Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hilal süper olmuşsun geçen seneki halin yaşlı duruyomuş, iki çocuklu kadın gibi ama şimdi çok hoş duruyosun, aman dikkat et evlenince alma kiloları geri
pek de acımasız konuşmuşum eski haline ya, şimdiki halini görmesem öyle düşünmezdim belki. bana da böyle demişlerdi kilolu halin kötüydü diye şimdi en yüksek motivasyonum bu

Son düzenleme:
"DİYETİNİZ DURMA NOKTASINA GELDİYSE BU DETOKSU ÖNERİRİM
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız" (ALINTIDIR)

kızlar başka bi topikte gördüm, ayran salatalık mercimek nohut ve bulgur var içinde aç kalmazsın ki. neden yağ yakıyomuş ki bu. sizce denenir mi.
ah mattika ah düştüğün hallere bak kürlerden medet umar oldun

hilalcim, süpersin valla yüzün de gülüyor 20 bin liralık hediye de herkese nasip olmaz Allah mutlu mesut etsin inşallah canım, herşey gönlünce olsun

fotolardaki farka da sana da bayıldım maşallah nazarlar değmesin

Mattika bana pek mantıklı gelmedi. Yani aslında bana mantıklı gelmeyen tek yön "2 günlük kür ama 1,5-2 kilo sadece yağdan vereceksiniz" 2 günde bukadar kilo verilir ama bu yağ kaybı olamaz mümkün değil.

Ama vücuttan ödem atmak için veya işte kilo verimine katkısı olsun diye ayda bir böyle bi kür olabilir neden olmasın bence yapılacaksa 2 günde bukadar veririm diye yapılmamalı..

canım bence güzel bir detoks, yoğurdun yağ yaktığı söylenir ya, baklagilleri de mutlaka tüketin diyorlar, böylelikle güçten de düşülmez, bende o kadar kilo varki verilecek daha tıkanma zamanım gelmedi, ama beğendim, kilom takılırsa uygulayabileceğim bir formül.

Bence en zoru olan bunun tuzsuz olması tuzsuz hayatta içemem, azda olsa deniz tuzu falan katarım ben

yağ yakar yakmaz bilmiyorum ama benim yediğimden daha düzenli bi yeme şekli. sabah kahvaltı da var. öyle az yenen kürlere benzemiyo o yüzden ilgimi çekti. aman ben yapmam zaten su atıyosa vücuttan sütü de etkiler.

canım zaten 75 kilo üzeri denmiş, 1,5 - 2 kg verilir dediği 100 kilo olanlar içindir, bizler için gitsin gitsin en fazla yarım kilo gider

ay bende bir heveslendim albüm yapıyım diye, albüm oluşturdum içi boş

seçtiğim fotolar çok büyük nasıl küçültürüm haberim de yok, birine yaptırmaya çalışıcam bakalım

Ben sabah çok nadiren kahvaltı ederim diyetimdeki hatalardan biri de bu.

Daha önce bu kürleri hiç denemedim yani bi deneyimin yok.

güçten düşürmez diye ilgimi çekti benim de. yoğurdu ayranı tuzsuz iyorum bayadır. tuz aramam heralde ama dediğim gibi emzirme olayı var. riske atmamak lazım.
tşk ederim yorumun için.
benim kilom takıldı nedense:26:

ay bende bir heveslendim albüm yapıyım diye, albüm oluşturdum içi boş

seçtiğim fotolar çok büyük nasıl küçültürüm haberim de yok, birine yaptırmaya çalışıcam bakalım

fotoları paintte açıp büyüklüğünü ayarlayıp farklı kaydet. küçülür o zaman.
farklı kaydetmeyi unutma yoksa elindeki kaliteli foto gider

dün gelinlik ararken herkes yaşımı sordu kaç yaşındasınki çok küçük duruyosun dediler o kadar mutlu oldum ki önceden herkes büyük gözüktüğümü söylüyolardı gercekten kilo insanı yaşlı gösteriyo :125:

cok saol ablacımmmmmm teşekkür ederim senide görmeyi cok isterim

Hilal ben telefondan giriyorum göremiyorum resimlerii yaaa

pcden girince mutlaka bacım bacım senin yorumunu da bekliyorum bi bak bakim zayıflamışmıyım o fotodan bugüne kadar 10 kilo verdim 75 kiloluk hallerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…