Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet şimdiye kadar yediklerimi yazayım:

sabah: 2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata + light süt

ara: çay

öğlen: çavdar ekmeğine salamlı sandviç + light ayran

aslında kilo gittikçe bir yerlerden ölçü küçülecek. Ben daha çok bu şekilde beslenmeyle neremden incelicem onu merak ediyorum.

Hamilelik sonrası en çok fazlalık göbekte ama aslında ben daha çok basenli biriyimdir. Armut yani

Şimdiyse deveci armuduyum

diyet kola geçen günde vardı sanki menünde. diyet olsun olmasın kola cısss

cesaretini tebrik ediyorum canım. ben de o cesaret yok henüz.
aslında ben bi süre karatay diyeti uyguladım, oldukça sağlıklı bi diyet özellikle çok fazla kilosu olanları sağlığına kavuşturarak zayıflatıyo. yeme ve acıkma döngüsünden çıkarıyo insanı. neyse karatay diyetiyle 3 kilo verdiysem göbek ve bel çevrem 6-7 kilo vermiş gibi toparlanmıştı. karatayla 69 u görüp uzun bi ara verdim, şimdi de 69 um ve kilo aynı ama göbek çevresi daha geniş şimdi. sırf bu yüzden acaba diyorum yine mi ekmeksiz beslensem.

evet şimdiye kadar yediklerimi yazayım:

sabah: 2 dilim wasanın arasına şekersiz çikolata + light süt

ara: çay

öğlen: çavdar ekmeğine salamlı sandviç + light ayran

çikolata olarak ne yiyoyorsun fatoş:26:

ilahi sportie...
kesinlikle kilo gittikçe ölçülerde küçülecek bu tartışmasız...ama bazen şişiyoruz falan ya hani o yüzden kilo kadar kesin olmaz diye düşündüm....
birde kendim de gördüğüm ;özellikle bel+basen+kalça da her 1 kg ekside 1 cm incelme oldu...ama bazen değişiyo kilo değişmesede....

işte ben 15 kilo versem ölçülerden 15 cm incelse ne güzel dimi

bi bardak su ver dercesine kolay söyledim 15 kilo vermeyi

işte ben 15 kilo versem ölçülerden 15 cm incelse ne güzel dimi

bi bardak su ver dercesine kolay söyledim 15 kilo vermeyi

bir şekilde gidiyor kilolar şükürler olsun....sipariş kadar kolay olmasada gidiyor ya önemli olan bu
yine de dediğim gibi -1 kg = -1 cm
(kişiye göre de değişebilir tabi + yada- olarak)

selam kızlar
sabahtan beri koca kicim enson aklıma gelen
neyse çözdüm sayılır ama can sıkıntısı bana armağan kaldı
sabah ve öğle saçmaladim ama akşam yemiyorum bari dengelesin

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu gün kızlarımla çıktık markete kadar gittik geldik
yediklerimin devamını yazayım

öğle
1 yum.sarısı
2 kaşık mantar kavurma

ara
3-4 kaşık yoğurt

akşam
8 kaşık pırasa yemeği
1 kk peynir
2 t.b.ekm.

ara
muhtemelen ananas ve elmalı tarçınlı yoğurt

ve yeşil çay içerim bu akşam

bu cuma 75 i ucundanda olsa yakalamak istiyorummmm

Sa 13.3.2013 menü:

Sabah: bir bardak light süt
Arada: light meyveli yoğurt
Öğlen: fırında kızarmış ve derisini tamamen sıyırarak yediğim tavuk bacağı 2 tane
Arada: dukan ekmeği ile somon fümeli tost
Akşam; yemedim yemeyi düşünmüyorum çook acıkırsam yumurta yiyeceğim.

menü

sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta, 4 zeytin
1 yk çökelek

öğle:
1 tabak yeşil mercimek
yoğurt

akşam:
yarım dilim ekmek
2 zeytin, 1 yumurta
yoğurt, 3 tk pekmez

spor: 30 dk koşubandı (3km)
su: 2 lt şimdilik

Çok acıkmayı beklemektense akşam yemeğimi 1 çay kaşığı sıvı yağda yaptığım omleti yedim.

Bugünkü menülerimden çok memnunum. Bu sabah tartı 76,3 göstermişti. Bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek inşallah güzel sonuç verir. Yarında atak yapacağım.

ben de bugün hiç memnun olmadım menümden. ekmek yemicem yarın, yediğim ekmekler göbeğime yapışıyo sanki öyle hissediyorum
artık sıkıldım 68 olmam lazım bu cuma

bacım benimki 37 cm di galiba

kızlaaaaaarrrr sözümde giydiğim elbiseyi o gün nasıl cıkardıysam öyle duruyordu bugün denedim gördüğüm görüntüye inanamadııııııımmmmmmmmmm resmen 5 parmak kalınlığında incelmişim tabi 75ten 67ye inmişim olsun o kadar aacık dimi cokta mütevaziyim canım

sözde giydiğim elbiseyi giydim ve nette sevdiceğimle konuşuyoduk cok şaşırdı 2 ayı gecti galiba görmeyeli aradaki farkı elbiseden anladı coookkk özledimmmmmmmmm

ben de bugün hiç memnun olmadım menümden. ekmek yemicem yarın, yediğim ekmekler göbeğime yapışıyo sanki öyle hissediyorum
artık sıkıldım 68 olmam lazım bu cuma

Ya ben farkettimde dukanı daha öncede yapmıştım bu atak evresinde hiç kaçamak yapmadım şimdiye kadar sanki bana en kolay diyetmiş gibi geliyor.

Yarın ekmek yememek senin için belkide detoks gibi olur.

Hernekadar diyette ekmek önemli olsada ölcüyü abartmamalıyız.

Dukan ekmeğini denedinmi hiç? Mikrodalgada yapılanı?

Onun dışında bugün marketteki ekmekleri inceledim dilimi 50 kalori olab bir ekmeğe baktım. Rengi oldukça koyu kahverengi. Daha önce hatırlıyorum denemiştim ve bir dilimi bike çok tok tutmuştu.

Ekmek yersem hep ondan yiyecem artık. Beyaz ekmeğin dilimi 129 kalori ve açıkçası 3-4 dilimle anca doyuyordum

menümü yazayım
dün yazamadım cünkü pizza yedim 2 gündür buraya girmek istemiyorum cünkü yiyorum
bu arada hergün düzenli sporumu yapıyorum 5 gündür hiç aksatmadım şükür

sabah
2 kuru kayısı
1 litre su

öğle
1 buçuk poaça

akşam
yarım ekmek arası tavuk döner

sporumu yapcam birazdan

Hilal tebrikler canımm ama böyle yemeye devam edersen tekrar alırsın canım aman bozma

yaa bu kuru kayısı ne kadar faydalı kızlar kansızlığa iyi geliyormuş
1 ay oldu galiba ben her sabah kuru kayısı yemeye başlayalı
bende kansızlık vardı galiba dr. ya gitmedim hiç cok başım dönüyordu üşüyordum yere düşecek gibi oluyordum ama bi aya yakındır artık başım hiç dönmüyo kuru kayısından oldu kanımca ama hala üşüyorum bu vertiga bende de olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…