anam yine kimsecikler yok, nerdesiniz napıyosunuz siz bakıyım, zaralı şeyler mi yiyorsunuz yoksa
dün size hiç yediklerimi yazmasam da olur saçma sapan oldu menü patladı gitti
DÜN
SABAH
2 küçük pastane sandviç ekmeğine peynir
ÖĞLE
yarım kase çorba
2 yk tas kebabı
ARA
4-5 kepekli bisküvi
AKŞAM
3 adet acılı çiğ köfte
1 adet ince lavaş
bol yeşillik
sonrası ıvır zıvır gece 12'ye kadar ağzım durmadı yaaaa
çınarınannesi bu çok ağır oldu ama heee üzülüyorummmbugün hiç çuku yemedim ki yemedim kiiiii inşallahta yemem
haydaaaa bi sayfa dolusu yazdım yazım yok ALLAH ALLAH
dün size hiç yediklerimi yazmasam da olur saçma sapan oldu menü patladı gitti
DÜN
SABAH
2 küçük pastane sandviç ekmeğine peynir
ÖĞLE
yarım kase çorba
2 yk tas kebabı
ARA
4-5 kepekli bisküvi
AKŞAM
3 adet acılı çiğ köfte
1 adet ince lavaş
bol yeşillik
sonrası ıvır zıvır gece 12'ye kadar ağzım durmadı yaaaa
Oof of çok üzgünüm
Öğle yemeğine haşlanmış tavuk eti yerine iki tavuk bacagı aldım.
Yedim. Ama aşırı tuzlulardı. Tuzdan ölecem ya. Okadar su içtim ağzımdaki tuz tadı gitmiyor yaarkadaşıma minik çikolata aldım neolursa olsun tuz tadı gitsin diye onu ağzıma attım
Ama tuz iştah açar derler ya şimdi bana makarna ver onu yicek durumdayım hiç yemek yrmiş gibi hissetmiyorum kendimi
afiyet olsuuun, yarasın dicem ama 2 gündür azcık kaçtı sankim
Oof of çok üzgünüm
Öğle yemeğine haşlanmış tavuk eti yerine iki tavuk bacagı aldım.
Yedim. Ama aşırı tuzlulardı. Tuzdan ölecem ya. Okadar su içtim ağzımdaki tuz tadı gitmiyor yaarkadaşıma minik çikolata aldım neolursa olsun tuz tadı gitsin diye onu ağzıma attım
Ama tuz iştah açar derler ya şimdi bana makarna ver onu yicek durumdayım hiç yemek yrmiş gibi hissetmiyorum kendimi
neeeeeeeeey tuz iştah mı açarmış, kız ben yemeğin tadına bakmadan tuz atan cinstenim, annnnnnaaaaaaaaaam iyi obez olmamışım ben yahu,
tuzun şerefine çukuda yenmiş, oh oh, neyse, sen suya dayan kuzum bırak makarna filan düşünmeyi
hem de nasıl ya canım, sinir oluyorum şimdi akşam gidiyim de sebze haşlama yapıyım
boşver gözünde o kadar büyütme, onlar bana birşey yapmaz de, bilinç altı olayı, ben şu kitabı bir daha okuyacağım ya "tek şişman beynimiz" .
tuzu bende severim ama epey azalttım, çünkü fena su tutuyor vücutta, bir de korkulu rüyamız selülitin en sevdiklerinin arasında.
şişman beyni bende okuyım bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?