Sportie ekino bende imrenirim böle tiplere aslında bazende aman ne gerek var kasmaya dediğim çoktur böle hayatmı geçer diye ama benim rahatlığımda abartılı anacım bi bayanın çantasında ne olur ıslak mendil krem pet selpak makyaj malz.ya benim çantamda ne var dersiniz yere çöp atma huyum yok ve çantam kağıt fiş dolu unutuyorum bide çantama bunları kodyduğumu ayyakbı boyası gofret ambalajı çikolata çöpleri ayakkabı boyası süngeri anladınız değilmi pasaklıyım ben sorumluluk sahibi olarak yaptığım şey söz verdiim saat demiyorum dakkada orda olurum ama bunu hariicinde ooooooo hani böle çok titiz hanımar varya üstüm söküldüü ay böle çıkammam gezemem ayakabım kirlii boyamam lazım yerler pis oturamam hiçççççç direk yere çömerim yetrki yorulmıyım
bi yerimmii yırtıldı dodurmamı döküldü amn eve giidnce yıkarım öle gezerim yani recebiye ivedikmiyim ne :)
geçmiş olsun canım şimdiden, napalım artık yabancı değiller güzel vakit geçirin, bu arada aman ha sen yemekleri fazla kaçırma yarın tartılıcaz[/QUOTE
sportiecim aslında iyi görünüyoruz ama soğuk savaş var aramızda yani eğlenir miyim bilmiyorum, napalım bu hafta sonuna kadar idare edicez....
günaydın kızlar....az kalorili bol keyifli bir gün olsun....
ekinocum çayın fayda ve zararlarını okudum canım....haftada 1 kez içtim ...acayip relax oldum..o yüzden sizede tavsiye ettim...geçen eşim işte baya yorulmuş gerilmiş dur dedim sanada bi ada çayı yapayım...sonra aklıma geldi,yok ben sana bi kahve yapayım yorgunluğunu alsın dedim....
Sportie
Evett bizim evimiz bizim kurallarımız ama aynı evde bir odun varsa neoluyor
adaçayı iyi bir seçenek relax olmak için, bir de melisa çayı içinede 5-10 tane karanfil koltuktan yatağa zor gidersin artık
evet yaaaa misafirin "mi"sini duymam yeter hihhihibende de simetri hastalığı var kızlar...her ne kadar yenmeye çalışsamda, bazen çok yoruyorum kendimi...misafir konusunda da tam bir teleşe memuruyumdur...hele haberli misafir olursa bu memurlukta sınır tanımıyorumher şey 4*4l ük olacak diye...burcumun özelliklerini ziyadesiyle taşıyorum...su burcu olduğum için her şeyi sık sık yıkarım mesela sevmediğim taraflarım alıngan,fazlaca hassas olmam...şöyle gamsız ve rahat biri olmayı çok ama çok isterdim doğrusu.....
evet yaaaa misafirin "mi"sini duymam yeter hihhihievet şimdi başlıyorum kızlar temizliğe bana kolay gele ...size bal ve bol muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?