Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar yaa gırgırına bir gitti pir gitti bir kafasını uzatıp ce dese ya bize

belki o da heveslenir kimbilir

Günaydın kızlar hala yatıyorum ben siz çalışın

dün doktora gittim iğne yapmadılar aradan 3gün zaman geçmiş diye antibiyotik verdi tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı tansiyonum hergün böyle çok düşük başım dönüyo yarın tahlil yaptırmaya gitcm büyük ihtimal kansizliktan oluyor bakalım hayirlisi..

@yelizcm bende çoğu zaman rüyamda bişeyler yediğimi görüyorum sabah kalktigimda pisman oluyorum

@cinarın annesi bacım bende önceden 31 beden pantolon sıkıyordu şimdi 29a düştü

@sportie bacım doğru diyorsun bu ay verelim kilolari ben karar verdim bu ay mezun olcm!

ya kızlarrr bugün sabah pul biberi fazla kaçırdım çok fena açımmm bişey sorucam öğlende kabak dolması + makarna çıkıcakmış. sizce hangisini yiyim ?

ya kızlarrr bugün sabah pul biberi fazla kaçırdım çok fena açımmm bişey sorucam öğlende kabak dolması + makarna çıkıcakmış. sizce hangisini yiyim ?

ben kesinlikle kabak dolması derim yağmurcum....yanında da yoğurt varsa süper olur....afiyet olsun

kızlar yaa gırgırına bir gitti pir gitti bir kafasını uzatıp ce dese ya bize

belki o da heveslenir kimbilir

son 1_2 hafta diyet psikolojisi gırgırınayı çok bunalttı diye düşünüyorum canım ben.....çok uzatmadan kafasını toparlayıp yine gelir umarım

canım bencede kabak dolması yoğurtlu harika olur afiyet olsun
doymazsan en fazla 1 ince dilim ekmek yersin, makardan iyidir

hilalcim çok geçmiş olsun, biran önce iyileş bitanem

ne güzel 29 bedensin çok iyi yoldasın canım, biraz daha gayret hadi bakalım

benim de hedefim 28 bedeni rahat rahat giymek kısmetse

canım bencede kabak dolması yoğurtlu harika olur afiyet olsun
doymazsan en fazla 1 ince dilim ekmek yersin, makardan iyidir

sağol canımm : ) ekmek yemek istemiyorum ama sanki bugün içimde bi canavar var ve o 1 dilim ekmeği yiyecekmişim gibi geliyor

benimde ablamın kızı 4 yaşında oda aynı senin cimcime gibi. hiç uyku yok, hiç bana çekmemiş uyku konusunda tabi anne ve babasınada ramazan ayında sahura kadar oturup sabahta 8 olmadan kalkan bi afacan kendisi

bencede kabak dolması ve yoğurt
hem yoğurt için göbek yağlarınıda eritir diyorlar:)

geçmiş olsun hilalcim....tansiyonun çok düşmüş canım ya....dikkat et kendine tahlil yaptırmayıda sakın ihmal etme....

Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?

benimde ablamın kızı 4 yaşında oda aynı senin cimcime gibi. hiç uyku yok, hiç bana çekmemiş uyku konusunda tabi anne ve babasınada ramazan ayında sahura kadar oturup sabahta 8 olmadan kalkan bi afacan kendisi

ayyyy çok zor oluyor yaavvv valla kırıştım uykusuzluktan

Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?

ben he derim

ayyyy çok zor oluyor yaavvv valla kırıştım uykusuzluktan

ben he derim

canım allah kolaylık versin, benim tontuk'umda uykusuz bir bebek, yeni doğduğunda günde toplam 8 saat uyku var yoktu sinir oluyordum, şimdi daha iyi ama sabahın 6'sında dikiliyor, hafta arası sorun olmuyor çalıştığım için ama haftasonu nedir bilmiyor tabi

ekinocum 3 kilo nedir ki sen 5 kilo da verirsin bu ay bence

kızlaar kendimi tuttum ve ekmek yemedimm menüm şöylee : orta boyda kabak dolması + bol yoğurt.. bukadarrr ara olarak daha sonra portakalımı yiyeceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…