Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haftasonu kaçamak yapmasak veririz belki de bu hafta yine kaçamaklı geçti of off

evet hafta sonu kaçamak yapmasak çok daha iyi olacak ama ,en azından ben bunu engelleyemedim henüz...haftanın 6 günü zaten elimizden geldiğince gayret ediyoruz az yemeğe...o bir gün de öyle geçsin diyorum...tabi pazartesi +'yı görünce sinir olup üzülüyorum ama şimdilik elimden bir şey gelmiyor...ödül günü diyorum...

ben yaklaşık 2 haftadır su ve de spor olayını aksatmaya başladım .....kilo vermemi azaltan sebepleri biliyorum yani....bu yüzden de biraz daha dikkatli olursam hem o bir gün kaçamaktaki fazlalık, hem de 1 kg ve de fazlası olmayacak bir şey değil diyorum....

olur canım ya,yada olmalı...zaten 500 gr üzeri veriyoruz....son zamanlarda çoğumuzda sporda yok...bunun zaten illa bu hafta olması şart değil...ben kendimde gördüğüm eksiklikleride dile getirdim ve verebileceğimin altında gittiğinden dolayı canım sıkıldı.....3 haftadırda birincilik istiyoruz bu da olsun artık diyorum...

Günaydın kızlar

bu haftasonu hiç kaçamak yapmadim diyebilirim sadece dun akşam 3 dilim ekmek yedim inşallah bu hafta güzel sonuçlar aliriz

ben spora başladım tekrar eski salonuma gidiyorum cumartesi akşamı 1,5 satt ful antreman yaptım gaza geldim yoksa zor koşuyodum
ve şuan bildiğiniz 80 lik nineler gibi yürüyorum nası hammalmışım bacaklarım kollarım sırtım karnım baldırlarım fenaaaa
elmamıda yedim yeşil çayım eksik onuda akşama alıcam kızlar ya kaban alıcamda renklii kabanalr çokmu itiic sizce mesela yeşill mor istiyodum am bi yeşili oldu bana oda teredütte kaldım almadım yeşil kaban için fikirleirniz albilirmiyim yada yine siyah en iyisimi dersiniz

spora başlamana sevindim. hiç olmazsa ağrıyan kaslar aklımıza geldikçe yemeyiz.
bende iş yerindeki kızları alıp 30 dk yürüdüm. onlarada iyi oldu banada
renkli kaban mevzusuna gelince bu sene bir çok kişide kırmızı ve ya bordo gördüm çokda hoşuma gitti. bende yeni kaban aldım ama kahverengi . ben biraz pintiyimdir.aldığım eskimesin giydiğim yırtılmasım derim.
uzun süre giyilecek şeylerde klasik renkler alırım . siyah kahverangi falan.
almazsam aklımda kalır diyorsan al kız derim . bir dahamı dünyaya gelecen sanki.
yok bende sen gibi azıcık pintiyim diyorsan klasik renklerden şaşma derim.

bu saate kadar yediklerimi yazayım
lütfen yorum veya eleştiri yapın yoksa benim bir hizaya gireceğim yok
sabah
1 bardak su
15 dk yürüyüş lesli ile
1,5 haş. yumurta
1/2 dilim ekmek
2 çatal peynir
1 ceviz
5 tane zeytin
öğle
4 çiçek karnabahar
4 yk z.yağlı pırasa
yarım kase yoğurt çorbası
1 tk sütlaç

aman yakar bacı en sondaki bulumia çok uzak görünmesin sana. böyle takıntı haline getirirsen bi bakarsan psikoloji de gitmiş.
yediysek yedik. sen 2 senedir burdasın istediğin kiloya inemedin ama baya iyi yerdesin. 70 olsan ne olurdu düşünsene.
en azından kilonu koruyosun, bu da zor bişey.
kendini bişey yapamıyorum diye ezip durma, psikolojini yüksek tut. olduğu kadar de.
ruh sağlığı herşeyden önemli.

ben de yedim haftasonu cuma günü 68.7 çıkmıştım bi daha göremedim 68 i. güya bu hafta 67 olcaktım. ama napalım 300-500 gram için kendimi paralayamam. demek ki yapabildiğim bu. olduğu kadar. geç olsun güç olmasın. kaldığım yerden devam bugün

ben harbi takıntı yapmışım bu olayı . kendimi 4 gün aç bırakıp 3 gün yiyorum. yerkende hani gizli iş yaparsın biri gelecek görecekmiş hissine kapılıyorum.
bugün herşeyden yedim ama bir çatal bilmem bir kaşık . aklım orda kalmadı yani.bu işi mantıklı bir şekilde çözeceğim.

