Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar daha önce paylaşıldı mı? mesleklerinizi merak ettim ? kim nerede ne iş yapıyorr??

ne yazıkki benim mesleğim yok kızlaranaokul öğretmenliği ya da polis olmak hedefimdi ama ne yazık ki bizimkiler buna müsade etmediler o zamanlar...neyse.....
15 yılı aşkın süre çalıştım...2 yıl öncesine kadar en son bir mobilya centroomda satış/müşteri temsilcisiydim ve şu an iş arıyorummm....

nerede oturuyosun canım

eminim yakında çok iyi bir iş bulacaksın hemde bu fitlikle.

bende bir otomotiv firmasında network sorumlusuyum,

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin demediğimi fark ettim, özürlerimi sunup hoşgeldiniz diyorum. yaşlar ve kilolar oldukça az sanırım mezun olmanız çok yakın.

yağmurcum kilo çizelgende boy bilgisini yanlış girmişsin ya da oralarda biryerlerde yanlışlık olmuş, beden kütle indeks bilgisi doğru değil, ama önemli de değil, kilon değiştiğinde düzenlerken bunu da düzeltirsin

ama senin paylaştığna bakarak yapmıştımm

eminim yakında çok iyi bir iş bulacaksın hemde bu fitlikle.

bakalım kısmet ortican...bir kaç hafta öncesine kadar yine aynı sektörden arkadaş vasıtasıyla iş teklifi aldım ama karasız kaldım o zaman öyle kaldı şimdilik....yıllarca kendime bu şekilde (kilo konusunda) zaman ayıramamıştım.....en başta sağlıklı yaşam için şu olayı bir başarayım,yazdan sonra zaman ne gösterecek bakalım....

BMI ne oluyorrr onun bile bilmiyorum bu çizelgeyi yaptığıma şükür :) cahlim bu topikte. cdden ne oluyo o BMI ?

boy kilo oranı diyelim basitçe
çizelgeni yaparken orada boy sorusu da var, boy bilgini de girersen, beden kütle indeksi de çıkıyor. Genelde %20 -25 arası normaldir. %20'yi geçmemek en ideali.

mattika aynı durumdayız. bende evde olan şeyi mutlaka yerim.bizim helva da memleketten geldi ,acaip güzel,bitse de kurtulsam

dün de benim adam kek istedi ,kafayı ona t aktım mesela,bitse de yemesem
gidip bi sebze alsam da sebze pişirsem akşama. kaç haftadır bi sebze aldık o da ıspanaktı börek oldu
helva da yok artık en az 40 gün daha

okadar çalışmışsın meslek değil mi o. baya deneyimin var güzel bi iş bulursun inş.

ama senin paylaştığna bakarak yapmıştımm
boyunu girdiğin yerde birimi değiştirmemişsin metre cinsine çevirmen lazım.

herkes hedefine ulaşabiliyor mu sanki, işte senin de mesleğin satış/müşteri temsilcisiymişsin. elden gel :13:

düzeldi sanırım kızlar.. Biraz önce yaptıklarımın aynısını yaptım ama değişti çizelge. neyse doğru yolu bulduysak ne mutlu :)

Ben haftsonunu hala aşmadım eve giidnce sofarya otuur oldum yine bugün tamma diyorum başaldım burda helvalrı kekelri okudukça eve giidp yiyim diyomya

mesleğim muhasebe bekarım 29,5 yaşındayım 85 kg ydum akrep burcuyum pendik /ist oturuyorum iradesiz pis boğaz aşırı rahat anormal biriym yarışmacı arkadaşalra başrılar dilerim

öğretmenim şu an doğumdan dolayı ücretsiz izindeyim ayrıca sosyoloji okuyorum eskişehirliyimm maltepe/istanbuldan katılıyorum başarılar dilerim

herkes hedefine ulaşabiliyor mu sanki, işte senin de mesleğin satış/müşteri temsilcisiymişsin. elden gel :13:

çak dostum :13:.... okul yılların da çok hırslıydım.... o zamanlar ünüformalı bir meslek tek hayalimdi....ailemin isteği üzerine onların benim için seçtiği meslek(annemin kendisi için hayaliydi bu meslek) ana okul öğretmenliğiydiortaokulu kızmeslek lisesinde okudum...ama içimdeki ünüforma aşkı bitmediği için düz liseye geçtim ve sonrasında da lise bitince tmm dediler.... şimdi çok garip gelecek ama bir evin bir kızı vardı bizim dönemlerimizde...gerçi öyle geri kafalı(özür) da değillerdi ama sonuç bu....

15 yılı aşkın bir süre bu işi yaptım.... çok severek çalıştım ama....halada çalışırım...satış yapmak bizim işimiz:13:

bluedeniz çizelgen harika görünüyo gözüme şu an 62-63 kilo olsam ne güzel olurdu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…