Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın,

yarın için güzel bir bildirim yapacağım

herkes eksi olarak bildirim yapar inşallah

DÜNKÜ MENÜMÜ BİLDİRİYORUM

SABAH

1 gül böreği kıymalı + çay

ÖĞLE
1 kase şehriye çorba
yarım porsiyon mantı

AKŞAM
1 kase yayla çorba + kıvırcık salata

dün epey karbonhidratlı geçti ama akşama dengeledim sabah ki tartıda moralimi bozmadı

günaydın kızlar

ben de istiyorum artık 58leri görmek.bu sabahki tartıdaki rakam fena değild ama ,59lardan sıkıldımmmmmmmm

bugün de gittiğim yerde yememem lazım,şimdi elmalı kurabiye yapıp götürcem ,vah banaa(

vuuuuuuuuu 20bin liralık altın hee,ev de alsınlar söyle kız maşallah ,sağlıkla huzurla yaşayın,harcayın inşaallah.

birde bugün eşimin kızkardeşi bize geliyor yaklaşık 10 gün kadar kalacak inşallah kilo almam
misafir olunca ister istemez yemek çeşidi artıyor valla
ama ben devam etmeliyim değilmi?

misafir olunca bizim evde olay kopuyo.inş tutarsın kendini yelizcim

senin mezun olmana bişey kalmamış zaten canım ya. ha gayret tut kendini tutt :)

günaydın bayanlar,

dünkü menü yü paylaşayım;

sabah
tbe sandviç

öğlen
kısırlı salat,
ızgara et

akşam,
yarım kase çorba,

aralarda

1 yeşil çay,
şekersiz türk kahvesi,

3 lt yakın su

bu gün kenimi iyi hissetmiyorum, beni mazur görün.

Neey 20 milyarmı maşallah canıııım sevindim herşeyin içine sinmesine. inşallah hep böyle mutlu mesut olursunuz hedefine ulaş mezun ol da daha daha mutlu ol :)

Çok sağol canımm darisi senin başına inşallah sevdiceginle kavusur mutlu mesut yaşarsn inşallah:)

ah yavrum nerde ya bizim işler karıştı ev almıyolar, onlar ev almadan bizimkiler vermiyo.. yoksa kasımda söz yapıcaktık. aah ahhh

oyy çok kötü bi durum yaa ama evi yok diye sorun yapmaları ailenin çok saçma benim ailemde tanımıyoruz bilmiyoruz diye çok sıkıntı yaptı bide benim nişanlım askerden gelMisti işi bile yoktu ama işi hazırdi zor ikna ettik çok zor dönemlerdi Allah sana yardım etsin bacım hayirlisiysa olur sen sabret dua edip hayirlisinı iste yeter

kirada mı oturcaksınız canım ? yoksa kayınvalidenlerle mi

canım kayinvalidemlerin samsunda dubleks evleri var daha yeni yaptırmışlar bikaç sene olmuş ama nişanlımın işi tekirdağda kirada oturcaz Allah nasip ederse seneye birlikte ev almak istiyoruz kayinvalidemler bize teklif etti hani burda da oturabilirsiniz diye ama nişanlım kabul etmedi hayirlisi artık sen kayinvalidenlerlemi oturcan yoksa ayrı mi

Günaydıın :)

Bugün izinliyim ama şimdi evimi temizlicem :)

Kızlar kurallarla ilgili kaç defa bu başlığı açan sılagüle mesaj atmayı dnedim ama olmadı. bugün son çare tekrar denicem. Olmazsa kendi profilime resim olarak eklicem.

Yarın tartı günü. Kızlar bu ayın sonunda kendimizi iyi hissetmek için bu sob şansınız. Hepimizin iyi bir kilo eksilmesine ihtiyacı var.

Ben bişeyi farkettim çok yemek yeyince tartılmak içimden gelmiyor çünkü biliyorum kötü sonuç verecek.

Diyetin yanı sıra spora çok önem vermeliyiz ama tabii herkesin vakti zamanı farklı.

Ben kendime çok kızıyorum bu konuda çalışıyorum işim çok diye bahane ediyorum. Oysa çok spor yapmam lazım.

Ya bir kıyafet mağazasında çalışıpta zayıflamadan alamam demek çok zor biliyormusunuz ya.

bebeğim durum şöyle; benmde kayınvalidemlerin 2 katlı evi var beni ondan birine almak istiyolar ama biz göçmenz ve içki konusu pek fazla. ablam ve annemde aynısını yaşadı diye hem kayınvalidemle hemde o semtte oturmamı istemiyolar. ev alıcaz dediler. hala tık yok. söz yapalım alıcaz dediler, bizimkilerde ev alsınlar söz yaparız diyolar. al gülüm ver gülüm hesabı. canım çok sıkılıyo bu işe. yoksa normalde zaten sözlü gibiyiz aileler falan biliyo hep birbirini ama iki tarafta birbirinden adım bekliyo. bizimkilerde biz nazlanamıyoruz onların nazlanmasından diyo. olan bana oluyo

ağzınızın tadı olsunda bir otursanızda sorun olmuyo. ben çok istedim orada oturmak çünkü evleri çok büyük ama içki işin içine girince bende vazgeçtim. hoş içmek istese her yerde içicek ama en azından orada arkadaşlarının yanında olamıycak . e ablamda kayınvalidesnden çok çekti melek gibi kadındı başlarda o yüzdende korkuyorum bakalım kısmet ya.. ev alsalar ki maddi durumlarıda buna müsait oldukça hemen söz olucak ama .. oof off

günaydın kızlar
az kalorili,bol güneşli,çok keyifli bir gün olsun inşallah...bir haftayı geride bıraktık yine...ilk 1-2 gün çok uzun sonrası çabucak geçiyorrrr.....yarına hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım....

içkiyi içen km bacım niye sorun oluyo işte bazen biz gençler olgun davranıyoruz sabır gösteriyoruz ama aileler çok çocuk oluyolar ama yinede sen sabret bacım ailene yanlış bişey yapma bekleyin

içkiyi içen km bacım niye sorun oluyo işte bazen biz gençler olgun davranıyoruz sabır gösteriyoruz ama aileler çok çocuk oluyolar ama yinede sen sabret bacım ailene yanlış bişey yapma bekleyin

benim müstkbel sözlüm arkadaşlarına uyup içki içiyo canım benm. artık içmiyo ama aklına giriyolar onunda işine geliyo içki içmek

kızlaaaarrrr aradaki 7 farkı bulun

ilk baştakini dün çektim

Eklentiler

• $544864_110032452527161_700461499_n.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $300240_106930202837386_242766439_n.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $58200_406155369458580_808665625_n.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…