Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya tam bir saattir bulaşık yıkıyorum canım çıktı yaaa. Ama anca bitti yaa. Annemede söyleyince alalım sana bulaşık makinası dedi taksitle. Ama maddi durumum okadar sıkışıkki taksit bile ödeyemeyecek durumdayım.

Ve ayrıca hergün bukadar bulaşıkta birikmiyor dedim anneme dün misafir geldi diye böyle birikti bu bulaşıklar yoksa benle eşim ikimiz nekadar bulaşık olabilirki bu evde.

Yahu burasıd zayıflma topiğimi yoksa benim dert günlüğümmü bilemedim.

Diyet konusunada döneyim az yemeye tekrar başladım inşallah haziranda bu iş tamam olacak çok az vaktim kaldı.

günaydın kızlar..
bildiğin ishal oldum mikrop mu kaptım nedir, akşamdan beri su içsem tuvalete koşuyorum
kahvaltıda haşlanmış papates yedim bakalım işe yarıcak mı

Geçmiş olsun mattika bişey dokunmuş olabilir

Sa sen hazirana kadar zayıflamassiiiin kaç haftadır düzgün bi kilo verdiğini göremedim bizim iddayi ben kazancmmm sen boşver zayıflama

Geçmiş olsun mattika bişey dokunmuş olabilir

Sa sen hazirana kadar zayıflamassiiiin kaç haftadır düzgün bi kilo verdiğini göremedim bizim iddayi ben kazancmmm sen boşver zayıflama

sağol canım. eşim de iyi olur kilo verirsin demez mi
çok da halsizim, hava güzel diye bi sürü planımız vardı evde yatmaya döndü planlar.
gittin mi bi hastaneye? tetanoz aşısı olmadıysan yakında ihmal etme sağlık ocağı da yapar git mutlaka

günaydın kızlar..
bildiğin ishal oldum mikrop mu kaptım nedir, akşamdan beri su içsem tuvalete koşuyorum

çok geçmiş olsun canım....kabızlık ayrı dert bu ayrı dert ....bişeymi dokundu acaba....

yok canım gitmedim yatıyorum evde çok halsizim basimda ağrıyo acaba onun mu etkisi basamiyorum üstüne inşallah bişey olmaz

sende dikkat et canım daha fazla uşutme bebişine baktım masallah ne tatlı o yaa burdan isirasim geldi Allah nazarlardan korusn

geçmiş olsun mattika
bazen sularda falan mikrop oluyor belkide ondandır.
türk kahveside iyi geliyor bence...

kimsecikler yok ....herkes geziyor galiba.....gezin ama yemeyin kızlar.....ben bugün temizlik yaptım baya yoruldum şimdi:126:keyfi zamanı....

bugünkü menüm;
kahvaltı:benim klasik kahvaltım ....
ara:1 muz+2 kare bitter çiko+1 kupa 5'i biryerde form çay
öğlen:1 tabak cacık+1 dilim t.b. ekmeği
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+5 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase çorba+1 karnıyarık+2ç.k.pilav+salata
ara:2 şekersiz çay+40 gr çerez+meyve
belki bitki çayı

2 lt su

bu arada ben karnıyarığı yaparken patlıcanları kızartmıyorum kızlar....buda yemeğin baya hafif olmasını sağlıyor....tavsiye ederim

Bende pazara gittim bol yeşillik aldım eve geldik aslında hava güzel şöyle bir yürüsem iyiydi ama kızımı uyuttum
artık temizlikle egzersiz yapcam artık:)

mattika çok geçmiş olsun havalar isindi bakter ve mikroplar ürer artık su veya disarda et yediysen büyük ihtimalle ondan dır
kızlar hava çok güzel dışarı ciktim 1 saat yürüyüş ve pazar alışverişi yaptım akşama kabak ve yoğurt yapacağım az önce şekerpare ye saldırmamak için zor tuttum kendimi bir minik muz doğrayıp yoğurt ve tarçın la yedim iyi geldi valla
neyse ben kaçar kızlar

Selam kızlar ben bugün kurstaydım ve yarında kursta olucam. mesaj sayısında azalma olursa affola lütfen. bugünki menüm çok saçma oldu..

Sabah yok..

Öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı ( taktım bulgur pilavına biyerde okudum kız sürekli bulgur yiyerek kilo vermiş )

ara yok..

