Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sportie canım liste yanlış olmuş ama ben düzeltirim işte dediğin gibi anca saat 4 veya 4:30 gibi gelecem.

Benim kilomu niye eksi yazın

canımbenim aslında herkez aynı şeyi söylüyor haksızda sayılmazlar...ama gel gelelim kayısılı çay bende hiç bir etki yapmıyor...tadı güzel keyif için içiyorum...haftada 2-3 bazen 1-2 kupa...kiraz saplıyı gerçekten dene....hatta şöyle birşey yap....gün içinde sabah akşam hiç fark etmez...3 lt su içmeye çalış.....akşam da kiraz saplı çayı iç..sabaha vücuttaki bütün fazla suyu atıyorsun...ben öyle çok bağımlısı değilim bu çayların gün aşırı yada günde bir kupa içmeye çalışıyorum.....çok abartırsan tabikide zararları var.....eğer zor gelmezse çaykurun teneke kutusunu al derim...

**** 1 kupa ya 2 çay kaşığı yeşil çay koy üzerine sıcak su....çay tabağıyla kapat 2-3 dk demlensin.....ben sonrasında süzüyordum ama...zaten demlenince dibe çöküyor....istersen limon ve de az bal ekle...bal deyince de bazen eleştiri sebebi oluyor ama....1/2 çay kaşığı koyarsan onunda metabolizma hızlandırıcı özellği var...şimdiden afiyet olsun

hiihiihhiiii nerden bildin yediğimi...evet canım yedim yemicektim ama gece bu sefer acıkınca içimdeki canavar harekete geçiyor bu sebeple yedim...bu arada gezmelerim olduğu günlerde bir şekilde dengelemeye çelışıyorum...o pasta var ya bi görsen yediğimi pasta demeye şahit lazım...1 çatalcık yani...tadı damağımda kalsada böyletoplamda yediklerimde 1 çay tabağına anca sığıyor birer yudumcuk...hatta güldüm bile en son yemeğe ben başlıyorum en önce ben bitiriyorum

Kızlar geçen haftaki kilom 66.8 bu hafta 66.1

66.8 - 66.1 = 0.7

hilal anacım senin sırın ne vallahi haftada kesin kızartma ttatlı kalorisi yükske yediğin şeyle roluoyr am hep kg veriyorsun ansı yapıyon vallahii kıskandığım için soruyorum çünkü bend ebira zönce 3 gün aç kalıp 2 kg verip popom kalkıp bi habvalar grince gitim yemek haneye patlıcan pilav ekmek yedim ölçü vermiyorum çünküü çoookk yedim
sen napıyosun hilal misal kızartma yiyon am 1 çatalmı yiiyonn ne kızzzz

he kız hiç deme .menülere bakıyorum. ya kızarmış patlıcan ya kavrulmuş kıyma .
isyannnn.

kaçırdığını dengeliyo sanki:26:
bir de son zamanlarda spor konusunda istikrarlı gidiyo. benim de verdiğim 400 gr spordan

kızlar yazdıklarınızı tektek okuyacapğım ama gecte olsa kilo bildirimimi yapayım 64,5 imn bilginiz olsun yoğunluktan kafamı kaldıramıyorum birde dişlerim iltihaplandı vs

mutfağın halısını yıkamaya verdim aslında halısız mı yaşasak biz de. rahat olcak gibi leke derdi yok bişey yok.
bugün oğlanın aşıları vardı akşama ateşli geceler beni bekler.
ayrıca bigün de iştahım kapalı olsa kendiliğinden ben kendimi tutsam diye uğraşmasam güzel olmaz mıydı

aynan mattika bende sabah uyansam göbeim bana cee yapıp kaybolsa

karca tatlım geçmiş olsun am abildirm saatine yetişemeidn malum başkanda çalışıyo o yüzden listeyi bildiriyorum dedii
gündüz yoğunluğundan giremesende akşam bari telafi etsen eksikliğinii datlıım arada cee yapıp kaçıyorsun sankii

kızlar bugünkü menüm;
kahvaltı:
1 dilim t. b. ekmeği+2şekersiz çay+1kk peynir+2 şekersiz çay+1siyah,1yeşil zeytin+domates,salatalık+1 yudum reçel
ara:----
öğlen:1 servis kaşığı pilav+1 servis kaşığı tavuk sote+1 bardak ayran
ara:1 kupa 5'i bir yerde çay+1 kupa sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:tavuklu kabak yemeği+cacık
ara:2 şekersiz çay+az çerez+meyve

2 lt de su içerim...bugününde yeme faslı böylece biter......

Bugünün raporunu veriyim

SABAH
lavaş ekmeğine krem beyaz peynir sürdüm, dürüm yaptım yedim
1 bardak çay

ÖĞLE
1 kase yayla çorba
1 adet mantarlı piliç sarma (derisini yemedim )

canım bişeler istiyor bi kahve yada çay yanına bişeler atıştırsam

AKŞAM
kıymalı karnabahar beni bekler yanında salata ile

sabah:
1 dilim ekmek
avuçiçi kadar peynir
4 zeytin
2 tk reçel
2 ceviz
yoğurt

ara:
fomm bisküvi

öğlen:
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 hurma

öğle ve ara öğün diye yazdım ama saat başı bişey yedim durdum. form bisküvi almayım bi daha en iyisi
akşamı bilmiyorum daha

valla form diye yiyorum ama hem kesmiyor, sunta işte hemde bi bakmışın bisürü yemişsin, 6 da çıkıcam işten öyle aylak aylak dolaşıyorum burada bende

kızlar diyet ürünlerini geçmiş zamanlarda denedim ama benim karnımı daha çok acıktırdıbunuda anlamadımya neyse....zaman zaman eleştiride alsam ben ara öğünlerde eti yulaflı bisküvi yiyiyorum yanınada şekersiz sütlü nescafe....ara öğünlerde yanlışım yoksa 100-150 cl lik yenilebiliyor...ve de 4 tenesi de gayet iyi geliyor bi deneyin derim

3. Takim 301. Etap listesi ile iligli

üye adi: Karaca 28

Karaca28, 298. Etapta aramiza 65 kilo ile katildin. 299. Etapta 64,5 kilo olarak bildirim yaptin. (yani iki hafta önce)

Fakat birdaha kilonda bir oynama olmadi. Yani gecen hafta gene 64,5 kiloydun, bu hafta bugün gene ayni kilodasin. Iki hafta üst üste kilo vermedin.

Kurallarimiz geregince 3 hafta üst üste kilo veremeyen yarismaci diskalifiye oluyor. Yani haftaya tekrar ayni kiloda olursan diskalifiye oluyorsun

3. Takim Mesaj sayma listesi. Bir haftalik mesaj sayma listesi hazirladim. Hergün bir yarismacimiz bir önceki günün mesajlarini sayacak. Haftasonu haric.

Bugün ekinonun sirasi.. Ekino canim dünün mesajlarini sayman gerekiyor

22.3.2013--> ekino
25.3.2013--> GIRGIRINA
26.3.2013--> hilal60300
27.3.2013--> Karaca28
28.3.2013--> mattika
29.3.2013--> nidah

günlük paylaşımları da yok kadar az karacanın. yoğunum diyo ama bikaç günlük bişeyden uzun gibi yoğunluğu.
bize cumadan cumaya kilo bildiren değil paylaşım yapan lazım.
:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…