Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bazen kahve falanda çarpıntı yapabiliyor ama en iyisi bir doktora gözükmen tabiii..

canım çok sık olmasa da bende de oluyor, o zaman kendimi sakinleştirip burundan bir iki nefes alıyorum sakince sonra geçiyor,
açıkçası sorgulamadım ritim bozukluğu sonuçta beni rahatsız edecek sıklıkta olmadığı için üzerinde durmadım

Selamlaarrr misafirler az önce gitti misafir dediysemde işte amcam karısı ve çocukları.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim liste için desteklerinizden dolayı.

Sportie sanada çok teşekkür ederim

İyiki varsınız yaaa yoksa çook strese girecektim.

Evet kızlar nisanın ilk haftasında gerçekten birinci olalım. Pazarteside kilo bildiriyoruz bundan sonra bakalım neler olacak!!!!

Neyse ben kaçıyorum dağ gibi bulaşık beni bekleyiveriyor bulaşık makinam azıcık yokta benimm

canım ne demek hepimiz bu takımın üyesiyiz hep destek tam destek

canım sana kolay gelsin, ev işi de bir nevi spor olsun, aman dikkat et kendine en az 1 kilo vermen lazım sa'cım haftaya
pazartesi de gram da olsa ver tamammı
valla en büyüğünüz benim alırım elime oklavayı ona göre

herkese iyi akşamlar, güzel haftasonları diliyorum

herkes boğazını tutsun bi zahmet, bol hareketli ve mutlu haftasonu olsun

pazartesi günü güzel birşekilde kilo bildirimi yapacağız

ameliyatı ol da iyileş gel bi an önce. nasıl gidiyo kilo işleri

ben bu ay olayına göre kişisel bakım yapıyorum, epilasyon, saç bakımı vs. eskiden beri bilinen bişey ve etkili gerçekten.
ayın büyüme döneminde kilo vermek daha zor oluyo ama küçülüyo artık bu 10 gün olumlu etkisi var
dolunay 27 marttaydı.

stresten olabilir canım. çok üstünde durmayınca geçer genelde. önemli bişey değildir inş.

kızlar ben yine bulgur pilavı ve yoğurt ve acıbiber yedim. ev tam takır olmuş alışveriş yapmak lazım ha bu arada çukular çukular gitti mideye. :125: neyse bu son çukum olsun. tartı alsam yemiceğme eminimm :26:

bende yarın salata malzemesi alacağım salata yemezsem çok yemek yiyorumda

evet sonuncu omuşuz hayırlı olsun, takım takım olalı böyle derece görmemişti

bu günkü menüm
sabah
2 yum.
4 ceviz
5 zeytin
1 kk peynir
salatalık

ara
2 kuru incir

ara
1 bardak az yağlı sütle türk kahvesi

akşam
1 kase köfteli mercimekli adını bilmediğim bir yemek yaptım ondan yedim
2 tane salatalık turşusu

şimdi şekersiz çayımı içiyorum

menü
sabah:
2 ceviz bol su
sonra yürüyüş

kahvaltı:
1 yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
domates
2 dilim tb ekmeği
yoğurt

ara:
1 muz

ara:
sütlü kahve

akşam:
1 kase tarhana
1 tabak bulgur pilavı, dolu dolu diyelim tabağa
salata, yoğurt
1 kase vişne hoşafı

ara:
1 muz

spor: 40 dk koşu bandı
su baya baya çok

wc sorunu derken bu defa tam tersi wc sorunu çıktı, muz yedim ama bilmem işe yarar mı su kaybetmesem daha fazla.
bu arada helva yediğimdeki aynı suyu içtim ama aynı süt olmadı, cidden helva süt mü yapıyo ki:44:

karatay kahvaltısı mu gördüm sanki

karatay kahvaltısı mu gördüm sanki

aynen öyle mattikacım ne verdiysem karatayımsı diyetimde verdim karbon mutlu ediyor ama veremiyorum daha çok acıkıp daha fazla savaşıyorum kendimle sıkıldım.....öyle böyle dedim ama en hızlı kiloyu gene böyle vericem galiba.....

yarın bol bol somon alıcam....

tam anlamıyla uyabilirsen çok sağlıklı bi diyet karatay. doymadan sofradan kalmaman lazım. karataya göre bugünkü akşamın az olmuş. o yüzden çabuk bıkıyo olabilirsin

tam anlamıyla uyabilirsen çok sağlıklı bi diyet karatay. doymadan sofradan kalmaman lazım. karataya göre bugünkü akşamın az olmuş. o yüzden çabuk bıkıyo olabilirsin

ya evet kitabını alıp okucam artık artı karatay mutfağı kitabıda çıkmış onuda alıcam...
az oldu çünkü bir kolumda benim bızdık yemek yaptım ikinci çeşidi hiç gözüm yemedi.....yürütgeç zamanı gelsede rahatlasam artık.

kızlar köydeydim terlikleri giydim koşarak bakkala gidiyordum paslı civataya basmışım cart diye topuğuma saplandı çok korktum ağladım çok kötüydü yaa yarıya kadar ayağıma girdi elim ayağım titredi bi abi çekti çıkardı doktorada gitmedim ayağımı sardım oturuyorum çok acıyo topuğumda kocaman delik açıldı bu resimdekinden daha kalındı

Son düzenleme:

hilalcim geçmiş olsun ama bence acilen en yakın sağlık kuruluşuna gidip tetanoz aşısı olman lazım eğer daha önce vurunmadıysan...allah korusun çok tehlikeli benim kaşım tahtaya vurdum diye yarıldı da tetanoz vurdular seninki paslı bir demir....

paslı civata battı ve hastaneye gitmedin??
tetanoz aşısı olman gerekir, sakın ihmal etme git mutlaka.
çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…