Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaar kendimi tuttum ve ekmek yemedimm menüm şöylee : orta boyda kabak dolması + bol yoğurt.. bukadarrr ara olarak daha sonra portakalımı yiyeceğimm

tebrik ederim yağmurcum, bu iradeni akşam da devam ettir aman, eğer çok acıkırsan bir iki galeta gibi bir şey de atıştırabilirsin akşamüzeri. Akşam yemeğini de abartmazsın

walla süpersin Hilal cim, bu ay sana mezuniyet töreni yapalım. Bu arada çok geçmiş olsun, kansızlık veya yorgunluk olabilir, tahilleri ihmal etme.

Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?

sportie nin dediği gibi 3 te yetmez 5, 5 te yetmez 7 dice ama o kadarı olmaz sanırım, şarkının gazına geldim ama 3-5 ne verbiliyorsak.

kızlaar kendimi tuttum ve ekmek yemedimm menüm şöylee : orta boyda kabak dolması + bol yoğurt.. bukadarrr ara olarak daha sonra portakalımı yiyeceğimm

bana akşam yemeği için öneride bulunurmusunuz arkadaşlarr :)

süper olmuş afiyet olsun, akşama da bol yeşillikli ton balıklı filan bir salata şahane olmaz mı?

selam kızlar..
sabahın köründe kalktık oğlanla beraber, bu saatlerin alınması çocuğun düzenini bozdu ya eski düzen gitmeye çalışıyo kafası karıştı.
sabah oğlan tekrar uyuyunca yürüyüş yapayım dedim ama uyuyamadı öğlene kadar. o uyuyunca yürüdüm ama aç aç okadar vakit bekleyince doymadım kahvaltıda bi türlü. hadi o önemli değil süt yoktu demin hiç. yazık gelir diye uğraştı ama gelmedi.
bebekle spor bu kadar oluyo, sporsuz kilo verilmiyo. of yani

olmaz mıııı diyet listeleriyle pek aram yok , zaten çalıştığım için aram olsada uyamıyorum. O bakımdan yemeklerimi azalttım gördüğünüz gibi akşam salata yemek en güzelii

kızlar ben öğlen makarna yedim

patlıcan yemeği vardı, kızarmış patlıcan filan, yanık ızgara vardı, bende az makarna yedim yoğurtla, ne dir cezam

kıyamam ben ona, kıyamam kuzu, ben emzirirken kuru incir çok iyi gelmişti sütüme, sütümün çok azaldığı bir zaman 3-4 tane kuru inciri kaynatup hem suyunu içiyordum ve incirleri yiyordum. Karatay da kuru inciri öneriyor ya bir dene istersen,

olmaz mıııı diyet listeleriyle pek aram yok , zaten çalıştığım için aram olsada uyamıyorum. O bakımdan yemeklerimi azalttım gördüğünüz gibi akşam salata yemek en güzelii

aynı sorunu bugün bende yaşadım, patlıcan yemeği o kadar ağır görünüyodu ki mecburan az makarna yedim, çok suçluluk hissediyorum:26:

kızlar ben öğlen makarna yedim

patlıcan yemeği vardı, kızarmış patlıcan filan, yanık ızgara vardı, bende az makarna yedim yoğurtla, ne dir cezam

karatay ya da dukan gibi bi diyet yapmıyosan öğle yemeğinde makarna yiyebilirsin. ölçülü yedikten sonra tabi. niye herşeye ceza olsun yahu. gönül ister her öğünde sebzeli etli bol salatalı menülerimiz olsun ama şartlara göre işte.

ben de kıyamadım. bi an bencillik ediyorum gibi geldi. hamileyken bu kadar yağ bağlamam benim suçumdu oğlumun değil. şimdi kilo vercem diye sütsüz mü kalsın. ek gıdaya geçti ama daha 6 aylık hem de nasıl düşkün mem mem diye peşimde. ayda 1-2 kilo versem bana yeter. bu hafta 1 kilo vereyim diye hırslandım sporu ihmal etmeyeyim dedim ama olan çocuğa oldu. en iyisi ben eski düzen devam edeyim az olsun yavaş olsun varsın 3 ayda 10 kilo vereceğime 5 kilo vereyim oğlum doysun sütüne.
aslında diyet spor sütü azaltmıyo ama biri olmalı yanında yardımcı saatli yiyip içmek gerekiyo herşeyden.

