kızlar daha önce paylaşıldı mı? mesleklerinizi merak ettim ? kim nerede ne iş yapıyorr??
nidahçım, gırgırınacım destekleriniz için çok teşekkür ederim, etrafımızda kime söylesek bu iddiayı benim kazanacağım yönünde, inşallah rehavete kapılmam.
ne yazıkki benim mesleğim yok kızlaranaokul öğretmenliği ya da polis olmak hedefimdi ama ne yazık ki bizimkiler buna müsade etmediler o zamanlar...neyse.....
15 yılı aşkın süre çalıştım...2 yıl öncesine kadar en son bir mobilya centroomda satış/müşteri temsilcisiydim ve şu an iş arıyorummm....
ne yazıkki benim mesleğim yok kızlaranaokul öğretmenliği ya da polis olmak hedefimdi ama ne yazık ki bizimkiler buna müsade etmediler o zamanlar...neyse.....
15 yılı aşkın süre çalıştım...2 yıl öncesine kadar en son bir mobilya centroomda satış/müşteri temsilcisiydim ve şu an iş arıyorummm....
boyum 1.65 civarı boyumu ölçmeyeli okadar uzun zaman oldu ki :)
teşekkürler cnm...BMI' nı görünce birden çok şaşırdım ondan sordum....sen o zaman bayaaaaa bir zayıf olmak hedefindesin
yağmurcum kilo çizelgende boy bilgisini yanlış girmişsin ya da oralarda biryerlerde yanlışlık olmuş, beden kütle indeks bilgisi doğru değil, ama önemli de değil, kilon değiştiğinde düzenlerken bunu da düzeltirsin
eminim yakında çok iyi bir iş bulacaksın hemde bu fitlikle.
BMI ne oluyorrr onun bile bilmiyorum bu çizelgeyi yaptığıma şükür :) cahlim bu topikte. cdden ne oluyo o BMI ?
gidip bi sebze alsam da sebze pişirsem akşama. kaç haftadır bi sebze aldık o da ıspanaktı börek oldumattika aynı durumdayız. bende evde olan şeyi mutlaka yerim.bizim helva da memleketten geldi ,acaip güzel,bitse de kurtulsam
dün de benim adam kek istedi ,kafayı ona t aktım mesela,bitse de yemesem
okadar çalışmışsın meslek değil mi o. baya deneyimin var güzel bi iş bulursun inş.ne yazıkki benim mesleğim yok kızlaranaokul öğretmenliği ya da polis olmak hedefimdi ama ne yazık ki bizimkiler buna müsade etmediler o zamanlar...neyse.....
boyunu girdiğin yerde birimi değiştirmemişsin metre cinsine çevirmen lazım.ama senin paylaştığna bakarak yapmıştımm
BMI ne oluyorrr onun bile bilmiyorum bu çizelgeyi yaptığıma şükür :) cahlim bu topikte. cdden ne oluyo o BMI ?
herkes hedefine ulaşabiliyor mu sanki, işte senin de mesleğin satış/müşteri temsilcisiymişsin. elden gel :13:
düzeldi sanırım kızlar.. Biraz önce yaptıklarımın aynısını yaptım ama değişti çizelge. neyse doğru yolu bulduysak ne mutlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?