- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
yukarıda sağ tarafta kullanıcı kontrol paneli var oraya tıkla, sonra da profil bilgilerine girip oradan çizelge kısmına kopyaladığını yapıştırimzaya kopyala yapıştır olayını anlamadım ben ya..
hayırlı olsunnnarkadaşlar yardımlarınız için çok çok teşekkürler
işe gitmeden hallettim çok mutlu oldum valla.))
oldumu acabaaa?
tebrkler olmşş bi ben yapamıyorumm
bu cuma ben tekrar ölçü bildirimi yapıcam, bakalım durum ne olmuş merak ediyorum.
Eşimle iddiaya girdik, anneler gününe kadar 60'ın altına düşücem, eğer başarırsam beni rock konserine götürecek yeri de belirledim Çubuklu Hayal Kahvesi hem akşam yemeği hem de konser
bayılırım rock'a zaten oluşumun adı da kaya
kızlar daha önce paylaşıldı mı? mesleklerinizi merak ettim ? kim nerede ne iş yapıyorr??
kızlar daha önce paylaşıldı mı? mesleklerinizi merak ettim ? kim nerede ne iş yapıyorr??
sportie sağol canım :)
kızlar ben kendimi tanıyıtım beni tanımıyosunuz :) 19 yaşındayım sekreterlik yapıyorum lise bittikten sonra işe başladım hemen. ve dışarıdan dış ticaret okuyorum. şuan tam kaç kiloyum bilmiyorum hafta sonu baskl alıcam bi türlü nasip olmadı almak ama kesin kararlıyım alıcam. biz 71 diyelim kiloma inşallah fazla değildir. çok fazla rejim denemem oldu 1 tanesinde başarılı oldum ve 7 kg vermiştim ama çokda rahatsızlandım. 4 sene geçti ve ben eczanede öylesine tartıya çıktığımda baktım ki ibresi 70 71 72 73 74 gidiyo ve atladım tartıdan. soonra 4 kg vermişim işte ama artık kararlyım elbise giyicem :)
hediye ben de alıcam artık, ama şu buğdayı da yapıcam öyle parti gibi değil zaten.oluşunun dişi hayırlı uğurlu olsun, bizde sabırsızlıkla bekliyoruz, ha çıktı ha çıkacak diye. Benim de hiç haberim yoktur diş buğdayı nedir ne değildir diye. Ben hediye alıcam oğluma dişi çıktığında.
helva fena gözümü tırmalıyor, birde akşam ıspanak diye gördüm güzelmiş dedim, ama ıspanak böreğin içine saklanmış demekki :44:
helva bitene kadar yedim dün sabah-akşam ve bugün sabah. sorunum bu zaten evde varsa yemeden duramıyorum.mattika helva gerçekten acaip su içiriyor.ben de severim ama akşam değil sabah
oğluşunun dişleri de hayırlı olsunben aile içinde pmıştım,buğdayı haşlayıp çocuğun başından aşağı 1 avuç dökmüştk:))
önüne kitap-kalem ıvır zıvır koymuştuk ,hangisini alcak fln diye hehe
aşurelik olan olmaz dedi annem ama normal buğdayı nerden bulcam. bizim orda tuzlu yaparlarmış internette hep tatlı tarifler.günaydın kızlarrrrr
mattika
hayırlı olsun, oğluşunun dişleri, diş buğdayı nasıl yapılır bilmiyorum ama arkadaş getirmişti biraz kendi yaptığından, bildiğin haşlanmış aşurelik buğdaydıııı.....haaaa bu arada ammmmaaaannn memişlerin uçlarına dikkat az dişlerin arasından çekiştirmedim ilk kızda....hehehehe
bence de pazartesi kilo bildirimi yapalım kesinlikle katılıyorum....
ben de heves olsun işte pişireyim diyorum.mattikacım, bebeişinin dişi hayırlı olsun, devamı da çok kolay gelir inşallah, diş bugdayı bildiğim kadarı ile budayı kaynatıp içine bir çok çeşit şeker atıyormuşsun, komşularım beni yemediyse böyle anlatmışlardı, ben yapmamıştım, ama pişmanım
takım yarışmaları format gereği cuma kilo bildirimi yapıyor diye biliyorum, isterseniz p.tesi de kendimiz için bildirim yapalım, kilo alanları. h.sonu ipin ucu fena kaçıyor bende. sonra toparlamak zor oluyor. siz ne derseniz ben varım.
birde şu msjlara numara yazma işini sallamışız en başta ben, msjları sayan arkadaşlara kolaylık olsun yazalım mı kızlar.
ne okuyosun canım. uyuyakalıp derse gidememek de güzeldir ya ayrı bi tadı olurkızlaar günaydın. bugün yine uyuyakaldım dersler yalan oldu:/ neyse herkese bol kahkahalı ve az kalorili bir gün olsun:)
matematik öğretmeniyim, izindeyim bu sene evde takılıyorumkızlar daha önce paylaşıldı mı? mesleklerinizi merak ettim ? kim nerede ne iş yapıyorr??
bu cuma ben tekrar ölçü bildirimi yapıcam, bakalım durum ne olmuş merak ediyorum.
Eşimle iddiaya girdik, anneler gününe kadar 60'ın altına düşücem, eğer başarırsam beni rock konserine götürecek yeri de belirledim Çubuklu Hayal Kahvesi hem akşam yemeği hem de konser
bayılırım rock'a zaten oluşumun adı da kaya
yağmurcum boyun kaç...vücut kitle indeksine göra zaten zayıfsın...boyunu merak ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?