kızlar köydeydim terlikleri giydim koşarak bakkala gidiyordum paslı civataya basmışım cart diye topuğuma saplandı çok korktum ağladım çok kötüydü yaa yarıya kadar ayağıma girdi elim ayağım titredi bi abi çekti çıkardı doktorada gitmedim ayağımı sardım oturuyorum çok acıyo topuğumda kocaman delik açıldı bu resimdekinden daha kalındıEki Görüntüle 672208
kızlar köydeydim terlikleri giydim koşarak bakkala gidiyordum paslı civataya basmışım cart diye topuğuma saplandı çok korktum ağladım çok kötüydü yaa yarıya kadar ayağıma girdi elim ayağım titredi bi abi çekti çıkardı doktorada gitmedim ayağımı sardım oturuyorum çok acıyo topuğumda kocaman delik açıldı bu resimdekinden daha kalındıEki Görüntüle 672208
mattika,
senin fotolara baktım maşşallah oğluşuna çok yakışıklı....
sende güzel çıkmışsın ve kilolu görünmüyosun, bu arada oğluşun sana hiç benzememiş canım....
ah mattika benim diyeti sormuş sun 2 öğün gayet iyi ikindi yada akşam yemekte ipin ucu kaçıyor
allahtan hergün 1 saate yakın yürüyorum kilo almadım ama vermedin de
1 saat yürüyüş süper ya. az az sık sık yesen ozaman akşama kaçırmazsın.
sağol canım, yüzüm belli etmiyo kiloyu ama 73 kilo falandım o fotoda.
evet aynı babası oğlum, fotokopi makinası dedi eşim geçende bana o derece
benim de görümcemin ikizleri var isimlerini ne koyalım diye düşünürlerken eşi, Demir Çelik sen de fabrika demişti....hahahahaaaaaa senin eşinde kapışır bu espriyle....
evde olunca insan kendine az da olsa vakit ayırıyor tabi sizlerin bebekleri var benim liler büyük olduklarindan bana bir yükleri yok
iyi yürüyorum evde ama yemek işi dengesiz oldu iş yerinde düzen vardı
hahaha güzelmiş o da
napalım eşimin kopyası ama oğlum, rus bebekleri gibi iç içe olur ya biri en küçüğü biri en büyüğü
doğar doğmaz dedim zaten hah hiç benzememiş bana diye.
sağlıklı olsun da fotokopi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?