaten abla kardesler) telefonda konusmaya basladilar. kaynanam ee sa nin diyeti nasil gidiyor diye sordu. annem ne dese begenirsiniz? valla bu kizin zayiflamasindan bi cacik olmaz habire yiyor dedi.

ay telefonu kapatir kapatmaz anneme demedigimi birakmadim. sonrada ne zaman yedigimi gördün diye veryansin ettim. daha 1 haftadir burdasin 3 kilo tatli getirdin bana türkiyeden azicik lokum disinda ne yedim diye kiyametleri kopardim gecen gün ailece pizza söylediginizde normalde 5 dilim yiyen ben 1 dilim yeyipte pisman olmadimmi diye ortaligi ayaga kaldirdim.

sonrada al iste yiyorum diyerek kocamaaaaan bir tabak makarna doldurdum aglaya aglaya yedim resmen hem yiyodum hemde gözümden yaslar geliyodu

anlamiyorum ya annem biliyor bu kilo konusunda kaynanam basta olmak üzere akrabalarimin laf etmesi konusunda ne kadar hassas oldugumu neden yapti bana bunu of anneeeeee of

istedigim kadar annemi suclayayim söyleneyim yapayim edeyim... ben gercekten diyetime dört elle sarilsaydim böyle olurmuydu bu aksam?

Birde bunu düsünüyorum...

demekki ben iradesizim. demekki ben diyetime dört elle sarilmiyormusumki etrafimdakiler bunu düsünebiliyormus...

demekki demekki demekki..

aman canım ya millete kızıp kendine etmişsin. bi tabak makarnadan bişey olmaz. kafaya takma sakın.
boşver konuşanları kendimiz için zayıflıcaz. en son onlarada da şaşırmak düşcek

aman canım ya millete kızıp kendine etmişsin. bi tabak makarnadan bişey olmaz. kafaya takma sakın.
boşver konuşanları kendimiz için zayıflıcaz. en son onlarada da şaşırmak düşcek

insallah canim gercekten o sasirdiklarinda suratlarini görmeyi cok istiyorum ya!

sonunda misafirleri yolcu ettik,eşim otogara götürdü az önce.ama yarın da misafirim var,neyse ki yatılı değil:)
bizde misafir bol oluyor maşaallah:)

kaptan izin konusunda son aldığınız karara uyarım,onaylarım,no problem.:) eşinin işi de hayırlı olsun canım.

ekino çok geçmiş olsun...

Annen niye öle dedi yaaa,sen utandır hepsini bacım,makarna sinirle yenmiş,geçti gitti bi kere,takma,yeterki kafana koy herkese ve kendine ispatla zayıflamadaki azmini,kararını.

ben menü de paylaşamadım kaç gündür. malum giremiyorum zaten.ama çok düzensiz,ve krbonhidrat ağırlıklı beslendim.

yarın çorba ağırlıklı olcak inş.
perşembe de hafif geçirmeliyim.

cumaya 2 günüm kaldı

Ah Nidahcim bir anlasam neden öyle dedigini.. ama hakli kadin ne bekliyor benim gibi iradesizden?

yatili misafirmi :26: henüy tabi hic basima gelmedi ama olsa nasil tepki veririm bilemiyorum

Kızlar bu saate kadar ders çalıştım ve akşam yemeğinden sonra 2 bardak yeşil çayla günü kapattım. Ders çalışırken yanında bir şey içmeden duramam bu saatte de çay kahve içmek istemedim.

mattikacım teşekkür ederim canım...şöyle anlatayım...iç kulakta dengeyi sağlayan tüycük ve kristaller varmış....bu kristaller her hangi bir travma, psikolojik zorlanma gibi (belki daha vfarklı nedenleride vardır am doktor bu kadar dedi)etkenlerden etkilenebiliyorlarmış...ve tabi dünya tepe taklak oluyor...kalp çarpıntısı da yapıyor belki de ben çok heyecanlandığım için öyle kalple bir bağlantı kurdum..yani zor bir hastalık özellikle benim gibi ayakta kalması gereken biri için biraz yorulayım başım dönüyor....neyse allahım daha beter dert vermesin ilaçları kullanıyorum bakalım ne kadar sürecek....

ya evet bende de borç çok bende onları biitirmek istiyorum...ama benim bu bahsettiğim bildiğin oruç değil detoks için yapılan sadece sıvıyla beslenilen bir beslenme şekli....internetten girip bakarsan"sağlık orucu" veya "aidin salih" diye bir çok veri çıkıyor... buarada aidin salih bunu öven kişi....örneğin , kızım ateşlenince hiç yemek yemez bende habire çorba süt falan vermeye çalışırdım ben bu kadının röportajını okucduktan sonra artık yapmıyorum...hastalanınca iştahı olmayan birine yemek yedirmek o kişiye zarardır diyor, siz vücudun bütün askerlerini sindirim için mideye yolluyorsunuz diyor gibi....eeee tabi bunu yapan insanlar çok kiilo veriyorlar ve işin ilginç yanı çoğu kalıcı...bilmiyorum benim kafama uyuyor en azından 3 gün yaparım diyorum...almanyada ve diğer ülkelerde sağlık orucu kampları varmış....hatta ameliyattan bile iyidir diyorr....kızlar bence hepiniz bir okuyun derim....

ekino çok geçmiş olsun çok yordun demek kendini aman dikkat kardeş
benim ikinci doğumdan sonra yorgunluk ve stres ten heryerinde yaralar çıkmış
tı çok yorma herşeye yetişe mezsin

yakarcım teşekkürler....ya evet yordum kendimi ama ne yapayım... kendime ettim bu ikinci doğumlar insanı zorluyor canım yaa....

benim içinde uygundur SA cım....

ekino çok geçmiş olsun arkadaşım ....eğer ki rahatsızlığında diyette olmanın etkisi varsa biraz daha esneterek devam etmelisn....sağlık bu şakaya gelmez....dikkat et kendine cnm.....

yok be arkadaşım buradaki millet bilir, benim menüler hem karın hem göz doyurur öyle zaten aç kalmak istemem çok istisnadır öğün atladığım, yapmamaya gayret ederim.....hatta bi ara eski başkanımız artık emziren anne almayacağım menüleriniz bize çok fazla geliyor diyordu...yani benim ki yorgunluk ve kafayua takmaktannnn canım o yüzden bırakmam....devammmm....

