Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

böyle şeyler ihmale gelmez aman dikkat keşke bir acile falan gitseydin
insan önemsemiyor ama bazen ciddi sonuçlar çıkabiliyor

mattika,
senin fotolara baktım maşşallah oğluşuna çok yakışıklı....
sende güzel çıkmışsın ve kilolu görünmüyosun, bu arada oğluşun sana hiç benzememiş canım....

geçmiş olsun ihmale gelmezz...

ah mattika benim diyeti sormuş sun 2 öğün gayet iyi ikindi yada akşam yemekte ipin ucu kaçıyor
allahtan hergün 1 saate yakın yürüyorum kilo almadım ama vermedin de

mattika,
senin fotolara baktım maşşallah oğluşuna çok yakışıklı....
sende güzel çıkmışsın ve kilolu görünmüyosun, bu arada oğluşun sana hiç benzememiş canım....

sağol canım, yüzüm belli etmiyo kiloyu ama 73 kilo falandım o fotoda.
evet aynı babası oğlum, fotokopi makinası dedi eşim geçende bana o derece

ah mattika benim diyeti sormuş sun 2 öğün gayet iyi ikindi yada akşam yemekte ipin ucu kaçıyor
allahtan hergün 1 saate yakın yürüyorum kilo almadım ama vermedin de

1 saat yürüyüş süper ya. az az sık sık yesen ozaman akşama kaçırmazsın.

1 saat yürüyüş süper ya. az az sık sık yesen ozaman akşama kaçırmazsın.

evde olunca insan kendine az da olsa vakit ayırıyor tabi sizlerin bebekleri var benim liler büyük olduklarindan bana bir yükleri yok
iyi yürüyorum evde ama yemek işi dengesiz oldu iş yerinde düzen vardı

29 mart cuma mesaj sayıları

5 ve üzeri olanlar:
bluedeniz
cınarınannesi
nidah
mattika
phatosh07
yeliz209
ekino
sportie
yağmur199
hilal6030

5ten az;

S_A 4
gerçi hala vaktin var kaptan

yakar76 izinli

sağol canım, yüzüm belli etmiyo kiloyu ama 73 kilo falandım o fotoda.
evet aynı babası oğlum, fotokopi makinası dedi eşim geçende bana o derece

benim de görümcemin ikizleri var isimlerini ne koyalım diye düşünürlerken eşi, Demir Çelik sen de fabrika demişti....hahahahaaaaaa senin eşinde kapışır bu espriyle....

benim de görümcemin ikizleri var isimlerini ne koyalım diye düşünürlerken eşi, Demir Çelik sen de fabrika demişti....hahahahaaaaaa senin eşinde kapışır bu espriyle....

hahaha güzelmiş o da
napalım eşimin kopyası ama oğlum, rus bebekleri gibi iç içe olur ya biri en küçüğü biri en büyüğü
doğar doğmaz dedim zaten hah hiç benzememiş bana diye.
sağlıklı olsun da fotokopi olsun

evde olunca insan kendine az da olsa vakit ayırıyor tabi sizlerin bebekleri var benim liler büyük olduklarindan bana bir yükleri yok
iyi yürüyorum evde ama yemek işi dengesiz oldu iş yerinde düzen vardı

aynen evde olunca bi kahvaltı bi akşam yemeği oluyo aralar zayıf kalıyo. aslında akşam hafif olmalı

herkese günaydınnn...
aman ha kızlar haftasonu deyip salmayalım
kaçamaksız iyi haftasonları...

i

hilal bacım çok geçmiş olsun.....ama kesinlikle ihmal etme tetanoz aşısı yaptırrrrr.....

yakar bacım süpersin 1 saat yürüyüş

aynen bende senin gibi düşünüyorum sonuçta babalarını da sevip aldık....

kızlar hepiciğinize günaydınlar....
bende diyodum yoktur kimse bu saatte, anam bi baktım bi ben yokum...
tabiiii sonuncu olunca gurur yaptık dimi, kuyruk acısı varrrrrr hepimizde... valla hayatımda bir kere çok gıcık olduğum olmuştu kendime...oda lisedeki tarih sınavına isteyerek çalışmamıştım ve 18 almıştım ikincisi de şu olay yaniii neyse ders olsunnnn....
,

