canım bu listeyi yaklaşık 2 yıl önce gittiğim diyetisyen vermişti ben o liste üzerinden ufak değişikliklerle yapıyorum diyeti. zaten istediğim kiloya ulaşıyım light ürünleri bırakıcam
günaydın herkese,
sa'cım elbette listeyi yaparız aramızda merak etme sen, ama biz bence bildirelim sonuncuyuz diye diğer takımlar hiç üzülmesin kimseyi sonuncu yapmayacağız,
tahtımıza kurulalım bir güzel ne dersiniz, ayy soframıza kurulalım, zaten ordan hiç kalkmadık
maşallah kaçamak ordusu değil artık bu daha başka bişey, gurme ordusu mu desem ne desem bilemedim
aramızda kilo veren varsa onu taçlandıralım yeter
pazartesi mutlaka kilo bildirimi yapalaım nedir bu yaa hepimiz dayaklık olduk,istisnalar varsa da onlar da arada kaynadı işte, kurunun yanında yaşta yanar
pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz, herkes birbirinin tepesinde olsun önümüzdeki hafta adam akıllı bir sonuç alalım
sabah 1 haş. yumurta mesela hem tok tutar,hem wasa dan daha sağlıklı.
akşama salata,yoğurt fln ilave edebilirsin.ekinonun dediği gibi araya kuru meyveler fln..
yine de sen bilirsn,sğlklı zayıflamalar canım.
günaydın herkese,
sa'cım elbette listeyi yaparız aramızda merak etme sen, ama biz bence bildirelim sonuncuyuz diye diğer takımlar hiç üzülmesin kimseyi sonuncu yapmayacağız,
tahtımıza kurulalım bir güzel ne dersiniz, ayy soframıza kurulalım, zaten ordan hiç kalkmadık
maşallah kaçamak ordusu değil artık bu daha başka bişey, gurme ordusu mu desem ne desem bilemedim
aramızda kilo veren varsa onu taçlandıralım yeter
pazartesi mutlaka kilo bildirimi yapalaım nedir bu yaa hepimiz dayaklık olduk,istisnalar varsa da onlar da arada kaynadı işte, kurunun yanında yaşta yanar
pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz, herkes birbirinin tepesinde olsun önümüzdeki hafta adam akıllı bir sonuç alalım
günaydınlaaar hadi bu gün yeni başlangıcımızın başlangıcı olsun...:))) rastgele...
sabah 1 dili çavdar ekm.
1 kk peynir
1 salatalık
1 küçük domates
4 zeytin
ara
sütlü nescafe
kızlar yaa ben siz kaçamak yaptıkça salıyorum kendimi onlar yapıyo bende yapsam bişey olmaz diye kendime bahane uydurup kaçamak yapıyorumbugün sabah arkadş kürt böreği getirmiş ama üstünde pudra şekeri yoktu çok az vardı. çok fazla değildi 1 porsiyondan bayaa azdı ama ondan yedim. pişmanım
kızlar yaa ben siz kaçamak yaptıkça salıyorum kendimi onlar yapıyo bende yapsam bişey olmaz diye kendime bahane uydurup kaçamak yapıyorumbugün sabah arkadş kürt böreği getirmiş ama üstünde pudra şekeri yoktu çok az vardı. çok fazla değildi 1 porsiyondan bayaa azdı ama ondan yedim. pişmanım
Hay agzina saglik bacimevet kızlarrr klasik pazartesi sendromumuzun yanına bugün itibariyle daha da sitemli bir perşembe sendromu eklemişiz aferin bize....
neoluyo kızlar bize böyle toparlanalım silkinelim diyoruz ,ama karamsarlıktan başka bir şey yok sanki bugün....haftalardır aynı şeyleri söylüyoruz ama laftamı kaldı ne....yemek içmek bahane sohpet şahane dedik ve burda kendimiz ,sağlığımız ve de takım için vermemiz gereken kiloları unuttuk....
spor dedik------yok
su dedik--------yok
bir hafta geçecek mesaj sayma dedik ---yok
menülerimiz maşallah -------ziyafet sofrası gibi
hadi, hadi toparlanalım diyoruz ama bir türlü toparlanamıyoruz.....hepimiz diyet psikolojisinden sıkıldık ve bunaldık....buda çok doğal....ama hele bundan sonraki günlerde kışın başardığımız kilo vermeyi dahada iyi başarabiliriz ve artık birşeyler yapalım lütfennnnn
Hay agzina saglik bacim
samimi bir itiraf yapmışsın yağmurcum ama madem diyetteyiz artık bu itirafları bırakmamız lazım...senin yaşadığın duyguyu bende diyete yeni başladığımda yaşadım ...kürt böreği nasıl bişey bilmiyorum ama sonuçta hamurdan bi poğaça yada kurabiye dir herhalde...buda sana en azından 300 ve de fazlası kalori verir diye tahmin ediyorum....ben kendimce birebir olmasada yediğm şeylerin kalori miktarlarını hesaplıyorum mesela....çok ta yararını görüyorsun bunun bi dene istersen ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?