Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun mattika bişey dokunmuş olabilir

Sa sen hazirana kadar zayıflamassiiiin kaç haftadır düzgün bi kilo verdiğini göremedim bizim iddayi ben kazancmmm sen boşver zayıflama

görecegiz

Iyi aksamlar kizlar nihayet bol gülücük ifadeli yaziyorum cünkü laptopumu actim istedigim kadar iphone kullanayim bilgisayarin yerini hicbisey tutmuyor

Bugün epey yoruldum. Yemek konusunda sacmaladim azicik. maalesef

Amaaaaaaaaaaaaaaa abiye bir elbise denedimmmm veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 40 beden olduuu

40 bedene neden seviniyorsun derseniz aciklayayim cünkü gecen yaz 44 beden giyinyiodumda

ama tabiiki o elbiseyi almiyorum yazinki dügünde cok sk olmaliyim. ama elbise almadim henüyz 2 ay sonra alacagim

Aslinda nikahimda giyindigim siyah cok shik bir elbisem var. birkere nikahimda bikerede burda bir dügünde giyinmistim. esime ben onu senin kardesinin dügünündede giyineyim deyince yok onu giyinme zaten 2 defa giyindin dedi. eh dedim madem okadar israr ediyorsun seni kirmayacigim elbise alacigim

ama burda elbiseler ates pahasi nikah elbisemi giyinmek yüzde 30 oraninda icimden geliyor. bakalimmmmm of hersey dert yaaaaa

en önemlisi zayiflamak ve herkesten artik su cokkk güzel olmussun cümlesini duymak istiyorum

saatlerin ileri alınmasına rağmn sabahın köründe uyanan oğluma burdan şükranlarımı sunuyorum

günaydın kızlar...
inşallah hepiimiz için kalorisiz güzel bir gün olur

benimde dün biraz damla sakızlı muhallebiden başka kaçamağım olmadı ama canım çok çekmişti
neyse sabah suyumla başlıyorum bakalım

günaydın
hava aç sam mı yoksa kapalı kalıp bunları bunalima depresyona soksam mı diye düşünmekte
bugün benim kaynana tör gelecek kalkıp evi toplayalım bari hoş ne kadar toplasan da o gene kusur bulacak ama neyse ben kaçar
dua edin bana bacılar

günaydın kızlarr

mattika geçmiş olsun canm
sağol nidahcım.

saatlerin ileri alınmasına rağmn sabahın köründe uyanan oğluma burdan şükranlarımı sunuyorum
ben de şaşırdım önce bu çocuk nasıl uyudu bu saate kadar diye, meğer telefon kendi saatini ileri almış ben de saf gibi sevinmştim

kolay gelsin bacım.
kaç yıllık evli olsan da bu kaynana gelecekse aynı sıkıntı sanırım

Yakar bacım allah yardımcın olsun zor bi durum

Ben bugün çalışıyorum :)

Aslında ağlayan ifade yapmalıyım

bacım çok saol beni düşünmüşsün yazmışsın çok teşekkür ederim o dedğin belirtilerin hepsi var bende ama iştahsızlık ve kasılmalar hariç :))
gözlerim kaymış bi şekilde dolaşıyorum hani dedim o kadarcık yaramı beni böyle hasta etti yoksa gerçekten hastamıyım
bu ara çok sinirliyim duygusalım hemen herşeye ağlamaya başladım baş ağrısıda var
evde kmse önemsemedi,ciddiye almadı o yüzden sinirlendim bende kendi kendime gitmiyorum hastaneye falan dedim 3 gündür üzerine basamıyorum hep yatıyorum şişti falan bana kmse gel gidelimde iğne vurduralım demedi bende bu ayakla tek başıma çıkıpta gidemem bu yüzden gitmedim bacım

daha önceden tetenoz iğnesi vurulmuştum 5-6 sene oldu hayırlısı valla belki bana bişey olursa ciddiye alırlar evdekiler ....

bi ara sürekli kol hareketleri yapıodumda cnm bıraktım yaa nişanıma az kaldı 3 ayı bozduk valla bu kollarla nasıl nişanlık giyincem ((

bu arada bacım nickin cok tanıdık geliyo bende de ekliymişsin konuşmuşluğumuz olAn kişileri ekliyorum sen beni bi yerden tanıdınmı

Son düzenleme:

evet canım bi ara bi topikte beraber zayıflamaya çalışıyoduk tanımazmıyım aşk olsunn..

