Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

malum günlerden önceki şişlik olabilir ama azmine hayran kaldım
birde yola falan gidersen vücut ödem yapıyor bildiğim kadarıyla

malum dönem yeni bitti...bir gariplik var ama anlamadım...bir kaç gündür spor adına hiç birşey yapmadım..anca evdeki rütin işler....dün çok fazla su içememiştim,hadi ondan olsun.... eee bugün de gayet güzel su içtim....vardır bi sebebide ,verdiği rahatsızlık canımı sıkıyor...

malum günlerden önceki şişlik olabilir ama azmine hayran kaldım
birde yola falan gidersen vücut ödem yapıyor bildiğim kadarıyla

teşekkür ederim....o azim hepimizde var
benim kilo alma sebebim biraz farklı...birazda ondan bu gayretim...yani normalde çok kilolu biri değildim....çok uzun yıllar bebiş tedavisi gördüm...kullandığım ilaçlar vede malum yarattığı psikoloji sebebiyle daha çok kilolarımın sebebi....

norma türk kahvesi şekersiz olduktan sonra hiç sakıncası yok. sütlü kahve ben de içerim süper bi ara öğün oluyo. bayadır içmedim bak canım istedi

bu konuda ben de uğraştım baya, sonunda geldi oğlum. Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin sana inş.

menüm

sabah
2 kuru kayısı

öğle
koca bi tabak tavuklu pilav

akşam
1 kase sütlaç

ve şuanda çoooooooookkkkk açımmmmmmmm

nescafe ama türk kahvesi değilamin inşallah arkadaşım

menüm

sabah
2 kuru kayısı

öğle
koca bi tabak tavuklu pilav

akşam
1 kase sütlaç

ve şuanda çoooooooookkkkk açımmmmmmmm

çok hafif birşeyler atıştır bacım....içindeki canavar uyanmasın

kızlaar yarın sınavım var bana dua edinnn aklıma geldikçe heyecanlanıyorumm :18:

başarılar hilalcim...allah zihin açıklığı versin...

bu arada iki tane de minik cezeryeyi götürdüm....1 kupada kiraz saplı çay..su 3 lt.800 çevirdim...

orticim ben zamanında bebişim 9-10 aylıkken teee 2011de 15-16 kilo verip 58 le mezun olmuştum.
bidaha mezuniyet karnesi alamıyorum amaa 57yi görürsem hedefi 55e çekebilirim.
boyum 1.63, 55 hiç fena olmazdı dimi
bu gidişle gerçi sen beni geçersin ben bi ileri bi geri

bu arada iki tane de minik cezeryeyi götürdüm....1 kupada kiraz saplı çay..su 3 lt.800 çevirdim...

waaaaaaow 800 hulahop varsa cezeryeler hoşgörülür:) afiyet olsun

çocuklar uyuyorken yazayım dedim
akşam inat edip az yedim
ama canım çekti
yarım elmalı soda içtim
çok tatlı geldi tadı

bu arada sınava gireceklere çok çok başarılar...

günaydın..
sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltımı da yaptım.
en sevdiğim şey şu sabah sporu

günaydın kızlar

herkese güzel pazarlar.

haftasonu anne yemeklerinin hücumuna uğradım.verdiğim kilolar geri geldiler sankimm pöffffff

allah zihin açıklığı versin
inşallah iyi bir puan alırsın:26:

nescafe ama türk kahvesi değilamin inşallah arkadaşım

çok hafif birşeyler atıştır bacım....içindeki canavar uyanmasın

başarılar hilalcim...allah zihin açıklığı versin...

Allah zihin açıklığı versin canımm

teşekkürler arkadaşlar bugün girdim sınava hayırlısı olur inşallahh

mutlu akşamlar kızlarrrrrbahar tam anlamıyla geldi....bugün hava çok güzeldibol bol gezdim yedim içtim geldim
hilalcim sınavın nasıl geçti...istediğin bülüme yerleşirsin inşallah....
bu arada şimdi haberlerde yine bu yazın ,normallerin %75 üzerinde daha sıcak olucağını söylüyor.....ben yazı çok severim ama bir de nemle birleşince allah yardımcımız olsun inşallah....

bugün pek su içmedim...1 lt yi tamamlamaya çalışıyorum...2 lt içerim herhalde....
kahvaltı:dışardaydık ....temiz hava bol gıda oldu biraz:18:
ara:1 şekersiz çay
öğlen:1 lahmacun+1ayran
ara:1 kutu kola
akşam:-----
bugünde böyle geçti....yarın diyete tam gaz devam inşallah.....

zordu cnm yaa herkes zamanı yetiştirememekten şikayetçi ( ama istediğim bölüm tutuyo

Merhaba kızlar buraya haftasonu hiç giremedim çok özür dilerim sizlerden.

Biliyorsunuz ben iki işte çalışıyorum. Pazarları ayrı bir işte. Ve ihtiyacım olmasa şimdi hemen bu pazar ları çalışmayı bırakırım, orda çalışanlar öyle gıcık insanlarki. Kendimi avutuyorum haftada bir diye. Böyle böyle gidecek işte.

Şimdide eve yeni geldik eşşmle.

13. Mart günş benim nikaj yıl dönümümdü ve ben unuttum. Az önce farkettim ve şuana kadar ağlıyorum unuttum diye.. oysa ne güzel şeyler yapacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…