Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın
sabah kahvaltısı
bir çay tabağı kadar sucuk lu yumurta
4 halka kızarmış patates
4 tane zeytin
yarım kk peynir
bir tk reçel
domates biber ve maydanoz
a bunlar yarım hepsi
2 dilim ekmek
amanın alt alta yazınca baya fazla yemişim
herkese iyi pazarlar

yemek yap çamaşır as
bir sütlü türk kahvesini hallettim
leslie ile 20dk yürüyüş yapıp geleyim

sa
hatalı bildirim yapmışız listede
uygun olunca paylaşım alanına bak

iyi akşamlar kızlarrrr
yine bir pazar klasiğini gerçekleştirdim bu hafta afferin bana
gezdim, yedim ,içtim ve de totomun üstüne oturdum şimdi tv seyrediyorum:78:

bugünkü yediklerim
kahvaltı:çeyrek simit+1/2dilim t. b. ekmeği+2 yeşil+2 siyah zeytin+1 kk peynir+1.5 fincan çay+domates ,biber,salatalık+1 haşlanmış yumurta beyazı+1yudum reçel
ara:2kare bitter çiko+1 çekersiz çay
ara:2 kuru incir
akşam:1.5dilim t.b. dilim ekmeği+6fırında köfte+2 servis kaşığı patates püresi+2 bardak diet cola
ara:1fincan şekersiz çay+1 porsiyon sakızlı muhallebi+az çerez

kızlar bu hafta görüldüğü üzere pek iyi kilolar veremedik.....yarına yeni haftaya daha bir gayretli başlayalım ve çok daha iyi sonuçlar alalım artık....

=hilal60300;29395250] ben warrııımmmmmmmmm

tamammmmmmmmmmmmmmm çok ağarmı gidiyoruz ne hadi canlanalım biraz ......bakalım bize kimler katılacak.....haydi kızlarrrr....
1 ve üzeri kilo vermek isteyen başka kimler var bu hafta kızlar.....yarın başlıyoruzzzz.....

haftasonu kaçamak yapmasak veririz belki de bu hafta yine kaçamaklı geçti of off

Yakar paylaşım alanına baktım canım bugün doğru listeyi işyerinden telefonla paylaşacağımm:))

Günaydın kızlar nasılsınıız??

Bugün protein+ sebze günüm.

Haftasonum kacamak açısından fena değildi. Haftasonu yemek yemek içinmi icad edilmiş bilmiyorum ama dün annemgilde kapıdan girer girmez hoşgeldin kızım bize kek yaparmısın? Maç izlerken yemek istiyrum.

Maç izlerken kek yicekmiş fakat maç başlamıştı kek yaptım e bir dilim yedim kek macın son on dakikasına yetişti sanırım oda ayrı bir konu :)

Dün akşamda çalıştım.

Bugün tekrar çalışıyorum hepinize çok güzel bir hafta diliyorum inşallah cuma günü çpk güzel sonuçlar alacağız.

selam kızlar ben dün öğleden sonra resmen yoldan çıktım. ne bulduydam yedim. en az 2 kilo artıdayım. ( yuh diyenleri duyuyorum:18:)
çünkü bende öyle diyorum. ben ne yaptım ya

kızlar bu haftasonu benim baya verimli geçti çünkü hiç kaçamak yapmadım ama inanın kendimi çok zor tuttum. bu cuma hep beraber çok güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. ben artık bu hafta 1 kiloya yakın vermek istiyorum sıkıldım 300 - 400 gr vermekten. neyse sabah yediklerimi yazayım:
2 dilim wasa + light süt

Yeme Krizleri

Diyet yapan herkesin başına gelen ara ara tekrarlayan bir yeme davranışıdır. Baskılanan yeme davranışları patlama tarzında bir dalgalanmayla sizi yeme davranışına itebilir. Her ne kadar bu davranışa engel olmaya çalışsanız da bazen engelleyemezsiniz.

Kendiniz psikolojik olarak diyete hazırlamamışsanız diyetiniz sırasında sık yeme krizlerine kapılırsınız. Bu krizleri engellemek için diyet başlangıcında psikolojik olarak iyi bir hazırlık yapmanız gerekir. Diyetinizi uygulama kararlığı bu krizleri kolay atlatmanızı sağlayacaktır.

Diyetinizde mutlaka sizin sevdiğiniz besinlerden oluşan ve tüketim oranları yüksek menülerden oluşmalıdır. Diyetiniz kendinizden parçalar taşımazsa zamanla diyeti uygulamakta zorluklar çekmeye başlayabilirsiniz.

Diyetiniz hazırlarken kendi kişisel özellikleriniz doğrultusunda, vazgeçemedikleriniz için diyetisyeninizle pazarlık yapınız. İstediğiniz besinleri diyetinize eklenmesiyle kendinizi psikolojik olarak daha rahat ve güvende hissedeceksinizdir.

