merhaba kızlarr bugün azıcık kaçamak yaptım sanırım.. menüm şöyle ;
Sabah: 1 yumurta+ 3 siyah zeytin + 1 kibrt kutusu kadar peynir + 1 buçuk dilim kepek ekmek. + 1 çay
Ara : 4 tane ceviz + 2 tane etiform yulaflı kepekli bisküvi
Öğlen : 2 yemek kaşığı kadar pilav + sebze yemeği ( 3 tane küp şeklinde patates , 3 büyük misket büyüklüğünde köfte + 10 tane kadar bezelye ) + 1 dilim kepek ekmekekmek yediğime pişmanım.. + ufak plastik supangle kaselerinde 'yarım' sütlü irmik tatlısı. kendimi kutluyorum ilk defa bi tatlıyı yarım bıraktım . ama ekmek yediğime pişmanımm
Akşam : biraz peynir + salatalık + 1 domates yemeyi düşünüyorum ekmeksiz.. öğlenin acısı akşam çıksın barii . . bukadar.
Sizce çok mu berbat bi menüü :26:
kızlar şuan ara yaptım kendime 1 türk kahvesi + 3 ceviz + 2 yulaflı kepekli etiform bisküvi.
Akşamda melemen + ince bir dilim kepek ekmek yiyeceğim sizce fazla mı ? + 2buçuk litre suyumuda içtim devamı eve artıkk
Slm kizlar sadece 1 soru sormak istiyorum,sorular bolumune giren yok pek aktif degil,bu sayfa daha aktif diye sorumu burda sorayim dedim,gunde 45 dakika uzay bisikletine biniyorum ve haftada 3-4 gun bir saatlik yuruyus yapiyorum diyet yapamiyorum oyle cok bi yemem yok ama azda yemiyorum,genede bu sporlar sayesinde zayiflayabilirmiyim,rahatsizlik verdim,affola
öğlen ekmek patates pilav aynı menüde çok olmuş gibi ama ölçülü yemişsin hepsinden. öğle yemeği olduğu için yakarsın da. akşam salata gibi bişeyler ekleyebilirsin menüne.
spor yapıyo musun
O dolaptan bizde de var. Abur cuburun a sini sokmuyom eve:) sutlu bi tatli olsa diyom zor tutuyorum kendimi yapmicam.markete gidip abur cubur doldurasım var eve. normalde de pek almayız sağlıksız diye ama dolabı açtım hep aynı şeyler. peynir yoğurt elma portakal
güzel bi kilo verirsem cumaya sütlü tatlı yapayım bari yoksa işin sonu baklava siparişine gidecek
bir de hiç kıyafetim yok üstüme olan, kışın iyiydi eski kabanlardan giymiştim. şimdi alışverişe çıksam kaç beden olduğum belli değil. nasılsa evdeyim diye almadım da artık gezmeler başlıyo gel de sabırsızlanma kilo verme konusunda
Selam kızlaarrr.. çok yoruldum Vallahi.. önce menümü paylaşıyım
Akşam yemeği olarak : 1 yumurta ( hayatımda ilk defa bu kadar az yağ ile yumurta pişirdim. nerdeyse 1 tatlı kaşığı kadardı)
yarım domates + ufak salatalık + 1 dilim kepek ekmeği + 1 kibrit kutusu kadar peynir.
vede kızlarr diyetimin ilk sporunu yaptım bilmem buna spor dermisiniz. alternatiflerinizi bekliyorumm..
naptın derseniz; tam 1 saat yürüdüm evde. nasıl yürüdün derseniz hızlı tempolu ve sekerekayaklarımı çekebildiğim kadar yukarı çekerek ve 300 gram gitti bu şekilde.. ama kızlar yemek yeyince 68.900 oldum ben anlamadım bu işi sanırım hafta sonu pek bişey yemedim diye öyle çıkmıştım şimdi yemek kahvaltı falan toplanınca 68.900 oldu fakat spor yaptım ve 68.600 oldum yarın çok çok az yiyeceğim + sporumu yapıcam yine bakalım neler olcak bidahaki haftaya kadar
menün çok kuru susuz kalmış olabilirsin, susuzluk baş ağrısı yapar bol su iç.
markete gidip abur cubur doldurasım var eve. normalde de pek almayız sağlıksız diye ama dolabı açtım hep aynı şeyler. peynir yoğurt elma portakal
güzel bi kilo verirsem cumaya sütlü tatlı yapayım bari yoksa işin sonu baklava siparişine gidecek
bir de hiç kıyafetim yok üstüme olan, kışın iyiydi eski kabanlardan giymiştim. şimdi alışverişe çıksam kaç beden olduğum belli değil. nasılsa evdeyim diye almadım da artık gezmeler başlıyo gel de sabırsızlanma kilo verme konusunda
Iyi geceler kızlar kusura bakmayın bugün giremedim evde yoktum akşama kadar disardaydim gelinlik altın işini falan hallettik kayin babam 20milyarlık altın aldı bugün gerçekten çok masrafa girdiler yaa erkek tarafı olmak çok zormuş ama biz onları sıkıntıya sokacak bişey istemedik hep kendileri yaptı Allah razı olsun
çok iyi temiz insanlar inşallah hep böyle oluruz çok güzel bi gündü gelinligimi kiraladık kuaförumu ayarladım herşeyim çok içime sindi çok mutluyum :) cicişler falan aldılar bugün benim günümdu yani bana ayirdilar :)
geçmişi okuyamadim kızlar çok uykum var herkesi iyi uykular:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?