günaydın bayanlar,
geçen haftaya göre 1 kg fazlam var, bu sabah tartıldım, göbeğim bile kocaman, motivasyon 0, içinizdeki sesi öldürmenin bir yolunu bulursanız bana da söyleyin çünkü benimkinin sesi her geçen gün daha yüksek çıkıyooooo, ye, ye ,ye p.tesi başalrsın, aldığımız aburcuburlar nerdeydi, gel bir rafa bakalım neler var, aldığımız bitter çuku nerde, bitter birşey yapmazmış gel yiyelim, akşam pizza söyleyelim ıspanak yemeyelim. Ay walla susmuyo bu ses, bağırıp duruyo
günaydınnnn kızlar az kalorili,çok hareketli güzel bir gün olsun hepimize.....
s-a cım bak bir şekilde telafi etmişsiniz nikah gününüzü....buda güzel bir anı olsun size....bir dahaki yıllarda unutmamak üzere....pastaya da dayanmışsın buda çok güzel
gırgırına geçen hafta diyetteki azim ve hırsın tavan yapmıştı bu hafta yine yerlerde be canım....süpür artık şu yerdeki moralsizliğini....bak sevgilinde diyete başlamış......ama bunu sakın beyninde sorun haline getirme....keyifli bir rekabet haline getir ki birşeyler olsun....spora başlamanda senin artın daha ne olsun....
fatoşçum dediğini ben haftalardır düşünüyorum ve de söylüyorum canım....kesinlikle artık 1 ay bile kalmadı kabanları montları çıkarmaya....bi ara diyet hepimizi bunalttı sanırım,ama gerçekten bir silkelenmeye ihtiyacımız var bencede....nerdeyse hepimizin düzenli yaptığı spor egzersiz vs artık hiç yok.....ben kendime bunun için çok kızıyorum doğrusu....haydi canlanalım biraz .....
İyide bu benim iç sesim
Yook aslında pastaya dayanamadım.. Sadece yemekte doydum yiyemedim.
Akşama bunu telafi ederim. Pastanın geri kalanını yicem
pastaya iyi dayanmışsın ben yerim olmasa da yerdim yaaGünaydıııın
Nasılsınız kızlar ya ben çok yorgunum ama tabiiki şuan trendeyim işe gidiyorum. Bugün hiç diyet modunda değilim böyle düşününce günüm yemek açısından kötü geçiyor.
Dün gece yarısı eşimle tabii bende yemek yedim pasta 2 çatal yedim
Birde kızlar cuma günü misafirim var yaa
en iyisini yapıyosun. ben yapmıyorum hamurişi tatlı ama sürekli aklımda 2 gündür. bozdukça ipler kopuyo bu diyet işindeben misafir gelince fazla yaparsam sabah eşimle işyerine gönderiyorum artık ne yapayım evde durursa dayanamıyorum ki..
tatlı olarak sütlü tatlı yapabiliriz kaçamak olsa bile daha az kalorili.
benimde boğazım ağrıyor ya bilmiyorum nasıl geçecek..
mont falan giyilmiyo artık. giysen de çıkarıp eline alırsın yani havaya belli olmuyo. ve benim hiç kıyafetim yokgünaydın kızlaar. okuyorum da yazdıklarınızı hepimizin üstüne bir bahar rehaveti çökmüş sanki:/ yaza çok az kaldı kızlar eski motivasyonumuza dönmemiz lazım montlar kabanlar çıkıyo artık şunun şurasında en fazla 1 ay daha giyebiliriz:/
geçmiş olsun.. sırtına ve göğsüne zeytinyağı ile masaj yapmayı dene rahatlar öksürüğü.Ne oksurukmus arkadas yaa
Gece bizim oglan kac yuz kere uyandi oksurukten sayamadim. Pekmez ihlamur bal ne varsa deniyom
Tum hastalara sifa versin Allah im..
Bu arada gunaydin cumleten..
tamamen aynı durumdayım. iç sesin biri yeme artık pis şişko diyo biri yiyen de öldü yimeyen de diyogünaydın bayanlar,
geçen haftaya göre 1 kg fazlam var, bu sabah tartıldım, göbeğim bile kocaman, motivasyon 0, içinizdeki sesi öldürmenin bir yolunu bulursanız bana da söyleyin çünkü benimkinin sesi her geçen gün daha yüksek çıkıyooooo, ye, ye ,ye p.tesi başalrsın, aldığımız aburcuburlar nerdeydi, gel bir rafa bakalım neler var, aldığımız bitter çuku nerde, bitter birşey yapmazmış gel yiyelim, akşam pizza söyleyelim ıspanak yemeyelim. Ay walla susmuyo bu ses, bağırıp duruyo
aa ben de iradeni takdir etmiştim. ben olsam ben de yerdim heYook aslında pastaya dayanamadım.. Sadece yemekte doydum yiyemedim.
İyide bu benim iç sesim
Yook aslında pastaya dayanamadım.. Sadece yemekte doydum yiyemedim.
nasihat ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir azar ile uslanmayanın hakkı kötektir dayaktır
YAKARCIM O YATAKRLA DÜŞÜP O AĞRILARI HİSETMEDEN KİLO YÜÜZNDNE AŞAĞILANIPP AĞLAMADANN BİZZDENNN ZAYIF HATUN OLMAZ OLUR OLURDA 10 KİŞİDEN 4 Ü OLURR
Hahahaha ne güldüm ya herkes taktir etti önce sonrada aaaa olurmu yeme ama sen
İyide o benim en sevdiğim pastaiçimden bir ses pişman olmicaksındiyo
Dürüstce söylüyorum ben pasta yicem
Hı bide kilo aldım haberiniz olsun
Kızlar galiba kafayı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?