Bugun cok kotu dengesiz beslendim hic yazmiyim :)
Yalniz hafta sonu kacirip hafta ici dengelemeye calismaktan bana da gina geldi yaf
noldu şimdi bu haftasonu yeme işini pazartesi de devam ettirdim.
tahin helvasının niye süt yaptığını anladım, için yanıyo yandıkça su içiyosun. o kadar suya süt olur tabi
seve seve içiosun ama suyu yoksa için cılk olur asla içemezsin
oğluşun dişi çıktı diş buğdayı yapcam. tarif bilenler var mı nasıl yapılıyo sizin orda?
diyet takımı değil de başka topik zannettim heralde şu yazdıklarıma bak
yarından cumaya kadar aldıklarımızı vericez, üstüne bi 500 gr verirsek de seviniriz ezik olduk iyice:18:
saol cnm benmmHoşbuldum canım,alkol azdı ya 2 küçük bira içtim, ertei akşam da yarım kadeh rakıama içmesem iyidi.
sanada geçmiş olsun sınav stresi bittimiş, istediğin bölümde oluyormuş süper, gözün aydın. Benimde kız kardeşim girdi sınava zamandan şikayetçi o da.
hilalcim tebrik ederim, hangi bölüm istiyorsun ?
pazartesi de bildirim yapsak süper olur, kendi takım içi yarışması olsa dimi, kazananı ödüllendirsek, sonuncuya ceza versek falan
bu konu üzerinde çalışsak mı
pasta börek konuları tehlikeli sular hilalcim, açevin kursu nedir ?:44:
Kanız olmamak için 3 gün bitkisel kabızlığı önleyici şurup kullanabilirsiniz
oyyy yerim ben onu...desene büyüdü oğluşun artık diş bile çıkardıevet arkadaşım ya napıcaz bu yeme işlerini....gerçi senin durumun biraz farklı sonuçta emziriyorsun ama....bir şeyler yapmamız lazım...az çok kilo veriyoruz ama yine de bir yerler de bir eksik var....
emzirmek orta tempoda 1 saat yürüyüşe denkmiş vs. diyolar ama emzirmek napsın benim yağlarıma. o yağları eritip yakmanın yolu emzirmek değil malesef.
en kuvvetli öğünüm akşam oluyo benim sorunum bu. e eşim gelmeden de yemek yenmiyo. bi çözüm bulalım biri dürtüklesin beni
menümü yazmaya nerden başlasam bilemedim
sabah
2 kuru kayısı
öğle
1 tbak sulu köfte
2 dilim kek
2 tane kurabiye
5 tane zeytinyağlı dolma
1 dilim börek
1 bardak kola
1 bardak meyve suyu
akşam
yarım ekmeğe yakın ekmek
4 kaşık kıyma
nerdeyse en az 250 cl eder ...çok iyi aslında hatta süper bişey bu....birazda egzersizle dengeledinmi daha ne olsun....o akşam fasılları bizde de aynı ...1-2 akşam erken yesem diğer öğünlerim 7 den sonraya kalıyor çoğu zaman....birde meyve ve de az da olsa çerez tüm dengeyi bozuyor bendede....aslında 1 kg çok rahat verebilirizde, bir kaç haftadır olmuyor.....500-600 gr lara düştüm bende.....
boğazı tutmayınca olmucak bu iş. yani bebeği 2 yaşında olup hala kilosu duranlar var. emek işi bu iş.
hamilelik şişkinliği ve kilosu gitti aslında. bu benim fazladan aldığım kilo.
şu menümü bi yazayım da dövün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?