Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kötü bi durum olmuş ya. adam dertleşti deyince hah dedim ben kötü bişey geliyo baktın konu ilerlicel lafı ağzına tıkayıp konuşturmucaksın insanları.
sonuçlarından çekinip bi yanlışı saklamak yanlışa ortak olmaktır derler ama düşündüm de ben olsam ne adamla ne kadınla görüşürdüm ne de bişey söylerdim. diğer bilenlerden de uzak dururdum. herkes kendi pisliğinde yaşasın.

erkekler aldatır denir ama bunun erkeği kadını yok, kendinden eminsen eşinden de emin ol hiç kafanı bulandırma.

ne okuyosun canım. uyuyakalıp derse gidememek de güzeldir ya ayrı bi tadı olur

işletme okuyorum canım bu sene haziranda bitiyor inşallah yani benim rahatlığım da sona erecek sonra da iş hayatı başlar inşallah hemen

canım gerçekten çok çirkin bir olay bi de utanmadan eşini eski sevgilisinin düğününe götürüyo ama malesef yapcak bi şey de yok yani ben olsam hiç bir şey diyemezdim eşine adamla da arama mesafe koyardım, uzak dururdum. sakın ya benim kocam da yapıyosa gibi şeyler getirme aklına ortada hiç bir şey yokken insan kafayı yer düşünmekten boşu boşuna kendini yıpratırsın

kızlar şimdiye kadar neler yediğimi yazayım

sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt

ara: -

öğlen: 80 gr makarna haşladım üstüne de 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla yaptığım domates sosu üstüne de çok az light kaşar rendeledim yanında da light ayran

ara: yeşil çay + 2 kuru kayısı + 5 badem

şimdi de light puding yapcam kendime canım çok çekti malum regl dönemim de yaklaşıyo bi kaç gün yerim artık. 1 su bardağı kadar yicem

kızlar lafı ağzına tıkamaya fırsatım olmadı, pat diye söyleyi verdi, hiç beklemediğim biriydi, yapma etme demeye kalktım ooooo alıştım ben bu hayata dedi, kapattım konuyu bir daha hiç birşey sormadım ve hemen mesafemi koydum. adam ipini koparmış, dillere düşmüş, kendi çapımda önemimi aldım,

beni yoran kadının yüzüne bakmak, son günlerde üzgünde görüyordum halen de üzgün sadece onun yükü var üzerimde, ama yapacak bir şey yok, kendi evleri kendi hayatları.

kötü şeyler düşünmüyorum umarım hayat iyi şeyler getirir hepimizin ailesine.

Ya kızlar ben burda geçmişi okuyunca acıkıyorum ya

Helva ıspanaklı börek bunları canım çekti vallahi

Şimdi iş yerindeyim mola verdim işten çıkmama daha iki buçuk saat var

Menümide paylaşayım

Sabah: 1 bardak şight süt
Arafa: malesef enerji içeceği
Öğlen: 2 yumurtadan omlet peynir çorba
Arada: çorba
Akşam: henüz bilmiyorum

Mesleğime gelince kızlar yeni gelenlerede tanıtayım kendimi.

Yaşım 21 kasım ayında 3 yıl olacak bu takıma geleli hep savsakladım herşeyi hep erteledim buraya 78 le başladım 84 e kadar çıktım şimdi 75 kilo falanım haziranda 68 olup mezun olmak istiyrum :)

İsviçrede yaşıyorum satış elemanıyım

Evet elemanım ben

slm kızlar biraz önce işten geldim
işte acıktım yanımdada birşey yoktu biraz çubuk kraker yedim
ama biraz halsizim kızımda gece uyumamıştı zaten
inşallah hasta olmam çünkü ne zaman rejime başlasam hasta oluyorum yaa(

gelelim bu günki menüye,

sabah yarım litre su,
t.b ekmeğine sandviç, 1 yumurta

ara,
türk kahvesi,
az beyaz leblebi

öğlen,

yarım kase çorba,
salata,
küçük bir şinitzel, 1 yaprak sarma,

ara,

türk kahvesi,

3 kuru kayısı içinde 3 er fındıkla,

akşam

yoğurdun içine yulaf kepeği,

toplam 3 lt su

bayanlar beyaz leblebi rejim de yenir m i ya:26:

