Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar şimdiye kadar yediklerimi yazayım

sabah: 2 dilim wasa + light süt

ara: yeşill çay + 2 kuru kayısı

öğle: 80 gr makarna haşladım üstüne 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla domates sosu yaptım üzerine de azıcık light kaşar rendeledim yanında da ayran

hepimizin özel günleri, gel gitleri, özel sorunları, gel gitleri olacak, ama bu yola çıktıysak, bu takıma girdiysek hakkını vermeliyiz.

bu günkü menüm,

sabah
yarım litre ılık su

tb.e sandviç (dom, peyn, salatalık, kekik)
1 yumurta

öğlen
yarım kase çorba,
tavuk ızgaralı salata (salatanın içine 1 kaşık rus salatası koydum başka yağ eklemedim)
1 yudum ıspanaklı börek (arkadaşın böreğinden 1 yudum aldım)

ara
şekersiz türk kahvesi

ara
3 kuru kayısı içine 3 er fındıkla

belki ara 1 elma

akşam,

yoğurt yada hiç bir şey

3 litre su

her türlü eleştiriye açığım bayanlar

kızlar günde ortalama kaç litre su içiyorsunuz? ben 2 litre içiyorum en fazla daha fazlasını içemiyorum:/ bugünden itibaren kendime günde en az 2.5 litre kuralı koyuyorum

can kuş sanki ben aynı menüyü 1-2 gün öncede gördüm, dejavu mu yoksa bu

kızlar dediğim gibi öğlen dengeledim. ıspanak yemeği yedim yarım kepçe kadar ve üstüne 2 yemek kaşığı yoğurt + 1 dilim kepek ekmek ince. vede nescafe içeceğim. sizce dengelendimi

bende yediklerimi paylaşıyım

dün akşam
İstridye mantar 3 parça kadar
3 yk karnabahar
2 dilim kepek ekmeği

1 muz + yarım elma

BUGÜN
SABAH
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
kk beyaz peynir
bir çatal kaşar bir çatal dil peyniri
domates yeşillik
1 bardak çay

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
1 adet kabak dolma yoğurtlu

şimdi sade nescafe yanında 2 adet kepekli bisküvi

kızlar günde ortalama kaç litre su içiyorsunuz? ben 2 litre içiyorum en fazla daha fazlasını içemiyorum:/ bugünden itibaren kendime günde en az 2.5 litre kuralı koyuyorum

Ben 2,5 -3 litre hemen hergün içiyorum.

bende de spor sorunu var.hava soğuk-çocuk hasta,dışarı çıkıp yürüyemiyorm.bulucam bi çaresini inş

menümü de yazayım

sabah:1yum,pey-zeytn,helva,ceviz,3dil ekmek

ara:yrım elma

akşam:3kş kuru fasulye,2kş pilav ,yoğurt

ara:meyve veya az leblebi

Mrb kızlar bu hafta ben diyetten uzaklastim çok hastayım bugün ne ayağa kalkacak ne de buraya girecek mecalim var ben bi haftalık izin istiyorum SA buraya yazmaya gerçekten vaktim olmuyo bu aralar yada bu hafta mesaj yazamm buraya ama önümüzdeki cuma gelip kilo bildiririm, arada da gelir yazarım ne dersin nasıl yapayim izne mi ayrılaim yoksa diğer türlü mu yapalım

kızlar bugün ilk defa 5 mil yürüdüm3 milden daha zevkli eğer zaman sorununuz yoksa 1saat 8 dk sürüyor....dünde ilk defa 3 mili termal sauna eşofmanla yapmıştım....çokmu terlerim falan diye teredütteydim,bugünde 5 mili yine sauna eşofmanla yaptım.....hiçte korktuğum gibi olmadı çok güzel ter attımbiz yine morallerimizi yüksek tutup yarına iyi sonuçlar görelim inşallah..

gelelim bugünkü menüme;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği+1 kk peynir+1yeşil,1siyah zeytin+1 domates+2 şekersiz çay+1 yudum reçel
ara:1 çay b. diet cola
öğlen:1 tabak kısır(yağ ve salça yok)+1 bardak ayran
ara:1 çay b. diet cola
*****5 mil leslie yürüdüm*****
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam: 1 kase çorba+bakla+yoğurt+salata+1 dilim t.b. ekmeği
ara:2 şekesiz çay+az çerez+meyve

şimdilik 2 lt su içtim 3 olur bugün....bugünde yeme faslım böylece biterrrr.....

hilalcim geçmiş olsun dikkat et kendine, bol vitamin al biran önce iyileşirsin inşallah

maşallah canım sporuna. ben de yürüyüş yapıcam bugün, eşim geç gelicek onun spor günü ama olsun sıkıştırıcam bi yere
geçmiş olsun hilal. yarın kilonu bildir bu hafta burdaydın sonuçta. bence yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…