Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar..
kaçamaksız geçmiştir haftasonu umarım. bir de pazazartesi mi kilo bildirsek acaba haftasonu yüzünden kilo veremiyoruz birinci olamadık daha. wc sorunu başladı benim yine of off

Günaydın kızlar bende aranıza katılabilirmiyim? bikaç topike katıldım ama doğrusunu söylemek gerekirse pek sarmadı oralar beni :/ bu topiği beğendim :):) bende gelem mi aranıza

haftasonu 1 -2 kaçamağın dışında fena değildi.
inşallah haftabaşından itibaren tam uyacağım diyetime
hadi bakalım:9

günaydın bayanlar,

çok yoğrucu ve özlem dolu bir hafta geçitdim. İnanın hala ayaklarımağrıyor 3 gün gece gündüz topukluların üzerind koştur koştur.salı gnü de bir ton tantana. Sabiha Gökçen deki uçak iptal oldu bizi Atatürk e götürdüler, 2 uçağı birleştirdiler filan.

orda çok düzensiz yedim, akşamları abartmadım ama bir miktar alkol de vardı. Yani bu hafta kötü durumdayım kızlar. Geldim bir de regl oldum. Davul gibiyim.

Yağmur199, canım düzenli paylaşım yapacaksan günde 5 mesaj azacaksan gel buyur takımda boş yer var. 2 hafta deneme süren olacak

Yeliz, sende hoşgeldincanım :))

Günaydın arkadaşlar
cumartesi günü hiç kaçamağım olmadı çok dun sınavım olduğu için diyet falan yapmak istemedim normal yedim

yeni arkadaşlar hosgeldiniz

çınarın annesi sende hosgeldin bacım oh oğluşuna kavuştun :) ama alkolü kötü etmişsn be bacım

sa canım sende üzülme çok kötü bi durum ama geçmiş artık kocan da mi hatirlamadi yaw ben olsam ağzından burnundan getiririm

günaydın kızlar
az kalorili çok keyifli bir hafta olsun hepimize....
az önce yürüyüşten geldim...1.5 saat yürüdüm..15 dk spor aletlerinde çalıştım...1 lt suyumu içtim....şimdi kahvaltı zamanı....

Kızlar açevin kursuna gidiyorum yeni evleneceğim için biraz bilgileneyim dedim:)
bugün sertifikalarımızı alcaz herkes pasta borek yapıP gotrck inSallah fazla kaçırmam

günaydın cumadan berdir yiyorum bugün yine başladım diete cumaya kilomda tatmin edici veriş olmasas yani verdiğim kg geri almışsam demekki dicem bu iş böle olmuyo sonra diet konusunu tamamen çıkarıcam aklımdann piskoloğun photopa dediği gibi dietle kiloyla ilgili takıntımı atmam içinn gerekni yapıcam artıkk bugün benim sayma günüm dünkü mesajlrımı sayıypruz bugünkülerimi

Hilal, ben hatırladımkimi eşim hatırşasın

Gırgırına, ne demek diyeti aklımdan çıkarıyorum bacımmmm? Cumanın mesajlarını sayıyosunn

Yazımdaki hataların telif hakkı bana ait bu arada noterde onaylattırdım

Patron gitiisn öğleden sonra halederim sayma işini yağmur yeliz hoş geldiniz hanımlar
ya bende bi keyifsizlik var sevgilimlede uğraşır oldum bi sıkıntınmı var diye diye durdukyere problemmmi var diye soruyosun diye adamıda isyan ettirdim bu sefer gerçekten aramzıda bi sıkıntı oldu gerildik ne bilimyaa
astrolojiyle ilgilenen yokmu anam içimizde merküre gezegenlere ataydım suçu iyi olacaktı benim bu gel git hallerime bi bahane lazım

günaydın kızlar

oğlum hasta 2gecedir uyumuyoruz,ateşi çok.
fazla giremezsem mazur görün.

yeni gelenler hoş geldinizz..

Günaydın arkadaşlar

güzel bir hafta olması dileğiyle

yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz

geçmişi okuyup geliyorum

Hoşbuldum canım,alkol azdı ya 2 küçük bira içtim, ertei akşam da yarım kadeh rakı ama içmesem iyidi.
sanada geçmiş olsun sınav stresi bittimiş, istediğin bölümde oluyormuş süper, gözün aydın. Benimde kız kardeşim girdi sınava zamandan şikayetçi o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…