birazdan çıkarım bende bugünkü menümü paylaşıyım

SABAH
2 dilim kepek ekmek krem peynirle
1 bardak çay

ARA
yarım paket sunta

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 yk sebze graten

ARA
kalan yarım suntayı götürdüm

AKŞAM
:44::44::44:

kaptancım sen ne kadar gençmişsin
en yaşlınız benim aranızda

beyaz ve sarı leblebi ara öğünlerde bir çay bardağı veriliyor diye biliyorum ben

yaş konusunda ben
35 yaşındayım daha öncede birkaç kez rejim yaptım ama
bu seferki amacım bunu alışkanlık haline getirebilmek yoksa yoyo gibi
ver al oluyor

yaş konusunda ben
35 yaşındayım daha öncede birkaç kez rejim yaptım ama
bu seferki amacım bunu alışkanlık haline getirebilmek yoksa yoyo gibi
ver al oluyor

artık verelim şu kiloları bu yazın keyfini çıkaralım şekerim ben 39,5 (gırgırna gibi bende buçuklu yazıyım dedim)

Kızlar bende bugün dediğim gibi bulgur pilavı 3 kaşık + 1,buçuk yemek k. yoğrt + 3 acı biber yedim.. baktım doymadım gibi geldi biraz mor lahana + havuçtan az yağlı bi salata indirdim mideye :) vede 1 kurabiye + azcık çikolata yedim evde duruyodu ve sizdede olduğu gibi yemeden rahatlamıycaktım :) bugünlk bukadar

Çınar yaa, ne diyim bilmiyorumki!!! Nasıl bir adam bu ya!!! Aldatan erkeklerden nefret ediyorum.

Herşeyi bırak karısını alıp o düğüne gidecek ya yuh diyorum ya!! Yazık yaa o kadına çok acıdım

Kızlar geçikmelide olsa eşime gece işten geldiğinde süpriz yapıp yemek hazırlicam.

Bide pasta aldım

Tamam tamam çok yemicem

mutlu akşamlar kızlar...bugünkü menümü paylaşayım ve de yeme faslını bitireyim artık
sabah:2 bardak su
kahvaltı:1dilim t.b. ekmeği+1yeşil,1siyah zeytin+1domates+1şekersiz çay+1kk peynir+1 yudum reçel
ara:1 kupa kayısı form çay
öğlen:3 çorba kaşığı yoğurt+1 dilim t.b. ekmeği
ara:1 çay bardağı diet cola
akşam:1 kase cacık+1 dilim t.b. ekmeği
ara:meyve +2 şekersiz çay+az çerez+2 kare bitter çiko

çınarınannesi gerçekten sırtında büyük bir yük yapar insanın....bence her iki kişidende uzak dur derim adamla konuşsan, adamın ar damarı çatlamış herşey beklenir ondan...kadınla konuşsan "kocama iftira etme kadın" olur iki durumda da suçlu sen olursun...merak etme yakında kadının da haberi olur, illaki aldattığı kadınlardan biri çıtlatır karısının kulağına...ha ondan sonra kadın ne yapar bilemem...sen her türlü durumda da hiç oralı olma derim ben....

eeee tabi ki insanın aklına her şey geliyor erkeklerin bu tür pisliklerini duyunca....şahsen ben kocama şüphe ile bakmıyorum ama asla da tam güvenmem, insanoğlu beşer elbette şaşarrr....yani asla ne ona ne de kendime hayatı zehir etmem ama gözlemimi de yaparım....

benim menü patladı gitti..
akşam güya sadece çorba içecektim..

çayın yanında zararlı olan ne varsa yedimm...

bazen içimdeki "ye bunu da ye bunu daaa" diyen sesi gebertmek istiyom

benim menü de fenalarda.
diş buğdayı yaptım ondan yedim, börekten yedim.
daha yazmayayım canım çekti diyosunuz sonra
S_A bakma sen benim helvalara falan emzirdiğim için onlar. (kendimi böyle kandırıyorum ama gerçeklik payı da var)
bu hafta kilo almayayım yeter

Son düzenleme:
kızlar bugünden beri temizlikle uğraşıyorum canım cıktı kayınvalidemler gelecek hiç uğrayamadımm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…