ayyyyyy mattika çok güzel duruyoöğle yemeğinin de resmini çekip koysana ben burda motive oldum valla karataya başladınmı
ah be kuzum imam cemmat ilişkisini bilrsin di mi? biz seni affederiz nasıl söz o ama sen kendine yapıyon kötülüğü, sen kenine kızmayacak mısın?
günaydın
hava güzel ve 1 nisan neşe doluyor insan
yeni ayyeni hafta yeni başlangıç demek
sa yapmışsın bir hata ama 3 kiloluk bir hata bu hafta telafi etmen lazım bak 80 lere az kalmış azicik gayretle hop 80 yazık emeğine yazık
bu işi bitirelim artık senin 3 yıl benim 2 yıl oldu kız hapise düşsek on kere çıkardık yetmez mi bu mapusluk
ben diyodum bu hatun o pastayı fln yiyerek nasıl aynı kiloda diye
kaptancım menü de pek paylaşmadın sankim son günlerde.
hadi biraz daha dikkat yaza 2-3ay kaldı.
ben de aslında çok dikkat ettim bu hafta ama 60 olmuşum.200-300gr kadar artıdayım.
bu arada aklıma geldi S A 1nisan şakası yapıyosundur belki
çınarınannesiii seninki de su az içmendendir,bu menüyle kilo alınmaz,yeşil çay falan da iç şişlik ödem vs halleder inş.
canım biz sana neden kızalım biz sonuçta sadece burda gördüğümüz kiloyu rakam olarak biliyoruz ama bu kiloyu taşıyan ve seni nasıl hissettirdiğini bilen sensin biz sadece sana burdan destek olabiliriz ve seni motive etmeye çalışabiliriz. bak artık nisan ayına geldik hadi bu kadar zamandır uğraşıyorken kilo vermek için bugünden itibaren kendine çeki düzen ver bu kadar emeğine ve zamanına yazık etme! yeni ayla beraber yeni düzen kur kendine. dukan diyeti yapıyordun tam gaz devam et. bak daha düğüne gidiceksin kocanın kolunda çok şık ve küçük bir beden elbiseyle hayal et kendini:)
canım böğürtlen çayının kalorisi hakkında bir fikrim yok ama yeşil çay al bence her gün bir bardak içmeye çalış çok faydası oluyor bence
teşekkür ederim canım inş. hepberaber kurtulcak bu kilolardan
canım emeğine sağlık valla süpersin:)
günaydın kızlar..
S_A umarım 1 nisan şakasıdır yazdığın.. iki türlü de kendine gelmen lazım artık ben hamile kalmadan önce de burdaydık beraber, bu iş bitsin artık yeter.
cuma akşamı ve cumartesi günü bikaç haşlanmış patatesle yaşadım baya su kaybettim, dün iyiydim. diyet de iyiydi yürüyüşümü yaptım ama akşam misafirliğe gittik akşam akşam 8-9 çeşit ikram niye hazırlanır anlamadım, bel çevresi en geniş şehirmiş burası, nedeni ortada. ağzıma hiçbişey sürmemem mümkün değildi. yedim yani.
tabi misafirliğe gitmeden eski kıyafetlerime sığmaya çalıştım başaramadım. son 2-3 kiloyu vermeme rağmen göbek ve bel bölgesinde hiç değişim olmadığını farkettim. karatay diyeti yaparken göbek bölgesi böyle değildi hemen toparlanıyodu. bi süre yine karataya dönmeye karar verdim. bu defa bıkmadan götürürüm inş. çünkü yediğim 1 dilim ekmek resmen göbeğe yapışıyo, okadar dikkat etmeme rağmen sıfır ekmek sıfır şekerli beslenmedeki gibi hafif hissedemiyorum. benden haberler böyle
kahvaltı kadar görsel olmayabilir ama diğer öğünler. karataya döndüm bugün itibariyle. meyve yok diyo karatay bi ona uymayacağım emzirdiğim için. gündüz saatlerinde yerim meyvemi.
