Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünkü menüm;
kahvaltı:1 dilim t.b.ekmeği+1 domates+1 yeşil,1 siyah zeytin+3 şekersiz çay+1 kk peynir+1 yudum reçel
ara:1 kupa kayısılı form çay+1 yeşil elma
öğlen:2 kase sütlü tarhana çorbası
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akaşam: kabak yemeği yada melemen+cacık+1dilim t.b. ekmeği
ara:2 şekersiz çay+az çerez+meyve

bugün yine pek su içesim yok 2 lt içerim inşlh....

Cepten fazla okuyamadim gecmisi aksam bakicam ins.
Hava guzel , disardaydik gezdik oglumla.
Bol bol yurudum ama tempolu Olamiyo cocukla.
Ekino benim oglan da uykusuz gillerden. Sabah 6bucukta ayaktaydik .

Menum
Sabah Omlet , 1dil ekmwk, bal ceviz
Ara portakal
Ogle az kisir, yrm dil kek
Aksam taze fasulye. Az pilav, yogurt
30dk yuruyus diyelim tempolu kismi.

kızlar dışarıdan yeni geldim bugünkü menümü paylaşıyım

SABAH
2 küçük pastane sandviç ekmeği içine peynir + domates

ÖĞLE
1 Kase ezo gelin
2 çiçek karnabahar

ARA
2 adet kepekli bisküvi

Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?

kesinlikle olsun! ben bu aralar çok fazla kilo veremiyorum. allahtan kilo vermem durmuyo her hafta veriyorum ama 300-600 gr arasında değişiyo:/ bu ay 3 kilo verirsem süper olur:)

kızlar ben öğlen makarna yedim

patlıcan yemeği vardı, kızarmış patlıcan filan, yanık ızgara vardı, bende az makarna yedim yoğurtla, ne dir cezam

canım makarnanın yemenin çok kötü olduğunu düşünmüyorum ben hem yanında yoğurt yemişsin. benim de bu aralar canım makarna çekti yine eve gelirken kepekli makarna aldım 2-3 gün makarna yerim artık

kızlar şimdiye kadar neler yediğimi yazayım

sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt

ara: yeşil çay + yarım paket etiform mısır patlağı

ara: 2 kuru kayısı + 5 badem

öğle: 2 dilim çavdar ekmeğine light peynirli sucuklu tost + light ayran

kızlar biraz önce akşam yemeğimi yedim ve günü kapatıyorum fakat biraz fazla doydum
Sabah: yarım kepçe mercimek çorbası + pulbiber + 1 dilim kepekli ekmek.

Ara 2 ceviz

Öğlen: orta boy kabak dolması + bolca yoğurt ekmek yok

Ara yarım elma + 2 ceviz

Akşam : kepek ekmeğine tost ama biraz fazla kaçtı yani 4 parmak genişliğinde diyiyim + salata , vede browni intense.. tatlı krizim tuttu..

ve 3 lt su :) fakat yeni yediğim içinmi bilmem çok geldi diye pişman oldumm

diyet yaptığım için değil spor yapıcam derken kahvaltım geciktiği için sütüm azaldı bugün.. üzülcek bi durum yok yani
oğlum 40 günlükken başladım kiloma dikkat etmeye 5 ayda 10 kilo verdim. sütüm de azalmadı bugünkü gibi durumlar haricinde.
hala verilecek 10 kilom olduğu için sabırsızlandım bugün o yüzden böyle oldu.
hiç bi zaman tam listelere uyamam ben seni tebrik ederim böyle bi listeyi uygulayabildiğin için, bi gün düzenli oluyo bi gün düzensiz benimki. herkes kendine göre ayarlıyo işte.

Eki Görüntüle 674462

kızlar nasıll becerebildim mi eklemeyi bilmiyorum inşallah olmuştur. bundan sonra faik diyetindeyim
bayıldım ben buna yaa

bugün yediklerim

sabah: 12:00
2 yumurta
5 ceviz
acuç içi peynir
4 zeytin
yoğurt
1 dilim börek

ara: 2 hurma

akşam: 18:00
2 dilim ekmek
1 tabak karnıbahar
üstüne 2 hurma

spor: 35 dk koşu bandı

aceleye gerek yok, ayda 2-3 kilo versem yeter bana.
karatay yapasım var aslında biri bana düzenli yemek yaparsa tabi

Son düzenleme:
Cepten fazla okuyamadim gecmisi aksam bakicam ins.
Hava guzel , disardaydik gezdik oglumla.
Bol bol yurudum ama tempolu Olamiyo cocukla.
Ekino benim oglan da uykusuz gillerden. Sabah 6bucukta ayaktaydik .

oda iyiymiş nidahcım hiç uyumasın oğluşun hayır demicek heralde...:))))

aslında diyet yemekler getiren catering firmaları var ama onun içinde ayrıca bir maaş vermek lazım...

