aslında bu ölçü olayını da yapsak daha bi sıkı tutarız diyeti gibi geliyor bana ....önemli olan bi cesaret ölçüleri verebilmekteşekilde de görüldüğü üzere ben şuan böyleyim...gerçi ölçü olayı kilo gibi olmaz haftada pek değişmez ama, en azından 15 günde bir yapabiliriz....
öncelikle sportie geçmiş olsun canım
çınarınannesi valla wasanın tek başına pek bi lezzeti yok tatsız tuzsuz bir şey ama ben arasına 15 gr falan şekersiz çikolata sürüyorum daha güzel oluyor.
diyet kola geçen günde vardı sanki menünde. diyet olsun olmasın kola cısssbugünkü menüm;
sabah:
1.5 saat yürüyüş+ 1 lt su
kahvaltı:
1 dilim t.ekmeği+1yeşil+1siyah zeytin+1domates+1biber+1salatalık+1yudum reçel+2 şekersiz çay+1/2kk peynir
ara:
1 elma
öğlen:
1 ton balıklı sandaviç(50 gr light ton balığı+1/2domates+1/2salatalık)+1 bardak diet kola
ara:2 bitter çiko+1 kupa 5'i bi arada yeşil çay
akşam:öğleden kalan domates+salatalık+30gr ton balığı(light)+1/2 dilim t. ekemeği+1 bardak diet kola
suyu 2 lt ye tamamlarım...kaç gündür 3 lt içmiyorum ya bunada sinir oluyorum .....
bu günde yeme faslı böylece biter.....
cesaretini tebrik ediyorum canım. ben de o cesaret yok henüz.kızlar geçen hafta size ölçü alalım demiştim de kendiminkileri bile yazamamıştım. Hepinizde bir çekince vardı ya, ölçü gerçekleriyle yüzleşmekten.
Bu sabah bende bu acı gerçekle karşılaştım ve neden çekinceleriniz olduğunu anladım. Kiloyu daha bi kanıksamıştım ama ölçüler ölümcül çıktı
Evet tüm cesaretimi toplayıp bildiriyorum şahane manken ölçülerimi
Bel : 77 cm (Bi de bana ince bellisin derler)
Göbek : 90 cm (belle basen arası en geniş yer ) Bu ölçüde basen olması lazımdı dimi bi yanlışlık olmuş galiba:44:
Basen : 105 cm (off be 3 haneli rakamda pek yakışmış )
Baldır : 58 cm (mankenlerde bu ölçü onların beli oluyor)
Kol : 31 cm (Hilalcim senin için ölçtüm)
Bir de bunlara hedef koymak lazım yaa nasıl yapıcam bu işi:44:
evet şimdiye kadar yediklerimi yazayım:
sabah: 2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata + light süt
ara: çay
öğlen: çavdar ekmeğine salamlı sandviç + light ayran
aslında kilo gittikçe bir yerlerden ölçü küçülecek. Ben daha çok bu şekilde beslenmeyle neremden incelicem onu merak ediyorum.
Hamilelik sonrası en çok fazlalık göbekte ama aslında ben daha çok basenli biriyimdir. Armut yani
Şimdiyse deveci armuduyum
diyet kola geçen günde vardı sanki menünde. diyet olsun olmasın kola cısss
evet buda benim zaafım...ne yaptıysam vaz geçemedim ...en azından azaltım bu zamana kadar....
cesaretini tebrik ediyorum canım. ben de o cesaret yok henüz.
aslında ben bi süre karatay diyeti uyguladım, oldukça sağlıklı bi diyet özellikle çok fazla kilosu olanları sağlığına kavuşturarak zayıflatıyo. yeme ve acıkma döngüsünden çıkarıyo insanı. neyse karatay diyetiyle 3 kilo verdiysem göbek ve bel çevrem 6-7 kilo vermiş gibi toparlanmıştı. karatayla 69 u görüp uzun bi ara verdim, şimdi de 69 um ve kilo aynı ama göbek çevresi daha geniş şimdi. sırf bu yüzden acaba diyorum yine mi ekmeksiz beslensem.
işte ben 15 kilo versem ölçülerden 15 cm incelse ne güzel dimi
bi bardak su ver dercesine kolay söyledim 15 kilo vermeyi
Çok acıkmayı beklemektense akşam yemeğimi 1 çay kaşığı sıvı yağda yaptığım omleti yedim.
Bugünkü menülerimden çok memnunum. Bu sabah tartı 76,3 göstermişti. Bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek inşallah güzel sonuç verir. Yarında atak yapacağım.
kızlar geçen hafta size ölçü alalım demiştim de kendiminkileri bile yazamamıştım. Hepinizde bir çekince vardı ya, ölçü gerçekleriyle yüzleşmekten.
Bu sabah bende bu acı gerçekle karşılaştım ve neden çekinceleriniz olduğunu anladım. Kiloyu daha bi kanıksamıştım ama ölçüler ölümcül çıktı
Evet tüm cesaretimi toplayıp bildiriyorum şahane manken ölçülerimi
Bel : 77 cm (Bi de bana ince bellisin derler)
Göbek : 90 cm (belle basen arası en geniş yer ) Bu ölçüde basen olması lazımdı dimi bi yanlışlık olmuş galiba:44:
Basen : 105 cm (off be 3 haneli rakamda pek yakışmış )
Baldır : 58 cm (mankenlerde bu ölçü onların beli oluyor)
Kol : 31 cm (Hilalcim senin için ölçtüm)
Bir de bunlara hedef koymak lazım yaa nasıl yapıcam bu işi:44:
ben de bugün hiç memnun olmadım menümden. ekmek yemicem yarın, yediğim ekmekler göbeğime yapışıyo sanki öyle hissediyorum
artık sıkıldım 68 olmam lazım bu cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?