Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Size üzülerek bir itirafta bulunmak istiyorum.

Ben tam 3 haftadır sürekli kilo aldım

Pazartesi kilo bildirelim demiştiniz ya

Artık saklamanın anlamı kalmadı kızlar ben 78,3 kilo oldum yani 3,5 kilo artıdayım

Affetcenizmi beni

Yağmur bacım doğru diyosn ben çok süründürdum diyeti yaa hakkıyla yapsaydim şimdiye çoktan hedefe ulaşmıştm neyse hayırlısı böyle de yavaş yavaş vermiş oldum:)

olsun ama bi yandan iyi. çünkü uzun süre oldu diyet yapalı vücut az yemeye alışıp kilo vermemeye yani sabitlenmeye başlıyo bi yönden iyi seninki . hem daha çok var nişana kadar hedefindende zayıf olursun inşallah

Günaydın kızlaaarrrr bgün içimde bir mutluluk bir mutluluk ki anlatamammm tartıda 70 ve üzeri çıkmadığım için mi, yoksa 6lı kiloları gördüğüm için mii , yoksa havalar güzelleşti diyemi bilemedim ama mutluyumm inşallah kaçamaklarınız artmamıştırda sizde bugün musmutlu olursunuz inşallah

yağmurcum seni çok çok tebrik ederim
inşallah hedeflerdiğimiz kiloyada geliriz
bizimde azıcık kaçamaklarımız oldu ama yine pazartesi bugün iş ciddileşti:)
bu arada poğaça yerine simit al istersen o daha az yağlı ve kaloriliymiş
bende sanki azıcık hafiflemeye başladım gibi
bizim ev 4.katta nefes nefese kalıyordum dün bi baktım çıkıvermişim valla

sabah:
peynir,zeytin
çay
yeşillik
az ekmek

öyleyse simit alırım canım ya çok sağol :) ya bu arada ben kendimi hiç zayıf hissetmiyorum. kendimi nasıl alıştırdıysam 70 ve üstü çıkmaya hala 60lı kilolarda olduğuma inanamıyorum bide o hiç açılmamış damacanayı tartmasaydım + 1 kg fazla çıkartmasaydı hiç inanmazdım 68 kg olduğuma

ah be kuzum imam cemmat ilişkisini bilrsin di mi? biz seni affederiz nasıl söz o ama sen kendine yapıyon kötülüğü, sen kenine kızmayacak mısın?

günaydın kızlar, moralim çok bozuk, sabah büyük bir heyecanla tartıldım 66,8'i gördüm, dipteyim şuan. verilecek tüm cezalara razıyım. Ama inanın kendimi tutum. tecrübeli arkadaşlar menüme bakıp yorum yapsınlar, tek hatam dün çok az su içtim.

cuma akşamı,

2-3 yemek kaşığı pilav (Çınar ın artanı)

c.tesi

1- 7 tahıllı simit, 1-2 yudum normal simit, 3 zeytin, biraz peynir, 1 üçgen peynir, 2 şekersiz çay,

öğlen

1 tabak z.bamya 1 dilim t.b.e.

akşam

bol salata 10-12 kızarmış balık (istavrit- kabuklarını soydum)

pazar,

1,5 dilim t.b.e

2 kaşık biberli domatesli sosis (koca yapmış yenmese olmaz)

peynir, yumurta, 2-3 zeytin

ara
1 kase çilek

öğlen
yarım simit -üçgen peynir

ara

1 avuç haşlanmış tavuk (çorbaya çok geldi atıverdim ağzıma)

akşam

yarım kaseden az çorba

ev yapımı küçücük bir poğaçanın yarısı (Çınar yemedi ben yedim)

c.tesi akşamı çok şiddetli gaz sancısı yaşıdım, hastaneye gitmeyi bile düşünüm Allah tan geçti. Evet kızlar, takımn verdiği ceza acıtmaz diyerek bekliyorum. Ben cumaya göre +700 deyim.

Aslında menülerin gayette güzel nasıl + 700 çıkmışsın çok şaşırdımm

çınarın annnesi bencede çok makul bir menü
aklıma şu geldi belki malum günler için vücudun su toplamıştır
bencede hava güzelse güzel bir yürüyüş yaparsın
hafif beslenirsin gider
hadi bakalım

günaydın
hava güzel ve 1 nisan neşe doluyor insan
yeni ayyeni hafta yeni başlangıç demek
sa yapmışsın bir hata ama 3 kiloluk bir hata bu hafta telafi etmen lazım bak 80 lere az kalmış azicik gayretle hop 80 yazık emeğine yazık
bu işi bitirelim artık senin 3 yıl benim 2 yıl oldu kız hapise düşsek on kere çıkardık yetmez mi bu mapusluk

ah yeliz çok isterdim ama malum dönem geçen haftaydı benim, çalışıyorum ben gidemem ki bir yere

çalışıyorum yağmur cum, çok isterdim aslında. bu ara özelikle c.tesi hep hareket halindeydim, pazar da çınar ı parka götürdüm canım cıktı, ama sonuç hüsran:26:

pardon ben çalışmıyosun sanıyodum. çok ilginç aslında ama hafta sonunda +700 hemde yediklerine rağmen anlamadım valla ben canım ya :44:

alemsin yaaa güldüm sabah sabah.... hesapladımda benimde 5 yıl olmuş yazık valla yazık kendimizi kandırmışız....

ben diyodum bu hatun o pastayı fln yiyerek nasıl aynı kiloda diye

kaptancım menü de pek paylaşmadın sankim son günlerde.

hadi biraz daha dikkat yaza 2-3ay kaldı.

ben de aslında çok dikkat ettim bu hafta ama 60 olmuşum.200-300gr kadar artıdayım.

bugün dışarda işlerim var,fzla giremicem kızlar.msjlar 5 i bulamayabilir .

ve bol yürüyüş yapcam inş araç kullanmıcam bugün

herkese hayırlı bir hafta olsun inş..

bu arada aklıma geldi S A 1nisan şakası yapıyosundur belki

çınarınannesiii seninki de su az içmendendir,bu menüyle kilo alınmaz,yeşil çay falan da iç şişlik ödem vs halleder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…