Son düzenleme:
aslında diyet yemekler getiren catering firmaları var ama onun içinde ayrıca bir maaş vermek lazım...

yani arkadaşın yazdığı öğlen et akşam sebze vs olan menüyü yapmam için yardımcı lazım bana. ya da oğlumun uyuduğu her an yemek yapmalıyım. uğraşamam doğrusu. beraber yicek birileri olsa yine uğraşırım da o kadar uğraş oğlan uyudukça murfağa koş sonra otur tek başına ye hiç tarzım değil. sabırlı olmayı öğrenmem lazım haziran sonuna 58 olurum diye hesapladım dün ama 62 olsam yeter. vereyim de gram olsun napalım
o firmalardan burda yoktur olsa da etliekmek getirirler

Mattika oglun da sen de cok hossunuz canim fotolara baktim da. Allah saglikli uzun omurler versin hepinize .

kızlar tam buğday ekmeği +peynir yemekle;bunları yağsız tost olarak yemenin kalori farkı varmıdır sizce.....

bu arada akşam yemeğim değişti bu akşam.....
akşam: tam buğday ekmeğiyle peynirli tost(yağsız)+1 domates+1 salatalık+1 yeşil,1 siyah zeytin+1 fincan şekersiz çay oldu

Mattika oglun da sen de cok hossunuz canim fotolara baktim da. Allah saglikli uzun omurler versin hepinize .
sağol nidahcım. siz de ekleyin albümünüze görelim birbirimizi.

kızlar tam buğday ekmeği +peynir yemekle;bunları yağsız tost olarak yemenin kalori farkı varmıdır sizce.....
bence bi fark yoktur. hangi şekilde sana daha doyurucu geliyosa öyle ye. ben öyle yapardım

sağol nidahcım. siz de ekleyin albümünüze görelim birbirimizi.

bence bi fark yoktur. hangi şekilde sana daha doyurucu geliyosa öyle ye. ben öyle yapardım

bende öyle düşündüm ama ,herşeye tereddütle yaklaşır oldum şu sıra bi sorayım dedimşimdi oğluşunu gördüm maaşallah allah bağışlasın canım çok tatlı

bende öyle düşündüm ama ,herşeye tereddütle yaklaşır oldum şu sıra bi sorayım dedimşimdi oğluşunu gördüm maaşallah allah bağışlasın canım çok tatlı

sağol canım Allah sana da nasip etsin sağlıklı bi evlat. nasıl bi özlem olduğunu biliyorum sen de kavuşmanın tadına varırsın inş.

ikindi ara:
biraz kuru üzüm
akşam
köfteli patates
salata
az ekmek
2 minik kaşık puding

benim sorunum televizyonun karşısında otururken başlıyor ama tutcam kendimi inşallah:)

geçmiş olsun hilalcim....tansiyonun çok düşmüş canım ya....dikkat et kendine tahlil yaptırmayıda sakın ihmal etme....

saol bacım

basenleri eriten bi yöntem bulsam aaah ahhh benim belim göbeğim yok ama basenle kollar maşallahh

aynen bende öyleyim işte bacım bende göbek bel hiç yok bacaklarım ve kollarım kalın

Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?

eveeeettttttt

inşallah yaparız bacım da 2 gündür yine kaçırıyorum yaa yok ben mezun falan olamam

sa'cım 3 yetmez 5 olsun

en kötü 4'te anlaşırız

Bugüne kadar hep kendime 1 ayda 8 kilo hedefini koydum. Ama açıkçası başaramadım :) bu yüzden beni ayda 3-4 kilo çok motive ediyor :)

ayyyy çok zor oluyor yaavvv valla kırıştım uykusuzluktan

ben he derim

Hee olsun beee

Hahaha yok anam yok dediğim gibi çol hedef koyunca beyin algılamıyo sanki

Mattika, canım işte yavaş vermek senin için çok daha iyi olacak hem oğlun doyacak hem sen yavaş zayıflayıp kilolarına gerçekten kalıcı olarak veda edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…