Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım bu listeyi yaklaşık 2 yıl önce gittiğim diyetisyen vermişti ben o liste üzerinden ufak değişikliklerle yapıyorum diyeti. zaten istediğim kiloya ulaşıyım light ürünleri bırakıcam

sabah 1 haş. yumurta mesela hem tok tutar,hem wasa dan daha sağlıklı.
akşama salata,yoğurt fln ilave edebilirsin.ekinonun dediği gibi araya kuru meyveler fln..
yine de sen bilirsn,sğlklı zayıflamalar canım.

günaydın kızlar

hafta sonu yediklerimin resmen acısı çıkıyo.kilo veriyorum ama hala artıdayım.yani aldıklarımı anca veriyorum.

hayalim 58i görmekti yalan oldu.

orticim haklı,pzts bildirim yapalım.belki frenlerim kendimi ya.

bu arada s a ,liste için yardımcı oluruz inş.paylaşıma da koyarız

Dürüst konuşalım. Aslında herkes ne yapması gerektiğini biliyor, öyle değil mi. Çok yemeyeceksiniz... Yediğinizde yağlı, şekerli, tuzlu şeylerden uzak duracaksınız. Taze olacak. Bol sebze, meyve... Az kırmızı et. Su içeceksiniz. Abur cubur yok. Düzenli yaşayıp, egzersiz yapmaya çalışacaksınız. Hepsi bu...

alıntıdır bayanlar, artık toparlanma vakti geldi, bu kadar yaydık yeter, kendimize gelme vaktidir.

p.tesi bildirim yapmayı bende geçen gün önermiştim, dürüst olmam gerekirse cuma akşamı başlıyorum yaymaya, c.tesi, pazar etti sana 3 gün. 3 koca gün.

ben varım. ptesi grup için bildirim yapacağım. şu otel işi dengemi bozdu zaten. ama mayıs ta bu günleri düşünüp pişman olmak istemiyorum. ben yaza BEYAZ TSHIRT giyicem, ama öyle XL filan değil, altıma da çekecem jeanimi.

günaydın kızlar
bugün üzerine basaraktannnnn az kalorili,keyifli bir gün diliyorum hepimizeeeee

sabah 1 haş. yumurta mesela hem tok tutar,hem wasa dan daha sağlıklı.
akşama salata,yoğurt fln ilave edebilirsin.ekinonun dediği gibi araya kuru meyveler fln..
yine de sen bilirsn,sğlklı zayıflamalar canım.

evet canım normalde kahvaltıda tost veya yumurta da yazıyo ama inan üşengeçlikten onları hazırlamak için 15 dakika erken uyanacağıma 15 dk daha uyuyup wasa yiyorum:/ akşamları da bol bol domates ve meyve yiyorum ama günün geri kalanında dışarda olduğum için hazır ürünler oluyor maalesef öğrenci olduğum için biraz böyle oluyo

evet kızlar pazartesi kilo bildirimi yapalım kendimize çeki düzen verelim artık yeter!

evet kızlarrr klasik pazartesi sendromumuzun yanına bugün itibariyle daha da sitemli bir perşembe sendromu eklemişiz aferin bize....
neoluyo kızlar bize böyle toparlanalım silkinelim diyoruz ,ama karamsarlıktan başka bir şey yok sanki bugün....haftalardır aynı şeyleri söylüyoruz ama laftamı kaldı ne....yemek içmek bahane sohpet şahane dedik ve burda kendimiz ,sağlığımız ve de takım için vermemiz gereken kiloları unuttuk....
spor dedik------yok
su dedik--------yok
bir hafta geçecek mesaj sayma dedik ---yok
menülerimiz maşallah -------ziyafet sofrası gibi
hadi, hadi toparlanalım diyoruz ama bir türlü toparlanamıyoruz.....hepimiz diyet psikolojisinden sıkıldık ve bunaldık....buda çok doğal....ama hele bundan sonraki günlerde kışın başardığımız kilo vermeyi dahada iyi başarabiliriz ve artık birşeyler yapalım lütfennnnn

günaydınlaaar hadi bu gün yeni başlangıcımızın başlangıcı olsun...:))) rastgele...

sabah 1 dili çavdar ekm.
1 kk peynir
1 salatalık
1 küçük domates
4 zeytin

ara
sütlü nescafe

günaydınlaaar hadi bu gün yeni başlangıcımızın başlangıcı olsun...:))) rastgele...

sabah 1 dili çavdar ekm.
1 kk peynir
1 salatalık
1 küçük domates
4 zeytin

ara
sütlü nescafe

''yeni başlangıcımızın başlangıcı''sen çok yaşa emi

Kızlar yazdıklarınıza katılıyorum ya gerçekten neoldu bize böyle anlamış değîşim ya!!!

