kızlaaaaar bende albüm yaptım
hadi gibip bakın
kızlaaaaar bende albüm yaptım
hadi gibip bakın
şuan gözüküyo sportie.. aayy inanmıyorum bu bebiş ne kadar tatlııııı oooyy maşallahhhyerim onu yeriiimmm
teşekkür ederim canım, bizim tontukumuz lokumumuz işte
sportie çok tatlısınız ana oğul ikiniz de. tam bi lokummuş oğlun. sağlıklı güzel ömürleriniz olsun
kızlar merhaba
dün giremedim büyük kızımın sık aralıklı kusması vardı doktrora acile gittik hastaneye yatırdı doktor bu gün eve geldik ama ötekini hasta etmemeye çalışıyorum....haber vermek içişn girdim dikkat edin boğaz enfeksiyonu salgını varmış...yarın bildirim yaparım ama bu 1-2 gün girebileceğimi sanmıyorum zaten girsemde canım sıkkın yani.....görüşmek üzere...
kızlar merhaba
dün giremedim büyük kızımın sık aralıklı kusması vardı doktrora acile gittik hastaneye yatırdı doktor bu gün eve geldik ama ötekini hasta etmemeye çalışıyorum....haber vermek içişn girdim dikkat edin boğaz enfeksiyonu salgını varmış...yarın bildirim yaparım ama bu 1-2 gün girebileceğimi sanmıyorum zaten girsemde canım sıkkın yani.....görüşmek üzere...
acil şifalar canım..kızlar merhaba
akşam:
3 köfte
salata
yoğurt
ekmek
ama bugün niyeyse canım tatlı istiyor kendimi tutacağım ama masum bir atıştırmalıkta yok galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?