Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dün size hiç yediklerimi yazmasam da olur saçma sapan oldu menü patladı gitti

DÜN
SABAH
2 küçük pastane sandviç ekmeğine peynir

ÖĞLE
yarım kase çorba
2 yk tas kebabı

ARA
4-5 kepekli bisküvi

AKŞAM
3 adet acılı çiğ köfte
1 adet ince lavaş
bol yeşillik

sonrası ıvır zıvır gece 12'ye kadar ağzım durmadı yaaaa

anam yine kimsecikler yok, nerdesiniz napıyosunuz siz bakıyım, zaralı şeyler mi yiyorsunuz yoksa

çınarınannesi bu çok ağır oldu ama heee üzülüyorummm bugün hiç çuku yemedim ki yemedim kiiiii inşallahta yemem

dün akşam benim içimden bi canavar çıktı ama kurtuldum ondan çok şükür..
Bu arada dün tas kebabı günümüydü yaaa ben tas kebabı yedim , sen yemişsin, hilal yemiş.. anlamadım bu işi

selam kızlar tek den yaziyorum bazen sorun
çıkıyor sinir oldum ya şimdi ye kadar yediklerinin
1.5 simit
öğle
bir kâse salata
akşama kabak ve yoğurt var yemekten sonra tehlike başlıyor

kızlar akşam ağzı boş duramayanlar için tavsiyem, yulaf kepeği. ben çorbaya yada yoğurda katıyorum. üzerinede ılık su içtim mi resmen midemde yer kalmıyor, nacizhane önerimdir, birde bağırsak hareketlerine yardımcı.

haydaaaa bi sayfa dolusu yazdım yazım yok ALLAH ALLAH
hanımlar şimdi bidah yaz of diyorum
iyim çok şükür yemeklere saldırmam geçti kendime terapi yapmaya çalışyıorum int araştırmalrımla
eft yöntemi diye bişey var vücudunuzda akapuntur noktalrına vuruyosunuz dışardan siz gören deli sanıyo çeney göze burna başa yanlara vuruşalr yapıyon ban vuruşlarmı iyi geldi kendi halime gülmelrimi bilemicem iyiyim ama kendimi aşağılamayı kızmayı sinirlenmeyi öfkelenmeyi bırakıp kabulenmeyi deniyorum şimdi dün saçlrımı siyaha boyadım haftasonuda sevgilimin yanına gidicem 90 kg varsın beğenmesin sonuçta beni sevne herkesin görüntüme değil ban değer verdiğiini söyliyorum kendime iştahımla savaşmayı bırakıpp kaçmamyo deniyorum sanki ben kaçtıkça kovaladı şefersizz:) şimdi diyorum yerim lan istesem ama yemiyom gibi deli deli konuşuyom kendimle aceleye gerek yok kendimi yıpratmaya hiç gerek yok ama vazgeçmekte yokk dediğim gibi savaşı bıraktım daha sakin daha sağlam yol alıyorum sanki

Son düzenleme:
Oof of çok üzgünüm

Öğle yemeğine haşlanmış tavuk eti yerine iki tavuk bacagı aldım.

Yedim. Ama aşırı tuzlulardı. Tuzdan ölecem ya. Okadar su içtim ağzımdaki tuz tadı gitmiyor ya arkadaşıma minik çikolata aldım neolursa olsun tuz tadı gitsin diye onu ağzıma attım

Ama tuz iştah açar derler ya şimdi bana makarna ver onu yicek durumdayım hiç yemek yrmiş gibi hissetmiyorum kendimi

afiyet olsuuun, yarasın dicem ama 2 gündür azcık kaçtı sankim

bugün benim hiç bişey yememem lazım değil yemek, hatta yediklerimi de iade etmem lazım yarın tartıda yüzümün gülmesi için napıcam bakalım

niye biz böyle regl olunca alt üst oluyoruz. Erkeklerin diyeti bile daha kolay yaa

kızlaar fittingo diye bi sayfa var ona üye olun. günlük almanız kalori ve yediğiniz şeyleri ekleyerek aldığınız kaloriyi otomatil hesaplıyo süper bişey. kendi kafanıza göre kalori hesabı yapmadan o pat diye hesaplıyo. ben çok sevdim onu arkadaşta oluruz oradan isteyen yapabilir.. menümü yazıyım kaloriler fittingo sitesinden

sabah 1 kepçe mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmeği (150 kalori)

ara 5 adet fıstık (31 kalori)

öğlen 3 yemek kaşığı kadar ıspanak +1 dilim kepek ekmek (145 kalori)

ara 5 adet fıstık (31 kalori )

akşamda tahminen tam buğday ekmeğine tost yapıcam (167 kalori)

ve aldığım kalori 524 .. günlük almam gereken kalori ise 974 kalori.. baya fark attım sanırım

spor yaparsam akşama yazarım kızlar

neeeeeeeeey tuz iştah mı açarmış, kız ben yemeğin tadına bakmadan tuz atan cinstenim, annnnnnaaaaaaaaaam iyi obez olmamışım ben yahu,
tuzun şerefine çukuda yenmiş, oh oh, neyse, sen suya dayan kuzum bırak makarna filan düşünmeyi

aynen yaa ben aşırı tuz manyağıyım aboooovvv. hatta yeri gelir avcuma tuz döküp yalarım inanmıyorrummm..

boşver gözünde o kadar büyütme, onlar bana birşey yapmaz de, bilinç altı olayı, ben şu kitabı bir daha okuyacağım ya "tek şişman beynimiz" .

tuzu bende severim ama epey azalttım, çünkü fena su tutuyor vücutta, bir de korkulu rüyamız selülitin en sevdiklerinin arasında.

şişman beyni bende okuyım bakim

tuzu bende severim ama epey azalttım, çünkü fena su tutuyor vücutta, bir de korkulu rüyamız selülitin en sevdiklerinin arasında.

şişman beyni bende okuyım bakim

bende çok azalttım tuzu, birde uyusuzluk kilo yapıyormuş daha doğrusu uyku düzensizliği, valla 1 aydır 5-7 nöbeti tutturuyor cınar bize. bundan mı takılı kaldım ki.bahaneye de bak

kitabı okumanı tevsiye ederim, bambaşka açıdan bakıyorsun olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…