kilo çizelgesi toğiği var arkadaşlar, adım adım çok güzel anlatılıyor, yapması da kolay
sportie normalde düzgün beslenmeye çalışıyorum ama böyle olduyeşil elma yiyorum geçen sefer o şekilde vede yediklerimi azaltarak 4 kg vermiştim. Vede kilo çizelgesi hazırlamayı bir türlü beceremiyorum kaç defa denedim olmuyo topiktende baktım ama yapamadım.. Biri benim yerime yapsa ne kadar çok sevinirim :) :) burada pek bilgili değilimde..
çınarın annesi hoşgeldin tekrardan bi daha gitmezsin inşallah bi yerlere oğluşsuz.....
çınarın annesi hoşgeldin tekrardan bi daha gitmezsin inşallah bi yerlere oğluşsuz.....
bu cuma ben tekrar ölçü bildirimi yapıcam, bakalım durum ne olmuş merak ediyorum.
Eşimle iddiaya girdik, anneler gününe kadar 60'ın altına düşücem, eğer başarırsam beni rock konserine götürecek yeri de belirledim Çubuklu Hayal Kahvesi hem akşam yemeği hem de konser
bayılırım rock'a zaten oluşumun adı da kaya
light sütün rejimde bi faydası mı var canım
bu cuma ben tekrar ölçü bildirimi yapıcam, bakalım durum ne olmuş merak ediyorum.
Eşimle iddiaya girdik, anneler gününe kadar 60'ın altına düşücem, eğer başarırsam beni rock konserine götürecek yeri de belirledim Çubuklu Hayal Kahvesi hem akşam yemeği hem de konser
bayılırım rock'a zaten oluşumun adı da kaya
sportie sen ne zamandır rejimdesin vede neler yeyip neler yemiyosun. geçmiş bayaa uzun okuyamadımda zahmet olmazsa anlatrmısın :)
canım kalsiyum yağ yakıyor o yüzden ben de gün iiçinde bol bol süt,ayran,peynir vs. tüketmeye çalışıyorum ve light ürünleri tercih ediyorum
canım zahmet ne demek. Doğum sonrası yapışan kilolarımdan kurtulmaya 5 hafta önce karar verdim, İlk 1 haftası düşünme taşınma aşamasıydı. 4 haftadır sağlıklı besleniyorum diyelim 70,5 gibi başladım şimdi 66'yım
yediklerimi mutlaka paylaşırım burada, genel olarak haftasonu kaçamaklarımı sabah kahvaltısında yapıyorum, akşamları daha fazla dikkat ediyorum, akşamları elimden geldiğince sulu sebze yemeği ve yanında mutlaka salata yiyorum
2 haftadır ara verdim ama bu hafta yeniden başlayacağım
Haftada 3 günde spora gidiyorum, 1 saat aerobik + 1 saat pilates yapıyorum her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?