günlük paylaşımları da yok kadar az karacanın. yoğunum diyo ama bikaç günlük bişeyden uzun gibi yoğunluğu.
bize cumadan cumaya kilo bildiren değil paylaşım yapan lazım.
:26::26:
hilal anacım senin sırın ne vallahi haftada kesin kızartma ttatlı kalorisi yükske yediğin şeyle roluoyr am hep kg veriyorsun ansı yapıyon vallahii kıskandığım için soruyorum çünkü bend ebira zönce 3 gün aç kalıp 2 kg verip popom kalkıp bi habvalar grince gitim yemek haneye patlıcan pilav ekmek yedim ölçü vermiyorum çünküü çoookk yedim
sen napıyosun hilal misal kızartma yiyon am 1 çatalmı yiiyonn ne kızzzz
kaçırdığını dengeliyo sanki:26:
bir de son zamanlarda spor konusunda istikrarlı gidiyo. benim de verdiğim 400 gr spordan
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama nasıl olacak pek bilgim yok.şu an motivasyonum iyi.161 boyundayım 69 kiloyum 2 çocuğum var bu hafta içi hastaneye gittim tahlil yaptırdım çok şükür bir şey çıkmadı.doktor diyete uyarsam kilo verebilirsin dedi.aslında bir ara kısa bir süreliğine diyetisyene gitmiştim bayağı bilgim var bence:)
bu sene eşimin tayini gereği ufak bir ilçede yaşıyoruz bende cuma hariç öğleden sonra çalışıyorum.sıkıntıdan bide yalnızlıktan hep abur cubur yiyorum.ama bu sefer kararlıyım
biraz bilgi verirseniz sevinirim
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama nasıl olacak pek bilgim yok.şu an motivasyonum iyi.161 boyundayım 69 kiloyum 2 çocuğum var bu hafta içi hastaneye gittim tahlil yaptırdım çok şükür bir şey çıkmadı.doktor diyete uyarsam kilo verebilirsin dedi.aslında bir ara kısa bir süreliğine diyetisyene gitmiştim bayağı bilgim var bence:)
bu sene eşimin tayini gereği ufak bir ilçede yaşıyoruz bende cuma hariç öğleden sonra çalışıyorum.sıkıntıdan bide yalnızlıktan hep abur cubur yiyorum.ama bu sefer kararlıyım
biraz bilgi verirseniz sevinirim
bende kahveye dayanamıyorum ne güzel kokuyor ama nescafelerde bayağı kaloriliymiiş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?