Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yağmurcum, hilalcim sizleri ekledim, benim listemde görünüyorsunuz.

ama albüme 3 resim yüklediğim halde 1 tane görünüyor onu anlamış değilim :44:

şuan gözüküyo sportie.. aayy inanmıyorum bu bebiş ne kadar tatlııııı oooyy maşallahhh yerim onu yeriiimmm

sportie çok tatlısınız ana oğul ikiniz de. tam bi lokummuş oğlun. sağlıklı güzel ömürleriniz olsun

kızlar merhaba

dün giremedim büyük kızımın sık aralıklı kusması vardı doktrora acile gittik hastaneye yatırdı doktor bu gün eve geldik ama ötekini hasta etmemeye çalışıyorum....haber vermek içişn girdim dikkat edin boğaz enfeksiyonu salgını varmış...yarın bildirim yaparım ama bu 1-2 gün girebileceğimi sanmıyorum zaten girsemde canım sıkkın yani.....görüşmek üzere...

canım benim çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

ekino canım cok gecmiş olsun

Eve gider gitmez fotolarınıza bakacağım kızlar.

Şuan bir restorandayım annem çilekli pasta kardeşim de kremalı pasta yiyorlar.

Benim önümde ise bu var: hiçbirşey. Sadece su.

Hiç zorlanmıyorum şuan bu durumda canım istiyor ama yemicem işte. Haziranda zayıf olacam.

İşte bu yaaa eve geldim ve dışarda hiçbişey yemedim. Çokkk mutlu oldumm :))))

selam kızlarr bugün ki menümü yazıyorum ..

Sabah: 1 dilim kepek ekmek ve çok az çorba. iştahım yoktu yarım kepçe bile içemedim..

Ara : 2 tane etiform limon ve lifli biskvi

Öğlen : patlican oturtma + 1 dilim kepek ekmek + kibrit kutusundan az büyük börek ( fazlasıyla yağsızdı resmen yufkayı az pişirip koymuşlar )

Ara : 2tane etiform bisküvi

Akşam : kısır yaptım kendime kızlar bol yeşillikli ne çok az ne çok fazla yedim ..

ve 1 saat evde leslie yürüyüşü gibi yürüyüş yaptım ama nedense bugün daha gram vermedim. dün 300 gr vermiştim oysaki

2buçuk litre su içtim 3 olur yatana kadar belkide geçer bile

selam kızlar
ekino çok geçmiş olsun
çocuklar hasta olunca hem onlar hem biz mahvoluyoruz vallahi

akşam:
3 köfte
salata
yoğurt
ekmek

ama bugün niyeyse canım tatlı istiyor kendimi tutacağım ama masum bir atıştırmalıkta yok galiba..

acil şifalar canım..
akşam:
3 köfte
salata
yoğurt
ekmek

ama bugün niyeyse canım tatlı istiyor kendimi tutacağım ama masum bir atıştırmalıkta yok galiba..

bugün tut kendini,yarın bildirim var
kilo vermiiş olursan benden sana bi bitter .çikooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…