Akşam yani birazdan salata yoğurt falan yiycem bugünlk bu kadarr..

yağmur 199
bu kadar aç kalma valla tansiyonun falan düşer

yanına leblebi,kuru kayısı falan al iyi gelir

haftasonu mesaj zorunluluğu yok hafta içi 5 mesaj zorunlu

çok geçmiş olsun canım....kabızlık ayrı dert bu ayrı dert ....bişeymi dokundu acaba....
sağol canım.. dokuncak bişey de yemedim ama.

sağol canım allah herkesin bebeğini korusun.
aşıya git ihmal etme bak söz dinle

geçmiş olsun mattika
bazen sularda falan mikrop oluyor belkide ondandır.
türk kahveside iyi geliyor bence...
sağol canım hazır su içiyoruz ama bilemedim ki

sağol yakarcım. dışarda bişey de yemedim evde oturuyorum. neyse düzeldi biraz

haftasonu mesaj zorunluluğu yok canım ama uğramamazlık etme sen yine de. buraya girmedikçe kaçamak yapıyoruz çünkü aman amann

günaydın kızlar..

mattikacım geçmiş olsun sana eşimin doktor abisinin bile neden işe yaradığını açıklayamadığı bir kocakarı ilacı söyliyim...belki biliyosundur beni hemen iyi eder....
1 tane şişe uludağ gazozun içine 1 tane aspirin atıyosun çoooooook köpürüyor, belki yarıya indiripde atabilirsin. bir süre sonra köpürmesi durunca içiyosun etkisini hemen gösteriyor eğer mikrobik değilse....mikrobikse bilemiyorum ama...tekrar geçmiş olsun......

hilalcim bak seni biraz korkutayım mı, çok önemli canım git vurdur aşını....senin için ekliyorum lütfen oku....

Toksinler kan yoluyla merkezi sinir sistemine giderek hastalık belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olurlar. Basit bir sıyrık ve temiz bir yarada tetanos basili vejetatif hale geçemez.Kuluçka süresi yani vücuda girdikten sonra hastalık belirtilerinin meydana çıkması arasındaki süre ortalama olarak 3-8 gün kadardır. Doku harabiyeti fazla ve yabancı cisimlerle çok kirlenmiş yaralarda bu süre 24 saate kadar kısalabilir. Kültür seviyesi geri olan bölgelerde kendi kendine yapılan düşüklerde ve çocuk doğduktan sonra göbek kordonunun uygun olmayan şartlarda kesilip bağlanması da tetanos oluşmasına sebep olur.Tetanoz belirtileri:
Hastalık ilk önce iştahsızlık, uykusuzluk, huzursuzluk, sinirlilik, baş ağrısı gibi belirtilerle başlar. Daha sonra yüz ve çene kaslarında gerginlik ve kasılma başlayınca hastalığın ne olduğu anlaşılır. Çene kasları kasılır hasta ağzını açamaz, çiğneme güçleşir. Dudaklar gergin ve iki ucundan çekilmiş gibidir. Yüzde alaycı gülüş görünümü vardır. Hastalık ilerledikçe boyun, sırt, kol ve bacak kaslarında da kasılmalar başlar. Kasılmalar nöbetler halinde gelir. Kasılmalar bazen kısa süreli bazen de uzun süre devam eder. Işık, gürültü, dokunma gibi dış etkenler nöbetlerin gelmesini arttırır.
Kuluçka süresi ne kadar kısa olursa hastalık o kadar ağır seyreder ve kurtulma şansı yok gibidir. Ancak hastalığın kuluçka süresi 14 günden daha fazla ise hastalık hafif seyreder ve kurtulma şansı da yüksektir.

hafife alıncak bişey değil, her şey bizim için bana bişey olmaz deme bacım....

BU ARADA SENİNDE BAŞIN AĞRIYODU DİMİ....ALLAH KORUSUN...MİNİCİK İĞNE YAAAAA KOLDAN YAPIYOLAR HİSSETMEZSİN BİLE....KALK BİRİ GÖTÜRSÜN SENİ.....

Son düzenleme:

annem de az suyla nişasta pişirir yedirirdi, ama düzeldi gibi şimdi. tabi bugün patates diyeti yaptım resmen.

aaa tamam kızlar çok sevindim mesaj zorunluluğu olmamasına :) valla salata + yoğurt yedim ve şuan açıktığımı hissediyorum :) yeşil elma yesem mi diye düşünyorum.

Hilalcim streç film sar kollarına basenlerine falan iyi oluyo. sarkmalar varsa kollarında ilk önce yarım litrelik suları tut ellerinde kaldırıp indir. daha sonra 1 lt yap su şişelerini toparlar kollarını. tabi streç sarmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…