- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
ya bayanlar bir şey sorucam, kalbim bu gün çok garip atıyor, ritmi bozuk gibi, hani çok heycanlanırsınız da kalp atışınızı hissedersiniz ya o şekilde, var mı bir bilgisi olan?
daha önce de yaşamıştım 2-3 gün sürüp geçiyor. Endişelenmelimiyim?
Selamlaarrr misafirler az önce gitti misafir dediysemde işte amcam karısı ve çocukları.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim liste için desteklerinizden dolayı.
Sportie sanada çok teşekkür ederim
İyiki varsınız yaaa yoksa çook strese girecektim.
Evet kızlar nisanın ilk haftasında gerçekten birinci olalım. Pazarteside kilo bildiriyoruz bundan sonra bakalım neler olacak!!!!
Neyse ben kaçıyorum dağ gibi bulaşık beni bekleyiveriyor bulaşık makinam azıcık yokta benimm
ameliyatı ol da iyileş gel bi an önce. nasıl gidiyo kilo işlerimerhaba kızlar
takımdan kopmayayım diye ara ara bakiyorum
gırgırına nın ayrilmasina üzüldüm ama ara ara yazarım demiş ne yapalım demek öyle kafası rahat edecek hayirlisi
takımın dibi yiz kızlarsondan 1. olmuşuz
neyse herkese iyi haftasonları
ha benim ameliyat salı gününe ertelendi
ben bu ay olayına göre kişisel bakım yapıyorum, epilasyon, saç bakımı vs. eskiden beri bilinen bişey ve etkili gerçekten.kızlar bir şey söylicem; inanır yada inanmazsınız saçma gelir yada gelmez az da olsa bundan moral bulur yada bulmazsınız....
1-2 haftadır dolunay konusu var...ve bunun bir çok burca (kişiye ) olumsuz etkilerinin olabileceği söylendi....burda değinmek istediğim kilo verme olayında bile etki edeceğini okumuştum ve bir kaç gün öncede yazmıştım hatta .....bu ayın 10'una kadar da bu etkisi devam edecekmiş....biz yine her şekilde yediğimize içtiğimize dikkat edicez ama ben şu 10 gün sonrasınıda merak ediyorum doğrusu...
stresten olabilir canım. çok üstünde durmayınca geçer genelde. önemli bişey değildir inş.ya bayanlar bir şey sorucam, kalbim bu gün çok garip atıyor, ritmi bozuk gibi, hani çok heycanlanırsınız da kalp atışınızı hissedersiniz ya o şekilde, var mı bir bilgisi olan?
daha önce de yaşamıştım 2-3 gün sürüp geçiyor. Endişelenmelimiyim?
karatay kahvaltısı mu gördüm sankievet sonuncu omuşuz hayırlı olsun, takım takım olalı böyle derece görmemişti
bu günkü menüm
sabah
2 yum.
4 ceviz
5 zeytin
1 kk peynir
salatalık
ara
2 kuru incir
ara
1 bardak az yağlı sütle türk kahvesi
akşam
1 kase köfteli mercimekli adını bilmediğim bir yemek yaptım ondan yedim
2 tane salatalık turşusu
şimdi şekersiz çayımı içiyorum
karatay kahvaltısı mu gördüm sanki
aynen öyle mattikacım ne verdiysem karatayımsı diyetimde verdim karbon mutlu ediyor ama veremiyorum daha çok acıkıp daha fazla savaşıyorum kendimle sıkıldım.....öyle böyle dedim ama en hızlı kiloyu gene böyle vericem galiba.....
yarın bol bol somon alıcam....
tam anlamıyla uyabilirsen çok sağlıklı bi diyet karatay. doymadan sofradan kalmaman lazım. karataya göre bugünkü akşamın az olmuş. o yüzden çabuk bıkıyo olabilirsin
spor yaparken streç filmle sar kollarını basen bölgeni falan daha çabuk erir yağlar. yatarken bile sar faydasını görürsün
kızlar köydeydim terlikleri giydim koşarak bakkala gidiyordum paslı civataya basmışım cart diye topuğuma saplandı çok korktum ağladım çok kötüydü yaa yarıya kadar ayağıma girdi elim ayağım titredi bi abi çekti çıkardı doktorada gitmedim ayağımı sardım oturuyorum çok acıyo topuğumda kocaman delik açıldı bu resimdekinden daha kalındıEki Görüntüle 672208
kızlar köydeydim terlikleri giydim koşarak bakkala gidiyordum paslı civataya basmışım cart diye topuğuma saplandı çok korktum ağladım çok kötüydü yaa yarıya kadar ayağıma girdi elim ayağım titredi bi abi çekti çıkardı doktorada gitmedim ayağımı sardım oturuyorum çok acıyo topuğumda kocaman delik açıldı bu resimdekinden daha kalındıEki Görüntüle 672208
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?