tartı ilerledi ama simit bölgesi hiç ilerlemedi son 2 kiloda. sinir oldum
yaa bende karatay yapmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum ekmek yok yasak olunca daha cok yiyesim geliyo:26:
günaydın kızlar, moralim çok bozuk, sabah büyük bir heyecanla tartıldım 66,8'i gördüm, dipteyim şuan. verilecek tüm cezalara razıyım. Ama inanın kendimi tutum. tecrübeli arkadaşlar menüme bakıp yorum yapsınlar, tek hatam dün çok az su içtim.
cuma akşamı,
2-3 yemek kaşığı pilav (Çınar ın artanı)
c.tesi
1- 7 tahıllı simit, 1-2 yudum normal simit, 3 zeytin, biraz peynir, 1 üçgen peynir, 2 şekersiz çay,
öğlen
1 tabak z.bamya 1 dilim t.b.e.
akşam
bol salata 10-12 kızarmış balık (istavrit- kabuklarını soydum)
pazar,
1,5 dilim t.b.e
2 kaşık biberli domatesli sosis (koca yapmış yenmese olmaz)
peynir, yumurta, 2-3 zeytin
ara
1 kase çilek
öğlen
yarım simit -üçgen peynir
ara
1 avuç haşlanmış tavuk (çorbaya çok geldi atıverdim ağzıma)
akşam
yarım kaseden az çorba
ev yapımı küçücük bir poğaçanın yarısı (Çınar yemedi ben yedim)
c.tesi akşamı çok şiddetli gaz sancısı yaşıdım, hastaneye gitmeyi bile düşünüm Allah tan geçti. Evet kızlar, takımn verdiği ceza acıtmaz diyerek bekliyorum. Ben cumaya göre +700 deyim.
çınarınannesi bence günlük ödemdir çok takılma ancak şöyle bir yorum yapabilirim çocuklardan artakalanları yiyiyoruz ya gizli kaloriler oluyor onlar...mehmet öz showda gizli kalori konularını işlediler mesela kadın fıstık ezmeli sandviç yapıyor kaşıkta kalan az miktarıda yalıyor tabiki bende yapıyorum yapmayan azdır, hooop 80 kalori ekleniyor...bunun gibi...kızın kahvaltısı ılınmışmı diye ucundan tadına bakıyorum eminim 20-30 kalori vardır veya büyük kızın tabağında 1-2 patates dilimi kalıyor cumburlop mideye...böyle böyle belki de fazladan 200 kalori alıyorumdur diye düşünüyorum artık yapmıyorum...bu arada geçmiş olsun....
ha birde bamya demişsin eğer bamyayı göz kararı yağla pişiriyosan oda etkiliyor olabilir...1 kg sebzeye 2 yk yağ veriyor diyetisyen...onda da soğanlar mısır gibi patlıyor yağsızlıktan çat çat diye bir de böyle bişey söyleyebilirim...
ilk kitabı vardı bende. ikinciyi de e-kitap olarak indirdim. çok farklı konulardan bahsediyo istersen sen de e-kitap olarak ara indir canım
çok sağol mattika cım, sabah hariç hiç zorlanmadan yapabilirim bunu ama sabah ekmeksiz olmak beni zorlayabilir.
emeğin için sağol zihnim artık daha net.
sabah ekmeksiz başta zor oluyo ama alışıyosun. ceviz ve 2 yumurta yersen 4-5 saat acıkmıyosun zaten. ama ben bi ara yaptım karatay sonra bıktım bıraktım. et sebze yemeklerini çok dzenli ve çeşitli yapmak lazım. bebekle düzenli yemek yapamayınca bıkıyosun hep aynı şeylerden.
mattika ilk kitabını indirdim 2.yi bulamadım zahmet olmazsa linkini verebilir misin??ilk kitabı vardı bende. ikinciyi de e-kitap olarak indirdim. çok farklı konulardan bahsediyo istersen sen de e-kitap olarak ara indir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?