malum günlerden önceki şişlik olabilir ama azmine hayran kaldım
birde yola falan gidersen vücut ödem yapıyor bildiğim kadarıyla
malum günlerden önceki şişlik olabilir ama azmine hayran kaldım
birde yola falan gidersen vücut ödem yapıyor bildiğim kadarıyla
norma türk kahvesi şekersiz olduktan sonra hiç sakıncası yok. sütlü kahve ben de içerim süper bi ara öğün oluyo. bayadır içmedim bak canım istedişekersiz ve 1/2 çay bardağı yarım yağlı sütle koca bir kupa birde 1 çay kaşığı anca kahve koyuyorum ....calorisi çok fazla olmaz diye düşünüyorum ama;yine de kesin bir şey söylemiyeyim:26:ben aslında tam bir çay tiryakisiyim ,diyete başladığımdan beri buna alıştım maksat mide boş kalmasın
bu konuda ben de uğraştım baya, sonunda geldi oğlum. Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin sana inş.teşekkür ederim....o azim hepimizde var
benim kilo alma sebebim biraz farklı...birazda ondan bu gayretim...yani normalde çok kilolu biri değildim....çok uzun yıllar bebiş tedavisi gördüm...kullandığım ilaçlar vede malum yarattığı psikoloji sebebiyle daha çok kilolarımın sebebi....
kızlaar yarın sınavım var bana dua edinnn aklıma geldikçe heyecanlanıyorumm :18:
norma türk kahvesi şekersiz olduktan sonra hiç sakıncası yok. sütlü kahve ben de içerim süper bi ara öğün oluyo. bayadır içmedim bak canım istedi
bu konuda ben de uğraştım baya, sonunda geldi oğlum. Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin sana inş.
menüm
sabah
2 kuru kayısı
öğle
koca bi tabak tavuklu pilav
akşam
1 kase sütlaç
ve şuanda çoooooooookkkkk açımmmmmmmm
kızlaar yarın sınavım var bana dua edinnn aklıma geldikçe heyecanlanıyorumm :18:
tebrik ederim orticim, bu hafta böyle oldu ama haftaya hazırlan çok sıkı geliyorum ona göre
senin mezun olmana çok az kalmış görünüyor orticim, çıtayı yükselt derim %21 BKI senin için hedef olmamalı. Hedef kilonu daha aşağı çek hemen gitmeeeee
bu arada iki tane de minik cezeryeyi götürdüm....1 kupada kiraz saplı çay..su 3 lt.800çevirdim...
allah zihin açıklığı versin
inşallah iyi bir puan alırsın:26:
nescafe ama türk kahvesi değilamin inşallah arkadaşım
çok hafif birşeyler atıştır bacım....içindeki canavar uyanmasın
başarılar hilalcim...allah zihin açıklığı versin...
Allah zihin açıklığı versin canımm
mutlu akşamlar kızlarrrrrbahar tam anlamıyla geldi....bugün hava çok güzeldi bol bol gezdim yedim içtim geldim
hilalcim sınavın nasıl geçti...istediğin bülüme yerleşirsin inşallah....
bu arada şimdi haberlerde yine bu yazın ,normallerin %75 üzerinde daha sıcak olucağını söylüyor.....ben yazı çok severim ama bir de nemle birleşince allah yardımcımız olsun inşallah....
zordu cnm yaa herkes zamanı yetiştirememekten şikayetçi( ama istediğim bölüm tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?