herkese günaydın kızlar.. sonunda geldik cumaya umarım herkes çok güzel sonuçlar alır ama benim olmadı malesef
geçen hafta: 58.4
bu hafta : 58.3
fark: 0,1
yüzde: %0,17
pazartesi 58.2'ydim neden böyle oldu anlamadımevet benim için artık silkelenme vakti gelmiştir! bu hafta boyunca makarna falan derken karbonhidrat ağırlıklı olmuştu diyetim! bugünden itibaren protein ağırlıklı ve bol kalsiyumlu öğünlerime başlıyorum! ve sporsuz buraya kadar kilo verebiliyorum galiba o yüzden bugün hemen pilates dvd'si ve eve minder alarak spora da başlıyorum! kızlar ebru şallı'nın dvd'sini alıcam sanırım daha önce yapan var mı?
günaydın günaydın herkese günaydın:)
2 haftalık deneme sürecinden sonra listeye alınıyorum sevinçliyim mutluyum:)
canım zaten sürekli aynı menüyü takip ettiğin için miden ve vücudun artık ona alışıyo ve normal yemek gibi geldiği için kilo vermen duruyo. 1 2 günlük bi kür falan yap kendine hem sporlada baya faydası olur. benmde dünkiyle bugn kilom arasında 200gr fark var
canım bir günde 200 gr çok iyi bir sonuç:) ben 2 günlük kürlere falan inanmıyorum pek zamanında çok yaptım bu tarz şeyler pek faydalı olduğunu düşünmüyorum ama bu hafta protein ağırlıklı beslenicem
Günaydın sevgili takımım
kilo verenleri kutluyorum veeeeeee kendimin sonucunu bildiriyoruuuum sıkı duruun
Geçen Hafta : 66,000
Bugün : 64,500
Giden 1,500 kg
%2,27
yuppii
vaaaoooooovvv nasıl oldu ki buuuuu bir haftada 1.500 kg inanmıyoruuumtebrikleeeeeerrr
vay be ortime bak
tebriklerrr 1,5 kilo hee
ben de hırslandım gazlandım spor yaptım 1 kilo verdim diye seviniyodum
:2:
teşekkür ederim yağmurcum, aslında 2 haftanın sonucu demek daha doğru bir önceki hafta da aynı kilodaydım, geçtiğimiz hafta da daha dikkatliydim, böylelikle çözülüverdi kilom
ama önümüzdeki hafta için çok umutlu değilim, yine vücut direnç gösterir ama olsun vazgeçmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?