kızlar herkese günaydın:) yarın cuma büyük gün bakalım nasıl olacak:) 57.999 da olsa bu hafta 57li sayılara düşmek istiyorum artık umarım olur!
Iyi geceler kızlar kusura bakmayın bugün giremedim evde yoktum akşama kadar disardaydim gelinlik altın işini falan hallettik kayin babam 20milyarlık altın aldı bugün gerçekten çok masrafa girdiler yaa erkek tarafı olmak çok zormuş ama biz onları sıkıntıya sokacak bişey istemedik hep kendileri yaptı Allah razı olsun
çok iyi temiz insanlar inşallah hep böyle oluruz çok güzel bi gündü gelinligimi kiraladık kuaförumu ayarladım herşeyim çok içime sindi çok mutluyum :) cicişler falan aldılar bugün benim günümdu yani bana ayirdilar :)
geçmişi okuyamadim kızlar çok uykum var herkesi iyi uykular:)
birde bugün eşimin kızkardeşi bize geliyor yaklaşık 10 gün kadar kalacak inşallah kilo almam
misafir olunca ister istemez yemek çeşidi artıyor valla
ama ben devam etmeliyim değilmi?
günaydın kızlar
ben de istiyorum artık 58leri görmek.bu sabahki tartıdaki rakam fena değild ama ,59lardan sıkıldımmmmmmmm
bugün de gittiğim yerde yememem lazım,şimdi elmalı kurabiye yapıp götürcem ,vah banaa(
Neey 20 milyarmı maşallah canıııımsevindim herşeyin içine sinmesine. inşallah hep böyle mutlu mesut olursunuz hedefine ulaş mezun ol da daha daha mutlu ol :)
Çok sağol canımm darisi senin başına inşallah sevdiceginle kavusur mutlu mesut yaşarsn inşallah:)
vuuuuuuuuu 20bin liralık altın hee,ev de alsınlar söyle kızmaşallah ,sağlıkla huzurla yaşayın,harcayın inşaallah.
sağol bacımmm inşallah Allah razı olsun iyi dileklerin için
e ilerde bize ev almak için yatırım daa
ah yavrum nerde ya bizim işler karıştıev almıyolar, onlar ev almadan bizimkiler vermiyo.. yoksa kasımda söz yapıcaktık. aah ahhh
kirada mı oturcaksınız canım ? yoksa kayınvalidenlerle mi
canım kayinvalidemlerin samsunda dubleks evleri var daha yeni yaptırmışlar bikaç sene olmuş ama nişanlımın işi tekirdağda kirada oturcaz Allah nasip ederse seneye birlikte ev almak istiyoruz kayinvalidemler bize teklif etti hani burda da oturabilirsiniz diye ama nişanlım kabul etmedi hayirlisi artık sen kayinvalidenlerlemi oturcan yoksa ayrı mi
canım kayinvalidemlerin samsunda dubleks evleri var daha yeni yaptırmışlar bikaç sene olmuş ama nişanlımın işi tekirdağda kirada oturcaz Allah nasip ederse seneye birlikte ev almak istiyoruz kayinvalidemler bize teklif etti hani burda da oturabilirsiniz diye ama nişanlım kabul etmedi hayirlisi artık sen kayinvalidenlerlemi oturcan yoksa ayrı mi
bebeğim durum şöyle; benmde kayınvalidemlerin 2 katlı evi var beni ondan birine almak istiyolar ama biz göçmenz ve içki konusu pek fazla. ablam ve annemde aynısını yaşadı diye hem kayınvalidemle hemde o semtte oturmamı istemiyolar. ev alıcaz dediler. hala tık yok. söz yapalım alıcaz dediler, bizimkilerde ev alsınlar söz yaparız diyolar. al gülüm ver gülüm hesabı. canım çok sıkılıyo bu işe. yoksa normalde zaten sözlü gibiyiz aileler falan biliyo hep birbirini ama iki tarafta birbirinden adım bekliyo. bizimkilerde biz nazlanamıyoruz onların nazlanmasından diyo. olan bana oluyo
ağzınızın tadı olsunda bir otursanızda sorun olmuyo. ben çok istedim orada oturmak çünkü evleri çok büyük ama içki işin içine girince bende vazgeçtim. hoş içmek istese her yerde içicek ama en azından orada arkadaşlarının yanında olamıycak . e ablamda kayınvalidesnden çok çekti melek gibi kadındı başlarda o yüzdende korkuyorum bakalım kısmet ya.. ev alsalar ki maddi durumlarıda buna müsait oldukça hemen söz olucak ama .. oof off
içkiyi içen km bacım niye sorun oluyo işte bazen biz gençler olgun davranıyoruz sabır gösteriyoruz ama aileler çok çocuk oluyolar ama yinede sen sabret bacım ailene yanlış bişey yapma bekleyin
benim müstkbel sözlüm arkadaşlarına uyup içki içiyo canım benm. artık içmiyo ama aklına giriyolar onunda işine geliyo içki içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?