Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar şuan ara yaptım kendime 1 türk kahvesi + 3 ceviz + 2 yulaflı kepekli etiform bisküvi.

Akşamda melemen + ince bir dilim kepek ekmek yiyeceğim sizce fazla mı ? + 2buçuk litre suyumuda içtim devamı eve artıkk

öğlen ekmek patates pilav aynı menüde çok olmuş gibi ama ölçülü yemişsin hepsinden. öğle yemeği olduğu için yakarsın da. akşam salata gibi bişeyler ekleyebilirsin menüne.
spor yapıyo musun

yağlılara, hamurişine ve tatlılara dikkat edip akşam yemeğini hafif yersen bu sporla çok güzel kilo verirsin. illa diyet listesine uyman gerekmiyo yani sporun baya iyiymiş haftada 1 kg gider gibi.

Son düzenleme:

malesef canım önceden spor aletim vardı yapabiliyodm ama bu aralar yapamıyorum. işten yorgun çıkıyorum eve gidip yemek hazrlayana kadar akşam oluyo. ama çok şükür iş yerinde sürekli oturan biri değilim. merdiven çıkıp iniyorum sürekli hoş pek faydası olmaz ama evdede spor aleti olmadan spor yapılmyo

yağmur 199
bence de makul yemişsin sütlü tatlı olduğu için işi kurtardın ama şerbetli tatlı olsa batmıştın

Bugunku menum
Sabah 3 dilim sucuk
1yum 1 dil ekmk bal cvz

Ogle
Az fasulye az corba 1/2dilm ekmk

Aksam az pilav,tavuk,yogurt

20dk yuruyus

O dolaptan bizde de var. Abur cuburun a sini sokmuyom eve:) sutlu bi tatli olsa diyom zor tutuyorum kendimi yapmicam.

Yarin bi ark da toplanicaz, pasta borek yaparlar yine. Aslinda tabak almiyorum cocuga koyuyorum oda yarisini Yemeyince cope gitmesin diye yiyorum ya. Cozum bulmam lazim

Selam kızlaarrr.. çok yoruldum Vallahi.. önce menümü paylaşıyım

Akşam yemeği olarak : 1 yumurta ( hayatımda ilk defa bu kadar az yağ ile yumurta pişirdim. nerdeyse 1 tatlı kaşığı kadardı )
yarım domates + ufak salatalık + 1 dilim kepek ekmeği + 1 kibrit kutusu kadar peynir.

vede kızlarr diyetimin ilk sporunu yaptım bilmem buna spor dermisiniz. alternatiflerinizi bekliyorumm..

naptın derseniz; tam 1 saat yürüdüm evde. nasıl yürüdün derseniz hızlı tempolu ve sekerek ayaklarımı çekebildiğim kadar yukarı çekerek ve 300 gram gitti bu şekilde.. ama kızlar yemek yeyince 68.900 oldum ben anlamadım bu işi sanırım hafta sonu pek bişey yemedim diye öyle çıkmıştım şimdi yemek kahvaltı falan toplanınca 68.900 oldu fakat spor yaptım ve 68.600 oldum yarın çok çok az yiyeceğim + sporumu yapıcam yine bakalım neler olcak bidahaki haftaya kadar

bugün yediklerim
sabah:
1 dilim ekmek
1 yumurta
avuç içi kadar peynir
3 zeytin
yoğurt
1 ceviz, 1 hurma

ara:
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

akşam:
1 tabak etli nohut
4-5 yk bulgur pilavı
salata

spor yok

lessie diye bi kadının videoları var onu yapabilirsin, senin yaptığına benzer bi yürüme şekli.evde.
sabahları aç karna kıyafetsiz tartıl günde bi defa, gün içinde tartıldıklarına bakma.
her dk tartılınca su içmiyosun tartı az çıksın diye aman aman. çok az yemeye de bakma, sağlıklı şeylerden dengeli yemeye bak

Son düzenleme:
menün çok kuru susuz kalmış olabilirsin, susuzluk baş ağrısı yapar bol su iç.

şimdiye kadar 2 lt içtim uyumadan 3 lt yapabilirim inşallah

ben haftada 1 kere sevdiğim mağzaları geziyorum beğendiğim kıyafetlerin küçük bedenlerini deniyorum sonra olmadığını görünce daha da motive oluyorum diyetime:)

Iyi geceler kızlar kusura bakmayın bugün giremedim evde yoktum akşama kadar disardaydim gelinlik altın işini falan hallettik kayin babam 20milyarlık altın aldı bugün gerçekten çok masrafa girdiler yaa erkek tarafı olmak çok zormuş ama biz onları sıkıntıya sokacak bişey istemedik hep kendileri yaptı Allah razı olsun
çok iyi temiz insanlar inşallah hep böyle oluruz çok güzel bi gündü gelinligimi kiraladık kuaförumu ayarladım herşeyim çok içime sindi çok mutluyum :) cicişler falan aldılar bugün benim günümdu yani bana ayirdilar :)

geçmişi okuyamadim kızlar çok uykum var herkesi iyi uykular:)

kızlar bu sabah tartıldım kilo vermişim çok mutlu oldum yaklaşık 3 haftadır dikkat ediyorum inşallah devamı sizlerle gelir
aslında bu kiloları nasıl bu kadar hızlı alıp kendimi salmışım anlamadım
ama ipin ucu kaçmış işte şimdi toplama zamanı:)

birde bugün eşimin kızkardeşi bize geliyor yaklaşık 10 gün kadar kalacak inşallah kilo almam
misafir olunca ister istemez yemek çeşidi artıyor valla
ama ben devam etmeliyim değilmi?

Neey 20 milyarmı maşallah canıııım sevindim herşeyin içine sinmesine. inşallah hep böyle mutlu mesut olursunuz hedefine ulaş mezun ol da daha daha mutlu ol :)

kızlar herkese günaydın:) yarın cuma büyük gün bakalım nasıl olacak:) 57.999 da olsa bu hafta 57li sayılara düşmek istiyorum artık umarım olur!

dün öğleden sonra neler yediğimi yazayım:

ara: yeşil çay + etiform mısır patlağı

akşam: 80 gr kepekli makarna üzerine 1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla yaptığım domates sosu yanında da 2 piliç köfte + light ayran

gece light süt

günü 2.6 lt su ile kapattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…