Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gÜNAYDIN HERKESE,

ekinocum çok geçmiş olsun, benim annemde de var vertigo, ilaç kullanıyor, özellikle stres veya üzüntüden sonra azıyor, birde rakım farkı çok etkiliyor annemi. Tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın canım, ,kendine dikkat et.

Walla otelde yemek işini çözmeye çalışıcam ama ben ençok çınar sız ne yapıcam onu düşünüorum yada o bensiz

bende deneyeceğim bu wasa yı sen arasına çiko sürüp yedim dedikçe benim ağzımın suyu akıyor

S_A cım sakın moralini bozma, anneler bazen motive edicem hırslandırıcam diye uğraşırken korkunç şeyler söyleyebiliyorlar, sen kendini annenden, eşinden kısaca herkesten iyi tanıyorsun ve kilo vereceğini de biliyorsun. Ne demek iradesiz. İradesiz olsan burda ne işin var. Kaptanımızsın sen bizim, koca bir takıma liderlik ediyorsun, iradesiz ne demek ya. Sil kafandan saçma düşünceleri. Annende çok pişman olmuştur eminim, benim annem ben daha emzirirken bana kilom ve yememle ilgili neler demişti. Silkin ve kendine gel.

kötü şeyler düşünüp durma, çağırma kiloları. 1 bardak süt yetermi ya acıkmıyormusun sen, en azından sabahları biraz daha doyurucu şeyler yesen zaten sonrası geliyor S_A cım

anladım canım aman dikkat et kendine, çok geçmiş olsun.
bi bakınayım bu sağlık orucuna. ama normal oruç tutmayı özledim ben, hamilelikten beri tutamadım sonuçta. yaza tutarım inş.

Arkadaşlar biraz önce haber aldım, kayınpederimi de sabaha karşı acile kaldırmışlar aşırı baş dönmesi ve istifra. Teşhis aynı ekino'nunki gibi vertigo.
Bu ara moda mı var nedir vertigo modası.
Daha yeni okumuştum ekino'nun mesajın derken haber geldi.

Allah acil şifalar versin sportie
ah ahh şu sağlık ille kaybedince kıymetini anlarız

Geçmiş olsun sportie cim, ekino ya da yazmıştım, annem de yıllardır vertigo var. Çok kolay bir hastalık değil ama düzenli ilaç kullanımı ile kontrol altına alınabiliyor. Allah beterinden saklasın canım.

günaydın kızlar...az kalorili; mutlu bir gün olsun hepimize...

bu gün nihayet haftalardır başlayacağım yürüyüşümü yaptım...sporun her şekli güzel ama temiz hava da yürümek daha da güzel....ilk gün diyemi yok sa hamladım mı artık; ilk 1 saat çok iyidi de sonrasında yoruldum....bakalım ilerleyen günler de ne olacak....

geçmiş olsun sportiecim ....allah acil şifalar versin cnm....

olumsuz düşünme ,olumsuz olmasın s-a cım....dün akşam ki yaşadığın olayıda unut gitsin...zaman zaman olabiliyor bu tür şeyler....anneler bazen yapıcı olayım derken kırıcı olabiliyorlar...ve bizde bu tür olaylar yüzünden öfkeyle kalkıp zararla oturabiliyoruz...oysaki bizim yaşadığımız zorlukları (herkes) bir bilseler...daha dur bi de kilo vermeye başla yakın çevredekiler bunun içinde bir çok şey söylüyorlar...ben mesela şu an onun mücadelesini veriyorum.....en kısa zamanda şu normal kilolarımıza ulaşsakta şu can sıkan zorlu süreç bitse.....diyette olmak zaten çooooookkkkkk zor bide insanlara birşeyler anlatmaya çalışmak daha da zor ve sıkıcı....

moda kızlar duymadınız mı bu aralar vertigo aman uzak olsun hepinizdenn

evveeettt bu gün güzel bir gün
saabah
2 dilim t.buğday ekm.
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 tatlı k.domates salçası

artık domates almıyorum kızlar en azından mayıs sonu haziran başına kadar o yüzden bu salçayı daha çok göreceksiniz...

bu arada labne peynirine takmış durumdayım oturup bir paketi vişne reçeliyle yiyebilirimmm....sırf yemiyim diye reçel almıyorum

ara
kahve içicem

sonrasını sonra yazzarım.....bu gün kızlarımla gezicem biraz spor olsun hem, hem de önümüzdeki hafta soğuklar geliyormuş geri hava güzelken değerlendirelim dedim.....

kızlar geçen hafta size ölçü alalım demiştim de kendiminkileri bile yazamamıştım. Hepinizde bir çekince vardı ya, ölçü gerçekleriyle yüzleşmekten.

