güünaydııııııııın,
kendimi çok fit ve enercik hissediyorum, 38 beden takımım çuuuuuuuuk diye oldu, o yüzden çok mutluyum,
aslında tartı bu sabah 67 gösterdi ama ben uyanıp wc ye girip hemen tartılıyorum ve sabahları ben çok şiş olurum ayakkabılaırm bile 1 saat sıkar ayağımı. neyse işte bluzumu de giydim çok uzun zamandır giyemedğim merserize hafif yapışıyo ve çok çok az bir fazlalık görünüyor
bu arada kimse yanlış anlamasın lütfen beni ama cezayı siz verin, çünkü kaçamak yapmadım kendimi tuttum, ama cezayı hakedecek şekilde + dayım. o yüzden neyse cezam kesin kızlar.
güünaydııııııııın,
kendimi çok fit ve enercik hissediyorum, 38 beden takımım çuuuuuuuuk diye oldu, o yüzden çok mutluyum,
aslında tartı bu sabah 67 gösterdi ama ben uyanıp wc ye girip hemen tartılıyorum ve sabahları ben çok şiş olurum ayakkabılaırm bile 1 saat sıkar ayağımı. neyse işte bluzumu de giydim çok uzun zamandır giyemedğim merserize hafif yapışıyo ve çok çok az bir fazlalık görünüyor
bu arada kimse yanlış anlamasın lütfen beni ama cezayı siz verin, çünkü kaçamak yapmadım kendimi tuttum, ama cezayı hakedecek şekilde + dayım. o yüzden neyse cezam kesin kızlar.
güünaydııııııııın,
kızlar hafta sonu kaçamağı sonrası en fazla kilo alan kim aramızda ???
sa +900 gram diyordu
çınarınannesi de arkadan geldi galiba
eveeet hanımlar kendinize ne ceza verdiniz bakalım ????
Canım süpersin:) buarada senin boyun kaç cm? Ben 58'li kilolarda daha yeni 38 beden giymeye başladım ve hepsi de olmuyo:/
günaydın herkese mutlu ama az kalorili bir gün diliyorum..
kızlar rüyamda neler gördüm neler
eşim akşam biraz abur cubur getirmişti yemedim birkaç dilim meyve yedim ama canımda çekmişti valla
bende rüyamda gördüm inanın çikolata gofret ne bulduysam yiyordum
sonra sabah uyandım bir pişmanlık duygusuyla artık nasıl içime işlemişse onda bile pişman olmuşum
neyse hadi bakalım herkese günaydın tekrar:44::44:
ben 38 beden için daha çok yolum var off off
ama kıyafetimde var hani 38 beden beni bekliyorlar
bluedenizcim süpersin ne güzel sporla hallettin fazla yarım kiloyu erittin bir güzel tebirkler
kızlar artık nisanda ne verdik kar bize, mayısta iyice havalar ısınınca ince şeyler giydiğimizde moral olsun
bu ayı çok sıkı tutmamız lazım hepimiz 4-5 kilo civarında bu ayda vermeliyiz haydi 3. takım işbaşına
+ 0.5 kg gördüm bende canım sabah kalkıncasonra 1 saatlik yürüyüşle bunu cuma günkü kiloma düşürdüm hemen
öğleden sonra da extra 5 mil leslie yürüdüm ve de günü böylece kapattım
ay ne güzel çınarınannesi 38 beden tamamdır diyosun yani harikasın
benim de bel bölgem inceldi, farkı görmek insanın motivasyonunu yükseltiyor kesinlikle
eşimin canım burger king istemiş, ben de birlikte gitseydim canım çok isterdi, kendime eziyet ederdim, o yüzden bana gözükmeden ye dedim, akşam pazıya talim ettim, ama şimdi öyle yaptığım için çok mutluyum
hamilelik öncesi pantolonumu giymek harika bir duygu çünkü
niyetim nisan ayına 65'le girmekti kendi hedefimden +1 deyim, onunda sebebi hareketsizlik, bu akşam kısmetse sporuma gidiyorum şöyle güzel bir ter atıyım iyice hafifliyim diyorum
bu sabah 7:30 da kalkayımda ekliptik çevireyim dedim azıcık...benim iki uyku düşmanı kızım daha saat çalmadan uyandı....gece 12 de yatıp 7 de kalkan ve gün içinde uyumayan herhangi bir uyku belirtisi de göstermeyen cadaloza ne denir????
ekinonun kızı denir....
benim spor yalan oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?