ya kızlarrr bugün sabah pul biberi fazla kaçırdım çok fena açımmmbişey sorucam öğlende kabak dolması + makarna çıkıcakmış. sizce hangisini yiyim ?
kızlar yaa gırgırına bir gitti pir gitti bir kafasını uzatıp ce dese ya bize
belki o da heveslenir kimbilir
ben kesinlikle kabak dolması derim yağmurcum....yanında da yoğurt varsa süper olur....afiyet olsun
ya kızlarrr bugün sabah pul biberi fazla kaçırdım çok fena açımmmbişey sorucam öğlende kabak dolması + makarna çıkıcakmış. sizce hangisini yiyim ?
Günaydın kızlar hala yatıyorum ben siz çalışın
dün doktora gittim iğne yapmadılar aradan 3gün zaman geçmiş diye antibiyotik verdi tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı tansiyonum hergün böyle çok düşük başım dönüyo yarın tahlil yaptırmaya gitcm büyük ihtimal kansizliktan oluyor bakalım hayirlisi..
@yelizcm bende çoğu zaman rüyamda bişeyler yediğimi görüyorum sabah kalktigimda pisman oluyorum
@cinarın annesi bacım bende önceden 31 beden pantolon sıkıyordu şimdi 29a düştü
@sportie bacım doğru diyorsun bu ay verelim kilolari ben karar verdim bu ay mezun olcm!
canım bencede kabak dolması yoğurtlu harika olur afiyet olsun
doymazsan en fazla 1 ince dilim ekmek yersin, makardan iyidir
kızın kaç yaşında :)
yoğurtta var canımtamam seni dinliycem benimde içimden böyle geçiyodu bol yoğurtlu teşekkürler Bluedenizcim
Günaydın kızlar hala yatıyorum ben siz çalışın
dün doktora gittim iğne yapmadılar aradan 3gün zaman geçmiş diye antibiyotik verdi tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı tansiyonum hergün böyle çok düşük başım dönüyo yarın tahlil yaptırmaya gitcm büyük ihtimal kansizliktan oluyor bakalım hayirlisi..
@yelizcm bende çoğu zaman rüyamda bişeyler yediğimi görüyorum sabah kalktigimda pisman oluyorum
@cinarın annesi bacım bende önceden 31 beden pantolon sıkıyordu şimdi 29a düştü
@sportie bacım doğru diyorsun bu ay verelim kilolari ben karar verdim bu ay mezun olcm!
bencede kabak dolması ve yoğurt
hem yoğurt için göbek yağlarınıda eritir diyorlar:)
benimde ablamın kızı 4 yaşında oda aynı senin cimcime gibi. hiç uyku yok, hiç bana çekmemiş uyku konusunda tabi anne ve babasınadaramazan ayında sahura kadar oturup sabahta 8 olmadan kalkan bi afacan kendisi
Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?
ayyyy çok zor oluyor yaavvv valla kırıştım uykusuzluktan
ben he derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?