ama yedin biliyorumbugün yediklerim;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1.5 dilim t.b. ekmeği+2siyah+1yeşil zeytin+1 kk peynir+domates +salatalık+1 yudum reçel+2 şekersiz çay güzel bir kahvaltı afiyet olsun
ara:------
öğleden sonra:dilimler küçüktü onların yarısı
1/2 dilim peynirli börek+1/2 dilim haşhaşlı börek+1/2 dilim köstebek pasta+2 mercimek köftesi+1 yaprak marul+ bir tek pasta sıkıntılı görünüyor çok bir problem yok arasıra oluyor böyle kaçamaklar 3 şekersiz çay+1 türk kahvesi(şekerli)
ara:1 lt su
bu gün spor yok şimdilik bende de ne zamandır spor yok
akşam da bir şey yemicem midem bi hoş ...kahve ağır geldi sanırım...
neden su yokbugün kü menüm
sabah
1yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
1 ceviz
öğle
bir tabak taze fasulye
1dilim ekmek
akşam bir kâse tarhana çorbası
bir çay tabağı kadar patates kavurma
salata
1türk kahvesi
3 kâre çikolata şu kareleri bir yok etsek hani
spor yok su hiç yok
afiyet olsunkızlar güya akşam yemeği yemicektim ama yedim:18:
akşam:
1 servis kaşığı tavuk sote+1servis kaşığı pilav+1bardak diet cola içtim.....
sabah
2 kuru kayısı
öğle
1 yumurta
1 kk peynir
1 çay kaşığı üzüm pekmezi
yarım kepçe çorba
3 kaşık kavrulmuş kıyma
akşam
kuru fasulye yarım ekmek yarım ekmek minaaptın hilal
misafirliğe gittim
1 dilim muzlu kremalı pasta
1 poaça
5 tane kurabiye pastaya dayanamadın hadi 5 kurabiye de nesi
1 tabak (bizim buraya özgü) bat
senin şu tuhaf arkadaşın gelmiyor galiba ne zamandır, gelsin de seni bir gaza getirsin
ay ne güzel kızlar, bende eski pantolonumu giydim daha da iyisini istiyorum çok yol varCanım çok güzel bir duygu ya ben de bugün 1 yıldır giyemediğim pantalonumu giydim:)
evet çok güzel bişeyama asıl hedefim geçen sene 56 yı gördüğümde aldığım dar kalıp 27 beden kotum. bir ay giymeden hamile kaldım giyemedim de içimde kaldı. ama daha yolum çok, defactoda pantolon denedim 40 beden tam oldu
ayy mattika çok kıskandım seni demek 27 giyiyordun, hiç 27 giyemedim, giyenlere de gıpta ile bakıyorum
ince dilimi sen mutlaka sonraki günlerde tolere edersin, ilk mezun olacak adayı olarak görüyorum seniBugün öğleden sonra yediklerimi yazayım
Ara: yeşil çay + şekersiz çikolata
Akşam: yağsız tavada 100 gr sucuk + domates + 1 dilim tam buğday ekmeği
Gece: arkadaşımın doğum günü vardı ince bir dilim pasta+ light süt
ohhhhh millet 36 beden 27 beden kott lardan bahsediyo biz napalım ölelimmi ya 40 bedene gireyim kına yakacamm
neyse......
bugün ban gün aydın kızlar çünkü benn salı çarş perşembe yağtığım elma dietimle tam 2,100 gr vermişim
eski kilom :86,600
yeni kilom :84,500
2,10/86,600=0,0242*100
%2,42
çook tebrik ederim gırgırcım biran önce 80'in altına inmeni diliyorum seni kocaman alkışlıyorum
takımın en çok kilo verenine benden çiçekler:71:
dünkü menüm
tüm gün boyunca 4 yeşil elma 1,5 saat full antreman
kayısı formç çayım bitii yeil çay alıcam eved vardı 2 poşetti çok acııı tiksindim siz hangi markalrı
kukanıyosunuz yeşil çayda
şöyle birde daha düzenli bir beslenmeye geçsen süper olucak
sa
ben 2 hafta izin istiyorum arkadaşım.
önümüzdeki hafta çarşamba günü dizimden ameliyat olacağım bu sürede takıma uğrayamam pazartesiden itibaren izinli olayım . herkesten özür dilerim. ortalamayı düşürdüm.
canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
bize verdin telkini kendin yuttun salkımı
ne güel bir diyet egsersizi önermiştin, kafayı bir o yana bir bu yana çeviriyorduk hani