sa
ben 2 hafta izin istiyorum arkadaşım.
önümüzdeki hafta çarşamba günü dizimden ameliyat olacağım bu sürede takıma uğrayamam pazartesiden itibaren izinli olayım . herkesten özür dilerim. ortalamayı düşürdüm.
ohhhhh millet 36 beden 27 beden kott lardan bahsediyo biz napalım ölelimmi ya 40 bedene gireyim kına yakacamm
neyse......
bugün ban gün aydın kızlar çünkü benn salı çarş perşembe yağtığım elma dietimle tam 2,100 gr vermişim
eski kilom :86,600
yeni kilom :84,500
2,10/86,600=0,0242*100
%2,42
dünkü menüm
tüm gün boyunca 4 yeşil elma 1,5 saat full antreman
kayısı formç çayım bitii yeil çay alıcam eved vardı 2 poşetti çok acııı tiksindim siz hangi markalrı kukanıyosunuz yeşil çayda
sa
ben 2 hafta izin istiyorum arkadaşım.
önümüzdeki hafta çarşamba günü dizimden ameliyat olacağım bu sürede takıma uğrayamam pazartesiden itibaren izinli olayım . herkesten özür dilerim. ortalamayı düşürdüm.
şimdiden geçmiş olsun canım. menisküs vardı di mi dizinde?
kilo almadan dönersin inş.
maşallah kızlar ben hariç herkes kilo vermiş.
nasıl ezildim anlatamam .
takımın motivasyonu güzel oldu böyle ya insan etkileniyo di mi.
verdiğim 400 gr benim de, dün akşam kaçırmasaydım daha çok olcaktı ya haftaya artık
yakar çok geçmiş olsun kzılaında dediği giibi almadan gel yeter bol bol bitki çayları sularr iç yattıın yerde iiznliyim diye girmezlik yapma belkii arada gene biz haberdar edersin durumundan
kg veren herkesi tebrik ederimm yakar biliyorsun bu kilo işi 1 hafta güldürüp diğer hafta ağlata biliyo canımm
yerimizde durmadığımız sürece ne kadar yavaş ilerlediğimizn hiç bir önemi yok
gırgırınacım çaykurun teneke kutu yeşil çayını almıştım bi ara gayet güzeldi...bana ağır geldi bitiremedim ama ...tansiyon sorunun yoksa tavsiye ederim...geçen doğadan 5'i bir yerde aldım oda iyi ....yine lipton kayısılı ve de form kiraz saplı da güzel....
Bu arada tebrikler süper kg vermişsin....devamı önümüzdeki haftalara da olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?