gÜNAYDIN HERKESE,
ekinocum çok geçmiş olsun, benim annemde de var vertigo, ilaç kullanıyor, özellikle stres veya üzüntüden sonra azıyor, birde rakım farkı çok etkiliyor annemi. Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın canım, ,kendine dikkat et.
Walla otelde yemek işini çözmeye çalışıcam ama ben ençok çınar sız ne yapıcam onu düşünüorum yada o bensiz
bende deneyeceğim bu wasa yı sen arasına çiko sürüp yedim dedikçe benim ağzımın suyu akıyor
S_A cım sakın moralini bozma, anneler bazen motive edicem hırslandırıcam diye uğraşırken korkunç şeyler söyleyebiliyorlar, sen kendini annenden, eşinden kısaca herkesten iyi tanıyorsun ve kilo vereceğini de biliyorsun. Ne demek iradesiz. İradesiz olsan burda ne işin var. Kaptanımızsın sen bizim, koca bir takıma liderlik ediyorsun, iradesiz ne demek ya. Sil kafandan saçma düşünceleri. Annende çok pişman olmuştur eminim, benim annem ben daha emzirirken bana kilom ve yememle ilgili neler demişti. Silkin ve kendine gel.
kötü şeyler düşünüp durma, çağırma kiloları. 1 bardak süt yetermi ya acıkmıyormusun sen, en azından sabahları biraz daha doyurucu şeyler yesen zaten sonrası geliyor S_A cım
merhaba arkadaşlar
cumartesi oluşan şiddetli baş dönmesi ve kalp çarpıntısı ile acile gittik, ben beyin kanaması veya kalp ile ilgili bir şeyler olduğunu düşünüp çok panik yaptımmm....(ki benim babamın babası kalp krizinden vefat etmiş, babam 4. anjıyosunu oldu ve bypass ameliyatı oldu, halalarım anjiyolu, amcam kalp pilli) o yüzden kesin gidiyorum sandım... neyse pazt. ve bugün yapılan tetkik ve muayeneden sonra vertigo teşhisi konuldu o yüzden buralarda yoktum...yorgunluk ve psikolojik kökenli bir hastalıkmış allahım kimseye vermesin tavan tabana geçiyor...eşim söylüyor gözlerim fıldır fıldır dönüyomuş atak sırasında.... o yüzden yoktum, bu gün daha iyiceyim....eşim söyleniyoooo yaptın diyetleri yorgun düştün diye..ALLAHIM NEDİR BU TÜRK TOPLUMUNUN KİLON VARSA , ETLİ BUTLUYSAN, SAĞLIKLISIN TAKINTISI.....
1 GRAM ET 1000 AYIP ÖRTERMİŞ...BU NE DEMEK YAAAAAVVVVVVV
canım nasıl olsa otel odasında dolap vardır ufak tefek te olsa bişeyler yapıp götürsen hafif hafif tuhaf mı olur acep....:44:
ekinocum çok geçmiş olsun, benim annemde de var vertigo, ilaç kullanıyor, özellikle stres veya üzüntüden sonra azıyor, birde rakım farkı çok etkiliyor annemi. Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın canım, ,kendine dikkat et.
Walla otelde yemek işini çözmeye çalışıcam ama ben ençok çınar sız ne yapıcam onu düşünüorum yada o bensiz
canım bu aralar derslerim çok yoğun akşam girebiliyorum o yüzden. akşamları da pek kimse olmuyo. evet ya çok sevdim ben bu wasayı hem pratik oluyo hem de 2 dilimin arasına çikolata sürüyorum bazen yannında da süt ohh mis:)
bende deneyeceğim bu wasa yı sen arasına çiko sürüp yedim dedikçe benim ağzımın suyu akıyor
Nasil moralim bozuk anlatamam kizlar!!...
Carsidan gelir gelmez mutfaktan mis gibi peynirli makarna kokusu geliyordu. hic aldirmadan gectim ozurdum salona. Nasilsa dukan yapiyorum ben bu diyeti bozmam diyerek tv izlemeye basladim. sonra annemle kayinvalidem ( e biliyosunuz zaten abla kardesler) telefonda konusmaya basladilar. kaynanam ee sa nin diyeti nasil gidiyor diye sordu. annem ne dese begenirsiniz? valla bu kizin zayiflamasindan bi cacik olmaz habire yiyor dedi.
ay telefonu kapatir kapatmaz anneme demedigimi birakmadim. sonrada ne zaman yedigimi gördün diye veryansin ettim. daha 1 haftadir burdasin 3 kilo tatli getirdin bana türkiyeden azicik lokum disinda ne yedim diye kiyametleri kopardim gecen gün ailece pizza söylediginizde normalde 5 dilim yiyen ben 1 dilim yeyipte pisman olmadimmi diye ortaligi ayaga kaldirdim.
sonrada al iste yiyorum diyerek kocamaaaaan bir tabak makarna doldurdum aglaya aglaya yedim resmen hem yiyodum hemde gözümden yaslar geliyodu
anlamiyorum ya annem biliyor bu kilo konusunda kaynanam basta olmak üzere akrabalarimin laf etmesi konusunda ne kadar hassas oldugumu neden yapti bana bunuof anneeeeee of
istedigim kadar annemi suclayayim söyleneyim yapayim edeyim... ben gercekten diyetime dört elle sarilsaydim böyle olurmuydu bu aksam?
Birde bunu düsünüyorum...
demekki ben iradesizim. demekki ben diyetime dört elle sarilmiyormusumki etrafimdakiler bunu düsünebiliyormus...
demekki demekki demekki..
S_A cım sakın moralini bozma, anneler bazen motive edicem hırslandırıcam diye uğraşırken korkunç şeyler söyleyebiliyorlar, sen kendini annenden, eşinden kısaca herkesten iyi tanıyorsun ve kilo vereceğini de biliyorsun. Ne demek iradesiz. İradesiz olsan burda ne işin var. Kaptanımızsın sen bizim, koca bir takıma liderlik ediyorsun, iradesiz ne demek ya. Sil kafandan saçma düşünceleri. Annende çok pişman olmuştur eminim, benim annem ben daha emzirirken bana kilom ve yememle ilgili neler demişti. Silkin ve kendine gel.
Günaydınnn
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Bugünde bıraya motive dolu şeyler yazarsam akşama gene bozulacak diye korkuyorum sonucta iki gündür böyle oluyor.
Şimdi istasyonda titreye titreye tren bekliyorum geç kalkacakmış ya bede şans yok be. Bu ülkeninde havası alay ediyor insanla...(
Bu sabahki kahvaltım 1 bardak yağsız süt.
Bugün tartıldım sonuç berbattt inşalah cumaya gider bu aldığımm!
kötü şeyler düşünüp durma, çağırma kiloları. 1 bardak süt yetermi ya acıkmıyormusun sen, en azından sabahları biraz daha doyurucu şeyler yesen zaten sonrası geliyor S_A cım