Bir an önce toparlanmmız lazımm

kızlar yaa ben siz kaçamak yaptıkça salıyorum kendimi onlar yapıyo bende yapsam bişey olmaz diye kendime bahane uydurup kaçamak yapıyorum bugün sabah arkadş kürt böreği getirmiş ama üstünde pudra şekeri yoktu çok az vardı. çok fazla değildi 1 porsiyondan bayaa azdı ama ondan yedim. pişmanım

yemiceksin yağmur cum yemiyceksin, pişman olacağın şeyler yapmayacaksın, eğer yediysen pişaman olmayacaksın. Her koyun kendi bacağından asılır, ben yedim , o yedi diye sen kürt böreğini mideye indirip ama üzerinde pudra şekeri yoktu, çok az vardı diye kendini kandırmayacaksın.

selam kızlar dün yürüyüşümü yaptım, haftasonu kaçırsam da sporumu yapıyorum ben, o yüzden almadım bu defa.
wc sorunu yaşıyorum, bu sorun olmasa gram da olsa verdim aslında ama çözemedim gitti bunu bu aralar.
bugün de yürücem bakalım.
pazt kilo bildiriyoruz kendi aramızda. kaçamak yapanlar mesajları saysın hatta bu güzel fikir.

bizim okulda bir öğretmen var görseniz incecik aynı yaşlardayız onunda çocuğu var
ne giyse yakışıyor bence geçen geldi bu aralar zayıfladım galiba pantolonlarımın beli düşüyor dedi
bende tombiş tombiş oturuyorum işte
neyse sizlerin desteğiyle inşallah başaracağım ..

samimi bir itiraf yapmışsın yağmurcum ama madem diyetteyiz artık bu itirafları bırakmamız lazım...senin yaşadığın duyguyu bende diyete yeni başladığımda yaşadım ...kürt böreği nasıl bişey bilmiyorum ama sonuçta hamurdan bi poğaça yada kurabiye dir herhalde...buda sana en azından 300 ve de fazlası kalori verir diye tahmin ediyorum....ben kendimce birebir olmasada yediğm şeylerin kalori miktarlarını hesaplıyorum mesela....çok ta yararını görüyorsun bunun bi dene istersen ....

Hay agzina saglik bacim

Hay agzina saglik bacim

öyle ama bacım yaaaa....cumayı atlatıyoruz hepimizde bir rahatlama oluyor....mesela ben 1 gün yaptığım kaçamağa 2 günümü veriyorum....hepimiz kilo vermeyi çok istiyoruz ve de çok ama çok emek veriyoruz....normal yediklerimizden daha az yiyiyoruz tamam ama kilo vermede çok etkisi olan su ve deeeeeeeee sporu çok ihmal ediyoruz....burası bizim için bulunmaz bir nimet hepimizin kilo vermeyle alakalı bir çok bilgisi ve de fikri var ama haftalardır hep bir sitem hep bir karamsarlık....ben ce artık artık demekten se bir an önce uygulamaya geçelim....

dün akşam başka bir takımda tesadüfen gördüm yaptıkları uygulamayı ve de taktir ettim sizinde fikrinize sunayım...
gün sonunda herkez son mesajına mesaj sayısını +suyu +en az gün 30 dk sporu şart koşmuşlar ve de bence çok güzel bir uygulama siz ne dersiniz buna....en azından biraz disiplin olur diyorum ben.....

kalori sayabilsem işte bende ona göre önlem alıcam ama. okadar çok olcağını tahmin etmemiştim öğlen dengelemem lazım inşallah

bende varım bu işe..
eşim bile sıkıldı bu işten diyorki boşver yaklaşık 3 aydır 2 kilo veriyorsun sonra oturup yiyorsun 3 kilo alıyorsun diyor
ama mesela bir yere gitmek gerekiyor inanın ilk düşündüğüm ne giysem takılarım var ne güzel ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…