- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
kızlar şimdiye kadar yediklerimi yazayım
sabah: 2 dilim wasa + light süt
ara: yeşill çay + 2 kuru kayısı
öğle: 80 gr makarna haşladım üstüne 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla domates sosu yaptım üzerine de azıcık light kaşar rendeledim yanında da ayran
kızlar günde ortalama kaç litre su içiyorsunuz? ben 2 litre içiyorum en fazla daha fazlasını içemiyorum:/ bugünden itibaren kendime günde en az 2.5 litre kuralı koyuyorum
can kuş sanki ben aynı menüyü 1-2 gün öncede gördüm, dejavu mu yoksa bu
kızlar günde ortalama kaç litre su içiyorsunuz? ben 2 litre içiyorum en fazla daha fazlasını içemiyorum:/ bugünden itibaren kendime günde en az 2.5 litre kuralı koyuyorum
menümü de yazayım
sabah:1yum,pey-zeytn,helva,ceviz,3dil ekmek
ara:yrım elma
akşam:3kş kuru fasulye,2kş pilav ,yoğurt
ara:meyve veya az leblebi
orticim öğlen yok mu ???
yarın bizim takım dökülecek yine gibi geliyor bakalım hayırlısı
Mrb kızlar bu hafta ben diyetten uzaklastim çok hastayım bugün ne ayağa kalkacak ne de buraya girecek mecalim var ben bi haftalık izin istiyorum SA buraya yazmaya gerçekten vaktim olmuyo bu aralar yada bu hafta mesaj yazamm buraya ama önümüzdeki cuma gelip kilo bildiririm, arada da gelir yazarım ne dersin nasıl yapayim izne mi ayrılaim yoksa diğer türlü mu yapalım
maşallah canım sporuna. ben de yürüyüş yapıcam bugün, eşim geç gelicek onun spor günü ama olsun sıkıştırıcam bi yerekızlar bugün ilk defa 5 mil yürüdüm3 milden daha zevkli eğer zaman sorununuz yoksa 1saat 8 dk sürüyor....dünde ilk defa 3 mili termal sauna eşofmanla yapmıştım....çokmu terlerim falan diye teredütteydim,bugünde 5 mili yine sauna eşofmanla yaptım.....hiçte korktuğum gibi olmadı çok güzel ter attım biz yine morallerimizi yüksek tutup yarına iyi sonuçlar görelim inşallah..
geçmiş olsun hilal. yarın kilonu bildir bu hafta burdaydın sonuçta. bence yani.Mrb kızlar bu hafta ben diyetten uzaklastim çok hastayım bugün ne ayağa kalkacak ne de buraya girecek mecalim var ben bi haftalık izin istiyorum SA buraya yazmaya gerçekten vaktim olmuyo bu aralar yada bu hafta mesaj yazamm buraya ama önümüzdeki cuma gelip kilo bildiririm, arada da gelir yazarım ne dersin nasıl yapayim izne mi ayrılaim yoksa diğer türlü mu yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?