evet pazartesi bildirim günü,
herkes kilosunu bildirecek gram alan ceza alacak, öyle eften püften olmasın cezalar, bize sopa lazım
nisan ayı bizim olsun. varmısınıııııızzz alooooo
hep sorcam unutuyorum bacım sen pazarlama mı okudun araştırıyorum 2 yıllıkları:44:
canım ben iktisat fakültesi / çalışma ekonomisi endüstri ilişkileri okuyorum 4 yıllık
ben hiç birinci olduğumuzu görmedim bacım
herşeyin bir ilki vardır hilalcim, valla birinci olduğumuzu göremezsem gözlerim açık gider
önce inanalım bak nasıl oluyoruz birinci
hem yeni arkadaşlarımız var, yeliz ve yağmur da güzel bildirimler yapacak patlatıcaz hadi bakalım
herşeyin bir ilki vardır hilalcim, valla birinci olduğumuzu göremezsem gözlerim açık gider
önce inanalım bak nasıl oluyoruz birinci
hem yeni arkadaşlarımız var, yeliz ve yağmur da güzel bildirimler yapacak patlatıcaz hadi bakalım
hepimiz 1'er kilo versek (bunu bu hafta yerinde sayanlar ve ekside olanlar için söylüyorum, ekino senide dahil ettim 100 gramın lafını yapmayalım )
phatos ve bluedeniz 300'er gram verse bile biz 1. oluruz ki
olan nasıl oluyor
beni de sayma 200 gr nedir ki. ben haftaya memlekete gidiyorum ve 1 kg vermeden gitmek istemiyoruuuuuuuuuum. spora başlıyorum kızlar, eğer spor yapamadım dersem bana yalancı deyin olur mu?
evet pazartesi bildirim günü,
herkes kilosunu bildirecek gram alan ceza alacak, öyle eften püften olmasın cezalar, bize sopa lazım
nisan ayı bizim olsun. varmısınıııııızzz alooooo
şimdiye kadar yediklerimi yazayım
sabah: wasa + şekersiz çikolata + light süt
ara: 2 adet etiform mısır patlağı + yeşil çay
öğlen: 2 dilim çavdar ekmeği arasına light peynirli sucuklu tost + light ayran
ara: yeşil çay + meyve pestili
spor yaparken streç filmle sar kollarını basen bölgeni falan daha çabuk erir yağlar. yatarken bile sar faydasını görürsün
kızlar bende yediklerimi yazıyım bari..
Sabah : yarım kepçe mercimek çorbası 1 çay kaşığı pul biberli ve limonlu + 1 dilim kepek ekmeği
ara : 1 yeşil elma.
Öğlen: 1 yemek kaşığı pilav, biraz patates fakat kızartma da değil haşlamada az yağlıydı yani, + 3 ufak kanat.
ara yok..
akşamda ne olacak Allah kerim misafirliğe gidicem tutarım sanırım kendimi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?