Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günayddın kızlar

yeliz rüya güzelmişş:)

herkese hayırlı huzurlu hafif bir gün diliyorum..

günaydın arkadaşlar güzel bir olsun inşallah....

ben kahvaltı hazırlamaya gideyim güzel bir kahvaltıyla başlayalım güne dimi.....

yeliz bende sigarayı bıraktığımda geceleri rüyalarımda içiyodum sigarayı sonra uyandıktan sonra bile bir süre pişman oluyordujm....

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar

yine güneş var hava çok güzel şahane
kendimi çok hafif hissediyorum, sabah biraz geç uyandık, aklımda tartılmak vardı ama alelacele evden çıktık,
bu hafta inşallah güzel bir bildirim yaparım
dün yediklerimi bildiriyim

DÜN
SABAH
Yok doktora kontrole gitmiştik kahvaltı kaynadı

ÖĞLE
1 kase domates çorba
et döner yarım dilim kepek ekmeği

ARA
3 adet kepekli bisküvi

AKŞAM
1 tabak pazı yemeği
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt

GECE
1 ekşi elma

kızlar hafta sonu kaçamağı sonrası en fazla kilo alan kim aramızda ???

sa +900 gram diyordu

çınarınannesi de arkadan geldi galiba

eveeet hanımlar kendinize ne ceza verdiniz bakalım ????

güünaydııııııııın,

kendimi çok fit ve enercik hissediyorum, 38 beden takımım çuuuuuuuuk diye oldu, o yüzden çok mutluyum,

aslında tartı bu sabah 67 gösterdi ama ben uyanıp wc ye girip hemen tartılıyorum ve sabahları ben çok şiş olurum ayakkabılaırm bile 1 saat sıkar ayağımı. neyse işte bluzumu de giydim çok uzun zamandır giyemedğim merserize hafif yapışıyo ve çok çok az bir fazlalık görünüyor

bu arada kimse yanlış anlamasın lütfen beni ama cezayı siz verin, çünkü kaçamak yapmadım kendimi tuttum, ama cezayı hakedecek şekilde + dayım. o yüzden neyse cezam kesin kızlar.

Canım süpersin:) buarada senin boyun kaç cm? Ben 58'li kilolarda daha yeni 38 beden giymeye başladım ve hepsi de olmuyo:/

günaydın kızlar
az kalorili vede keyifli bir gün diliyorum hepimize
pazartesi günü tartılmak hepimize iyi geldi diye düşünüyorum bensizce
dün yaptığım spor yalnız bana birazcık ağır gelmiş bu sabah uyudum....sabahki yürüyüşümde kaldı buyüzden

Darısı başımıza inşallahhhh :) bende bu sabah 67,900 gördüm ama sabahtı .. hergün tartılmak istemiyorum ama elimde olmadan tartılıyorum

iyi moral olmuş ortican sevindim senin adına

ben 38 beden için daha çok yolum var off off
ama kıyafetimde var hani 38 beden beni bekliyorlar

kızlar hafta sonu kaçamağı sonrası en fazla kilo alan kim aramızda ???

sa +900 gram diyordu

çınarınannesi de arkadan geldi galiba

eveeet hanımlar kendinize ne ceza verdiniz bakalım ????

+ 0.5 kg gördüm bende canım sabah kalkınca sonra 1 saatlik yürüyüşle bunu cuma günkü kiloma düşürdüm hemen
öğleden sonra da extra 5 mil leslie yürüdüm ve de günü böylece kapattım

ay ne güzel çınarınannesi 38 beden tamamdır diyosun yani harikasın

benim de bel bölgem inceldi, farkı görmek insanın motivasyonunu yükseltiyor kesinlikle
eşimin canım burger king istemiş, ben de birlikte gitseydim canım çok isterdi, kendime eziyet ederdim, o yüzden bana gözükmeden ye dedim, akşam pazıya talim ettim, ama şimdi öyle yaptığım için çok mutluyum
hamilelik öncesi pantolonumu giymek harika bir duygu çünkü

niyetim nisan ayına 65'le girmekti kendi hedefimden +1 deyim, onunda sebebi hareketsizlik, bu akşam kısmetse sporuma gidiyorum şöyle güzel bir ter atıyım iyice hafifliyim diyorum

hayır olsun yelizcim....diyet artık beynine iyice işlemiş.....bundan sonrası çorap söküğü gibi gelicek sanırım

bluedenizcim süpersin ne güzel sporla hallettin fazla yarım kiloyu erittin bir güzel tebirkler

kızlar artık nisanda ne verdik kar bize, mayısta iyice havalar ısınınca ince şeyler giydiğimizde moral olsun

bu ayı çok sıkı tutmamız lazım hepimiz 4-5 kilo civarında bu ayda vermeliyiz haydi 3. takım işbaşına

ben 38 beden için daha çok yolum var off off
ama kıyafetimde var hani 38 beden beni bekliyorlar

beklesinler canım sırası gelecek onların da, ben ocak ta 42 beden giyiyordum, şimdi 38 e girdim:13:. ama dediğim gibi kalıp çok önemli kızlar kendimi de çok havaya sokmak istemiyorum ama eski kıyafetim di neticede.

evet canım bende çok mutlu oldum....bu sabah yürüyüşe çıkamam canımı sıksada biraz dün çok iyi oldu gerçekten....
evet bu ayı biraz sıkı tutarsak - 4_5 kg olmayacak bir şey değil.....hadi hepimize kolay gelsin...gazamız mubarek olsun kızlar....

+ 0.5 kg gördüm bende canım sabah kalkınca sonra 1 saatlik yürüyüşle bunu cuma günkü kiloma düşürdüm hemen
öğleden sonra da extra 5 mil leslie yürüdüm ve de günü böylece kapattım

kızlar süpersiniz bende YALANCI ÇOBAN, Çınar azı dişlerini çıkartıyor muş , akşam acile götürdüm, bir halsizlik, huzursuzluk, burun tukanıklığı filan falan derken bir şey çıkmadı çok şükür dişlerden dedi doktor, ama her sabah 5 te uyanıyor, alışkanlık oldu 6 ya kadar yanında tutuyor beni, bazen ayağında sallatıyor bazen yanında yatırıyor, ve ben sabah kalkıp spor yapamıyorum, akşamları zaten hayal eşim geç geliyor, Çınar ı uyutana kadar oh oh çok üzgünüm ya spor la desteklemezssem nasıl sıkılaşıcam ben.

bu sabah 7:30 da kalkayımda ekliptik çevireyim dedim azıcık...benim iki uyku düşmanı kızım daha saat çalmadan uyandı....gece 12 de yatıp 7 de kalkan ve gün içinde uyumayan herhangi bir uyku belirtisi de göstermeyen cadaloza ne denir????
ekinonun kızı denir....
benim spor yalan oldu.....

kızın kaç yaşında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…