Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süper bi duygu di mi hilal, tebrikler
geçen sene kilo verdiğimde belimden düşen kotu giyiyorum şimdi oğlum bir aylıkken hiç sığamamıştım
ah ah

dukan hiç benim tarzım değil, emzirirken de olmaz zaten ama sen yapmışsın ve geri de almadın verdiklerini. devam etmen iyi oldu bence, insan bildiği yoldan daha kolay ilerliyo.
ekmek de bana göre değil, ceviz yiyeyim yerine

Hilal tebrikler canımm ama böyle yemeye devam edersen tekrar alırsın canım aman bozma

saol bacım nerde o eski günlerimiz dimi nasıl iradeliydik canım cok meyve istiyor yesem mi acaba yoksa bugünlük kalori yeter mi bi akıl verin :26:

slm kızlar

anladım ki ben kocamın ve oğlanın tabağındaki artıkları yemekten şişiyorum habire y a of.

menüm
sabah omlet,zeytin,salata,bal,1dil ekmek

öğle:çorba,az kısır,salata

akşam:taze fasulye,yoğurt,1dil ekmek,kocamın arttırdığı kısırdan 3 kşk yedim..

ara:ceviz

hemde harika mükemmel bi duygu yaa varya üzerimden cıkarmak istemedim elbieyi fontişlerim (göğüslerim ) bile küçülmüş yaa zaten 80di 75 kullanıyorum şimdi

güzel ama menü bacım fazla kaçırmamışsın

geçmiş olsun cANIM

güzel ama menü bacım fazla kaçırmamışsın

kısır dan sebep muzdaripim

bu arada inceldiğini görmek ve göstermek süper dimi

geçmiş olsun cANIM

kısır dan sebep muzdaripim

bu arada inceldiğini görmek ve göstermek süper dimi
harika oluyor bacım birde senin kilolara düşseydim Allah nasip eder inşallah bizlere de

kızlar öğle yemeğinden sonra yediklerimi yazayım

ara: yeşil çay + light süt + 5 badem + 2 kuru kayısı

akşam: yeşil çay +eti form

bu akşam pek yemek yiyesim yoktu. ya kızlar yarın perşembe cumaya az kaldı sanırım ben bu hafta pek kilo veremedim öyle hissediyorum:/

Olur hilal cim dugunune kadar bi 10 kilo daha ver sen, ha gayret cevir bacim hulahoplari

hilalcim ilk olarak tebrik ederim, zayıfladığını en güzel kıyafetlerden anlıyor insan....

seninki tansiyonun ani düşmesi olabilir bu vertigodaki baş dönmesi bildiğin bir şey değil....yaşamayan bilemez inan,allahda yaşatmasın çooook kötüüü bir hisss...

Çok sağol canım çokta geçmiş olsun Allah bida yaşatmasn evet benim tansiyonum çok düşük 5-7 Çıkıyo hep ama hiç doktora falan gitmedim hayırlısı artık..

başkan mezun olanlar yıne kılo vermek ıstıyolarsa takıma donebılıyolarmı bellı sure sonra sankı duymustum oyle bısey

Cedric evet canım tekrar katılabiliyor mezun olanlar yarışmaya. Ama ikinci kez karne alamıyor

Sen kilomu aldın inşallah çok değildir

Şu son 1-2 haftadır kendimi acaip yorgun hissediyorum ya. Nedir bunyn sebebi acaba. 1 ay daha böyle giderse doktora gidecem.

Yarın sabahtan tartılacam. 1 günüm kaçamaksız geçince ertesi sabah tartılmak için sabırsızlanıyorum inşallah iyi bir sonuç gösterir tartı.

Günaydın kızlarr

Bugün çok iyi bir sonuç çıkmadı tartıda.

Yarın büyük ihtimalle tartıda artı çıkarım. Bunun içinde sizden çok özür diliyorum kızlar. Bana ne deseniz haklısınız.

Genel anlamda bu hafta herkes çok iyi sonuçlar alacak ama benim salı akşamki bir hatam herşeyimi bozdu.

Bu hafta ilginnur diskalifiye olsada takım ortalamasında onuda saymak zorundayım.

Bunlara rağmen takımımızıb yarın ilk 3 e gireceğine inanıyorum.

Bugün bunları yemeyi planlıyorum:

Sabah: 1 bardak light süt, 1 dilim dukan ekmeği
Arada: light sade yoğurt
Öğlen 2 haşlanmış yumurta, yağsız peynir ( doymazsam yoğurt yerim)
Arada: yağsız yoğurt
Akşam: ızgara tavuk göğsü

3 litrede su içmek istiyrum.

günaydın hanımlar
sa tatlım her gün yeni başlangıç ilan edilip eyeniden başalnmmalıı olan oluyo o gün geçip biityo ogüne üüzlüp yemeye devam etme bunu ben yaprım ki büüy aptallıkk neyse boş ver bizde daha çok kiloo varr haftaya oluruz inşallah yeterki 1.olacağımız hafta bi gelsin de :=)

dünkü menüm
sabah 1 kayısı form çay
öğle 2 kase yoğurt
ikindi 1 kase yoğurt
akşam ...... yok yürüyüş 1 satt
20:30 yatış uyudum sabah 6 ya kadar

Son düzenleme:
günaydın
dünkü hezeyan dan sonra yeni gün yeni başlangıç deyip yeniden başladım
sabah kahvalti
bir yumurta
yarın cay bardağı ceviz
çok maydanoz
yarım kk peynir
beş tane zeytin
şimdilik bu kadar
çok sıkıldım kızlar gene bahar geldi ama ben hala diyetteyim artık utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…