Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günlük paylaşımları da yok kadar az karacanın. yoğunum diyo ama bikaç günlük bişeyden uzun gibi yoğunluğu.
bize cumadan cumaya kilo bildiren değil paylaşım yapan lazım.
:26::26:

evet aynen öyle haftaya büyük ihtimalle zaten diskalifiye olacak. cünkü mesaj zorunlulugunuda yerine getirmiyorki 3 haftadir.

3 yemek kaşığını dolduracak kadar yiyorum bacım patates kızartmasını
ben şöyle yapıyorum saat 5ten sonra bolca su içiyorum meyve dahi yemiyorum gece aç uyuyorum bunun cok faydası var hemde içim kıyıla kıyıla uyuorum öyle olunca hergün tartıda eksi görüyorum

kaçırdığını dengeliyo sanki:26:
bir de son zamanlarda spor konusunda istikrarlı gidiyo. benim de verdiğim 400 gr spordan

evet canm doğru diyorsun dengeliyorum bigün kaçırdıysam ertesi gün az yiyorum gece karnımndan sesler gelerek uyuorum bugünde öyle bide hergün sorumu yapıyorum

sabah
2 kuru kayısı bolca su

kahvaltı
yarım yumurta 2 kaşık kadar kavrulmuş kıyma bu ara kıymaya taktım hani şu marketlerde satılıyo ya hazır kavrulmuş kıyma ondan yiyorum bi bırakabilsem tadı cok güzel geliyooo :18:
1 kk peynir
2 dilim ekmek

akşam
2 dilim ekmek
bi avuç kadar ızgara tavuk
5 tane hanımeller bisküvi
azıcık çekirdek

Son düzenleme:
Kızlar bugün neler yediğimi yazayım:
Sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata +light süt

Ara:etiform + yeşil çay

Öğle: simit +light ayran

Ara: yeşil çay + 5 badem

Akşam : 200 gr tavuk +domates + 1 dilim tb ekmeği

Gece: light süt + 3 kivi

Herkese iyi geceler

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama nasıl olacak pek bilgim yok.şu an motivasyonum iyi.161 boyundayım 69 kiloyum 2 çocuğum var bu hafta içi hastaneye gittim tahlil yaptırdım çok şükür bir şey çıkmadı.doktor diyete uyarsam kilo verebilirsin dedi.aslında bir ara kısa bir süreliğine diyetisyene gitmiştim bayağı bilgim var bence:)
bu sene eşimin tayini gereği ufak bir ilçede yaşıyoruz bende cuma hariç öğleden sonra çalışıyorum.sıkıntıdan bide yalnızlıktan hep abur cubur yiyorum.ama bu sefer kararlıyım
biraz bilgi verirseniz sevinirim

günaydın kızlaraz kalorili keyifli bir hafta sonu olsun inşallah...
dün akşam nedense acayip şiştim...tuzumu azaltmam lazım acaba...gerçi çokta tuzlu yemiyorum ama..balon gibiydim....neyseki bu sabah toparladım....

hoşgeldin canım....burada hepbirlikte fazla kilolarımızdan kurtulacağız inşallah.....en başta yaptığımız şey motivasyonu yüksek tutmak için bura ya sık sık paylaşım yapmak ve de sohpet etmek...
kural olarak da gün de 5 mesaj zorunluluğu+günlük menü paylaşımı+spor +su vs...
her cuma sabahtan kilo bildirimi....
bu kadar...tekrardan hoşgeldin

bugün hava burda soğuk yürüyüşe çıkamayacağım galiba..
sabahtan eynir,domates,yeşillik,sekersiz çay,3 zeytin 1 ince dilim ekmek
araortakal ben doktora gittiğimde meyvenin yanında muhakkak sü veya yoğurt vermişti
ama ben alışamadım
ayrıca bugün haftasonu olduğundan oğlum değişik şeyler istiyor
kek,kurabiye falan
inşallah kendimi tutarım:)

yeliz hoşgeldin. 2 hafta deneme süren var yeterli ve düzenli paylaşım yaparsan listeye alıncaksın.
diyetisyen nasıl bi liste önerdi sana yazsana biz de fikir edinelim

ziyaretçi olarak mı okuyosunuz kızlar takımı hep ziyaretçi oluyo aşağıda.
sabah yürüyüş yaptım, biraz öküz gibi bi kahvaltı yaptım
herkese iyi haftasonları

aslında hepimizin iyi bildiği bir liste
3 ana 3 araöğün
2 sene önce gitmiştim kiloda vermiştim ama taşındık falan
kilomu koruyamadım

sabah :
2 bardak su
10dk.sonraa kahvaltı
peynir
3-4 zeytin
haftada 2defa haşlanmış yumurta
1-2 ince dilim ekmek
bol yeşillik

ara:
meyve ve süt

öğlen:
2 köfte kadar et
salata
1ince dilim ekmek
yoğurt

ara
meyve yada grissini

akşam:
8 kaşık sebze yemeği
1 kase çorba
1-2 dilim ekmek
ara: yine aynı

ama bazen ödem yapıyor ya vücudumuz
o zaman sabah ikindide form çay
ne güzel vermiştim bayağı ama,
korumakda zor

kızlar kimsecikler yok yine herkes hafta sonunun keyfini çıkartıyor galiba...ehh bende evde kahve keyfi yapıyorum...aman kaçamaksız olsun keyifleriniz....

bende kahveye dayanamıyorum ne güzel kokuyor ama nescafelerde bayağı kaloriliymiiş galiba

bugünkü menüm;
bugün yine şiş hissediyorum kendimi...her günkünden çok fazla yemedim ama niye böyle iki gündür anlamadım....
sabah:1 litre su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+2 şekersiz çay+1 kk peynir+1 yeşil+1 siyah zeytin+domates+salatalık+1 yudum reçel
ara:1 kupa 5'i bir yerde çay
öğlen:1 servis kaşığı tavuklu kabak yemeği+1 tabak cacık
ara:2 kare bitter çiko
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+ 4 yulaflı bisküvi
akaşam:öğlenle aynı olacak( yaptığım tencere yemekleri 2 günlük oluyor bu yüzden aynı)
ara:2 şekersiz çay +az çerez+meyve

spor yok 2 lt su içtim şimdiye kadar....3 lt ye tamamlarım....

malum günlerden önceki şişlik olabilir ama azmine hayran kaldım
birde yola falan gidersen vücut ödem yapıyor bildiğim kadarıyla

bende kahveye dayanamıyorum ne güzel kokuyor ama nescafelerde bayağı kaloriliymiiş galiba

şekersiz ve 1/2 çay bardağı yarım yağlı sütle koca bir kupa birde 1 çay kaşığı anca kahve koyuyorum ....calorisi çok fazla olmaz diye düşünüyorum ama;yine de kesin bir şey söylemiyeyim:26:ben aslında tam bir çay tiryakisiyim ,diyete başladığımdan beri buna alıştım maksat mide boş kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…