çınarınannesi gerçekten sırtında büyük bir yük yapar insanın....bence her iki kişidende uzak dur derim adamla konuşsan, adamın ar damarı çatlamış herşey beklenir ondan...kadınla konuşsan "kocama iftira etme kadın" olur iki durumda da suçlu sen olursun...merak etme yakında kadının da haberi olur, illaki aldattığı kadınlardan biri çıtlatır karısının kulağına...ha ondan sonra kadın ne yapar bilemem...sen her türlü durumda da hiç oralı olma derim ben....
eeee tabi ki insanın aklına her şey geliyor erkeklerin bu tür pisliklerini duyunca....şahsen ben kocama şüphe ile bakmıyorum ama asla da tam güvenmem, insanoğlu beşer elbette şaşarrr....yani asla ne ona ne de kendime hayatı zehir etmem ama gözlemimi de yaparım....
Günaydınnnnnnnn hanımlar dünde yedim ben bugünüde yarın yazacağım artıkk sevgilim rejime başlamış piskolojik baskımda arttıı zamnda daraldı yazda geliyo bu hafta son soğuklarr ne etcem ben
nidah yazmışsınya şunuda ye bunuda yee diyen iç sesimi gebertesim geliyoo diye bacım benim için de dövv buara o ses yakama yapıştı peşimi bırakmıyo antremanlar gidiyorum devam ediyorum am rejimsizz hiç bi işe yaramz biliyorumda
Ne oksurukmus arkadas yaa
Gece bizim oglan kac yuz kere uyandi oksurukten sayamadim. Pekmez ihlamur bal ne varsa deniyom
Tum hastalara sifa versin Allah im..
Bu arada gunaydin cumleten..
Ne oksurukmus arkadas yaa
Gece bizim oglan kac yuz kere uyandi oksurukten sayamadim. Pekmez ihlamur bal ne varsa deniyom
Tum hastalara sifa versin Allah im..
Bu arada gunaydin cumleten..
günaydın nidah cım geçmiş olsun, bizim kinin de burunu tıkandı akşam, bir senin kadar da ben uyandım, uykum var, hemde çok
günaydın bayanlar,
geçen haftaya göre 1 kg fazlam var, bu sabah tartıldım, göbeğim bile kocaman, motivasyon 0, içinizdeki sesi öldürmenin bir yolunu bulursanız bana da söyleyin çünkü benimkinin sesi her geçen gün daha yüksek çıkıyooooo, ye, ye ,ye p.tesi başalrsın, aldığımız aburcuburlar nerdeydi, gel bir rafa bakalım neler var, aldığımız bitter çuku nerde, bitter birşey yapmazmış gel yiyelim, akşam pizza söyleyelim ıspanak yemeyelim. Ay walla susmuyo bu ses, bağırıp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?