Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay canım bizim doktor da augmentin verdi ctsi günü bende bir çay kaşığından biraz fazla gibi verdim, 1 dozu aynen benimkide kustu bu sabah çay kaşığından biraz daha az verdim
hava iyi geldi göğsündeki hırıltı geçti de boğazında şimdi off ya bu kadar miniciklere ilaç ta nerden çıktı

antibiyotik vermeden geçse ufaklıkları ama olmuyor canım hemen bizim doktorda augmentin verir çünkü en zararsızı oymuş.. augmentin bizimkinde de çok kusma yapıyor bende şırıngayla veriyordum....şöyleki: ayrı bir yerde pudra şekeri ve az suyu yoğun kıvamda karıştırıyordum daha sonra ilacı şırıngaya alıp şekeri de şırıngaya çekip ikisini bir arada şırınganın içinde çalkalayıp içiriyordum bunu daha az kusuyordu sporticim inşallah geçer çabucak hepsinin rahatsaızlıkları....

ekinocum sağol verdiğin bilgiler için, augmentin zaten suyla karıştırıp şurup kıvamına geldi, şimdi de onu 1 çay kaşığı olarak veriyorum dimi, içerken bir sorun yok, tadını da sevdi ama biraz sonra hoop hepsi çıktı bakalım bugün ne olucak
tekrar teşekkür ederim canım bütün lokumlar iyileşsin, hasta olmasınlar

Selam kızlar dışardayım ben yine şöyle hızlıca bi baktım geçmişe bu hafta hep bebişler hastalanmış geçmiş olsun kızlar. Yağmur ve Yeliz siz de hoş geldiniz. Ben bu hafta sonu hiç kaçamak yapmadım ama sınavım vardı öğün saatlerim kaydı hep huzursuz hissettim kendimi o yüzden. Bi de acayip şiştim regl olcam yakında ondan ama normalde bu kadar şişmezdim ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım

Şimdiye kadar neler yediğimi de yazayım
Sabah: 2 dilim wasa+ şekersiz çikolata + light süt
Ara: eti form
Öğle: simit +light ayran
Ara: light süt + meyve pestili

augmentin aynı sizdeki gibi bize de kusma yapıyor 5 yaşına girecek hala kusar bir müddet sonra....bazen reflor veriyorum onunla beraber yararı oluyor....kusmasının sebebi yararlı bakterileri de öldürmesiymiş bu arada biz de ishal de yapıyor meret haberin olsun canım....

bu arada ölçüyü doktor çocuğun kilosunu oranlayıp yapar doktor ne dediyse onu ver sen yanlış olmasın canım....

Son düzenleme:
yediklerimize içtiklerimize dönelim bari

HAFTASONU

CUMARTESİ
Sabah gayet güzel geniş kahvaltı yaptım valla (dışarıda kahvaltı yaptık)
saat 4 gibi deli gibi şamfıstık yedim 250 gr. yemişimdir o derece yani, niye öyle bişey yaptıysam

akşam kıvırcık salata ile bitirdim

PAZAR
sabah yine güzel bi kahvaltıydı ama ctsi günkü kadar değildi
ara : 1 yeşil elma
akşam 4 gibi mantar soslu tavuk ızgara + light cola

Hafta sonu da su tüketimim iyiyidi

BUGÜN
Sabah
1 ince dilim ekmek
yarım kk peynir
2 ad yeşil zeytin

Ara
yarım paket sunta

ÖĞLE
1 kase sebze çorba
3 yk mercimek

Sportie maşallah kızzz sen dieti zevk alarak yapıyosun bellii peki merak ettiğim bişey var hiç bi oturuşta 1 ekmek yediğin 2 şer tabakk la doymadığın zmanların olmadımı yahuuu benmi anormalim yada sizmi çok kontrollüsünüz heeeee

kızlar bebişleriniz hasta olmuş,salgın var galiba...onların canı acır annelerin ciğeri yüreği acır....hepsine geçmiş olsun...biran önce iyileşsinler

bu günkü yediklerim;
sabah:1.5 saat yürüyüş+1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1domates+2fincan şekersiz çay+1 kk peynir+1yeşil+1siyah zeytin+1 yudum reçel
ara:2 kuru incir
öğle :1 tabak kısır+1 fincan şekersiz çay
ara:1 tadelle+1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase çorba+tavuk sote+az pilav+salata
ara:meyve+2 şekersiz çay

