ben de evdeyim gündüz yemek düzeni yok. akşam yemeğini zor yapıyorum bazen. oğlan uyuyunca yarım saat kendime vakit ayırsam yemek yetişmiyo. düzen çok önemli[/QUOTE .!.:Valla ne yalan söyliyim benim vaktm oluyo ama hevesim yok. bi ara ne güzel zayıflamıştım kendme bakıyodum. şimdi küpe takıyorm sonra amaan deyip çıkartp atıyorm o derecebenden daha kiloluları var ne kadar güzel bakıyolar kendlerine ben heves edyorum ama devamı gelmyo kilo vermeliym oof off
desteğiniz için sağolun, evet neler varmış bende yeni yeni görüyorum, ben saf salak olmayı seçiyorum bu konuda yoksa yaşanmaz.bu da gözüme girdi diye fark ettim ya neyse,
adama tehtit mehtit sökmez. zaten artık o ilişkiyi bitirmiş o kız evlenyormuş (karısını da alıp düğüne gidecekmiş) başkası var şimdi hayatında, günü birilklerde vardır.
şimdi bende ki çok farklı şeyler ya diyorum bu adam karısını üzerine titriyordu daha düne kadar. eeee benim kocam da aldatıyorsa, yakalamadım şüphelenmedim de ama korkuyorum. bir yandan bayan hiç bir şeyden hbrsiz gibi belkide dediğiniz gibi biliyordur, hadi onu geçtim kadının aldatıldığını bir onu tanıyan birsürü kişi biliyor, içim şişiyor kızlar içim şişiyor. bir de utanmadan karısını alıp eski sevgilisinin düğününe gitmeyi planlıyor. Allah ım sen koru yarabbim.
ne okuyosun canım. uyuyakalıp derse gidememek de güzeldir ya ayrı bi tadı olur
desteğiniz için sağolun, evet neler varmış bende yeni yeni görüyorum, ben saf salak olmayı seçiyorum bu konuda yoksa yaşanmaz.bu da gözüme girdi diye fark ettim ya neyse,
adama tehtit mehtit sökmez. zaten artık o ilişkiyi bitirmiş o kız evlenyormuş (karısını da alıp düğüne gidecekmiş) başkası var şimdi hayatında, günü birilklerde vardır.
şimdi bende ki çok farklı şeyler ya diyorum bu adam karısını üzerine titriyordu daha düne kadar. eeee benim kocam da aldatıyorsa, yakalamadım şüphelenmedim de ama korkuyorum. bir yandan bayan hiç bir şeyden hbrsiz gibi belkide dediğiniz gibi biliyordur, hadi onu geçtim kadının aldatıldığını bir onu tanıyan birsürü kişi biliyor, içim şişiyor kızlar içim şişiyor. bir de utanmadan karısını alıp eski sevgilisinin düğününe gitmeyi planlıyor. Allah ım sen koru yarabbim.
kötü bi durum olmuş ya. adam dertleşti deyince hah dedim ben kötü bişey geliyo baktın konu ilerlicel lafı ağzına tıkayıp konuşturmucaksın insanları.
sonuçlarından çekinip bi yanlışı saklamak yanlışa ortak olmaktır derler ama düşündüm de ben olsam ne adamla ne kadınla görüşürdüm ne de bişey söylerdim. diğer bilenlerden de uzak dururdum. herkes kendi pisliğinde yaşasın.
erkekler aldatır denir ama bunun erkeği kadını yok, kendinden eminsen eşinden de emin ol hiç kafanı bulandırma.
canım gerçekten çok çirkin bir olay bi de utanmadan eşini eski sevgilisinin düğününe götürüyo ama malesef yapcak bi şey de yok yani ben olsam hiç bir şey diyemezdim eşine adamla da arama mesafe koyardım, uzak dururdum. sakın ya benim kocam da yapıyosa gibi şeyler getirme aklına ortada hiç bir şey yokken insan kafayı yer düşünmekten boşu boşuna kendini yıpratırsın
yaş konusunda ben
35 yaşındayım daha öncede birkaç kez rejim yaptım ama
bu seferki amacım bunu alışkanlık haline getirebilmek yoksa yoyo gibi
ver al oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?