Geçmiş olsun mattika bişey dokunmuş olabilir
Sa sen hazirana kadar zayıflamassiiiin kaç haftadır düzgün bi kilo verdiğini göremedim bizim iddayi ben kazancmmm sen boşver zayıflama
günaydın kızlar..
bildiğin ishal oldum mikrop mu kaptım nedir, akşamdan beri su içsem tuvalete koşuyorum
kahvaltıda haşlanmış papates yedim bakalım işe yarıcak mı
sağol canım. eşim de iyi olur kilo verirsin demez mi
çok da halsizim, hava güzel diye bi sürü planımız vardı evde yatmaya döndü planlar.
gittin mi bi hastaneye? tetanoz aşısı olmadıysan yakında ihmal etme sağlık ocağı da yapar git mutlaka
Selam kızlar ben bugün kurstaydım ve yarında kursta olucam. mesaj sayısında azalma olursa affola lütfen. bugünki menüm çok saçma oldu..
Sabah yok..
Öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı ( taktım bulgur pilavına biyerde okudum kız sürekli bulgur yiyerek kilo vermiş)
ara yok..
Akşam yani birazdan salata yoğurt falan yiycem bugünlk bu kadarr..
sağol canım.. dokuncak bişey de yemedim ama.çok geçmiş olsun canım....kabızlık ayrı dert bu ayrı dert ....bişeymi dokundu acaba....
sağol canım allah herkesin bebeğini korusun.yok canım gitmedim yatıyorum evde çok halsizim basimda ağrıyo acaba onun mu etkisi basamiyorum üstüne inşallah bişey olmaz
sende dikkat et canım daha fazla uşutme bebişine baktım masallah ne tatlı o yaa burdan isirasim geldi Allah nazarlardan korusn
sağol canım hazır su içiyoruz ama bilemedim kigeçmiş olsun mattika
bazen sularda falan mikrop oluyor belkide ondandır.
türk kahveside iyi geliyor bence...
sağol yakarcım. dışarda bişey de yemedim evde oturuyorum. neyse düzeldi birazmattika çok geçmiş olsun havalar isindi bakter ve mikroplar ürer artık su veya disarda et yediysen büyük ihtimalle ondan dır
kızlar hava çok güzel dışarı ciktim 1 saat yürüyüş ve pazar alışverişi yaptım akşama kabak ve yoğurt yapacağım az önce şekerpare ye saldırmamak için zor tuttum kendimi bir minik muz doğrayıp yoğurt ve tarçın la yedim iyi geldi valla
neyse ben kaçar kızlar
haftasonu mesaj zorunluluğu yok canım ama uğramamazlık etme sen yine de. buraya girmedikçe kaçamak yapıyoruz çünkü aman amannSelam kızlar ben bugün kurstaydım ve yarında kursta olucam. mesaj sayısında azalma olursa affola lütfen. bugünki menüm çok saçma oldu..
Sabah yok..
Öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı ( taktım bulgur pilavına biyerde okudum kız sürekli bulgur yiyerek kilo vermiş)
ara yok..
Akşam yani birazdan salata yoğurt falan yiycem bugünlk bu kadarr..
günaydın kızlar..
bildiğin ishal oldum mikrop mu kaptım nedir, akşamdan beri su içsem tuvalete koşuyorum
kahvaltıda haşlanmış papates yedim bakalım işe yarıcak mı
mattikacım geçmiş olsun sana eşimin doktor abisinin bile neden işe yaradığını açıklayamadığı bir kocakarı ilacı söyliyim...belki biliyosundur beni hemen iyi eder....
1 tane şişe uludağ gazozun içine 1 tane aspirin atıyosun çoooooook köpürüyor, belki yarıya indiripde atabilirsin. bir süre sonra köpürmesi durunca içiyosun etkisini hemen gösteriyor eğer mikrobik değilse....mikrobikse bilemiyorum ama...tekrar geçmiş olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?