Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar doğum gününü ince bir dilim pasta ve 5 parça cipsle atlattım ama yanında hemen light süt ve 2 bardak yeşil çay içtim.. bugün de böyle geçti herkese iyi geceleer

Günaydın kızlaarr.

Canım sen naptın böyle ya 9 kilo verip fena salmışsın kendinii hoş bende 4 kg verince salmıştım ama dün istikrarlı olduğumu anladım :) önümde çikolatalar biskvler varken sadece 2 taneyle kestim kendmi. İnşallah bende mayısa kadar kilo veririm ya. artık düğünlerde elbise yada etek giymek istiyorum

Günaydın kızlar işe gitmeden önce beş dakika buraya ayıracağım dedim 3 dakika geçmişi okuyorum iki dakika buraya yazıyorum.

Şimdi enerjime gelince tşk ederim ama ben galiba yetersiz buluyorum her işe yetişmek istiyorum yaaa

Almanya için isenys biz sınıra yakın oturuyoruz arabayla 40 dk falan e şuanki dövize göre almanya daha ucuz gidip ucuz olanları ordan alıyorum.

Pazartesi kilo bildirimi için olur yaaa belki bu sayede frenleriz haftasonu kendimizi

günaydınlar herkese !!!

biraz geçmişi okudum da geldim, notlarımı aldım şimdi onlara yorumlarımı yazıyım

bu arada DÜN AKŞAM yediğimi bildireyim

AKŞAM
1 kase tarhana çorba
3 adet etli yaprak sarma
biraz kıvırcık salata

1 portakal + yarım muz

günaydın 22/03/2013 cuma mesaj sayı listesi

SA :7
SPORTİE : 11
HİLAL :7
GIRGIRINA :7
YAKAR:9
MATTİKA :9
BLUEDENİZ:8
PHOTO:6

EKİNO : 3
KARACA:1
NİDAH :1

AY NE GICIK Bİ İŞMİŞ BU SAYMA İŞİ YAA

canım aslında ben hayatımda bu kiloda olmamıştım, hala hamilelik öncesinde en yüksek olduğum kiloya bile inemedim, bu benim için çok değişik bir durum zaten. Ekmeğe gelince, ben hiç sevmem ekmeği, ama börek dersen o başka bi oturuşta 1 tepsi yiyebilirim, abur cubur, dondurma falan tamam, 1 litre dondurmayı da bitirebilirim, ama şimdi onlarla rüyalarda buluşuyoruz, çünkü bu aburcuburlardan daha da sevdiğim şey ise güzel vücut.
Keyifle yaptığım da doğru, iyi tahlil etmişsin, bayılırım güzel sofraya, balık masası, mezeler falan acayip severim. kahvaltı aynı şekilde süslü olucak, renkli olucak, o zaman diyetin o sevimsiz tarafını ortadan kaldırmış oluyorum

canım afiyet olsun, güzel görünüyor, Ama akşam hepsinden az bile yesen, pilavı yemesen daha iyi olurdu, kilo vermeni hızlandırırsın

afiyet olsun canım, öğlenki makarna da çok azmış zaten

iyice bir dinlen canım, çuku yerine meyva falan yesen hem enerji hemde vitamin almış olursun, özledim seni

yağmurcum afiyet olsun, kendine daha düzenli bir beslenme organize etmen lazım, bu şekilde değil kilo vermek alırsın. Sağlıklı beslenmeye çalışmalıyız, göze görünmeyen şu abur cuburlar en büyük düşmanımız unutma

oluşunun dişi hayırlı uğurlu olsun, bizde sabırsızlıkla bekliyoruz, ha çıktı ha çıkacak diye. Benim de hiç haberim yoktur diş buğdayı nedir ne değildir diye. Ben hediye alıcam oğluma dişi çıktığında.

hilalcim bu hamur işi işlerine uzun bir süre ara vermelisin, geçen hafta iyi kilo verdin ama bu hafta aynısı olmayabilir

helva fena gözümü tırmalıyor, birde akşam ıspanak diye gördüm güzelmiş dedim, ama ıspanak böreğin içine saklanmış demekki :44:

kızlar doğum gününü ince bir dilim pasta ve 5 parça cipsle atlattım ama yanında hemen light süt ve 2 bardak yeşil çay içtim.. bugün de böyle geçti herkese iyi geceleer

phatosçum ucuz atlatmışsın, sulu sebze yemen lazım sulu sebzeeee, çok daha çabuk ve güzel sonuç alırsın

pazartesi bildirim yapalım kilo alanlara mesaj saydırma işini verelim, ama kelimeleri de saysınlar iyice gıcık olsun

Evet sportie kelimeleride saydıralım

Bugün mesak sayma sırası yanılmıyorsam hilal de.

Benimde kilo çizelgem yok

Ya hazırlaması kolayda sonra nasıl değiştireceğimi bilmiyorumkiii sinir oluyorumm

hilal in menü gözüme çarptı coşmuşsun bacım.ben de gerçi dün iyi sayılmazdım

mattika helva gerçekten acaip su içiriyor.ben de severim ama akşam değil sabah

oğluşunun dişleri de hayırlı olsun ben aile içinde pmıştım,buğdayı haşlayıp çocuğun başından aşağı 1 avuç dökmüştk:))
önüne kitap-kalem ıvır zıvır koymuştuk ,hangisini alcak fln diye hehe

Kilo çizlgesini hazırlmak için topik vardı yardımcı olması iin sende bi araştır canım baya zahmetli gelmişti ban zor becermiştim o yüzden 2 ci kez denemeiyom bile

günaydın kızlarrrrr

mattika
hayırlı olsun, oğluşunun dişleri, diş buğdayı nasıl yapılır bilmiyorum ama arkadaş getirmişti biraz kendi yaptığından, bildiğin haşlanmış aşurelik buğdaydıııı.....haaaa bu arada ammmmaaaannn memişlerin uçlarına dikkat az dişlerin arasından çekiştirmedim ilk kızda....hehehehe

bence de pazartesi kilo bildirimi yapalım kesinlikle katılıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…