Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydııııııııın bayanlar,

sporticiğim teşekkür ederim, bende sizleri çok özeldim, buraya girmeyince motivasyon 0 oluyor bende,

mattikacım, bebeişinin dişi hayırlı olsun, devamı da çok kolay gelir inşallah, diş bugdayı bildiğim kadarı ile budayı kaynatıp içine bir çok çeşit şeker atıyormuşsun, komşularım beni yemediyse böyle anlatmışlardı, ben yapmamıştım, ama pişmanım

takım yarışmaları format gereği cuma kilo bildirimi yapıyor diye biliyorum, isterseniz p.tesi de kendimiz için bildirim yapalım, kilo alanları . h.sonu ipin ucu fena kaçıyor bende. sonra toparlamak zor oluyor. siz ne derseniz ben varım.

birde şu msjlara numara yazma işini sallamışız en başta ben, msjları sayan arkadaşlara kolaylık olsun yazalım mı kızlar.

kilo çizelgesi toğiği var arkadaşlar, adım adım çok güzel anlatılıyor, yapması da kolay

sportie normalde düzgün beslenmeye çalışıyorum ama böyle oldu yeşil elma yiyorum geçen sefer o şekilde vede yediklerimi azaltarak 4 kg vermiştim. Vede kilo çizelgesi hazırlamayı bir türlü beceremiyorum kaç defa denedim olmuyo topiktende baktım ama yapamadım.. Biri benim yerime yapsa ne kadar çok sevinirim :) :) burada pek bilgili değilimde..

kilo çizelgesi topiğinde aşağıdaki adımları takip ediyorsun.

umarım işine yarar
1) http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bu kutulardan ben 3. olanını kopyalayıp yapıştırdım .
Adresin tamamı kopyalanmalı !

denedim kızlar hepsini ama kopyala yapıştır yaptığımda olmuyo nedense bi türlü yapamadım :/

bu cuma ben tekrar ölçü bildirimi yapıcam, bakalım durum ne olmuş merak ediyorum.

Eşimle iddiaya girdik, anneler gününe kadar 60'ın altına düşücem, eğer başarırsam beni rock konserine götürecek yeri de belirledim Çubuklu Hayal Kahvesi hem akşam yemeği hem de konser

bayılırım rock'a zaten oluşumun adı da kaya

sportie sen ne zamandır rejimdesin vede neler yeyip neler yemiyosun. geçmiş bayaa uzun okuyamadımda zahmet olmazsa anlatrmısın :)

kızlaar günaydın. bugün yine uyuyakaldım dersler yalan oldu:/ neyse herkese bol kahkahalı ve az kalorili bir gün olsun:)

light sütün rejimde bi faydası mı var canım

canım kalsiyum yağ yakıyor o yüzden ben de gün iiçinde bol bol süt,ayran,peynir vs. tüketmeye çalışıyorum ve light ürünleri tercih ediyorum

canım süper bi iddia olmuş:) senin hayattan aldığın zevke bayılıyorum

günaydınnnn kızlar
az kalorili keyifli bir gün olsun
pazartesi tartılma fikri bence de güzel ama:26:;pazar hafta tatili kısaca sonuç bu....

sportie sen ne zamandır rejimdesin vede neler yeyip neler yemiyosun. geçmiş bayaa uzun okuyamadımda zahmet olmazsa anlatrmısın :)

canım zahmet ne demek. Doğum sonrası yapışan kilolarımdan kurtulmaya 5 hafta önce karar verdim, İlk 1 haftası düşünme taşınma aşamasıydı. 4 haftadır sağlıklı besleniyorum diyelim 70,5 gibi başladım şimdi 66'yım

yediklerimi mutlaka paylaşırım burada, genel olarak haftasonu kaçamaklarımı sabah kahvaltısında yapıyorum, akşamları daha fazla dikkat ediyorum, akşamları elimden geldiğince sulu sebze yemeği ve yanında mutlaka salata yiyorum
2 haftadır ara verdim ama bu hafta yeniden başlayacağım
Haftada 3 günde spora gidiyorum, 1 saat aerobik + 1 saat pilates yapıyorum her seferinde

Anladım canım yine iyi kilo vermişsin.. benm spor durumum yok işte anca saatler alınırsa belki yüzmeye gidebilirim okadar. spor olmadanda kilo verilmiyo ve ben bekar oldğum halde 70 - 74 arası gidip gelmekten sıkıldım bian önce kilo vermem lazım

Bende bir denym şu çizelgeyii sporie sen veririsn bacım 60 ı bırak 58 in altına düşersn sen maşallah diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…