ben karatayın şu yönünü seviyorum 3 kilo veriyosun 5 vermiş gösteriyosun çünkü direk gitmesi gereken bölgeden gidiyo yağlar. bakalım yapabildiğim kadar. ben aylarca ekmek yemedim zevk almıyodum ekmekten, daha dinç hissediyodum. ekmek sorun değil de yemek yapması dert işte.ewet, asıl sorun o benim yemekleri dediğim gibi bakıcı ablamız yapıyor, daha doğrusu ,artık herşeyi yediği için yemekleri Çınar için yapıyor bizde yiyoruz. bir de ona bugün bunu yap bugün şunu yap diyemem, öğlen desen ne çıkarsa bahtımıza, aman öyle işte. sabah 2 yumurta yirim ekmek yimem bir de böyle denerim bakalım
baya oldu indireli bi bakayım da bulunca yazayım olur mumattika ilk kitabını indirdim 2.yi bulamadım zahmet olmazsa linkini verebilir misin??
kızlar selam
haftasonu kaçamak falan yapmadım valla
CUMARTESİ
SABAH
Peynir, kaşar, yeşillikli kahvaltı
2 yuvarlak dilim sucuk ve yarım yumurta
akşamüstü
ızgara tavuklu salata
ev limonatası
akşam
yeşil elma
1 muz
pazar sabahı 65,400 düm ah ne güzel ah ne harika bir duygu 65'lere gelmek derken
PAZAR
Sabah yine cumartesi gününe benzer kahvaltı
ama bu sefer 1 adet lavaş yedim
Akşamüzeri
1.5 porsiyona yakın köfte ekmeksiz
ortadan biraz çoban salata biraz da piyaz
ayran ve lt kola
tv seyrederken
1 muz yarım elma
derken bu sabah yine 66
yine de oku biraz daha çok fazla püf noktası var. ya da takılınca sorarsın.Mattika canım sağol bizi bilgilendirdigin için gerçekten aklım yattı bu karataya bi süre bende yapmak istiyorum şu 5 kiloyu verene kadar yarın bende başlıcm karataya bi bunu yapmadığım kalmiSti zaten
yumurta yerine muz yiyebilirsin sabahları.menümü yazayım
sabah
4 ceviz
5 zeytin
2 kk peynir
1 domates
evde yum.yoktu
ara
-----
öğle
7 kaşık taze fasulye
2 kk peynir
ara
1 büyük portakal
aşağıdaki komşu kısır getirdi tabağın yarısını yedim
akşama 1 kase yoğurt yerim diyorum
bulgur pilavı yiyebilirsin. kilo verme döneminde çok önermiyo ama 2 kaşık yersin.Bu arada mattika paylasim icin tsk ler. Karatay guzel gorunuyo. Pilav olmamasi beni zorlar ama deneyebilirim heralde.
yine de oku biraz daha çok fazla püf noktası var. ya da takılınca sorarsın.
yumurta yerine muz yiyebilirsin sabahları.
bulgur pilavı yiyebilirsin. kilo verme döneminde çok önermiyo ama 2 kaşık yersin.
günaydın herkese mutlu ama az kalorili bir gün diliyorum..
kızlar rüyamda neler gördüm neler
eşim akşam biraz abur cubur getirmişti yemedim birkaç dilim meyve yedim ama canımda çekmişti valla
bende rüyamda gördüm inanın çikolata gofret ne bulduysam yiyordum
sonra sabah uyandım bir pişmanlık duygusuyla artık nasıl içime işlemişse onda bile pişman olmuşum
neyse hadi bakalım herkese günaydın tekrar:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?