ben de işe başlamadan yürüyüşe başlamıştım, yoğrunluk sütü azaltıyormuş, gerçi bünyeden bünyeye değişebilir, ama sen kendini en iyi tanıyan olarak programını değiştir bacım, öyle çok kilo lu de değilsin, zaten sütün bitince kilolar da hoooop diye gidecek. Ama oğluşunun o süte ihtiyacı var. dediğin gibi 10 olmasın 5-6 olsun.

büyüsünler bu seferde anne biraz dahaaaaaaa diye yalvarırlar, neyse büyüsünlerde o günleri görelim inşallah....ama bu günler zor yani...
gitsin bıngıllar 3 er 5 er....

bana akşam yemeği için öneride bulunurmusunuz arkadaşlarr :)

yağmurcum fasulyeyi haşlayıp 7 şer kaşık şeklinde buzdolabı poşetlerine koyuyorum....yemeğim olmadığı zamanlarda bir poşet çıkarıp mikrodalgada ısıtıyorum, bunun altına salata malzemelerini koyup üzerine 1 tatlı kaşığı z yağı ve bol limon kimyonla karıştırıp yiyiyorum çok nefis oluyor, bu akşam için fasulyeyi haşlamak geç olabilir ama diğer günler için hazırlayıp koyarsan çok rahat oluyor....

benimde azaldı sütüm bu iş bulduğunu yemeyle olmuyo,bir de benim uykusuzluk baya etkiliyor sütümü....sana y.lisansla ilgili msj gönderdim özeldern bakabildinmi mattika

burda da emzıren annelerımız varmış =) ben de emzırıyorum 5. bucuk aydır.. dıyetısyen kontrolunde kılo verıyorum oglum 3 aylık oldugunda basladım gıtmeye.. bayaaa faydası var.. sızın yarışmanız nasıl oluyor acaba??

aynı sorunu bugün bende yaşadım, patlıcan yemeği o kadar ağır görünüyodu ki mecburan az makarna yedim, çok suçluluk hissediyorum:26:

canım makarna yemişsin tamam bukadar sorun etme ama eğer bidaha suçluluk hissediceksen yoğurt ve 1 dilim ekmek ye buda iyi bi menü ben bazen böyle yapıyorum

sanırım dıyet yaparken sutunun azaldıgından şıkayetcısın, cok uzuldum bnde hıc oyle bır sorun olmadı, daha cok arttı sütüm.. 2 saatte bır yemek yemeye bak.. benım 3 ana 6 ara ögunum var..
sabah 6bucukta emzırmeye kalkıyorum o zaman 2 kayısı 2 cevız atıyorum ve 2 bardak su, sonra 8-9 kahvaltı peynır yumurta maydonoz dereotu ıkı ekmek domates falan, sonra 11 de elma 3 badem ya da 1 cevız, 13'te oglen yemegı genelde et turunu oglen tuketıyorum yağdan yaksın dıye, 15te 2 elma 17de emzırme cayı 3 kurabıye ya da 1 paket dıyet bıskuvı, 18-19da da akşam sebze yemegımı yogurdumu ve booool salatamı 1 dılım ekmekle yıyorum.. 20'de 1 meyve, 22'de de 2 etımek bır dılım peynır ya da bır ayran bır ekmek yıyorum.. bu şekılde ben kılo verdıgıme gore herkes verır.. yemeklerımın olcusu de epey cok, sebze yemegım 10 kaşık, baklagıller 12 kaşık, etım 200 gram falan.. sen bıraz daha yıyerek vermeye odaklan..

ayy canım benim nasılda sevimlidir oo bencede canım çocuğn rızkını kesip pişman olcağına az az ver çok daha iyi

kızlar nasıll becerebildim mi eklemeyi bilmiyorum inşallah olmuştur. bundan sonra faik diyetindeyim

takımımın hafif tombiş cici anneleri....bebişlerin mamalarını azaltmayın bakimmmm
zaten bilinçli vede dikkat ederek kilo veriyorsunuz....çok spor yapamasanızda emzirirken spor yapanlardan dahada fazla kalori harcıyorsunuz....sizde bu irade ve de kilo verme arzusu olduktan sonra varsın 1_2 ay daha geç gitsin kilocuklar.....yeterki bebişler sütsüz kalmasın
bu arada da bugün bende sebebini çözemediğim bir baş dönmesi ve halsizlik var bahar havası çarptı galiba....öğle yemeğimide yedim ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…