2 lt su ,3 lt ye tamamlarmıyım bilmiyorum....bugünde yeme faslını böylece kapatırım....

tadelleyi yemicektim ama ; bi ara bi kırgınlık bi üşüme geldi,yiyince canıma can geldi vallahi...napiyim...+ 220 cal...artık bi şekilde telafi edicem.....

kızlar tüm bebişlere acil şifa diliyorum, geçmiş olsun, çok fean salgın var, özellikle bu ani hava değişimlerine çok dikkat etmek gerekiyormuş. C.tesi çınar ın kontrolü vardı, hastane yıkılıyordu.

bende daha önce agumentin vermiştim, hatta ben de ablamda hamile iken agumentin kullanmıştık. Bende en zararsızı o diye biliyorum. Keşke hiç gerek kalmasa ama bir şekilde bağışılklıkları güçlenecek.

bu günkü yediklerim
sabah
1 kepekli sandviç ekmeğine yağsız peynirli ama booooool peynirli tost
domates
5 zeytin

ara
1 portakal
1 yeşil elma

öğle
5 yk mercimek yemeği
2 yk makarna
1 kase yoğurt

ara
1 sütlü nescafe olacak

akşama
1 kase tarçınlı elmalı yoğurt yemeyi planlıyoruym

kızlar hafta sonu atıştırmaya alışınca bünye baya zorlanıyor kan şekerim ne alemde acaba....

bugün yediklerime gelirsem,

sabah çeyrek simit,
1 elma

öğlen
yarım kase çorba,
küçük kase salata,
et sote çok az pilav,

ara
şekersiz kahve
1 küçük çuku

ara 4 kuru kayısı 10 fındık.

heryerim ağrıyor, sanırım ben hasta olucam, birde regl şişkinliği var, nefes alamıyorum, su içmek istemiyor canım 2 lt yi zor bitirdim. gidip hemen yatmak istiyorum ama kayıp şehrin finali varmış

ya sanırım öyle oldu mattikacım, ilk gece hiiiiiç uyuyamadım, koynumda çınar ın mis kokulu pijaması döndüm durdum yatakta, 2. gece 2 bira içtim birazda yorgundum yine koynumda aşkımın pijaması ile uyudum Allah kimseyi ama hiç kimseyi evladından ayrı koymasın, çok zor.

hafta sonu için bende aynı fikirdeyim, bir de kaçamak yapınca p.tesi tekrar adapte olmak çok zor oluyor. hafta içi ye ye 5 gün sık olmuyo wallaç

Selamlaaar

Ya bende burda kalıp sphbet etmek istiyorum ama bugün izinliyim ve işler acaip birikmiş(

Bugün sabahtan annemle babamla almanya sınırına alışverişe gittik a dan z yedeğilde a dan u ya kadar herşeyi aldık ( o nasıl oluyosa artık işte herşeyimizi aldık) orda işimiz zaten baya sürdü eve geldik yemek yendi falan filan şimdi bide annemln evindeyiö burda kardeşimle evi temizleyip özellikle alışverişi yerleştirip eve gidicem ve ordada iş yapacağım

Ne güzel bütün günümü öğrendiniz

Yorgunumm

walla S_A sana, enerjine herşeye böyle yetişmene hayranım, eh bu tempoda azda yorul dimi ya. Maşalah sana

SA bir alışveriş için ülke değiştiriyosun ya nasıl tuhaf geliyor hani bize biraz uzak böle şeyler ya ben yaz tatilinde halamın yanına almanyaya gitmiştim büüüyüüükk olaydı yani.....

bu arada AH GENÇLİK AH DİYORUMMM....

merhaba arkadaşlar
bende işten geldim
öğlen işe yemek götürmüştüm ondan yedim
birşey olmazsa direk çikolata yiyordum
iyi oldu arada çubuk kraker yedim
ama akşamları hep kaçırıyorum malesef
çocuklara ayrı kendime ayrı
hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…