kızlaar kendimi tuttum ve ekmek yemedimmmenüm şöylee : orta boyda kabak dolması + bol yoğurt.. bukadarrr ara olarak daha sonra portakalımı yiyeceğimm
tebrik ederim yağmurcum, bu iradeni akşam da devam ettir aman, eğer çok acıkırsan bir iki galeta gibi bir şey de atıştırabilirsin akşamüzeri. Akşam yemeğini de abartmazsın
walla süpersin Hilal cim, bu ay sana mezuniyet töreni yapalım. Bu arada çok geçmiş olsun, kansızlık veya yorgunluk olabilir, tahilleri ihmal etme.Günaydın kızlar hala yatıyorum ben siz çalışın
dün doktora gittim iğne yapmadılar aradan 3gün zaman geçmiş diye antibiyotik verdi tansiyonumu ölçtü 8e 4 çıktı tansiyonum hergün böyle çok düşük başım dönüyo yarın tahlil yaptırmaya gitcm büyük ihtimal kansizliktan oluyor bakalım hayirlisi..
@yelizcm bende çoğu zaman rüyamda bişeyler yediğimi görüyorum sabah kalktigimda pisman oluyorum
@cinarın annesi bacım bende önceden 31 beden pantolon sıkıyordu şimdi 29a düştü
@sportie bacım doğru diyorsun bu ay verelim kilolari ben karar verdim bu ay mezun olcm!
Kızlar bu ay hepimizin hedefi en az 3 kilo vermek olsunmu ne dersiniz?
kızlaar kendimi tuttum ve ekmek yemedimmmenüm şöylee : orta boyda kabak dolması + bol yoğurt.. bukadarrr ara olarak daha sonra portakalımı yiyeceğimm
bana akşam yemeği için öneride bulunurmusunuz arkadaşlarr :)
selam kızlar..
sabahın köründe kalktık oğlanla beraber, bu saatlerin alınması çocuğun düzenini bozdu ya eski düzen gitmeye çalışıyo kafası karıştı.
sabah oğlan tekrar uyuyunca yürüyüş yapayım dedim ama uyuyamadı öğlene kadar. o uyuyunca yürüdüm ama aç aç okadar vakit bekleyince doymadım kahvaltıda bi türlü. hadi o önemli değil süt yoktu demin hiç. yazık gelir diye uğraştı ama gelmedi.
bebekle spor bu kadar oluyo, sporsuz kilo verilmiyo. of yani
olmaz mııııdiyet listeleriyle pek aram yok , zaten çalıştığım için aram olsada uyamıyorum. O bakımdan yemeklerimi azalttım gördüğünüz gibi akşam salata yemek en güzelii
kızlar ben öğlen makarna yedim
patlıcan yemeği vardı, kızarmış patlıcan filan, yanık ızgara vardı, bende az makarna yedim yoğurtla, ne dir cezam
kıyamam ben ona, kıyamam kuzu, ben emzirirken kuru incir çok iyi gelmişti sütüme, sütümün çok azaldığı bir zaman 3-4 tane kuru inciri kaynatup hem suyunu içiyordum ve incirleri yiyordum. Karatay da kuru inciri öneriyor ya bir dene istersen,
ben de kıyamadım. bi an bencillik ediyorum gibi geldi. hamileyken bu kadar yağ bağlamam benim suçumdu oğlumun değil. şimdi kilo vercem diye sütsüz mü kalsın. ek gıdaya geçti ama daha 6 aylık hem de nasıl düşkün mem mem diye peşimde. ayda 1-2 kilo versem bana yeter. bu hafta 1 kilo vereyim diye hırslandım sporu ihmal etmeyeyim dedim ama olan çocuğa oldu. en iyisi ben eski düzen devam edeyim az olsun yavaş olsun varsın 3 ayda 10 kilo vereceğime 5 kilo vereyim oğlum doysun sütüne.
aslında diyet spor sütü azaltmıyo ama biri olmalı yanında yardımcı saatli yiyip içmek gerekiyo herşeyden.
canım allah kolaylık versin, benim tontuk'umda uykusuz bir bebek, yeni doğduğunda günde toplam 8 saat uyku var yoktu sinir oluyordum, şimdi daha iyi ama sabahın 6'sında dikiliyor, hafta arası sorun olmuyor çalıştığım için ama haftasonu nedir bilmiyor tabi
ekinocum 3 kilo nedir ki sen 5 kilo da verirsin bu ay bence
bana akşam yemeği için öneride bulunurmusunuz arkadaşlarr :)
ben de kıyamadım. bi an bencillik ediyorum gibi geldi. hamileyken bu kadar yağ bağlamam benim suçumdu oğlumun değil. şimdi kilo vercem diye sütsüz mü kalsın. ek gıdaya geçti ama daha 6 aylık hem de nasıl düşkün mem mem diye peşimde. ayda 1-2 kilo versem bana yeter. bu hafta 1 kilo vereyim diye hırslandım sporu ihmal etmeyeyim dedim ama olan çocuğa oldu. en iyisi ben eski düzen devam edeyim az olsun yavaş olsun varsın 3 ayda 10 kilo vereceğime 5 kilo vereyim oğlum doysun sütüne.
aslında diyet spor sütü azaltmıyo ama biri olmalı yanında yardımcı saatli yiyip içmek gerekiyo herşeyden.
aynı sorunu bugün bende yaşadım, patlıcan yemeği o kadar ağır görünüyodu ki mecburan az makarna yedim, çok suçluluk hissediyorum:26:
canım makarna yemişsin tamam bukadar sorun etme ama eğer bidaha suçluluk hissediceksen yoğurt ve 1 dilim ekmek ye buda iyi bi menüben bazen böyle yapıyorum
selam kızlar..
sabahın köründe kalktık oğlanla beraber, bu saatlerin alınması çocuğun düzenini bozdu ya eski düzen gitmeye çalışıyo kafası karıştı.
sabah oğlan tekrar uyuyunca yürüyüş yapayım dedim ama uyuyamadı öğlene kadar. o uyuyunca yürüdüm ama aç aç okadar vakit bekleyince doymadım kahvaltıda bi türlü. hadi o önemli değil süt yoktu demin hiç. yazık gelir diye uğraştı ama gelmedi.
bebekle spor bu kadar oluyo, sporsuz kilo verilmiyo. of yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?