Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Annemin sülelasi diplomasız doludur babamınkilerde mesleği olmayan üni bitirmemiş kimse yoktur
en son sölücemi ilk baş söyliyim babam sülalemden tek gerizekalı siz ikiniz çıktınız der kardeşim ve benim için
babam öğretmen ama hani filmlerde olurya kafayı okumakla bozmuş icatlrı kendi metod sonucu bulma yöntemleri vardı yani bbam gerçekten akkılı delilerdendi

patron gelince ne yazcağımıda unuttum niye bunları yazdığımıdaa

kızlar size bugünki menümü yazıyorum eğer fazla yada kötü bişey varsa düzeltin beni lütfen :)

Sabah : yarım kepçe mercimek çorbası ekmek yok. yarım saat sonra 1 yeşil elma yedim.

Ara: 1 vişneli meyve suyu içtim açlıktan içim bayılmıştı :)

öğlen: patates oturtma vardı ufak bi patates olacak kadar patates yedim + 4 tane karalahana sarması + yoğurt. yine ekmek yok.

Ara olarak şuan kahve içiyorum.

Akşam Bulgur plavı + yoğurt ve bolca acıbiber..

Sizce kötü mü öğlen fazla kaçırmışmıyım ? ne yesem suçlu hissediyorum kendmi

okadar çalışmışsın meslek değil mi o. baya deneyimin var güzel bi iş bulursun inş.

tabike de meslek... iş iştir sonuçta ve buna yıllarını vermiş biri olarak,mütevazilik gösteremeyeceğim konuların başındadır....yıllarca severek ve de takdir edilerek çalıştım ....demek istediğim tahsilini görerek ,hayalimdeki mesleği yapmamdı....o içimde öyle bir uktedir ki anlatamam mattikacım....o ünüformalı meslekler ahhhh ahhhh.....hatta bekarken eşimin bile asker olacağını söylerdimişin garip tarafı eşimde çok istemiş denizci olmayı.....

bluedeniz çizelgen harika görünüyo gözüme şu an 62-63 kilo olsam ne güzel olurdu yaa

canım benim çok teşekkür ederim....ama aramızda çok bir fark yoktur görüntü olarak senin boyun benden uzun....5 kiloyu da çok rahat verirsin bu azimle....

doğru diyosun ya fazla dillendirmesem iyi olacak ben de

eşim de akrep burcu ,ben başak .zor burç akrep vesselam

bence kötü bir şey yok ama, tam bir diyet listesi değil bu, diğer topiklerde diyet listelerini falan incele kendine en uygun bulduğun bir listeye uymaya çalış,
sabah peynir ekmek vs. yada nesfit falan gibi bir kahvaltıyı dönüşümlü yapsan, arada meyva veya bir iki galeta gibi bişey yesen
öğlende çıkan yemeklerde en uygun olanı seçebilirsin

akşam da sulu sebzeli salatalı bir menü uygularsın olur biter kilolar da hemen gider

işte ekmek yememek için böyle yapıyorum ama bakalım böyle 1 hafta falan deniycem nesfit falanda eklerim. eğer kilo vermezsem daha beter yapıcam listemi :) evde tek başıma yemek yiyorum ve yemek yapmakta zor geliyo çnkü ziyan oluyo o yüzden böyle ufak tefek yapabilceklermi seçiyorum. kısmet ya bi zayıflasamm kendime bakasım gelmyo kiloluyum dye

tanıdığım bir çift var, kadın hoş ama bir o kadar boş konuşan biri, yani bağırı çağırır, saçma sapan konuşur, son söylemesi gerekeni ilk söyler, ben hamileyken onunla arama mesafe koydum. çünkü çok moralimi bozuyordu, işte şöyle uykusuz olacaksın, böyle kötü olacaksın, hep en kötüsünü anlatırdı. birde biri bana hamilelikle ilgili bir şey sorsa hemen kendi hamileliğini anlatmaya başlar benim laflar bozaımda kalırdı. bu yüzden samiyetimi azalttım neyse bayanın en kötü özelliği konuşurken beyni ile dili arasında bağ kuramaması. bunu onu tanıyan herkes söyler
gelelim eşine, bir o kadar mulaim, evine bağlı, karısına aşık, eşi hamileyken filan üzerine titreyen, bayanlarla filan arası oldukça mesafeli bir adam.

geçen toplantıda adam da vardı, önce eşi ile neden mesafe olduğunu sordu, kıvırdım, ama adam başladı benim karım konuşmayı bilmez kimbilir sana neler söylemiştir, bir arkadaşının etkisinde çok kalıyor, iki lafından biri arkadaşım böyle dedi, arkadaşım bunu yap dedi arkadaşım şöyle dedi diye bana dert yandı, çok kavga ettiklerini söyledi. Kısaca dertleşti, o anlattı ben dinledim. veeeee bomba adam karısını aldattığını söyledi bana, başka birine aşık olduğunu çok mutsuz olduğunu, filan filan. yapma etme çoluğun çoğun var dedim, karın çok güzel filan dedim adam ben zaten ondan ayrıldım başkası var artık ben böyle yaşamaya alıştım dedi sustum sustum

kızlar ben aşk yaşadığı kadını da tanıyorum, karısı da tanıyor, iş ilişkileri var. ve bunu bilen başkaları da varmış hemde bunların çoğu iki kadını da tanıyor. ve ben çıldırıyorum, kimseye birşey diyemiyorum, kadın için çok üzülüyorum, onu her ne kadar sevmesemde annedir, kadındır, çok kötü hissediyorum. salak yerine konuluyor resmen.ağlıcam ben ya, gerçekten ağlıyacam. napcan ben fikir verin bana