Bu sabah bende bu acı gerçekle karşılaştım ve neden çekinceleriniz olduğunu anladım. Kiloyu daha bi kanıksamıştım ama ölçüler ölümcül çıktı

Evet tüm cesaretimi toplayıp bildiriyorum şahane manken ölçülerimi

Bel : 77 cm (Bi de bana ince bellisin derler )
Göbek : 90 cm (belle basen arası en geniş yer ) Bu ölçüde basen olması lazımdı dimi bi yanlışlık olmuş galiba:44:
Basen : 105 cm (off be 3 haneli rakamda pek yakışmış )
Baldır : 58 cm (mankenlerde bu ölçü onların beli oluyor)
Kol : 31 cm (Hilalcim senin için ölçtüm)

Bir de bunlara hedef koymak lazım yaa nasıl yapıcam bu işi:44:

kendi ölçülerimi veriyorum sportinin ölçüleri 3 le çarpın :)

eğer bulabilirsem ölçmek için metre bende yazıcam görde sen ince belli olduğunu kabul et diye :)

kendi ölçülerimi veriyorum sportinin ölçüleri 3 le çarpın :)

eğer bulabilirsem ölçmek için metre bende yazıcam görde sen ince belli olduğunu kabul et diye :)

Allah iyiliğini versin emi gırgırına yine güldürdün beni, Allah'ta seni güldürsün inşallah

Kızlar mesajlarınızı okuyorum merak etmeyin. Desteginiz için çok çok teşkkür ederim.

Hanginiz neyi sormuş bilmiyorum ama cevaplayayım

1 bardak sütle çok acıkmıyorum. Kahvaltı yapacak vaktim yoksa bu kahvaltı oluyor.. Ama şimdidukan yaptığım için aslında dukan ekmeği pişirecektim sabahları yemek için ama yumurta yoktu pişiremedim.

Evet ben 2 olmuştum inşallah hepinize teker teker nasip olur güzel bişey

Hepinizi öptüm şaap şuup

kızlar bugün öğle yemeğinde ton balıklı sandaviç yaptım ve yedim ....çok ta güzel doydum ,ama sabah bir dilim ekmek+öğle 2 dilim ekmek+akşam da 1 dilim yesem bugün çok olur dimi ...kalori olarak tahmini hesaplıyorum yediklerimi ama yine de bir huzursuzluk var içimde....gerçi baya bir zamandır gün de 1 dilim ekmek yiyiyorum ama bilemedim işte:26:

bugünkü menüm;
sabah:
1.5 saat yürüyüş+ 1 lt su
kahvaltı:
1 dilim t.ekmeği+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+1salatalık+1yudum reçel+2 şekersiz çay+1/2kk peynir
ara:
1 elma
öğlen:
1 ton balıklı sandaviç(50 gr light ton balığı+1/2domates+1/2salatalık)+1 bardak diet kola
ara:2 bitter çiko+1 kupa 5'i bi arada yeşil çay
akşam:öğleden kalan domates+salatalık+30gr ton balığı(light)+1/2 dilim t. ekemeği+1 bardak diet kola

suyu 2 lt ye tamamlarım...kaç gündür 3 lt içmiyorum ya bunada sinir oluyorum .....
bu günde yeme faslı böylece biter.....

aslında bu ölçü olayını da yapsak daha bi sıkı tutarız diyeti gibi geliyor bana ....önemli olan bi cesaret ölçüleri verebilmekteşekilde de görüldüğü üzere ben şuan böyleyim...gerçi ölçü olayı kilo gibi olmaz haftada pek değişmez ama, en azından 15 günde bir yapabiliriz....

bende bugün yediklerimi paylaşayım

SABAH
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
yeşillik domates,

ARA
yarım fincan nescafe
1 adet kepekli bisküvi

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
2 yk ıspanak

şimdi de meyve çayı içiyorum şekersiz

AKŞAM
bakla ve mercimek yerim
kıvırcık salata

ve meyve (ekşi elma olabilir)

birde evde 1 lt karbonatlı su hazırladım, evden çıkmadan 2 bardak içtim kalanı da akşam bitiririm

öncelikle sportie geçmiş olsun canım
çınarınannesi valla wasanın tek başına pek bi lezzeti yok tatsız tuzsuz bir şey ama ben arasına 15 gr falan şekersiz çikolata sürüyorum daha güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…