Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?
kızlar ben öğlen makarna yedim
patlıcan yemeği vardı, kızarmış patlıcan filan, yanık ızgara vardı, bende az makarna yedim yoğurtla, ne dir cezam
sanırım dıyet yaparken sutunun azaldıgından şıkayetcısın, cok uzuldumbnde hıc oyle bır sorun olmadı, daha cok arttı sütüm.. 2 saatte bır yemek yemeye bak.. benım 3 ana 6 ara ögunum var..
sabah 6bucukta emzırmeye kalkıyorum o zaman 2 kayısı 2 cevız atıyorum ve 2 bardak su, sonra 8-9 kahvaltı peynır yumurta maydonoz dereotu ıkı ekmek domates falan, sonra 11 de elma 3 badem ya da 1 cevız, 13'te oglen yemegı genelde et turunu oglen tuketıyorum yağdan yaksın dıye, 15te 2 elma 17de emzırme cayı 3 kurabıye ya da 1 paket dıyet bıskuvı, 18-19da da akşam sebze yemegımı yogurdumu ve booool salatamı 1 dılım ekmekle yıyorum.. 20'de 1 meyve, 22'de de 2 etımek bır dılım peynır ya da bır ayran bır ekmek yıyorum.. bu şekılde ben kılo verdıgıme gore herkes verır.. yemeklerımın olcusu de epey cok, sebze yemegım 10 kaşık, baklagıller 12 kaşık, etım 200 gram falan.. sen bıraz daha yıyerek vermeye odaklan..
bayıldım ben buna yaaEki Görüntüle 674462
kızlar nasıllbecerebildim mi eklemeyi bilmiyorum inşallah olmuştur. bundan sonra faik diyetindeyim
Cepten fazla okuyamadim gecmisi aksam bakicam ins.
Hava guzel , disardaydik gezdik oglumla.
Bol bol yurudum ama tempolu Olamiyo cocukla.
Ekino benim oglan da uykusuz gillerden. Sabah 6bucukta ayaktaydik .
bugün yediklerim
sabah: 12:00
2 yumurta
5 ceviz
acuç içi peynir
4 zeytin
yoğurt
1 dilim börek
ara: 2 hurma
akşam: 18:00
2 dilim ekmek
1 tabak karnıbahar
üstüne 2 hurma
spor: 35 dk koşu bandı
aceleye gerek yok, ayda 2-3 kilo versem yeter bana.
karatay yapasım var aslında biri bana düzenli yemek yaparsa tabi
aslında diyet yemekler getiren catering firmaları var ama onun içinde ayrıca bir maaş vermek lazım...
sağol nidahcım. siz de ekleyin albümünüze görelim birbirimizi.Mattika oglun da sen de cok hossunuz canim fotolara baktim da. Allah saglikli uzun omurler versin hepinize .
bence bi fark yoktur. hangi şekilde sana daha doyurucu geliyosa öyle ye. ben öyle yapardımkızlar tam buğday ekmeği +peynir yemekle;bunları yağsız tost olarak yemenin kalori farkı varmıdır sizce.....
sağol nidahcım. siz de ekleyin albümünüze görelim birbirimizi.
bence bi fark yoktur. hangi şekilde sana daha doyurucu geliyosa öyle ye. ben öyle yapardım
bende öyle düşündüm ama ,herşeye tereddütle yaklaşır oldum şu sıra bi sorayım dedimşimdi oğluşunu gördüm maaşallah allah bağışlasın canım çok tatlı
geçmiş olsun hilalcim....tansiyonun çok düşmüş canım ya....dikkat et kendine tahlil yaptırmayıda sakın ihmal etme....
basenleri eriten bi yöntem bulsam aaah ahhhbenim belim göbeğim yok ama basenle kollar maşallahh
Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?
walla süpersin Hilal cim, bu ay sana mezuniyet töreni yapalım. Bu arada çok geçmiş olsun, kansızlık veya yorgunluk olabilir, tahilleri ihmal etme.
sportie nin dediği gibi 3 te yetmez 5, 5 te yetmez 7 dice ama o kadarı olmaz sanırım, şarkının gazına geldimama 3-5 ne verbiliyorsak.
süper olmuş afiyet olsun, akşama da bol yeşillikli ton balıklı filan bir salata şahane olmaz mı?
sa'cım 3 yetmez 5 olsun
en kötü 4'te anlaşırız
ayyyy çok zor oluyor yaavvv valla kırıştım uykusuzluktan
ben he derim
walla süpersin Hilal cim, bu ay sana mezuniyet töreni yapalım. Bu arada çok geçmiş olsun, kansızlık veya yorgunluk olabilir, tahilleri ihmal etme.
sportie nin dediği gibi 3 te yetmez 5, 5 te yetmez 7 dice ama o kadarı olmaz sanırım, şarkının gazına geldimama 3-5 ne verbiliyorsak.
süper olmuş afiyet olsun, akşama da bol yeşillikli ton balıklı filan bir salata şahane olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?