üstündeki yük gerçekten çok büyük canım ya ama insanında yüreği el vermez nasıl söylenir ki bu bi anneye, kadına kocasını ikna etmeye çalışsan olmazmı acaba ben bile çok üzüldüm ya

hep sölerim aldatmayan erkek yoktur fırsatını bulamayan erkek vardır diyee..
canım bendeki hikayeler anlatsam varya...... günlerce ağladığımı bilirim sadece olaya şahit olduğum bi konu için hatt size anlatmakta isterim am şuan vaktim yok çıkıcam birzdan neyse benim arkadaşlrın çoğu eşlerini aldatyor hanımlardan bahsediyorum erkelrde ayne öle benceee sen hiçç canını sıkma aldatılan kadınn farkındadır herşeyin ama farkında değilmiş gibi yaşamaya çalışıyordur senin yapacağın hiç birşey yok ama güveneceğin yaradanımız var herkesin layığını cezasını verir sen kafana takma bu konuyu bence
artık öle olayalr görüyor duyuyorumki bende de bii rahatlık oldu gayet normal şeylermiş gibi algılar oldum çok bozulduk çokkk insanlar insnalıktan çıktı artıkk normal insanları anormalmiş gibi görmeye başladık

canım sıkıntılı durum gerçekten, şimdi durduk yere de ifşa etsen o da olmaz ama insan bile bile de birinin haksızlığa uğramasına tahammül de edemez.
Bu durumu sana kocası açmış, onu şöyle tehdit etsen, "ben bu durumu çok alçaltıcı ve aşağılayıcı buluyorum ve bunun açıklığa kavuşması ve durumu eşinin bilmesi gerekiyor, eğer bu yasak ilişkin geçici bir durumsa hemen bitir ve bunu da eşin bilmesin ama bitirmek istediğin eşinse bunu da hemen eşine açıklaman lazım " diye konuşsan. Bu durumun bir şekilde sonlanmasını kocasının yapmasını sağlamaya çalışsan
benim aklıma bu geldi, daha doğrusu ben böyle bir şey yapardım diye düşündüm

Çok doğru söyledn Gırgırına gerçekten insanlar değişti. Yaşım ufak ama farkındayım herşeyin bozulduğunu ve rahatladğımızı.. En ufak örnek kendmden veriyim; ben liseye başlamadan ablam beni neredeyse döverdi sevglin olmcak çıktğn olmcak duymcam diye ki ablam çok katı insandır bu konularda. ama şuan sevglim olan çocuğu yemeğe çağrıyo haftada bir telefonda konuşuyo aramadğnda kızıyo. Buluşmaya giderken söylemeyi unuttuysam abla biz çıktık geziyoruz dyorm tamam deyp telefonu kapatıyo. Ablam bile genişledi ki başkaları vay anam vay.. :)

desteğiniz için sağolun, evet neler varmış bende yeni yeni görüyorum, ben saf salak olmayı seçiyorum bu konuda yoksa yaşanmaz.bu da gözüme girdi diye fark ettim ya neyse,

adama tehtit mehtit sökmez. zaten artık o ilişkiyi bitirmiş o kız evlenyormuş (karısını da alıp düğüne gidecekmiş) başkası var şimdi hayatında, günü birilklerde vardır.

şimdi bende ki çok farklı şeyler ya diyorum bu adam karısını üzerine titriyordu daha düne kadar. eeee benim kocam da aldatıyorsa, yakalamadım şüphelenmedim de ama korkuyorum. bir yandan bayan hiç bir şeyden hbrsiz gibi belkide dediğiniz gibi biliyordur, hadi onu geçtim kadının aldatıldığını bir onu tanıyan birsürü kişi biliyor, içim şişiyor kızlar içim şişiyor. bir de utanmadan karısını alıp eski sevgilisinin düğününe gitmeyi planlıyor. Allah ım sen koru yarabbim.

canım aklına getirme kötü şeyler, eşim aldatıyor mu falan diye, aklına getirmezsen çağırmazsın da bişeyi ne kadar didiklersen o gelir seni bulur, aman uzak olsun bizlerden
aldatan kendini aldatır, perişan etme kendini

istediğin şeyi yapmana engel oluyo çevrendekiler o zaman sesini çıkarmıyosun ama sonradan dokunuyo işte.
aslında gayet mesleğini eline almışsın. üniformalı mesleklerin eski havası kalmadı artık. öğretmenlik mesela.

canım benim çok teşekkür ederim....ama aramızda çok bir fark yoktur görüntü olarak senin boyun benden uzun....5 kiloyu da çok rahat verirsin bu azimle....
baya baya normal görünüyorum 62 kiloda. 28 beden giyiyodum kotta. vericem de yine kaçırdım ben bugün cısları

ben de evdeyim gündüz yemek düzeni yok. akşam yemeğini zor yapıyorum bazen. oğlan uyuyunca yarım saat kendime vakit ayırsam yemek yetişmiyo. düzen çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…