Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşbuldum canm :)

yağmur hoşgeldin cnm
slm ortican naptın görüşmiyeli...çakırkeyifmi oldun sen
nidah çok geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin inşallah.....
gırgırına dolunaya dikkat canım....az önce melek'in proğramında dolunayın burçlara etkisini anlattı, bu kadar olur yanikızlar şu on günlük süreçte biraz sakin olmamız gerekiyormuş aman dikkat....

s-a cım artık bir dahaki sene acısını çıkartırsınız.....

ev işleri beni bekler kızlar ...bir kalksam pc başından başlıcam da bugün hiçte yapasım yok nedense

yok be ortican, çakır keyfin yanından geçmedim, eskiden sıkı içicilerdendim ben

zordu cnm yaa herkes zamanı yetiştirememekten şikayetçi ( ama istediğim bölüm tutuyo

hilalcim tebrik ederim, hangi bölüm istiyorsun ?

bak ikinizde unutmuşunuz üzülme, sen hatırlayıp eşin unutsaydı, amma yüklenirdim adama, bu sefer böyle olmuş bidaha unutmazsınız

günaydın kızlar..
kaçamaksız geçmiştir haftasonu umarım. bir de pazazartesi mi kilo bildirsek acaba haftasonu yüzünden kilo veremiyoruz birinci olamadık daha. wc sorunu başladı benim yine of off
benim de wc sorunum vardır, o kadar sebze diyarı içinde yaşıyorum bir ileri bir geri, çayları da pek sevmiyorum. çok önce kullanmıştım macun aldım, sinameki, biberiye, funda, mate vs. otlarla nar ekşisini karıştırmışlar günde 3 tatlı kaşığı yiyorum şimdi biraz rahatladım, tavsiye ederim.
pazartesi de bildirim yapsak süper olur, kendi takım içi yarışması olsa dimi, kazananı ödüllendirsek, sonuncuya ceza versek falan
bu konu üzerinde çalışsak mı

çınarınannesi hoş geldiiiiiin özledik seni

Kızlar açevin kursuna gidiyorum yeni evleneceğim için biraz bilgileneyim dedim:)
bugün sertifikalarımızı alcaz herkes pasta borek yapıP gotrck inSallah fazla kaçırmam

pasta börek konuları tehlikeli sular hilalcim, açevin kursu nedir ?:44:

artık gırgırınacım normal yemeğe geç, yapabilirsin, buna inan çözüceksin bu işi sporuna da başladın, tek tip şoklar falan olmuyor işte

günaydın kızlar

oğlum hasta 2gecedir uyumuyoruz,ateşi çok.
fazla giremezsem mazur görün.

canım çok geçmiş olsun acil şifalar

yeni gelenler hoş geldinizz..

günaydın arkadaşlar

bu hafta sonu bastıran misafir bombardımanın dan sonra çok şükür gelebildim.....acaip zordu alışık olan için gene belki kolaydır ama bana çok zor geldi bi de eltim hamile buraya çocuğun ikili testini yaptırmaya geldiler o hamile ben iki çocuklu zordu yani....neyse...baya kaynatmışsınız....en son benim mesaj saymamla ilgili mesajı okudum sonrasına sonra bakayım dedim...
SA cuma günü sayamadım mesajları eğer isterseniz yarın için bugünün mesajlarını ben sayayım yada daha başka çözüme de varım.....

bu hafta sonu ne yediğim belliydi ne içtiğim çok fazla abartmadım miktarları ama saati yok arası yok offfff offff....
millet pazartesilerden biz hafta sonlarından muzdarip....

ben kaçtım kızlar .....bana kolay gelsin ,size iyi sohpetler olsun....kalın sağlıcakla....

yağmur ve yeliz hoşgeldiniz bol kilo vermeler.....