Kızlar bu arada bu sabah kursa giderken 2 poğaça yedim... Öğlen yok. kurstan çıkıncada sevgilimle sahile gittik hva çok güzeldi tabi sahilde boş durmadım ve 1 magnum 1 limonlu soda yuttum.. hiç yemek yemedim.. şuandada çiğköfte dürüm + ayran içiyorum. bu arada tartı aldımmmm ve 70 üzeri çıkmayı umuyodum hatta 74 75 olmuşumdur diye korka korka çıktım tartıya veeeeeee 68.200 çıktımmmmmm tabi başka başka yerlerde tartıldım ve inanmadım emin olmak için yeni alınmış 19lt lik damacana suyu tarttım ve 20.100 çıktı derler ya dijital 1kg fazla tartıyo diye bende 67-68 im sanırımm ve tok olarak 68.200 yupppyyyy

oh oh hemende çizelge hazırlanmış senin adına sevindim bacım biz senle diyete başlayalım demiştik galiba ben dukan yapalım demiştim

oh oh hemende çizelge hazırlanmış senin adına sevindim bacım biz senle diyete başlayalım demiştik galiba ben dukan yapalım demiştim

evet canımmmmmm ben çalışıyorum diye yapamam demiştiim.. sen devam ettin dimi ben 4 kg verip bırakmıştım.. sonra geri aldım sandım kiloları hiç tartılmadım ama almamışım hatta 2 kg daha vermişim mayısa kadar inşallah 60 oluruuummmm

inşallah canım insan kilo verdiğini görünce dahada bi gaza geliyor dimi ben bugün itibariyle o günden bu güne tam 11 kilo verdim

inşallah canım insan kilo verdiğini görünce dahada bi gaza geliyor dimi ben bugün itibariyle o günden bu güne tam 11 kilo verdim

maşallah bitanemm :) de ben nasıl sana yetiştim ona aklım ermedi aramızda 1 kg vardı başlarkenn.. hiç bırakmasam demek aynı olacakmışız

mutlu akşamlar kızlarrrrrbugün tam anlamıyla temiz hava bol gıda oldu hadi hayırlısı....cezasıyla sevabıyla paylaşayım menümü
kahvaltı:
1 dilim t.b. ekmeği+2 fincan şekersiz çay+1 haşlanmış yumurta beyazı+1 kk peynir+2 yeşil,2 siyah zeytin+1 tutam limonlu maydanoz+1 domates+1 yudum reçel
yazarken yoruldum....ne çok yemişim
ara:1 muz
öğle:
15:00->çiğ köfte dürüm+1 yaran
ara:
2 şekersiz çay+1 top çiko,1 top sütlü dondurma yedin de çiko sosu vede fındık tozu neyime ise
akşam :da yedim
1 kase çorba+1 porsiyon karnıyarık+1/2 kase yağsız makarna+havuç,turp salatası+1bardak diet kola
ara:
25 gr cirps+1 barda diet cola+1 kupa 5'i bir yerde çay

1 lt su.....

Yağmur bacım doğru diyosn ben çok süründürdum diyeti yaa hakkıyla yapsaydim şimdiye çoktan hedefe ulaşmıştm neyse hayırlısı böyle de yavaş yavaş vermiş oldum:)

hilalcim evet seni düşündüğümden yazdım canım ben biraz pipirikliyimdir de...inşallah bişey olmaz...:44::44::44:

kızlar bu hafta sonu hiç kaçamağım yok tatlı ve karbonhidrat adına ancak kendimi hiç hafiflemiş hissetmiyorum, malum dönem bu hafta olacak acaba ondan mıdır???
canım tatlı istiyor ama kuru kayısı yiyince hafif geçiyor krizler....yarın kilo bildiricez cezalı sayısı çok olmaz inşallah:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…