Patron gitiisn öğleden sonra halederim sayma işini yağmur yeliz hoş geldiniz hanımlar
ya bende bi keyifsizlik var sevgilimlede uğraşır oldum bi sıkıntınmı var diye diye durdukyere problemmmi var diye soruyosun diye adamıda isyan ettirdim bu sefer gerçekten aramzıda bi sıkıntı oldu gerildik ne bilimyaa
astrolojiyle ilgilenen yokmu anam içimizde merküre gezegenlere ataydım suçu iyi olacaktı benim bu gel git hallerime bi bahane lazım
günaydın kızlar
oğlum hasta 2gecedir uyumuyoruz,ateşi çok.
fazla giremezsem mazur görün.
yeni gelenler hoş geldinizz..
yağmur hoşgeldin cnm
slm ortican naptın görüşmiyeli...çakırkeyifmi oldun sen
nidah çok geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin inşallah.....
gırgırına dolunaya dikkat canım....az önce melek'in proğramında dolunayın burçlara etkisini anlattı, bu kadar olur yanikızlar şu on günlük süreçte biraz sakin olmamız gerekiyormuş aman dikkat....
s-a cım artık bir dahaki sene acısını çıkartırsınız.....
ev işleri beni bekler kızlar ...bir kalksam pc başından başlıcam dabugün hiçte yapasım yok nedense
zordu cnm yaa herkes zamanı yetiştirememekten şikayetçi( ama istediğim bölüm tutuyo
Merhaba kızlar buraya haftasonu hiç giremedim çok özür dilerim sizlerden.
Biliyorsunuz ben iki işte çalışıyorum. Pazarları ayrı bir işte. Ve ihtiyacım olmasa şimdi hemen bu pazar ları çalışmayı bırakırım, orda çalışanlar öyle gıcık insanlarki. Kendimi avutuyorum haftada bir diye. Böyle böyle gidecek işte.
Şimdide eve yeni geldik eşşmle.
13. Mart günş benim nikaj yıl dönümümdü ve ben unuttum. Az önce farkettim ve şuana kadar ağlıyorum unuttum diye..oysa ne güzel şeyler yapacaktım.
benim de wc sorunum vardır, o kadar sebze diyarı içinde yaşıyorum bir ileri bir geri, çayları da pek sevmiyorum. çok önce kullanmıştım macun aldım, sinameki, biberiye, funda, mate vs. otlarla nar ekşisini karıştırmışlar günde 3 tatlı kaşığı yiyorum şimdi biraz rahatladım, tavsiye ederim.günaydın kızlar..
kaçamaksız geçmiştir haftasonu umarım. bir de pazazartesi mi kilo bildirsek acabahaftasonu yüzünden kilo veremiyoruz birinci olamadık daha. wc sorunu başladı benim yine of off
günaydın bayanlar,
çok yoğrucu ve özlem dolu bir hafta geçitdim. İnanın hala ayaklarımağrıyor 3 gün gece gündüz topukluların üzerind koştur koştur.salı gnü de bir ton tantana. Sabiha Gökçen deki uçak iptal oldu bizi Atatürk e götürdüler, 2 uçağı birleştirdiler filan.
orda çok düzensiz yedim, akşamları abartmadım ama bir miktar alkol de vardı. Yani bu hafta kötü durumdayım kızlar. Geldim bir de regl oldum. Davul gibiyim.
Kızlar açevin kursuna gidiyorum yeni evleneceğim için biraz bilgileneyim dedim:)
bugün sertifikalarımızı alcaz herkes pasta borek yapıP gotrck inSallah fazla kaçırmam
artık gırgırınacım normal yemeğe geç, yapabilirsin, buna inan çözüceksin bu işi sporuna da başladın, tek tip şoklar falan olmuyor iştegünaydın cumadan berdir yiyorum bugün yine başladım diete cumaya kilomda tatmin edici veriş olmasas yani verdiğim kg geri almışsam demekki dicem bu iş böle olmuyo sonra diet konusunu tamamen çıkarıcam aklımdann piskoloğun photopa dediği gibi dietle kiloyla ilgili takıntımı atmam içinn gerekni yapıcam artıkk bugün benim sayma günüm dünkü mesajlrımı sayıypruz bugünkülerimi
günaydın kızlar
oğlum hasta 2gecedir uyumuyoruz,ateşi çok.
fazla giremezsem mazur görün.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar
yeni gelenler hoş geldinizz..
yok be ortican, çakır keyfin yanından geçmedim, eskiden sıkı içicilerdendim ben
nidahcım geçmiş olsun bu aralar salgın var kızlar.....ammman dikkatttt....benim iki kızımda hasta şimdilik ateş yok ama ilaç başladık.....köh köh öksürüp duruyolar.....mninik olan öksüremiyo bile yavrum yaaaaa......
Bana özel günleri kutlamk anlmasız geliyoo hele hele sevgililer günü ıy diyorum çiftler resmen strese giiryo tabi herkes hediye alcanı biliyo nebilim zorunluluk olması bende itici olan ama şöle hiç beklemdiğim bi anda bi günde bi saate yapılan bi süpriz bi hediye bi organize plan ne kadar etkiliyici olur
nidahcım geçmiş olsun bu aralar salgın var kızlar.....ammman dikkatttt....benim iki kızımda hasta şimdilik ateş yok ama ilaç başladık.....köh köh öksürüp duruyolar.....mninik olan öksüremiyo bile yavrum yaaaaa......
sağol cnaım ateş+öksürük+kusma döngüsündeyiz.size de geçmiş olsun..
nidah geçmiş olsun oğluşuna. çocuk hastalık olunca hayat farklı bi boyutta ilerliyo, kolay gelsin.
ekino seninkilere de geçmiş olsun.
cınarınannesi hoşgeldin. oğlandan uzakta olunca içkiye verdim kendimi mi diyosun
sportie canım cidden pazt kaçamak yapmayanı kilo almayanı ödüllendirelim falan bişey yapalım. yoksa fena alıştık haftasonu götürüp haftaiçi sıkmaya.
geçmiş olsun lokumuna. geçen ay bronşit atlattı benimki. antibiyotik içse de kusuyodu. mecbur iğne verdi dr.kızlar benim lokumum da hasta, hatta o iki gün hiç girmemiştim buraya, doktor hava vermişti, ventolin birde bitane daha da vardı, kontrole gittik cumartesi, göğsündeki hırıltı geçmiş ama üst solunum yine tıkalı, bu sefer anibiyotik verdi, canım sıkıldı daha minicik 8 aylık antibiyotik almaya başladı,
ilacın içinden de ne ölçek çıktı ne bişey kızlar siz hiç antibiyotik verdiniz mi hiç bu kadar küçükken ???
Bana özel günleri kutlamk anlmasız geliyoo hele hele sevgililer günü ıy diyorum çiftler resmen strese giiryo tabi herkes hediye alcanı biliyo nebilim zorunluluk olması bende itici olan ama şöle hiç beklemdiğim bi anda bi günde bi saate yapılan bi süpriz bi hediye bi organize plan ne kadar etkiliyici olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?