Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet pazartesi bildirim günü,

herkes kilosunu bildirecek gram alan ceza alacak, öyle eften püften olmasın cezalar, bize sopa lazım

nisan ayı bizim olsun. varmısınıııııızzz alooooo

hahahahahaaaahhaha sopa mıı ne güldüm yaa sen cok yaşa emi sportie bacı
ben varııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herşeyin bir ilki vardır hilalcim, valla birinci olduğumuzu göremezsem gözlerim açık gider

önce inanalım bak nasıl oluyoruz birinci

hem yeni arkadaşlarımız var, yeliz ve yağmur da güzel bildirimler yapacak patlatıcaz hadi bakalım

inşallah birinci oluruz bigün o gün gelecek biliyorum

hangi bölümü okucam bilmiyorum araştırıyorum 2 yıllık okumak istiyorum ben sonra 4 yıla tamamlarım :26: hayırlısı inşallah :26:

hepimiz 1'er kilo versek (bunu bu hafta yerinde sayanlar ve ekside olanlar için söylüyorum, ekino senide dahil ettim 100 gramın lafını yapmayalım )
phatos ve bluedeniz 300'er gram verse bile biz 1. oluruz ki

olan nasıl oluyor

inşallah vericem kilo sizede faydası olur banada

beni de sayma 200 gr nedir ki. ben haftaya memlekete gidiyorum ve 1 kg vermeden gitmek istemiyoruuuuuuuuuum. spora başlıyorum kızlar, eğer spor yapamadım dersem bana yalancı deyin olur mu? kandırıkçı da diyebilirsiniz, anne ye 64 kg gidilecek 64,9 da olsa 64 görülecek. her cezaya hazırım.

Son düzenleme:
beni de sayma 200 gr nedir ki. ben haftaya memlekete gidiyorum ve 1 kg vermeden gitmek istemiyoruuuuuuuuuum. spora başlıyorum kızlar, eğer spor yapamadım dersem bana yalancı deyin olur mu?

spor yaparken streç filmle sar kollarını basen bölgeni falan daha çabuk erir yağlar. yatarken bile sar faydasını görürsün

evet pazartesi bildirim günü,

herkes kilosunu bildirecek gram alan ceza alacak, öyle eften püften olmasın cezalar, bize sopa lazım

nisan ayı bizim olsun. varmısınıııııızzz alooooo

evet kızlar kesinlikle pazartesi bildirim yapalım! haftaya 500 gram veren en iyimiz değil en kötümüz olsun! bu haftadan itibaren küllerimizden doğalım! ben mayısın sonunda mezun olmaz istiyorum yaza fit girmek istiyorum kızlar bence hepimiz başarabiliriz

şimdiye kadar yediklerimi yazayım

sabah: wasa + şekersiz çikolata + light süt

ara: 2 adet etiform mısır patlağı + yeşil çay

öğlen: 2 dilim çavdar ekmeği arasına light peynirli sucuklu tost + light ayran

ara: yeşil çay + meyve pestili

canım bu şekersiz çikolata dedğin nasıl bişey ya çok merak ettim doğrusu

merhaba kızlar
takımdan kopmayayım diye ara ara bakiyorum
gırgırına nın ayrilmasina üzüldüm ama ara ara yazarım demiş ne yapalım demek öyle kafası rahat edecek hayirlisi
takımın dibi yiz kızlar sondan 1. olmuşuz
neyse herkese iyi haftasonları
ha benim ameliyat salı gününe ertelendi

kızlar bende yediklerimi yazıyım bari..

Sabah : yarım kepçe mercimek çorbası 1 çay kaşığı pul biberli ve limonlu + 1 dilim kepek ekmeği

ara : 1 yeşil elma.

Öğlen: 1 yemek kaşığı pilav, biraz patates fakat kızartma da değil haşlamada az yağlıydı yani , + 3 ufak kanat.

ara yok..

akşamda ne olacak Allah kerim misafirliğe gidicem tutarım sanırım kendimi inşallah

bende menü mü yazayımsabah yarım litre ılık suyarım simit, yeşil çay türk kahvesiöğlenyarım kase mercimek çorba (1 y.k. kıtır ekmekle)küçük tabak z. yağlı barbunya (patates ve havuçlar yenmedi)Küçük salatayarım lahmacun ayranara,5 bademyarım simitelmaakşam,yoğurt yada yok3 litre su

kızlar bir şey söylicem; inanır yada inanmazsınız saçma gelir yada gelmez az da olsa bundan moral bulur yada bulmazsınız....
1-2 haftadır dolunay konusu var...ve bunun bir çok burca (kişiye ) olumsuz etkilerinin olabileceği söylendi....burda değinmek istediğim kilo verme olayında bile etki edeceğini okumuştum ve bir kaç gün öncede yazmıştım hatta .....bu ayın 10'una kadar da bu etkisi devam edecekmiş....biz yine her şekilde yediğimize içtiğimize dikkat edicez ama ben şu 10 gün sonrasınıda merak ediyorum doğrusu...

bugünkü menüm;
sabah:1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1 fincan şekersiz çay+1 kk peynir+1yeşil,1siyah zeytin+1 domates+1 yudum reçel
ara:-----
öğlen:1 tabak tarhana çorbası
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi+2 kare bitter çiko+1 kupa 5'i biryerde form çay
akşam:1 tabak cacık+1/2 dilim t.b. ekmeği
ara:2 şekersiz çay+az çerez(40gr)+meyve

2 lt su+30 dk yürüyüş(kuaföre gidip geldim bahanesi bu)
bugünlükte bu kadar....

benim menüm:
sabah
haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek,çay

ara:
1 portakal

öğlen
bamya yemeği
1 kaşık pilav
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
3 grissini
yoğurt

sonra 1 form çay
bu kadar şimdilik

yağmur199 misafirlikte diyetteyim deyince herkes ısrar ediyor valla..
benim arkadaşım baktım ısrar var midem rahatsız diyorum kimse ısrar etmiyor diyordu
aklında olsun en son ihtimal

ya bayanlar bir şey sorucam, kalbim bu gün çok garip atıyor, ritmi bozuk gibi, hani çok heycanlanırsınız da kalp atışınızı hissedersiniz ya o şekilde, var mı bir bilgisi olan?

daha önce de yaşamıştım 2-3 gün sürüp geçiyor. Endişelenmelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…