Yeme krizlerini engellemek için mutlaka 6 öğünde sürekli bir yeme düzeni oluşturarak, kendiniz aç hissetmenizi engelleyebilirsiniz. 6 öğün beslenmeyle kan şekeriniz daha kolay düzenleyebilir, hızlı acıkmanızı engelleyebilirsiniz.

Koymuş olduğunuz hedeflere ulaşmak için diyetinize bağlı kaldığınızda ve konulan hedeflere yaklaştıkça diyetinize yemek istediğiniz bazı besinleri ekleyerek yeme krizlerini engelleyebilirsiniz. Diyetinize haftada bir tatlı, kek, pasta, börek ekleyerek kendinize güven verebilirsiniz.

Yaşamınızdaki günlük değişiklikleri diyetinize yansıtmanızı gerekir. Bir iş toplantısına katıldığınızda diyetiniz buna göre düzenleyerek hafif bir yemekle, bir kaç kadeh şaraba göre düzenleyebilirsiniz. Arkadaşlarla toplantılarınızda diyetinizde bulunmayan kek veya pastayı diyetinize ekleyerek günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.

Yapacağınız fiziksel aktivitelerinizin zamanı gün içerisinde diyetisyeninizle iyi planlamanız gerekir. Hatalı yapacağınız fiziksel aktivite kan şekerinizde hızlı değişikliklerle aktivite sonrasında kan şekerinizdeki düşmeler neden olur. Bu nedenle kendinizi halsiz hissedebilir yada aç hissetmeniz sağlayabilir. Bu tür hatalı davranışlar diyetiniz yapmanız engelleyebilir yada yaşam kalitenizde düşmelere neden olabilir.

Bulumia olarak adlandırılan bir yeme davranış bozukluğunda; kişiler yemeleri gereken miktarlardan çok daha fazla yemek yerler ve yemek sonrasında bu durumlarından pişman oldukları için yediklerini kusarlar. Diyet yapan kişilerde olduğu gibi belirli aralıklarla çok yeme dürtüleri görülse de diyet yapanlardaki davranışlarla bulumialardaki davranışlarda fark vardır. Diyet yapanlar monotonlaşmadan yada istediklerini yiyemedikleri için çok yerler ve sonradan diyetlerini bozdukları için pişman olurlar. Diyetlerini bozan kişiler ipin ucu kaçtığı için eski alışkanlıklarına dönerler yada diyetlerine devam ederler. Bulumialarda ise bu davranış psikolojik bir saplantı durumuna gelmiştir, psikolojik tedavi almaları gerekmektedir.
(Dyt. Gökmen Gök )alıntıdır.
işte benim en büyük sıkıntım.

Günaydın hanımlar hafatsonu kayışı koparanalradn birid ebenim zaten ben verdiğim 400 gr mın bahnesiyel saldırıdm vermmeişim hiç diye dünde sevgilimin anesi kzıkardeşi 3 hanım alış verişe çıktık annesi yemek ısmarladı bende rejimdeyim yiyemem demey utandım çünkü hep aynı şeyi diyom am bend ekilo hep aynıı lafın özü bende yakar sen gibi 2 + dayım diye düşünüyıorum elma dietine başaldımm yeşil çayla elmayı öğürene kadar yicem sanırım
hadi herkese hayırlı haftalar olsun

buarad sevgilimin anasının yanında baya rezil oldum 44 beden montlar oldu olmasınada göğüs hizam çok dar oldu alamadım ben gene mont yaaa

günaydın kızlar....yine, yine ,yeniden ,az kalorili ve de keyifli bir hafta olması dileğiyle ,
gördüğüm kadarıyla yine çoğumuz hafta sonu kilocukları zıplatmışız
kaçamak yapmayan kızlar:44:

dün akşam da dedim bu hafta 1 kg ve üzeri için gayret edelim...yapılmıcak bişey değil.....yaklaşık 1 aydır azar azar verdik kilocukları yinede şükürler olsun....ama bu hafta takımı biraz coşturalım bence...hem bize de çok daha güzel motivasyon olur bu....

günaydın bayanlar,

h.sonu bende diyeti yarım gümlettim, c.tesi öğlen 1,5 lahmacun (misafirim geldi ani içini kendim hazırlayıp fırına verdim) ama kocamandı siz onu 3 sayın, pazar tehlikeli bir kahvaltı, akşam üzeride kızarmış bir dilim balık yedim. Tek iyi tarafı akşamları yemek yemedim, tatlı yemedim.

ama bluedenizcim ben de 1 kilo vermek istiyorum ama haftaya, yarın antalya ay gidiyorum, orda dikkat edicem elbet ama burdaki gibi olmaz sanırım. Tek avantajım otelin yemekleri iğreenç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…