Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar dedğim gibi bulgur pilavı yedim dayanamadım çok acıkmıştım + 3 tane un kurabyesi yedimm... bugünlük bukadar

slm kızlar
bugünkü menü şöyle:
sabah:
haşlanmış yumurta
ekmek
zeytin
1 çay kaşığı bal
çay

ara.
az armut ve az elma

öğle:
pırasa
yoğurt
ekmek

ara.
çubuk kraker
kuru üzüm ama az

akşam:
çorba
kuru fasulye
azıcık pilav
1 dilim ekmek
salata

azıcıkta kayısı pestili
bundan sonra yemesem iyi ama genelde hep kaçamak oluyor.
bu arada dediğiniz gibi burda serin havalar ama birkaç gün sonra montlar çıkacak mecburen

hep arkamı örtcek kıyafet sorun olacak inşallah sizlerle başarırız hadi iyi akşamlar..

aslında listeme baktımda rejimdeyken daha sağlıklı besleniyorum yoksa işyerinde çikolata,gofret götürmüştüm valla

Ayca abla dogru diyo valla, eve tatli namina bisey sokmuyorum. Yoksa aninda bitiriyom. Tadimlik kulturum yok malesef:)

Bacim degistir bu menuler sagliksiz bence

herkes catrı catır menüleri yazıyo ben nidem yaaaaaaa onu yedim yetmedi bunda yedim yetmedimi diyemm nidem utanımdan kaçemm ben en iyisii

Yazz yazzz menulerini bekliyoruz:)

kızlar okudum geçmişi kaçamaklar havada uçuşmuş:/ yaza bu kadar az kalmışken yapmayın etmeyin haydi hep beraber tekrar motive olalım!! ben bu hafta çok kilo veremedim gibi hissediyorum regl olmam yakın belki ondandır diye avutuyorum kendimi bu cuma 100 gram bile vermiş olsam mutlu hissedicem

Sooon pişmannlııık neye yarar herşeyin bedeli var

Bu pasta totona yağ olacak işte okadar

Düğün yakın mı canım

cnm nişanıma 3 ay kaldı nişandan 1 ay sonrada düğün

Hilal canım sen nişanlı değilmisin zaten?

herkeste bunu soruyor yahu:)

cnm biz küçük bi yer kapatıp aileler arasında nişan yaptık ama eş dost akrabalar kolu komşu toplandı bide 1 temmuza salon tuttuk pasta falan kescez öyle işte

phatos acaip kuru bir menün var yemek yapamıyorum diyordun ama bağırsakların sindirim sistemin zarar görmesin, hani araya kuru erik 1 meyve falan sıkıştırsan daha doğal şekerler alsan diyorum...hepsi yapay çünkü....tabi yine sen bilirsin...

evet canım haklısın buaralar regl olcam o yüzden tatlı ihtiyacım çok fazla

kızlar akşam yemeğinde 200 gr tavuk eti bol domates ve 1 dilim tb ekmeği yedim gece de light süt yanında da 2 kivi ve 6-7 tane altın çilek şimdi de yeşil çayımı içiyorum herkese iyi geceleeer

günaydın kızlar.
tartıda sabitlendim kaldım bu hafta. o kadar yemeye almamam bile iyi. yürüyüş yapmasam alırdım da.

Günaydııın

Kızlar bu sabah tartı beni birebir aynı gösterdi aslında sevinmeliyim ya bukadar çok yemeye almamışım.

Yarın cuma ve benim misafirim var. Buraya vakit ayıramayacam mşesef. Acaba aranızda yarın listemizi hazırlayıp bildirebilecek olan biri varmıı??

Çooook mutlu olurum

günaydın herkese,

sa'cım elbette listeyi yaparız aramızda merak etme sen, ama biz bence bildirelim sonuncuyuz diye diğer takımlar hiç üzülmesin kimseyi sonuncu yapmayacağız,
tahtımıza kurulalım bir güzel ne dersiniz, ayy soframıza kurulalım, zaten ordan hiç kalkmadık

maşallah kaçamak ordusu değil artık bu daha başka bişey, gurme ordusu mu desem ne desem bilemedim

aramızda kilo veren varsa onu taçlandıralım yeter

pazartesi mutlaka kilo bildirimi yapalaım nedir bu yaa hepimiz dayaklık olduk, istisnalar varsa da onlar da arada kaynadı işte, kurunun yanında yaşta yanar

pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz, herkes birbirinin tepesinde olsun önümüzdeki hafta adam akıllı bir sonuç alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…