SA cım üzülme şu an için artık yapcak bişey yok belki ikiniz için uygun bir gün belirleyip o günü sanki kutluyormuş gibi geçirebilirsiniz..... sonra da anı olarak kalır size...."o gün kutlamadık da şu gün kutladık diye".... sana tavsiyem aaaaa unuttuk hadi üstünü külleyelim yapma bacım, sonra hep öyle gider, sonra bir sap karanfile bakar durursun benim gibiiii.....:))

Son düzenleme:
nidahcım geçmiş olsun bu aralar salgın var kızlar.....ammman dikkatttt....benim iki kızımda hasta şimdilik ateş yok ama ilaç başladık.....köh köh öksürüp duruyolar.....mninik olan öksüremiyo bile yavrum yaaaaa......

sağol cnaım ateş+öksürük+kusma döngüsündeyiz.size de geçmiş olsun..

nidah geçmiş olsun oğluşuna. çocuk hastalık olunca hayat farklı bi boyutta ilerliyo, kolay gelsin.
ekino seninkilere de geçmiş olsun.
cınarınannesi hoşgeldin. oğlandan uzakta olunca içkiye verdim kendimi mi diyosun
sportie canım cidden pazt kaçamak yapmayanı kilo almayanı ödüllendirelim falan bişey yapalım. yoksa fena alıştık haftasonu götürüp haftaiçi sıkmaya.

Bana özel günleri kutlamk anlmasız geliyoo hele hele sevgililer günü ıy diyorum çiftler resmen strese giiryo tabi herkes hediye alcanı biliyo nebilim zorunluluk olması bende itici olan ama şöle hiç beklemdiğim bi anda bi günde bi saate yapılan bi süpriz bi hediye bi organize plan ne kadar etkiliyici olur

ya evet biraz anlamsız ama evlilik yıldönümü doğumgünümün hatırlanması bence önemli bu daha çok ben ve benimle ilgili olan şeylere önem göstermesi demek belkide:))

bizim ufaklığa peditus veriyorum yarım ölçek anam çocuk uyumadığı kadar uyuyor ayyyyyyyy hiç alışkın değilim gidip gidip kontrol ediyorum yavvvvv

merhaba kızlar
nidah çok geçmiş olsun
yeni gelenler hoşgeldiniz
sabah hastaneye gittim dr un eşi doğum yapmış benim ameliyat bu hafta içi belirsiz bir tarihe ertelendi evdeyim
yediklerime dikkat ediyor ve spor yapıyorum
akşama doğru 1 saat yürüyüş yapacağım
herkese kolay gelsin

canım çok geçmiş olsun, bir an önce geçsin bitsin

sağol cnaım ateş+öksürük+kusma döngüsündeyiz.size de geçmiş olsun..

canım sanada tekrar geçmiş olsun

kızlar benim lokumum da hasta, hatta o iki gün hiç girmemiştim buraya, doktor hava vermişti, ventolin birde bitane daha da vardı, kontrole gittik cumartesi, göğsündeki hırıltı geçmiş ama üst solunum yine tıkalı, bu sefer anibiyotik verdi, canım sıkıldı daha minicik 8 aylık antibiyotik almaya başladı,
ilacın içinden de ne ölçek çıktı ne bişey kızlar siz hiç antibiyotik verdiniz mi hiç bu kadar küçükken ???

sevgili kaptan sa bu ptsi ölçüm olayını ele alsan da biraz daha sıkılaştırsak şu işi, geldim geleli cuma listesinde daha ilk 3'e bile giremedik, dereceye girmek bizimde hakkımız

valla 4.takım çatır çatır her hafta listede kıskanıyorum bizde olalım

geçmiş olsun lokumuna. geçen ay bronşit atlattı benimki. antibiyotik içse de kusuyodu. mecbur iğne verdi dr.
hırıltı için zeytinyağı ile masaj yaptım sırtına ve göğsüne iyi geliyodu.
daha kötü olmasındansa mecbur içiyolar antibiyotiği işte.

gırgırına'cım haklısın diretmeyle olmuyor tabi kutlama içinden gelerek olmalı, ama ne varki son yazdığın cüme ne hoş dimi keşke bir sürpriz yapılsa sana içimden geldi diye hediye alan sevgili/koca falan olsa ama canım maalesef bu da olmadığı için, bari şu özel günlerde kafalarına vura vura birşeyler yaptırmaya çalışıyoruz mecburen o da olmazsa elde var sıfır.
ben çok severim sürpriz partiler, güzel enteresan organizasyonlar ama nerdee hep bunlar benim hayalimdedir, bir kere doğumgünü hediyesi aldım bugüne kadar (5,5 senede tek hediye ) diğer özel günlerle ilgili hiç bir hediye almamışımdır, bu da bendeki yara
bizde model şöyle "neye ihtiyacın var, gel alalım, ya da parasını veriyim sen al, ben şimdi seçemem beğenemem en iyisi sen al"
herşey dört dörtlük olmuyor bu da bizdeki kusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…