Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sportie

Evett bizim evimiz bizim kurallarımız ama aynı evde bir odun varsa neoluyor

aslında birazda öyle olmak lazım ya, çok yoruluyor insan beynim yoruluyor, biraz boşvermek lazım iyisini yapıyosun canım.....bi de evlenince değişiyor insan bütün ev ve büyük çocuk olan kocanın sonra da yavrularının sorumluluğu dereken sıyırıyor insan biraz

Son düzenleme:
benim düşüncem dağınık ev istediği kadar temiz olsun göze pis gözükür aam kimi komuşalrımız var ev bir düzenlii temzi kaıdnd eğildir ama tertipli herşey yarinde yada gizli ve onun evine hep imrenirim ay evde dağınık büüyk problem diyrum bide ogün kapı çalınır hiç gelmeyenin gelesi tutar bizdede hep öle olur

gelelim kendi analizimi yapıyorum kzılar cuma tartıydı 400 gr veemenin bahnesiyle 3 gün full yemece salı çarş prş 3 gün full diet +spor eeee yarına sonuç ne olurr bilemem ama bu işin böle gitmiyceğini biliyorum ben

günaydın kızlar....az kalorili bol keyifli bir gün olsun....

ekinocum çayın fayda ve zararlarını okudum canım....haftada 1 kez içtim ...acayip relax oldum..o yüzden sizede tavsiye ettim...geçen eşim işte baya yorulmuş gerilmiş dur dedim sanada bi ada çayı yapayım...sonra aklıma geldi,yok ben sana bi kahve yapayım yorgunluğunu alsın dedim....

adaçayı iyi bir seçenek relax olmak için, bir de melisa çayı içinede 5-10 tane karanfil koltuktan yatağa zor gidersin artık

bende de simetri hastalığı var kızlar...her ne kadar yenmeye çalışsamda, bazen çok yoruyorum kendimi...misafir konusunda da tam bir teleşe memuruyumdur...hele haberli misafir olursa bu memurlukta sınır tanımıyorumher şey 4*4l ük olacak diye...burcumun özelliklerini ziyadesiyle taşıyorum...su burcu olduğum için her şeyi sık sık yıkarım mesela sevmediğim taraflarım alıngan,fazlaca hassas olmam...şöyle gamsız ve rahat biri olmayı çok ama çok isterdim doğrusu.....

kızlar dün akşamı 2 yk tavuk sote ile tamamladım

BUGÜN
Sabah
yarım simit + üçgen peynir
1 bardak çay

biraz ilim irfanla uğraşacağım, açıköğretim derslerimi çalışmaya gidiyorum bugün 1 ünite bitirmeliyim

arada da iş yaparım artık

adaçayı iyi bir seçenek relax olmak için, bir de melisa çayı içinede 5-10 tane karanfil koltuktan yatağa zor gidersin artık

yok canım almıyımbu bile beni sersem ediyo ,onu içersem artık 24 saat uyurum herhalde....ama gerçekten de bitki çaylarını dozunda içince faydasını görüyosun bu tartışılmaz...kiraz saplı çayda mesela çok faydalı....akşam saatlerinde iç sabaha vücuttaki bütün ödemi atıp kuş gibi rahatlıyosun...

ben kaçtım kızlar...bu sabah benim yürüyüş yine yalan oldu...sabah bir rüzgar hiç çıkacak gibi değildi...ben de uyudum...dahada gecikmeden kahvaltımı yapayım...

evet yaaaa misafirin "mi"sini duymam yeter hihhihi evet şimdi başlıyorum kızlar temizliğe bana kolay gele...size bal ve bol muhabbetler

Merhaba kızlar öncelikle herkese mutlu ve az kalorili bir gün diliyorum. Yarın malum cuma ve ben bugün dayanamayıp tartıldım ve beni tatmin eden bir sonuç gördüm:) şuan dışardayım geçmişi okumaya zaman bulamıyorum o yüzden akşam okuyacağım

Buarada dün öğle yemeğinden sonra neler yediğimi yazmamıştım hemen dün öğleden sonra yediklerimi de yazayım
Ara: yeşil çay+ şekersiz çikolata
Ara: light süt + meyve pestili
Akşam: yağsız tavada 2 yumurtayla mantarlı peynirli omlet+ 1 dilim tam buğday ekmeği
Gece: light süt +2 kivi + yeşil çay

evet yaaaa misafirin "mi"sini duymam yeter hihhihi evet şimdi başlıyorum kızlar temizliğe bana kolay gele...size bal ve bol muhabbetler

bizden çok var canım,hele benim arkadaşlarımın çoğu böyle....yani körler sağarlar birbirini ağarlar durumundayız
sana da kolay gelsin ...bu arada sen yine de fazla telaşeye veripte çok yorma kendini...

yemekten geldim bugünkü durumu baştan alıyım

SABAH
yarım simit + üçgen peynir

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 çatal pirinç pilavı doymayınca eşimin tabağından 3 çatal pilav aşırdım, kendi tabağıma almamıştım
1 çatal musakka çok yağlıydı tabi bir çataldan sonra vazgeçtim
1 yk yoğurt

hiçbişey anlamadım yemekten gelim yerime dünden yemediğim küçük bir armut vardı, onu indirdim mideye şimdi iyiyim

Bende bu ara nescafelere dadandım şu 2 si bi arad olanlara çokmu kalorili acaba diyet listesinde vririmi dr

benimde canım nescafe çekti, ben teki birarada seviyorum

söyliyim de güzelce içiyim, hem biraz radarları açar, konu anlamama da yardımcı olur ,ben yine biraz ders çalışıyım

süt tenceresinin sapı kırıldı bütün süt mutfağa döküldü, süt banyosu yapıyo mutfak
ayy sinir oldum dolapları çekip silmek lazım ayhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…