Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşlar yardımlarınız için çok çok teşekkürler
işe gitmeden hallettim çok mutlu oldum valla.))

sen yaparsın ortiii

anneler gününe çok var,başarırsın sen inş

kızlar daha önce paylaşıldı mı? mesleklerinizi merak ettim ? kim nerede ne iş yapıyorr??

bu arad menüm:

sabahmlet,helva,zeytin,2dil ekmek

öğle:bulgur pilavı,yeşil soğan,yoğurt,1dil kek

akşam:çorba+salata

ara:meyve

kızlar daha önce paylaşıldı mı? mesleklerinizi merak ettim ? kim nerede ne iş yapıyorr??

ben başliyim

bilg. müh. okudum 2yıl çalıştım bebiş doğunca bıraktım.evdeyim,evdeyken de açıktan yerel yönetimler okuyorum:)

saygılarr

nidahçım, gırgırınacım destekleriniz için çok teşekkür ederim, etrafımızda kime söylesek bu iddiayı benim kazanacağım yönünde, inşallah rehavete kapılmam.

sportie sağol canım :)
kızlar ben kendimi tanıyıtım beni tanımıyosunuz :) 19 yaşındayım sekreterlik yapıyorum lise bittikten sonra işe başladım hemen. ve dışarıdan dış ticaret okuyorum. şuan tam kaç kiloyum bilmiyorum hafta sonu baskl alıcam bi türlü nasip olmadı almak ama kesin kararlıyım alıcam. biz 71 diyelim kiloma inşallah fazla değildir. çok fazla rejim denemem oldu 1 tanesinde başarılı oldum ve 7 kg vermiştim ama çokda rahatsızlandım. 4 sene geçti ve ben eczanede öylesine tartıya çıktığımda baktım ki ibresi 70 71 72 73 74 gidiyo ve atladım tartıdan. soonra 4 kg vermişim işte ama artık kararlyım elbise giyicem :)

canım bende meslek çok, ama şu an tekstil de kumaş satış pazarlama firmasında satış/müşteri temsilcisiyim
aynı zamanda stilistliğim vardır
aynı zamanda step aerobik antrenörlüğüm vardır
Anne oldum anneliği öğreniyorum
şimdide iktisat / çalışma ekonomisi okuyorum

cuma yarışmasında 3.takımda kilo vermeye uğraşıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

yağmurcum boyun kaç...vücut kitle indeksine göra zaten zayıfsın...boyunu merak ettim ben

hediye ben de alıcam artık, ama şu buğdayı da yapıcam öyle parti gibi değil zaten.
ıspanağı yıkadım pişirmeye fırsat vermedi oğlan, eşim de yufkayla çıkıp gelince ıspanak börek oldu.
helvayı da bugün de yedim ve bitirdim rahatladım

helva bitene kadar yedim dün sabah-akşam ve bugün sabah. sorunum bu zaten evde varsa yemeden duramıyorum.
ailem burda değil ama bi arkadaşı çağırırım olmazsa yapar komşulara veririm

aşurelik olan olmaz dedi annem ama normal buğdayı nerden bulcam. bizim orda tuzlu yaparlarmış internette hep tatlı tarifler.
neyse bakınayım ben biraz daha. iş buldum kendime
evet ısırıyo dediğin gibi, mücadele etcez bakalım nasıl olcak:18:

ben de heves olsun işte pişireyim diyorum.
pazt kilo bildirmesek bile kaçamakları bildirelim kaçamak yapan ceza alsın. takım kuralı oldu haftasonu kaçırmak.
başta ben tabi:26:

kızlaar günaydın. bugün yine uyuyakaldım dersler yalan oldu:/ neyse herkese bol kahkahalı ve az kalorili bir gün olsun:)
ne okuyosun canım. uyuyakalıp derse gidememek de güzeldir ya ayrı bi tadı olur

matematik öğretmeniyim, izindeyim bu sene evde takılıyorum

şimdiden iyi eğlenceler dileklerimi sunuyorum canım:118:

mattika aynı durumdayız. bende evde olan şeyi mutlaka yerim.bizim helva da memleketten geldi ,acaip güzel,bitse de kurtulsam

dün de benim adam kek istedi ,kafayı ona t aktım mesela,bitse de yemesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…