Sportie canım liste yanlış olmuş ama ben düzeltirim işte dediğin gibi anca saat 4 veya 4:30 gibi gelecem.
Benim kilomu niye eksi yazın
sağol tatlım kiraz sapı kayısı bunlarr wc ye çıkarıp bağışıklıkl siteminin düzenin bozuyo alışıyo vücut aslında sık içmememiz lazım ama yeşil çay hızlandırıcı özeliği olduğu için isityorum oda zıkkım bi acı zor içiyom birazılar gibi kafay 1 dikişte biiiiiiiitiriyom teneke kutu kendnmi demliyosun yani acımı bide
ama yedin biliyorum
neden su yok
afiyet olsun
teşekkür ederim canımmmm
senin şu tuhaf arkadaşın gelmiyor galiba ne zamandır, gelsin de seni bir gaza getirsin
ay ne güzel kızlar, bende eski pantolonumu giydim daha da iyisini istiyorum çok yol var
ayy mattika çok kıskandım seni demek 27 giyiyordun, hiç 27 giyemedim, giyenlere de gıpta ile bakıyorum
ince dilimi sen mutlaka sonraki günlerde tolere edersin, ilk mezun olacak adayı olarak görüyorum seni
şöyle birde daha düzenli bir beslenmeye geçsen süper olucak
canım çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
bize verdin telkini kendin yuttun salkımı
ne güel bir diyet egsersizi önermiştin, kafayı bir o yana bir bu yana çeviriyorduk hani
Kızlar geçen haftaki kilom 66.8 bu hafta 66.1
66.8 - 66.1 = 0.7
hilal anacım senin sırın ne vallahi haftada kesin kızartma ttatlı kalorisi yükske yediğin şeyle roluoyr am hep kg veriyorsun ansı yapıyon vallahii kıskandığım için soruyorum çünkü bend ebira zönce 3 gün aç kalıp 2 kg verip popom kalkıp bi habvalar grince gitim yemek haneye patlıcan pilav ekmek yedim ölçü vermiyorum çünküü çoookk yedim
sen napıyosun hilal misal kızartma yiyon am 1 çatalmı yiiyonn ne kızzzz
hilal anacım senin sırın ne vallahi haftada kesin kızartma ttatlı kalorisi yükske yediğin şeyle roluoyr am hep kg veriyorsun ansı yapıyon vallahii kıskandığım için soruyorum çünkü bend ebira zönce 3 gün aç kalıp 2 kg verip popom kalkıp bi habvalar grince gitim yemek haneye patlıcan pilav ekmek yedim ölçü vermiyorum çünküü çoookk yedim
sen napıyosun hilal misal kızartma yiyon am 1 çatalmı yiiyonn ne kızzzz
mutfağın halısını yıkamaya verdim aslında halısız mı yaşasak biz de. rahat olcak gibi leke derdi yok bişey yok.
bugün oğlanın aşıları vardı akşama ateşli geceler beni bekler.
ayrıca bigün de iştahım kapalı olsa kendiliğinden ben kendimi tutsam diye uğraşmasam güzel olmaz mıydı
geliyorum gidiyorum kimseler yok :44::44::44:
sabah:
1 dilim ekmek
avuçiçi kadar peynir
4 zeytin
2 tk reçel
2 ceviz
yoğurt
ara:
fomm bisküvi
öğlen:
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 hurma
öğle ve ara öğün diye yazdım ama saat başı bişey yedim durdum. form bisküvi almayım bi daha en iyisi
akşamı bilmiyorum daha
sabah:
1 dilim ekmek
avuçiçi kadar peynir
4 zeytin
2 tk reçel
2 ceviz
yoğurt
ara:
fomm bisküvi
öğlen:
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 hurma
öğle ve ara öğün diye yazdım ama saat başı bişey yedim durdum. form bisküvi almayım bi daha en iyisi
akşamı bilmiyorum daha
Bugünün raporunu veriyim
SABAH
lavaş ekmeğine krem beyaz peynir sürdüm, dürüm yaptım yedim
1 bardak çay
ÖĞLE
1 kase yayla çorba
1 adet mantarlı piliç sarma (derisini yemedim)
canım bişeler istiyor bi kahve yada çay yanına bişeler atıştırsam
AKŞAM
kıymalı karnabahar beni bekler yanında salata ile
3. Takim 301. Etap listesi ile iligli
üye adi: Karaca 28
Karaca28, 298. Etapta aramiza 65 kilo ile katildin. 299. Etapta 64,5 kilo olarak bildirim yaptin. (yani iki hafta önce)
Fakat birdaha kilonda bir oynama olmadi. Yani gecen hafta gene 64,5 kiloydun, bu hafta bugün gene ayni kilodasin. Iki hafta üst üste kilo vermedin.
Kurallarimiz geregince 3 hafta üst üste kilo veremeyen yarismaci diskalifiye oluyor. Yani haftaya tekrar ayni kiloda olursan diskalifiye oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?