Ekino çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin canım. Şimdi nasılsın peki? Bu hastalık tam olarak nedir? Merak ettim ya.. Kusura bakma.

sacım teşekkürler canım şimdi daha iyiyim ama dönem dönem vuruyor ataklar...mattikaya cevaben açıkladım ne olduğunu...bende bilmiyordum başa gelince öğrendim canım, nereden bilicen yoksa....

öncelikle ekino çok geçmiş olsun cnm..

bence izin kuralı çok mantıklı olmuş ben varım

teşekkürler phatoscum....

ya bazen yapıyor anneler böle patavatsızlık, benimki de doğumdan sonra kaynanamın etmediği lafı etmişti göbeğime çok kırılmıştım...sen şimdi boşver o makarnayı hepimiz yeri geliyorr kaçamak yapıyoruz...dengelersin sen onu, 1 hafta kaçamak yapma olur biter...bu kadar haksızlık etme kendine dünyada 1 tane daha S_A yok kendinin kıymetini bil canım, bu işi hep beraber yapıcaz bu yaza inşallah

nidah daha öncede yazmıştım hayranım sosyalliğine senin yaaaa...ben dayanamammm
teşekkür ederim bu arada....

Son düzenleme:
kızlar dünkü menü
sabah
2 dilim t.b.ekmeği
1 yemek kaşığı lor peyniri

ara
-----

öğle
------
ara
1 elma 1 nescafe sütlü
1 çokoprens

akşam
5 yk kuru fasulye
2 çorba kaşığı tavada az yağlı mantar kavurma

bu gün suyu az içtim iyi olmadı....

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarr
Ekino tekrardan gecmis olsun , beterinden korusun Allah. Zor , 2 cocukla stressiz yorulmadan ..dikkat et kendine.

hanımlar karbonatlı su markettekide olur eczaneden alınmış saf ingiliz karbonatı daha iiy olurmuş
sportie hap konusunda evet işe yarayanları var iştahı kesiyo birden bire su içirtiyo yemiyosun ve kg veriyosun ama ilacı bıraktıktan sonra iştah geri geliyo su içmiyosun yemeye başlıyosun yine kg alıyosun konu bu vücuda zaralrını ben tahlil yaptırdım bişeyim çııkmadı ama millet 50 yaşına geldimi çıkar diyor

Günaydınnn

Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Bugünde bıraya motive dolu şeyler yazarsam akşama gene bozulacak diye korkuyorum sonucta iki gündür böyle oluyor.

Şimdi istasyonda titreye titreye tren bekliyorum geç kalkacakmış ya bede şans yok be. Bu ülkeninde havası alay ediyor insanla... (

Bu sabahki kahvaltım 1 bardak yağsız süt.

Bugün tartıldım sonuç berbattt inşalah cumaya gider bu aldığımm!

Günaydınlar

Ekinocum çok geçmiş olsun, her hastalıkta sebep mutlaka stres oluyor. Bu stresler bizi hasta ediyor zaten. Aman 3 günlük dünyada biraz rahat olmak lazım. En yakın zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim

Sa'cım ne olmuş sana niye öyle çok dertlendin. Ben daha yeni buraya katıldığım haftada hatta daha takıma girmemiştim. O hafta sen tüm takımlar arasında bireysel de 2. olmamışmıydın ben yanlışmı hatırlıyorum.

Kesinlikle kendini iradesiz olarak tanımlama ne alakası var. Bir kere hepimiz şunu unutmayalım diyet dünyanın en zor işlerinden biri. Biz çok önemli bir şey yapıyoruz. Sabırla azimle yolun sonunu getirmeye çalışıyoruz. Hele de kadın olarak özel günlerimiz var ,tatlı krizlerimiz var. üzerimizde hem bedensel hem zihinsel çok iş var. Biz türkler için damak tadı ne kadar önemlidir, buna rağmen en sevdiğimiz yemek yeme duygusundan kendimizi mahrum bırakıyoruz.
İnann ki oruç bile bu kadar zor değil, sonunda biliyorsun akşam gelince istediğini yiyebileceksin. Tek motivemiz hayalimizdeki resim oluyor. İnsan bu durumda işte çevresindeki insanların, ailesinin desteğini bekliyor. Bazen aileler belki motive olsun diye sen beceremezsin şeklinde yaklaşımları tercih ediyorlar, ama unutma ki bu yaklaşım da motivasyon içindir. Seni üzmüş o ayrı.
İşte bu site bu forum bunun için güzel. Biz de burada sanal bir aileyiz, takımız.

1 tabak makarnanın lafını da etme artık, enerji olsun sana hemen o enerjini boşalt,

takımımıza nazar değmesin

Kızlar dün akşamki menümü tamamlıyım

AKŞAM
1 tabak z.yağlı bakla yoğurtlu
2 dilim kepek ekmeği
kıvırcık salata

gece
1 avuç patlamış mısır (bu olmasa iyiydi de eşim maç seyrederken kendine patlatmıştı, bende onun tabağından patlattım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…