Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ortii ne diyon sennn
Boyun kacti yaw seninnn
Nayirrr
Cok pis hirslandim haa
Okaa farki nasil kapatican senn
Hep spor olayi iste. Bugun de atayim kendimi sokaklara en iyisi:)

günaydın kızlar....
dün biraz zorlu bir gün geçirdim ....sigarayımı fazla kaçırdım ,bahar havasımı çarptı anlamadım ama her neyse öyle böyle geçti işte.....
bir süredir yediğim bir abur cubur yüzünden kilo vermemin azaldığının farkındayım.....dün akşam bunun üzerinde uzun bir cal hesabı yaptım...ve benim polyanacılığın işe yaramadığını gördüm....çıkan sonuç benim tahminim nerdeyse iki katı....ve bu cal farkının bana aylık 2 kg daha az kilo vermeme sebep olduğunu gördüm....çünkü yediklerime bakınca
+su+sporu da ekleyince haftada 1 kg gitmemesi için hiç bir engel yok....ve şu an yeni bir başlangıç daha yapıyorum diyetimde ...hadi hayırlısı....

tünaydın hatunlar..
herkes gaza gelmiş maşallah. bu hafta ben de umutluyum kendimden bakalım. haftaya kardeşim gelicek yapar yeriz beraber bugünleri iyi değerlendirmem lazım

canım sen zoru başarmışsın 13 kg vermişsin şurda ne kaldı, şimdi daha dikkatli olarak hızlıca mezuniyete doğru gidiyorsun valla süpersin
ben phatosh ilk mezun olur diyordum ama sende çok kuvvetli adaysın haydi bakalım kolay gelsin

merhaba kızlarr bugün azıcık kaçamak yaptım sanırım.. menüm şöyle ;

Sabah: 1 yumurta+ 3 siyah zeytin + 1 kibrt kutusu kadar peynir + 1 buçuk dilim kepek ekmek. + 1 çay

Ara : 4 tane ceviz + 2 tane etiform yulaflı kepekli bisküvi

Öğlen : 2 yemek kaşığı kadar pilav + sebze yemeği ( 3 tane küp şeklinde patates , 3 büyük misket büyüklüğünde köfte + 10 tane kadar bezelye ) + 1 dilim kepek ekmek ekmek yediğime pişmanım.. + ufak plastik supangle kaselerinde 'yarım' sütlü irmik tatlısı. kendimi kutluyorum ilk defa bi tatlıyı yarım bıraktım . ama ekmek yediğime pişmanımm

Akşam : biraz peynir + salatalık + 1 domates yemeyi düşünüyorum ekmeksiz.. öğlenin acısı akşam çıksın barii . . bukadar.

Sizce çok mu berbat bi menüü :26:

canım menünde problem yok önemli olan akşamı abartmaman,

dün akşam kaçırmıştın yine dimi yanlış hatırlamıyorum galiba browni falan :44:

mattikacım, maşallah bebişin çok tatlı, sende gerçekten hiç kilolu durmuyorsun ne güzel, şimdi çok daha ince duruyorsundur kesinlikle

darısı başımaaaaaa

mattika, oğluşun nasıl güzel maşallah ya Allah nazardan saklasın, sağlıklı, huzurlu çoooooooook mutlu uzun uzun ömürler versin. sende gayet çıtırsın maşallah arkadaşım

mattikacım, maşallah bebişin çok tatlı, sende gerçekten hiç kilolu durmuyorsun ne güzel, şimdi çok daha ince duruyorsundur kesinlikle

darısı başımaaaaaa
sağol canım yüzüm hiç göstermez kiloyu. göbek ve basenler görünmüyo tabi fotoda

Mattika senin bu resimler nerede bacım bi ben bulamadım
albümümde canım.

mattika, oğluşun nasıl güzel maşallah ya Allah nazardan saklasın, sağlıklı, huzurlu çoooooooook mutlu uzun uzun ömürler versin. sende gayet çıtırsın maşallah arkadaşım
sağol canım.

kızlar sizler de ekleyin albüme fotoğraf

markete gidip abur cubur doldurasım var eve. normalde de pek almayız sağlıksız diye ama dolabı açtım hep aynı şeyler. peynir yoğurt elma portakal
güzel bi kilo verirsem cumaya sütlü tatlı yapayım bari yoksa işin sonu baklava siparişine gidecek
bir de hiç kıyafetim yok üstüme olan, kışın iyiydi eski kabanlardan giymiştim. şimdi alışverişe çıksam kaç beden olduğum belli değil. nasılsa evdeyim diye almadım da artık gezmeler başlıyo gel de sabırsızlanma kilo verme konusunda

kızlar şimdiye kadar yediklerim

sabah: 2 dilim wasa + şekersi çikolata + light süt

ara: yeşil çay + 3 kuru kayısı

öğle: 2 dilim çavdar ekmeğine light peynir ve sucuklu tost + light ayran

çok kötü başım ağrıyo ilaç içmek istemiyorum ama böyle giderse ağrı kesici içicem

menün çok kuru susuz kalmış olabilirsin, susuzluk baş ağrısı yapar bol su iç.

evet canım zorlu bir süreçte zoru başardım....en azından şuan BMI' de normali görmem bile çok iyi diyorum....bu kadar üzerine düşmemin sebebi normalde 1 kg verecekken 1-2 haftadır 0.5 kg 'de takıldım....şuanda normalde 5 'li rakamları görmem gerekiyordu....ve akşam yaptığım cl hesabı ve takibi, baya işe yarayacak sanırım....bunu kullananların yorumlarıda çok iyi yönde....amacım aslında hemen mezun olayım yada hemencik kilo vereyim değil ama bir süre sonra bünyeni tanıyorsun ve ters ,yavaş giden birşey olunca da canım sıkılıyor doğal olarak....güzel yorumun için çok teşekkürler canım

Slm kizlar sadece 1 soru sormak istiyorum,sorular bolumune giren yok pek aktif degil,bu sayfa daha aktif diye sorumu burda sorayim dedim,gunde 45 dakika uzay bisikletine biniyorum ve haftada 3-4 gun bir saatlik yuruyus yapiyorum diyet yapamiyorum oyle cok bi yemem yok ama azda yemiyorum,genede bu sporlar sayesinde zayiflayabilirmiyim,rahatsizlik verdim,affola

evet mattikacım kıyafet konusunda bende şuan aynı durumdayım....kabanlarda çıktı artık...dediğin gibi gezmeler,düğünler vs de başladı....gelde sabırsızlanma kilo verme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…