geçmiş olsun lokumuna. geçen ay bronşit atlattı benimki. antibiyotik içse de kusuyodu. mecbur iğne verdi dr.
hırıltı için zeytinyağı ile masaj yaptım sırtına ve göğsüne iyi geliyodu.
daha kötü olmasındansa mecbur içiyolar antibiyotiği işte.
ay canım bizim doktor da augmentin verdi ctsi günü bende bir çay kaşığından biraz fazla gibi verdim, 1 dozu aynen benimkide kustu bu sabah çay kaşığından biraz daha az verdim
hava iyi geldi göğsündeki hırıltı geçti de boğazında şimdi off ya bu kadar miniciklere ilaç ta nerden çıktı
antibiyotik vermeden geçse ufaklıkları ama olmuyor canım hemen bizim doktorda augmentin verir çünkü en zararsızı oymuş.. augmentin bizimkinde de çok kusma yapıyor bende şırıngayla veriyordum....şöyleki: ayrı bir yerde pudra şekeri ve az suyu yoğun kıvamda karıştırıyordum daha sonra ilacı şırıngaya alıp şekeri de şırıngaya çekip ikisini bir arada şırınganın içinde çalkalayıp içiriyordum bunu daha az kusuyordu sporticim inşallah geçer çabucak hepsinin rahatsaızlıkları....
ekinocum sağol verdiğin bilgiler için, augmentin zaten suyla karıştırıp şurup kıvamına geldi, şimdi de onu 1 çay kaşığı olarak veriyorum dimi, içerken bir sorun yok, tadını da sevdi ama biraz sonra hoop hepsi çıktı bakalım bugün ne olucak
tekrar teşekkür ederim canım bütün lokumlar iyileşsin, hasta olmasınlar
tadelleyi yemicektim ama ; bi ara bi kırgınlık bi üşüme geldi,yiyince canıma can geldi vallahi...napiyim...+ 220 cal...artık bi şekilde telafi edicem.....
nidah geçmiş olsun oğluşuna. çocuk hastalık olunca hayat farklı bi boyutta ilerliyo, kolay gelsin.
ekino seninkilere de geçmiş olsun.
cınarınannesi hoşgeldin. oğlandan uzakta olunca içkiye verdim kendimi mi diyosun
sportie canım cidden pazt kaçamak yapmayanı kilo almayanı ödüllendirelim falan bişey yapalım. yoksa fena alıştık haftasonu götürüp haftaiçi sıkmaya.
Selamlaaar
Ya bende burda kalıp sphbet etmek istiyorum ama bugün izinliyim ve işler acaip birikmiş(
Bugün sabahtan annemle babamla almanya sınırına alışverişe gittik a dan z yedeğilde a dan u ya kadar herşeyi aldık( o nasıl oluyosa artık işte herşeyimizi aldık) orda işimiz zaten baya sürdü eve geldik yemek yendi falan filan şimdi bide annemln evindeyiö burda kardeşimle evi temizleyip özellikle alışverişi yerleştirip eve gidicem ve ordada iş yapacağım
Ne güzel bütün günümü öğrendiniz
Yorgunumm
Selamlaaar
Ya bende burda kalıp sphbet etmek istiyorum ama bugün izinliyim ve işler acaip birikmiş(
Bugün sabahtan annemle babamla almanya sınırına alışverişe gittik a dan z yedeğilde a dan u ya kadar herşeyi aldık( o nasıl oluyosa artık işte herşeyimizi aldık) orda işimiz zaten baya sürdü eve geldik yemek yendi falan filan şimdi bide annemln evindeyiö burda kardeşimle evi temizleyip özellikle alışverişi yerleştirip eve gidicem ve ordada iş yapacağım
Ne güzel bütün günümü öğrendiniz
Yorgunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?