günaydın kızlarr herkese mutlu ve az kalorili bir hafta olsun! bugün itibariyle nisan ayına girmiş bulunmaktayız:) yani yazın gelmesine tam 2 ay kaldı haydi canlanalım! ben bu haftasonu kaçamka yapmadım sadece dün akşam yemeği yerine 1 bira (hepsini bitirmedim) yanında da etiform mısır patlağı yedim. bu aralar şu mısır patlağına takmış durumdayım.sadece 2 gün de 2 lt su içtim üstüne çıkamadım ama haftaiçi 2lt'nin de üstüne çıkıcam ve cumartesi günü sonunda regl oldum o yüzden cuma için güzel kilolar verme umudum var inşallah olur:) bu arada sabah tartıldım ama regl olduğum için fazla umudum yoktu ama 58.2 çıktım kızlar 200 gr gitmiş bile:)
Size üzülerek bir itirafta bulunmak istiyorum.
Ben tam 3 haftadır sürekli kilo aldım
Pazartesi kilo bildirelim demiştiniz ya
Artık saklamanın anlamı kalmadı kızlar ben 78,3 kilo oldumyani 3,5 kilo artıdayım
Affetcenizmi beni
ya kızlar bişey sorucam. ben dün yeşil çay almadım böğürtlen çayı aldım kilo falan yaparmı acaba.. yeşil çayı şekersiz içemiyorum ama tekrardan almam lazım sanırım tamda kg vermişken
super olmuş arkadaşın, tebrik ederim, darısı başımıza
mattikacım, hilalcim çok geçmiş olsun,
umarım hemen iyileşirsiniz.
aşağıda listemizi görebilirsiniz herkes yanına bugünkü kilosunu yazsın
S_A( 74.8 / 00,0 )
Yakar76 ( 63,9 /0,0 / ) izinli
nidah ( 59,9 / 00,0 )
mattika ( 68,3 / 00,0 )
hilal60300 ( 65,9 / 00,0 )
ekino ( 75.8 / 00,0 )
CINARINANNESI ( 66,1 / 00,0 )
Sportie ( 66,0 / 66,0 / ) kilosu aynı
BLUEDENIZ ( 62,4 / 00,0 )
Phatosh07 ( 58,4 /58,2 / 0.2 )
kilo alanlara ceza düşünelim bu arada
gruptan bikaç gün uzaklaştırma alsın. sanal ortamda başka nasıl ceza verilebilir ki başka.. ama gruptan uzaklaşınca yemesine dikkat eder bi nevi kendine cezası olur. benceee.. sizce :26:
olsun ama bi yandan iyi. çünkü uzun süre oldu diyet yapalı vücut az yemeye alışıp kilo vermemeye yani sabitlenmeye başlıyo bi yönden iyi seninki . hem daha çok var nişana kadar hedefindende zayıf olursun inşallah
Günaydın kızlaaarrrr bgün içimde bir mutluluk bir mutluluk ki anlatamammmtartıda 70 ve üzeri çıkmadığım için mi, yoksa 6lı kiloları gördüğüm için mii , yoksa havalar güzelleşti diyemi bilemedim ama mutluyumm inşallah kaçamaklarınız artmamıştırda sizde bugün musmutlu olursunuz inşallah
hilal cim, alıntı yapamadım, net gelip gidiyor, umarım doktora gitmişsindir. hiç kimseye kızıp kendini cezalandırma, önce sen kendine iyi bakacaksın, kendine değer vereceksin. ekino nun yazdıkarlarını da okudum. Birde tetanoz aşısı 5 yıllıktır. İşini şansa bırakmamışsındır umarım.
S_A( 74.8 / 00,0 )
Yakar76 ( 63,9 /0,0 / ) izinli
nidah ( 59,9 / 00,0 )
mattika ( 68,3 / 68,3 )
hilal60300 ( 65,9 / 00,0 )
ekino ( 75.8 / 00,0 )
CINARINANNESI ( 66,1 / 66,8 )
Sportie ( 66,0 / 66,0 / ) kilosu aynı
BLUEDENIZ (61.9 / 62.4)1 saat yürüyüşle aynı kiloyu gördüm bu arada
Phatosh07 ( 58,4 /58,2 / 0.2 )
yine aynıyım yine aynıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?