Son düzenleme:
bu günkü menü
sabah
1 avuç içi peynir
4 ceviz
5 zeytin
3 salatalık
1 küçük domates
1 yumurta

ara
muhtemelen sütlü 1 kupa türk kahvesi

öğle
mercimekli köfte yemeği
yoğurt

ara
meyve parçacıklı ve tarçınlı+yulaf kepekli yoğurt

akşama
somon balığı ve salata diye düşünüyorum

değişiklik olursa yazarım kızlar

Son düzenleme:
[h=2]Ender Saraç Bitkisel Zayıflama Çayı Tarifi[/h]Ender Saraç 5′i 1 yerde Zayıflama Çayı:
Malzemeler:

• 1 tatlı kaşığı Funda bitkisi
  • 1 tatlı kaşığı Kekik
  • 1 tatlı kaşığı Yeşil Çay
  • 1 tatlı kaşığı Mate Yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı Biberiye
Hazırlaması çok basit olan bitki çayında yapmanız gereken sadece, 1 litre kaynar suyun içine bütün malzemeleri koyup 20 dakika boyunca demlendirmek. İster sıcak ister soğuk olarak tüketebileceğiniz çayı isterseniz limon kullanarak daha lezzetli hale getirebilirsiniz. Biz bu tarifi sıcak olarak içmenin daha kolay olduğunu düşünüyoruz. 3 gün boyunca düzenli tüketilen bu çay ile kilo verebilirmek mümkün.
5′i bir yerde zayıflama çayının içindeki bitkiler ne işe yarıyor:
Funda yaprağı: Böbrekleri çalıştırması sayesinde idrar sökücü özelliği bulunuyor ve zayıflama yardımcı oluyor.
Biberiye: Hazım kolaylaştırıcı ve yağ yakıcı etkisi olan biberiye ile vücudunuzdaki toksinlerden arınıyorsunuz.
Mate Yaprağı: Obezite tedavisindeki faydaları bilinen mate çayı, vücuttaki yağ emilimini engelleyerek, vücudun daha kolay su atmasını sağlıyor. İştahı da kapatan mate çayı dolayısıyla zayıflamanıza yardımcı oluyor.
Yeşil Çay: Yeşil çay sindirim sistemini kuvvetlendirerek vücudu biriken toksinlerinden arındırıyor ve bünyeyi rahatlatıyor.
[h=2]Ender Saraç Yağ Eritici Bitki Çayı Tarifi:[/h]Malzemeler:

• Bır miktar Mısır püskülü
  • 2 Avokada yeşil yaprağı
  • Bir miktar Kiraz Sapı
  • 3 yaprak Sinameki
  • 5 adet bütün Maydanoz
  • Az bir miktar Rezene Tohumu
Bu zayıflama çayı hazırlanışı ise daha basit. Malzemeler bir bardak su ile birlikte 3 dakika boyunca kaynatılır. Kaynatma işlemi bittikten sonra çay süzülür ve üzerine limon konup servis yapılır. Sabah 2, akşam 2 bardak tüketilmesi önerilen zayıflama çayı özellikle hafif yemekler sonrasında tüketilmeli.

bir siteden alıntıdır...

ben yapamıyorum emzirdiğim için belki sizin işinize yarar...

Hilal çok geçmiş olsun canım ama arkadaşların dediği gibi ihmal etmedn doktra git canım.

Nidah genemi az mesaj yazmışım yuh ya

Ah kızlar ah dün akşam heryerim kırılacak gibi ağırıyordu hiçbişeye dokunmadan 2 saat uyudum sonra kalktım dahada berbat olmuşum heryerim ağırıyordu yemek yedim yattım tekrar şimdiye gene ağrım var başımda ağırıyor ama şimdi işimi yapmam lazımm

Canım ütü yapmak istiyor ama sanırım onu akşam yapıcam ütüyü amcam ev hediyesi olarak aldı ütü masasıda almış :)) yeni ütüyü deneyesim vaar

Ekino annemde buna benzer bşr çay içiyodu 2 sene önce falan metabolizması hızlansın diye.. İşe yaradığını söylemişti bence denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…