süper bi duygu di mi hilal, tebriklerkızlaaaaaarrrr sözümde giydiğim elbiseyi o gün nasıl cıkardıysam öyle duruyordu bugün denedim gördüğüm görüntüye inanamadııııııımmmmmmmmmm resmen 5 parmak kalınlığında incelmişimtabi 75ten 67ye inmişim olsun o kadar aacık dimi cokta mütevaziyim canım
dukan hiç benim tarzım değil, emzirirken de olmaz zaten ama sen yapmışsın ve geri de almadın verdiklerini. devam etmen iyi oldu bence, insan bildiği yoldan daha kolay ilerliyo.Ya ben farkettimde dukanı daha öncede yapmıştım bu atak evresinde hiç kaçamak yapmadım şimdiye kadar sanki bana en kolay diyetmiş gibi geliyor.
Yarın ekmek yememek senin için belkide detoks gibi olur.
Hernekadar diyette ekmek önemli olsada ölcüyü abartmamalıyız.
Dukan ekmeğini denedinmi hiç? Mikrodalgada yapılanı?
Onun dışında bugün marketteki ekmekleri inceledim dilimi 50 kalori olab bir ekmeğe baktım. Rengi oldukça koyu kahverengi. Daha önce hatırlıyorum denemiştim ve bir dilimi bike çok tok tutmuştu.
Ekmek yersem hep ondan yiyecem artık. Beyaz ekmeğin dilimi 129 kalori ve açıkçası 3-4 dilimle anca doyuyordum
Hilal tebrikler canımm ama böyle yemeye devam edersen tekrar alırsın canım aman bozma
süper bi duygu di mi hilal, tebrikler
geçen sene kilo verdiğimde belimden düşen kotu giyiyorum şimdioğlum bir aylıkken hiç sığamamıştım
ah ah
dukan hiç benim tarzım değil, emzirirken de olmaz zaten ama sen yapmışsın ve geri de almadın verdiklerini. devam etmen iyi oldu bence, insan bildiği yoldan daha kolay ilerliyo.
ekmek de bana göre değil, ceviz yiyeyim yerine
slm kızlar
anladım ki ben kocamın ve oğlanın tabağındaki artıkları yemekten şişiyorum habire y a of.
menüm
sabah omlet,zeytin,salata,bal,1dil ekmek
öğle:çorba,az kısır,salata
akşam:taze fasulye,yoğurt,1dil ekmek,kocamın arttırdığı kısırdan 3 kşk yedim..
ara:ceviz
Arkadaşlar biraz önce haber aldım, kayınpederimi de sabaha karşı acile kaldırmışlar aşırı baş dönmesi ve istifra. Teşhis aynı ekino'nunki gibi vertigo.
Bu ara moda mı var nedir vertigo modası.
Daha yeni okumuştum ekino'nun mesajın derken haber geldi.
güzel ama menü bacım fazla kaçırmamışsın
slm kızlar
anladım ki ben kocamın ve oğlanın tabağındaki artıkları yemekten şişiyorum habire y a of.
menüm
sabah omlet,zeytin,salata,bal,1dil ekmek
öğle:çorba,az kısır,salata
akşam:taze fasulye,yoğurt,1dil ekmek,kocamın arttırdığı kısırdan 3 kşk yedim..
ara:ceviz
harika oluyor bacım birde senin kilolara düşseydim Allah nasip eder inşallah bizlere degeçmiş olsun cANIM
kısır dan sebep muzdaripim
bu arada inceldiğini görmek ve göstermek süper dimi
çikolata olarak ne yiyoyorsun fatoş:26:
Olur hilal cim dugunune kadar bi 10 kilo daha ver sen, ha gayretcevir bacim hulahoplari
yaa bu kuru kayısı ne kadar faydalı kızlar kansızlığa iyi geliyormuş
1 ay oldu galiba ben her sabah kuru kayısı yemeye başlayalı
bende kansızlık vardı galiba dr. ya gitmedim hiç cok başım dönüyordu üşüyordum yere düşecek gibi oluyordum ama bi aya yakındır artık başım hiç dönmüyo kuru kayısından oldu kanımcaama hala üşüyorum bu vertiga bende de olmasın
hilalcim ilk olarak tebrik ederim, zayıfladığını en güzel kıyafetlerden anlıyor insan....
seninki tansiyonun ani düşmesi olabilir bu vertigodaki baş dönmesi bildiğin bir şey değil....yaşamayan bilemez inan,allahda yaşatmasın çooook kötüüü bir hisss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?