Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende okuyamadım ama resimlerine baktım cok motive oldum bacım

6 ay sonrasında kaynanam nihayet teşrif ediyo bu hafta gelinlik almaya gitcez ve nişan takı setimi alcaz heyecanlıyım ama istediğim kiloya düşünce nolucak gelinlik bol gelirse 55e düşünce :26:

Selam kızlar dışardayım yine geçmişi okuyamıyorum. Kahvaltıdan sonra neler yediğimi yazayım
Ara: etiform+yeşil çay
Öğle: simit + light ayran
Ara: yeşil çay + şekersiz çikolata
Ara: light süt + meyve pestili

Menüm

sabah
2 kuru kayısı

öğle
patates kızartması
2 dilim ekmek

akşam
1 tabak sulu patates
tavuklu pilav
2 dilim ekmek

slm kızlar ,pzts leri giremiyorum işlerim oluyor,daha önce de yazmıştım.

geçmişe de bakamadım.

menümü yazayım:

sabahmlet,helva,salata,zeytin,2dil ekmek
öğle:çorba 2dil ekmek,1çatal helva
akşamırasa,yoğurt,1dil ekmek,salata
az badem

kızlar ben kendime hedef koymaya karar verdim belki daha da motive olurum. 1 ay sonra yani 18 nisanda 56 kilo olmak hedefim yani 1 ayda 3.4 kilo vermem lazım bakalım yapabilecek miyim. aslında 1 ayda 3.4 kilo çok makul bir hedef ama bu aralar çok fazla kilo veremiyorum. sonra mayıs bitimine de 2 kilo versem mezun olurum düşünmesi bile çok güzel:)

menüyü yazalım bakalım
sabah:
1 yumuta
1 dilim ekmek
2 yk lor
3 zeytin
2 tk kayısı marmelatı
yoğurt

ara:
1 muz

akşam:
6-7 kuru biber-patlıcan dolması(dolmalar küçüktü :26:)
salata
yoğurt

spor: 3 km koşu bandı

Son düzenleme:
nerdesiniz kızlar haftasonu havasından çıkamadık heralde
5 mesaj yazmıyo gibi herkes.
başkan nerdesin bi liste yap sırayla sayalım şu mesajları duy sesimi

selam kızlar
akşam ki menüm
bir kâse mercimek çorbası
yarım tabak pırasa
iki dilim ekmek

su aklıma geldikçe bir bardak
40 dk yürüyüş

tam 2 saat çocuklarla ödev yaptık
ne zor iş ya yoruldum kızlar

aaaaa 4-5 ay önceki ben
boşver nerden çıktı şimdi damalı yaşpastacanın çok tatlı çekiyorsa sütlü bir tatlı yap bence....boş ver hamuru çamuru

sütlü tatlı iyi fikir de onu da bigünde bitiriyorum of off
çok şık duruyodu pasta, yaptım becerdim demek istiyorum sanırım
ama yapmıcam

saat 11de neler yedim yaw kendimi spora vurdum 1500 tane hulahop çevirdim ve bi çok spor yaptım 35 dakka sürdü:)

Günaydın hanımlar hamlıklarım geçmedi hala akşama salona gidicem
dün akşam yine pis boğazlığıma yenildimm artık hergün yeniden denemektende kendimdende sıkıldım sanırım olmuyo böle yapamıyorum yapıcam dedikçe kendimi kastıkça üstüme geliyo sanki herşey bu hafta son kez deniycem baktım olmuyoo çaresine bakıcam artıkk yine aldım elmalrımı yanıma bugünü yarın edebilecekmiyim

Gunaydin kizlar
Girgirina spora baslaman cok guzel hayirli olsun. Vazgecme , sporla destekli diyet iyi sonuc alirsin ins

günaydın
gırgırına bacım o elmaları gel sen ara öğünde ye. bak kastıkça biz daha dibe batıyoruz. dünden beri sebze yemeği yiyip yanına 1-2 dilim kepekli ekmek koyuyorum dünden bugüne 200 gr gitmiş kasmadım herşeyden yedim sporumuda yaptım sonuç -200 gr.
mattika hep diyor ya psikoloji herşeyden önemki diye .okadar doğru ki. kendimize eziyet etmeyelim. bak sporada başlamışsın normal yesen 1,5 saatlik sporla erimeyecek yağ yoktur. aklıma geldikçe lesli ile yürüyüşten hareketler yapıyorum.
yani gel bir tabak sebze yemeği yanına 1-2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
bundan daha sağlıklı bir menü varmı . hem karnın doyacak hem zayıflayacaksın

sütlü tatlı iyi fikir de onu da bigünde bitiriyorum of off
çok şık duruyodu pasta, yaptım becerdim demek istiyorum sanırım
ama yapmıcam

tatlıya ben de düşkünüm sütlüler kesmiyo aynı gün bitiriliyo tarafımdan aynen

ben kahvaltıda helva-bal vs yiyorum,yoksa yemessem akşama sapıtıyorum..

pastayı yapmadın bu arad dimi

tatlıya ben de düşkünüm sütlüler kesmiyo aynı gün bitiriliyo tarafımdan aynen

ben kahvaltıda helva-bal vs yiyorum,yoksa yemessem akşama sapıtıyorum..

pastayı yapmadın bu arad dimi

senin helvalar hiç gözümden kaçmıyor. bende kahvaltıda 1 tk reçel tahin pekmez veya 1 kare çikolata ile frenliyorum kendimi
akşam tam şeytana uyup muzlu rulo pasta yapacaktım. markete gidip muz da aldım. sonra vazgeçtim. muzları çocuklara yedirdim. bende 1 kare bitter aldım otur oturduğun yerde dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…