Hilal bu ne güzel sayfaymış ya. Daha önce duymuştum ama girme fırsatın olmamıştı.

Yazanları okudukça motive oldum a asla bozmicamm diyetimi

Gırgırına, mont mu? Boşver bacım montu ya önümüz yaz cıvıl cıvıl kıyafetleri hayal et.

Ah o kaynanayla alışverişler yokmu!!! Zayıflamama sebep olab şey birazda bu ya!! Bazen bende onunla alışverişe gidiyordum bana olmayanı kendi alıyoru. Veya benimkinin aynını alıyordu. Gerçi benim için hiiiç sorun değil aynı giyinmiş giyinmemiş nasılsa aynı yerde değilizz.

Ama neden bana olmayanı o alıyor?

Ayy zayıflamamız lazım bacım kaynanalar çatlasın

Bu arada benim cuma gününe hedefim 73,9 kilo olmak yani 1,3 kilo vermiş olmak

bu sabah ta her pazartesi olduğu gibiartyı görünce hadi kalk dedim kendime bu böyle olmıyacak....sabah çıkıcaktım ama çok soğuk ,uykum var derken yine kaldı...az önce giydim kabanı taktım şapkamı zannedersin uludağa gidiyorumçıktım yürüyüşe ....45 dk tempolu yürüdüm....ohhh rahatladım valla kızlar.....
dün gece de dedim 1 ve üzeri kilo vermeye çalışalım bu hafta...burda bunu yaparken sağlığımızı ve de kendimizi zora sokarak değil tabi....ben kendimde bu kiloyu verebilecek potansiyeli gördüğüm için söyledim...ve de hepimizin bunu başarabileceğine inandığım için söyledim....haydiyin bu hafta fazladan fazladan vereceğiz kilocukları kızlar ben buna canı gönülden inanıyorum....

spora tekrardan başlamana sevindim arkadaşım
kabana gelince ben geçen bi tane şarap rengi denedim ...bayıldım,ama almadım...bu yılın renklerinden oda....önemli olan senin sevdiğin ve de kendine yakıştırdığın neyse onu al bence...hiç tereddüt etme....

kız pinti ne kelime önde gideniiym şuanki kabanım kahve rengi 7.yıl olacak artık bıktım aynı kabanı giyi giy bu sene kesin alma lazım diye şartladım kendimi aslında siyah isityorumda 44 bedei kalmamışş bi yeşil iyidi oda alışklın deyilim böle renkelre alamdan geldim eve yine am şimdi iş çıkışı giidp mecbur iyce bakınıp alıcam yoksa seneye 8,yıl kutlamsı yapıcam montuma

ne sevindim bilemezsin.yalnız değilim.
ama sırf yeşile sığdım diye yeşil alma . yazık parana yazık içine sinmediyse. gez bak daha iyisini bulursun.nede olsa önümüz yazzz

sporumu yapıcam akşam eşim gelince o tamam. adamla anlaşma yaptık haftaiçi erken geliyo ki ben yemekten önce yürüyebileyim.
ama akşama dolma yaptım nasıl diyet olcak dolmayla bilmiyorum. öğlen yesem neyse.
pilates yapmam lazım, yürüyüş bacaklarımı toparladı ama göbek ayrı takılıyo resmen.
aman içim daraldı.

ne güzel bi menü ya. sabahı öğleni düzenli. akşamı da yaz. böyle herşeyden az az yemek en iyisi.
tabi ben düzenli öğün yesem herşey daha güzel olurdu

avatarında ne yazıyo orda okunmuyo çok küçük

Son düzenleme:
durup durup pasta börek tariflerine bakıyorum. güzel tarifler buldum deneyesim var. anladım ev hanımlarını ya. spora alan gitmeyince tek eğlence pişirip yemek evde.
damalı yaş pasta kesdirdim gözüme, tutun beni yapmayayım

tebrikler arkadaşımdolmaya gelince:125:allah kolaylık versin diyorum:18:ekmeksiz fazla kaçırmadan yoğurtla yersen pek bişey olmaz sanırım

aaaaa 4-5 ay önceki ben
boşver nerden çıktı şimdi damalı yaşpastacanın çok tatlı çekiyorsa sütlü bir tatlı yap bence....boş ver hamuru çamuru

bugünkü menüm;
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+2 şekersiz çay+1 kk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1 domates+1yudum reçel
ara:------*****45 dk yürüyüş*****
öğlen:1 tabak cacık
ara:1 sütlü şekersiz nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak cacık
ara:1 porsiyon sakızlı muhallebi+2 şekersiz çay+az çerez

2 lt su .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…